Bir olay olmuştu onun üstünden konuşmayalım dedim. 3 hafta ayrı kaldık. Baktım hep duyğusal videolar flan paylaşıyor. Bugün hikayesine yazdım. Naber flan idare eder dedi. Numaranı silicektim flan dedim son defa konuşalım dedim. Kendine iyi bak flan. 10 saat oldu geri dönüş yapmadı 😂😂 ondan önce çabuk yazıyordu dakkasında sizce ne yapmak istiyor? Ve 1-2 kerede yaptı bu şeyi.. ayrılmak istemediği için mi? Bana da diyorki sen aniden karar veriyorsun flan
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya olamaz neden yazdınnn
Neden?)
Uc hafta olmus ama sadece uzuntulu video atmakla yetinmis beyefendi erkeklerden nefret ediyorum eğer bı erkek gerçekten seviyorsa illa ki birsey yapar yapmadan duramaz sen ona kendini imkansiz gibi hissetircektin bı de 12 saat cevap vermemis ya pasaya bak sen umursama eger takiplesiyorsaniz klasik normal hayatina devam et eğer seviyosa o yazar zaten ama bu sefer sen 12 saat sonra cevap ver erkekler kolay elde ettikleri seyleri sevmezler
Biz bunla 2 yildir tanışıyoruz fakat çok sıkıyordu beni kisitliyordu. Erkek kankalarima flan bir keresinde ona ihanet ettigimi sanip ayrildi. Aciklama yaptm inanmadi 1 yil git gel oldu öylesine 3+5 gün konuşuyorduk ayriliyorduk. En son kuzenim barıştırdı bizi.. kendisi sordu konuştuğun birisi var mı diye? Evet dedim var. Arsızsın dedi onca olay oldu hala kendine gelemedin 😂😂😂 neyseee bana senden başka konuştuğum yok dedi.. okey dedim 2 hafta geçdi baktm soğuk davranıyor bende soğuktum.. bana ilişkimiz daha ciddi hal alsn istiyorm dedi neysee sevgi teklifi gibi bir şey oldu. Bana o konuştuğun varya onu siliceksin dedi uzatmadim konuyu tamam dedim.. o günün sabahı kuzenim bana ss atdı 😂😂😂
Bir kız vardı kenanin takipinde ben o kızı kuzenime demiştim kuzenimde fakeden kıza takip yolladı grupu varmış kızın oraya girmiş her neyse burçlardan bahsediliyordu o kızda demişki birisiyle konuşuyorduk buğa biliyordum ikizler çıktı flan kuzenim sormuş kim flan kenan demiş 😂😂😂ismi
Kısa özet geçiyim: kızz kenanla flört olduğunu demiş, benden sonra tanışmışlar sonra ayrılmışlar kenan vakit ayırmıyormuş flan neyse... Sonra kız yeni yilda yazmış kenana kenanda teşekkür edip mesajin beğenmiş amma bana sevgi teklifi yaptiginin sabahi kiza merhaba balim nasilsin flan demiş 😂😂
Bende yolladım kenana.. dedim hayvan erif bana burada onu bunu sildiriyon amma sen burada kefindesin ona buna balim diyon hayr biz dostuz dedi kiz öyle demior dedim.. flörtüz dedi o öyle görüyorsa onun sorunu dedi... Ben ayrilmak istedigimi dedim ne istiyorsan yap uzak dur benden
Allah Allah suna bak olmaz bundan birak sunu bazi erkekler yasamayi bile hak etmiyo o kizda şutu basar ona geri döner sana sakin kabul etme
İyi yapmissin hic gerek yok boyle insanlara
İsrarla ayrilmam dedi.. ertesi gün ben ona grup aç bakalım cidden dostmusunuz? Dedim ya onu seç ya beni öyle devam et dedim.. o kızla iletişimi kestim dedi. Yalan söylüyor sandm gidip kza kendm takip atp konştm eskiden ilişkim olduğunu sonra ayrildigimi şimdide tekrar barışmak istiyor dedim. Kenan sana sevgi teklifi yapti mi dedim? Hayir dedi öyle bir şey olmadı neysee sonra kız konuştuğumuz şeyleri gidip kenana demiş kenan da bana dedi amma Allah var bana demedi kiza neden yazdin falan
Kiz baktim 2 saat falan bekledi benim ona yazmami😂 yazmadigimi görünce engelledi.. sonra kenana dedim konuşmayalim yaaa sıkıldım flan nasi istersen dedi bugünde ben yazdm öyle işte...
Bu saatden sonra ne yapym? Onun baha yaptigi ihanet mi? Amma benimde konuştuğum birisi olduğunu biliyordu 😂
Kizi görsün ıyy dersin sifatina tüpürmezsin bile 😂😂😂 konuşması flan çok çoçuksa bir şey yaaa
Sen az bile yapmissin ne ihaneti arkandayım senin o ihanet yapmis sen onu umursama geri döner yine umursama degerin daha cok artar
O kızla ciddi dusunmuyodur zaten senin inadina yapmistir
Beynimi topladım. Numarayı sileceğim, son kez konuşalım dedim. Gururum aşkımdan üstündü. Sana kızgın değilim, benden çaldığın tüm zamanları helal ediyorum sana. İlk baştan kendini özgüvensiz gibi göstermenden böyle bir şey yapacağın belliydi. Ama keşke gerçeği söyleseydin en başlndan yalan söylemeseydin... artık bunun bir önemi yok. Benden uzak, Allah'a yakın her şey için çok teşekkür ederim
Bunu yazdım ona en son okumuş belkide 😂amma geri dönüş yapmadı
Gerçekten onun yaptigi ihanet mi? Ben ihanet yemedim bu vakte kadar çok zorlandim gerçekten... Yalan konuşmuş orası doğru amma ihanet olarak alğılamak istemiyorum.
Şimdi yazdı 😂 ben sana yalan demedim hiç bir zaman inanmak istemiyorsan inanma sana kalmış bir şey nebiliyim neee.. iletişimi kesmek istiyorsanda kendin bilirsin) böyle yazmış 😐 belliki istemiyor iletişimi kesmeği acaba ne yazsam? Hem ders veriyim hemde barışalımm
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!