1 yıllık ilişkim vardı. İş yerindi tanıştık. Kavga ederdik ama ilk defa bu kadar uzun sürdü. Çok kıskanç ve zor birisi. Ben onun için istediğini yaptım. İnstagramdan erkekleri çıkardım. Hatta kavğa olmasın diye dondurdum. Sınavım içinde işten çıktım ve çıktıktan 1 hafta sonra kız ekledi. Rica ettim çıkarmadı takıntılı mısın sen manyak dedi ve telefonunu kapattı ulaşamadım. Zoruma gittiği için bende engelledim bi gün engelli kaldı. Sonra yine düzelttik derken kız eklemeye devam etti yine silmeyince bitirdi istemiyorum dedi. 3 gün ayrı kaldık. Takipçi sayısı ve gönderisi artıyodu. Bende hesabımı açıp sildiği hocalarımı, ve kardeşim dediğim 2 kişiyi ekledim. Böyle yaptığım için bana beni aldattın dedi. İlgisini kesti iyice. O günde ailevi bi sorunum vardı onu aramıştım. 17 kere normalden 5 kere görüntülü ve 7 kerede wpden aradım hepsini kapattı. Git lan evine dedi yorgunum halden anla dedi ağlayarak ses atmama rağmen çok kabaydı yanıma gelmedi ben geliyim dedim olmaz evde değilim dedi. O an çok zoruma gittiği için bitirdim. 1 hafta engelli kaldı. Bi olay oldu başka numaradan arayınca kaldırdım geri konuşmaya başlarken 5 gün sonra bu bitirdi. Benim çok ağırıma gittiği için yaptıkları, sın olaydada agır konuştuğum için 2 ay boyunca yazmadım o gelir belki dedim gelmedi. Durumda bizim şarkımızı paylaşmıştı ve ağlayarak söylüyodu dayanamayıp gittim. Bana böyle davranıyo. Güveniyo yokmuş sanki benim çok. 2 ay gittin başkasını buldun geri geldin dimi dedi ama erkek meraklısı değilim çok şükür öyle bişey yapmadım. Ama kendisinin instada eklediği kızlara yazdığını biliyorum gördüm ama inkar ediyo. Yüz yüzeyken iyi davranıyo ama wpde neden böyle yapıyo.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer