Ben bu zamana kadar hiçbir kıza açılmadım genelde kızlar bana açıldı. Mesela hiçbir ilişkimde gidip te kızlara yürümedim kızlar bana yürüdü.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet doğru olanı yapıyorsun kızlara yüz verip bi yerlerini kaldırmıyorsun en azından
Sadece o mu? Abazan olmaktan daha iyi değil mi?
Bence de hem bu sayede tek derdin karı da olmaz
Olum öyle söylüyorsun ki beni homo mu edeceksin? Ben ebediyen hetero olmayı tercih ediyorum.
Homo olma ama çok da peşine düşme ondan sonra hergün arar durursun diyorum
Hayır sen de açılmalısın
Bence daha 18 - 19 yaşında açılmalıydım geç kaldım. Şimdi hemen hemen herkes 2. el oldu. Sıfır neredeyse bulunmaz hint kumaşı gibi oldu bulsan da pas vermezler hani.
Sert bir tabir bile olsa en doğru tabir böyle yapılabilir.
Kaç yaşındasın ki? Öyle düşünme bence mutlaka seni seven olur. Senin var mı beğendiğin biri okuyor musun üni?
Ben 20 yaşına gireceğim hiçbiri olmadı hayatımda bir şey yaşamadım üni okuyorum sevdiğim çocuk var 21 yaşında o da beni severse ciddi düşünürse oluruz belki bilmiyorum
25 yaşındayım üni okuyordum geçen sene şimdi staj yapıyorum. İşin en hazini ne biliyor musun daha 15 yaşında başlıyorlar böyle şeylere gittikçe yaş farkı daha da düşüyor. Sonra da neden bana 2. el dedin diye çıkışanlar oluyor. Daha önce ilişkin oldu da ondan 2. el diyorum ve haklıyım da. Yav ilkokul bebesi bile daha okuma yazma aritmetik öğrenememiş penis vajina anatomisini ezbere bilir. Tek bildiği de o. Sen önce tanımadığın insnalarla konuşmamayı hayır demeyi öğret gerisini yaşı gelince öğrenir orası ayrı bir konu.
Bu konuda çok geç kaldım geç çok. Benim mutlu olmam da bu saatten sonra imkansız gibi hiçbir şey eskisi gibi olmaz. O zamanların kıymetini bilemedim😞.
Ya öyle düşünme bence. Bu arada benim de hiç olmadı 20 sayılırım. Kendin gibi birini bulursun umarım.
Bir de şöyle bir durum da var şimdi sen bir oğlana gideceksin iyi hoş şansını dene evlilik öncesi bir şeyler yaşar iseniz herkes aynı olmasa çoğu kişi misal öpülmüş bir kız istemeyebilir lakin ilişkim olmadı diye yalan söyleyen bir kızı hiç kimse istemez. Yalan söyleme seven seni böyle sevsin ben şahsen ilişkim olsaydı cinsellik yaşamış olsaydım bile bunu ona rahatça söylerdim. Arkadaşların ilişkilerinden filan çok duydum. Hem aklın ilkinde kalmaz mı?
İlişkin olsun olmasın karar senin ancak
dediklerimi kulak ardı etmemeni öneririm evleneceğin kişinin şerefiyle oynamış olursun.
Kendim gibisini de bu saatten sonra zor ya hele yalan söylüyor ise imkansız.
Anlamadım ne demek istediğini benim ilişkim olmadı daha önce bir şey de yaşamadım yalan söylemiyorum sen yalan söylediğimi mi ima ediyorsun?
Hayır seni uyarıyorum. Dedim ki daha önce ilişkisi olmuş tecrübeli kızı çoğu kişi istemiyor özellikle evlilikte.
Tamam ben öyle değilim zaten sağ ol
Lakin öyle bir şey yaşandıysa da doğruları söyle evleneceğin kişiye. Yalan konuşursan isteyecek olsa bile istemez. Muhakkak seni her halinle sevecek biri hayatına girecektir.
Uyanık ol hemen aldanma cazibesine bazıları tabiri caizse şark kurnazıdır.
Çok teşekkürler haklısın
Aman ne büyük başarı
Ya neden böyle tersliyorsun yani insan gibi bişey sordum.
Bu bence bir soru değil
Sence doğrusu nasıl olmalı? Soru olmadığını iddia ettiğine göre doğrusu nedir biliyor olmalısın.
İlişkilerde ilk adımı atmamak doğru mu?
Ben ilişkilerimde kızlara ilk adımı atmıyorum genellikle kızlar bana yürüyor. Sizce doğru mu yapıyorum ya da olması gereken nedir?
Niye canım abazan damgası yiyeceğiz daha mı iyi?
Bunun abazalıkla ilgisini açıkla
Hem bir keresinde bir kıza yürümüştüm kıza yürüdüm diye beni kızı rahatsız ediyorum sanıp iki at hırsızı üzerime yürümüştü. Kavga etmek için bahane üretiyorlar aklınca.
Hiç böyle sıfır kız kaldı mı? Kızların hepsi cinsel ilişkiye girmemiş olmasa bile afedersin 2. el. Öpüşmemiş öpülmemiş sevişmemiş kız kaldı mı? Sen bile bunlardan en az birini yapmışsındır.
Kıza nasıl yürüdün ağzını yayarak mı ayrıca yapmadım erkeklerle takılmıyorum senin çıkmadığın kız kalmamış seks yapmayan kız araman da cabası
2 kız ya çıkma da antika olmuyor mu artık evet ilişkim oldu ama öpüşmedim dedim ya. Hem ağzını yayarak derken? Kızlara yürümem ben kızlar bana yürür.
Bir de benden seks yapmış kız aradığım kanaatine nasıl vardın?
Tamam herkes sana aşık. Anlama sorunun var bence çünkü seks yapmayan demiştim seks yapan anlamışsın. Şaka mısın?
Şaka değilim yanlış anlamış olabilirim insanım ancak sen de üslubunu tekrar gözden geçir. Aile terbiyesinden uzak kalmış gibi görünüyorsun.
Bu sitedesin, bana terbiye verme hakkına sahip misin otur bir düşün.
Ne konuştuğun bile belirsiz yani böyle birbirine aşırı tezat. Neyse tartışmak istemiyorum iyi akşamlar.
Sana yürümediğim için anlamıyorsun söylediklerimi. İyi akşamlar.
Bu kapalılar harbiden canımsın oluyor yav sen bana yürüsen ne yürümesen ne beyninize oksijen gelmiyor😂 kafanızdaki o bez parçasından arada bir havalandırın. Zaten üstünüz olmuş minare altınız kerhane.😂 Hayret bir şey yav.
Geri z*kalı oluyor bu kapalılar.
Özgüvenin göz yaşarttı. Herkese ahlak dersi verdikten sonra fikirlere saygı duymayan, insanlar üzerinden egonu tatmin edip kendini İngiltere prensi sanman o kadar saçma ki. İnsanlar büyüyor, gelişiyor ama senin burada takıldığın şey "Ben kızlara yürümüyorum ama kızlar bana yürüyor, doğru mu?" (güldüm) Sorun bu da değil, sorun bunu üstün bir başarıymış gibi göstermen. Başörtüsüne de laf edemezsin, saygı duymak zorundasın. Dar görüşlerle bakıyorsun hayata o kadar dar bakıyorsun ki "Bundan bir halt olmaz." dedirtiyorsun. Neyse sen babanın prensesi ol; tek derdin kızlar ve aşk ilişkileri olsun senin hayatın sonuçta. Ebeveynlerin sana yol gösteremiyorsa bu bana düşmez.
www.youtube.com/watch not alarak izle bence
😂😂😂😂