Evliyim. Eski iş arkadaşım seviyorum seni itiraf etmem gereken şeyler var dedi. Duymak istemiyorum, anladım ben seni, senin de karşına iyi insanlar çıksın umarım dedim: Ben evliyim bekar olsam bile olmaz biz çok farklıyız senle dedim. Görüldü attı. Aşırı üzgün hissediyorum. Aslında doğru olanı yaptım biliyorum ama niye üzgünüm bilmiyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaram şeyler tatlı geliyor dün çok serttin bugün yumuşamişsin
019 Yorumla
Soran+1 yılYumuşamadım aslında karşıma çıksa yine saydırırım ama bu zümre hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılZümre hissetmen uzun sürmesin yoksa sıkıntı
Soran+1 yılÜzgün yazdım ya
Cevap sahibi+1 yılBu duygusallık yaratabilir sende
Soran+1 yılNeden ama ilk reddettiğim def ettiğim insan değil ki, bunu her yaptığımda kendimle gurur duyar hatta eşime de anlatırdım, anlatamadım ve üzgün hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılOnunla konuşmak istiyor musun?
Soran+1 yılHayır istemiyorum aslında , başa sarmanın ona da umut verip üzmenin bir anlamı yok
Cevap sahibi+1 yılBu durumdan kurtul yoksa içine girecek gibisin
Soran+1 yılAdama o kadar saydırdım , bekar olsam bile olmaz dedim. Adım atmam , o da atmaz artık. Düşeceğimi sanmıyorum. Kurtulmak için çabalıyorum. Ben böyle bir insan değilim. Kötü biri miyim sizce?
Cevap sahibi+1 yılKötü değilsin şu an haramin kokusu aklını celiyor
Soran+1 yılBana ne önerirsiniz içimdeki bu beladan kurtulmak için
Cevap sahibi+1 yılKafanı başka şeylerle meşgul et odak noktani değiştir
Soran+1 yılYapıyorum sürekli arkadaşlarımla buluşuyorum meşgulüm aslında
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyor musun sen peki
Soran+1 yılEvet eski iş arkadaşım adam, internetten değil öyle saf biri değilim
Cevap sahibi+1 yılNasıl cesaret etmiş böyle bir şeye akıl alır gibi değil
Soran+1 yılKuyruk sallamışımdır yoksa nasıl cesaret etsin demi
Cevap sahibi+1 yılBana yzr mısın
Soran+1 yılHayır
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Belki verdiği ilgi hoşuna gitti ve bunu kaybetmene üzülmüş olabilir misin?
030 Yorumla
Soran+1 yılSeviyordum ben onu, keşke böyle bir şey hiç yaşanmasaydı
Soran+1 yılSevgiden kastım erkek kadın ilişkisi olarak değil diye düşünüyorum, arkadaş olarak kaybetmek üzücü değil mi sizce
- +1 yıl
Sana gösterdiği ilgi arkadaşca olmadığı için buna evet diyemem. Seni seviyormuş bu yüzden arkadaş olarak değil farklı şekilde ilgi göstermesi gerekiyor. Senin hoşuna giden arkadaş ilgisi sandığın şey aslında o adamın seni severek ilgi vermeseydi. Bu yönden bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.
Soran+1 yılBen adama duygusal boşluktasın duymak istemiyorum söyleyeceklerini dedim, ben seni ilk gördüğüm andan beri böyleyim , sana hep böyle yaklaştım sen anlamamışsın beni dedi. Gerçekten anlamamıştım
Soran+1 yılBu onun evli kadının aklını çelmeye çalışan karaktersiz biri olduğu gerçeğini değiştirmez. Benim olduğum durumdan bağımsız olarak o düzgün bir adam olsa bana duygu durumunu aşıp karşılık beklemezdi. Ben arkadaşız dedikçe adım atmaya çalışmazdı. İyi biri değil o, iyi ki defettim başımdan. Ama üzgün hissetmemem gerekiyor, kendime engel olamıyorum.
Soran+1 yılOlabilir böyle bir şey için üzülmem benimde karakter haysiyette sıkıntı başladığını gösteriyor işte
Soran+1 yılKendime üzülüyorum ben
Soran+1 yılSonuçta kabul etmedim, bende senle aynı hisleri paylaşıyorum demedim, adama saydırmadık laf bırakmadım , ama o inatla bana rol yapıyorsun, kendin gibi olmuyorsun, doğal değilsin diye beni manipüle etti sanırım
Soran+1 yılEklemem
Soran+1 yılBu itiraf ne işime yarayacak?
Soran+1 yılO ilgi gerçek bile değil, istediğini elde edemediği için bir simülasyon. Elde etse kalmaz ilgi filan, hayır dedikçe o da gaza geliyor sanırım. Bir de bekar olsam bile olmayız diye ilk kez dedim. Artık şansının hiç kalmadığını biliyor bence. Bir daha ulaşmaz denemez biliyorum
Soran+1 yılNeden üzüldüğümü anlamam zor , analiz edemiyorum
Soran+1 yılTamam ilgi hoşuma gitti ama niye diğer adamların değil de bunun?
Soran+1 yılYalan söylüyor ben sevdiğini bile düşünmüyorum
Soran+1 yılSıkılmadan her konuda saatlerce konuşabileceğim bir insan, arkadaşlığını kaybetmek de üzücü oldu bana
Soran+1 yılUnutmayıp ne yapayım? Yanlışa mı düşeyim!
+1 yılonu kaçan bir fırsat olarak görüp, çaresizliğinin verdiği bağlanan el kol durumundan oluyor bu.
07 Yorumla
Soran+1 yılBir kadın evlilik dışı ilişki arasa her yerde var aslında böyle insanlar , fırsat olarak görmüyorum
- +1 yıl
ben de ondan bahsetmiyorum. daha derinde birliktelik kurmak istediğin biri olabilir ve bu seni farkında olmadan bu yüzden üzüyordur. belli ki içinde bulunduğun evlilik seni mutlu etmeyen bir evlilik.
Soran+1 yılBu konu hakkında çok yorum yapmak istemiyorum, karakterim mizacım evlilik dışı ilişkiye uygun değil, böyle şeyleri çok ayıplayan, etik olarak görmeyen karakterli bir insandım ben. Büyük mü konuştum anlamıyorum.
- +1 yıl
bence insan düzgün bir durumun içindeyken böyle fikirlerine daha sadık olabiliyor ama düzen azıcık bozulduğunda başka yollar meylediyor. senlik bi şey yok. olayımız bu insanlar olarak.
Soran+1 yılHer insan her an yanlışa düşebilir diyorsunuz, ben düşmücem ama üzüntüden gebereyim adım atmıcam
- +1 yıl
adım konusunda doğru olan adım atmamaktır. maalesef böyle işte. herkes mutsuz olduğu bir düzen içinde öyle debeleniyor. kolaylıklar dilerim hanfendi.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Belli ki sen de ona meyillisin
030 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim aslında , yaptığım şeyin en doğrusu olduğunu da biliyorum. Ama o da boş değilsin rol yapıyorsun filan diye bana saydırdı
Soran+1 yılBu beni kötü biri yapar mı sizce? Sonuçta kimseye ona da hatta kendime bile itiraf etmedim. Olacak iş değil. Benim mizacıma da uygun değil, öyle ahlaksız karaktersiz biri değilim ben. Eşinin arkasından şerefisizlik yapacak insan değilim ben
Soran+1 yılAdama bekar olsam bile senle olmam, seninle iletimde kalmak bile bana kötü biri gibiymişim gibi hissettiriyor diye bir sürü salladım. Adım atmam, bu lafların üstüne o da atmaz. Yanlışa sürüklenecek ortamdan kaçtım zqten. Ama üzgün hissetmem hiç normal gelmiyor
Soran+1 yılFarkındayım çok mu üzdüm diye üzülüyorum. Ama üzmesem çok kötü bir yola girecektik. Uygun değil. Ahlaksızlık, namussuzluk, haysiyetsizlik. Şu an yaptığım olması gereken aslında
Soran+1 yılCevap yazmadığı için de üzüldüm sanırım
Soran+1 yılOnun bana dediği, sen bana doğal davranmıyorsun , rol yapıyorsun, rahat değilsin, özgüvensiz davranıyorsun. Ben özgüvensiz değilim özsaygım var. Neden gireyim böyle bir batağa? Ne için vazgeçicem doğrularımdan? Seviyorum diyor itiraf etmem gereken şeyler var diyor, beni gerçekten sevse huzurumu kaçırır mı? İçimde zerre huzur kalmadı. Ne zaman sevdiğini söyleyen ima eden bir şey yapsa günlerce dengem bozuluyor. Dedim de sen fırçaya doymazsın diye. En son evliyim ama bekar olsam bile seninle olmazdım ben dedim. Yapmam gerekeni yaptım, demem gerekeni dedim. Ama gelin görün aşırı mutsuzum. Belki benim ona saydırdığım bu lafları o benim kadar takmıyordur
Soran+1 yılBen farkında değilim ama olayın içine çekilmiş miyim? Bunu mu diyorsunuz bana? Ben ne halt ettiğimi bilmiyorum o zaman.
Soran+1 yılTepkim size değil yanlış anlamayın, beynim bulandı benim, kafam çok karıştı, saçma bir şeyin içine çekildim, çok üzülüyorum, frene bastığımı sanıyordum, basamamış mıyım ben
Soran+1 yılBunu daha önce defalarca yaptım aslında, ama bir şekilde affettim sonra , düzelir eski arkadaşlığımıza döneriz diye şans verdikçe başka saçma çirkin bir şeye eğrilmiş değil mi
Soran+1 yılEski iş arkadaşım zaten , kendi ayağımızla kendimizi bu pisliğin içine atmadıkça görüşme ihtimali yok. Ama neyi kastediyorsunuz? Tecavüz değil demi? Öyle korkunç bir şey değil demi
Soran+1 yılBen ona umut vermiş gibi mi olmuşum sizce? Kendimi kötü hissediyorum. Bekar olsam bile olmayız biz diyerek umudu geri almış olmadım mı sizce?
- +1 yıl
Tecavüzü kastediyorum. Hiç bir çıkar yolu kalmayan bir erkek ona başvurur. Belli ki siz duygusal bir boşluk içerisindesiniz ve karşı taraf bunun farkında ve size nasıl yaklaşması gerektiğini de bilen birisi. Bakın size bir tavsiye kulağınıza küpe olsun bir erkek yatmak istediği kadın için dünyanın en iyi en anlayışlı erkeği rolüne girer sanırsın ki dünyaya iyiylik için gelmiş. Ama işin aslı farklıdır.
Soran+1 yılBen aptal ya da çirkin bir kadın değilim biliyor musunuz? Kültürsüz de değilim. İlk kez biri ilgi gösterdi de neye uğradığımı şaşırdığım bir durumda da değilim. Ama eşim benimle beraber olmak istemiyordu. Çocuğumuz olmuyor, eşimle sorunlarımız vardı. Sevmediğini beğenilmediğimi düşündüğüm bir süreçte geldi bunlar başıma.
Soran+1 yılKendimi bu kadar yıpratmamam mı gerekir sizce? Saçma bir şeyin içine düşmek üzereydim. Tam anlamı ile düşmedim aslında ama şu üzgün ruh halinden kurtulamıyorum
- +1 yıl
Bakın bazen evliliklerde insanlar böyle şeylerle sınanır. Eşini gerçekten sevip sevmediğini anlamak için böyle sınavlardan geçer. Sizin kendinizi yıpratma nedeniniz nedir tam olarak? Eşinizin sizi istememesi mi çocuk sahibi olamamak mı? Yoksa bir erkek tarafından istenmiyor olma hissi gururunuzu yerle bir etti ve toparlanamıyor musunuz?
Soran+1 yılHepsi var aslında. Eşim evlilik insanı, iyi bir insan , işinde gücünde. Son zamanlarda bana çok iyi de davranıyor, düzeltmeye de çalışıyor. Ama çocuk yok eve gelip napıcam diyip günlerce eve gelmediği bir dönem yaşadım bir kaç yıl önce. O üzgünlük ile bir kadın arkadaşa ağladım ben. Gidip buna anlatmış o kadın. Ondan sonra düştü peşime. Çocuğum olmasa evlatlık alırdım ben eşimi üzmem filan gibi şeyler söyledi ilk. Tabi ki inanmadım. Bu çok büyük bir karar. Öyle çat diye söylenecek düşünülmeyecek bir şey değil ama tam dediğiniz gibi bana merhem olacak şeyleri söylüyor hep. Yalan olduğunu fa biliyorum. Eşimle aramın nasıl olduğunu sordu kaç kere. Hiç eşim ile ilgili kötü olumsuz bir şey söylemedim de ona. Yalan söyleme saklama diye üstüme geldi kaç kere. Dedim ben eşimi seviyorum diye
Soran+1 yılAynı iş yerinde iki sene çalıştık, ortak tanıdıktan bol bir şey yok. Bilgi akışını kim sağlıyor onu bulmam imkansız o yüzden
- +1 yıl
Herkes olabilir çevrenizden. Kimlerle dertleştiğinize dikkat etmelisiniz. Yoksa bir erkek bu kadar ısrar edemez evli bir kadına bu kadarına cesaret de edemez. Sizin yakın çevrenizden birisiyle görüşüyor. Sizin hakkınızda anlattığınızdan daha fazla bilgi sahibi. Siz de denize düşüp yılana sarılmışsınız farkında olmadan. Bu erkeğe çok dikkat etmelisiniz bundan sonra
Soran+1 yılYüz yüze aynı ortamda olma ihtimalimiz artık hiç yok. Ben sizle konuştukça kendimde ki hataları daha rahat fark etmeye başladım desem. Teşekkür ederim. Umarım yolunuza hep iyi kaliteli insanlar çıksın. Sizi yoldan çıkarmak için elinden gelen şeyi yapan insanlar sizden uzak olsun umarım 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle durumun nasıl peki
08 Yorumla
Soran+1 yılKonunun eşimle bir ilgisi yok ki, seviyor o beni, düzgün bir insan, adilik hakedecek kötü biri değil o
- +1 yıl
Üzgün hissetmen soru işareti oluştu ondan sordum kusura bakmayın
Kendinizi bunun için üzmenize gerek bile yok
Soran+1 yılBende de soru işareti oluşuyor, eşimin tırnağı bile olamaz aslında
- +1 yıl
Eşinle birlikteliğiniz nasıl peki onda sorun yok değil mi?
Soran+1 yılO konu hakkında yorum yapmak istemiyorum
- +1 yıl
Sorununuz varsa özelden seviyeli şekilde yardımcı olabilirim
Yok derseniz saygı duyarım
Soran+1 yılSorum eşimle ilgili değil , yardım istemiyorum
- +1 yıl
Peki nazik davranışınız için teşekkür ederim
aklın onda mı kaldı
01 Yorumla
Soran+1 yılBekar olsam bile olmaz dedim aslında. Hiç umudu kalmasın benden yana diye. Niye üzgünüm bilmiyorum. Beni buluşmak için çağırdığı yere dün bir arkadaşla gittim, bir anda gözümden yaşlar geldi. Yanlış yasak günah ayıp rezillik ben böyle biri değilim ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. YPtigin doğru
05 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum en ufak şüphem yok
Soran+1 yılHayır daha önce defalarca başıma geldi, defettim başımdan ve hep kendimle gurur duydum, en ufak üzülmedim. Eşime bile anlattım. Bunda niye üzülüyorum bilmiyorum
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Ne diyebiliriz
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum, normal değil ama üzülmem demi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri