Anlamıyorum artık ya?

Snapchatten birisi beni hızlı ekle ile eklemişti ben 3-4 gün sonra Snapchatte çok puanım olduğu için snap atıyordum ve benim vizelerim olduğu için sınavla ilgili snap attım ve o çocuk bana zor ya yazmış sonra hemde nasıl dedim ben atlattım dedi öyle konuşmaya başladık konuşma çok sardı baya konuşuyorduk sonra bana kaç kişiyle şıktın diye sordu kendisi sadece 1 kişiyle çökmüş 6 yıl sürmüş öyle dedi bu arada kendisi diş hekimi 23 yaşında bende 19 ve bana şey yazdı

Ben yalandan nefret ederim kırmızı çizgimde ben insanın olduğu givi olmasını isterim benim için ilişki çocuk oyuncağı değildir ben şöyle düşünürüm karşımdaki kişi öncelikle bana Allah’ın sonra ailesinin emanetidir ben ona en iyi şekilde bakmakla mükellefim onun için üstüne düşerim ilgilenirim üstüne düşerim sürekli destekçisi olurum ama bana nasıl yaklaştığıda önemli tabikşde ben geç yazılmasını sevmem asla geçte yazmam işimde olsa önceliğimi ona veririm yeri gelir çocuk oluruz yeri gelir bebek yer gelir yetişkin yeri gelir dostu olurum yer gelir abisi kardeşi yeri gelir dostu olurum yeri gelir sevgilisi benim için bu iş oyuncak değildir ondan emin adımlar atarım kendimden emin değilsem adım atmam çünkü karşımdaki kişinin vaktini boşa çalmak istemem hayat evet cidden zor düşüp kalkmalar çok fazla olacak ama her seferinde destekçisi olurum hayat bu kadar zor olmasına rağmen hayata karşı galip gelmeyeceğimiz anlamına gelmez bu böyle yazmış sonra biz bunla çıkmaya başladık ben bu çocuk beni gerçek seviyor mu diye onu test etmek istedim ve başka hesaptan buna yazdım nasılsın dedim iyiyim sen nasılsın demiş fake resim attım tatlısın yazmış ben ona snapte puanın artmış dedim ben snapi bile açmadım dedi yalan söyledi sonra ben ss alıp bunu ona attım dedim sen nasıl bir insansın dedim hiç mi utanmıyorsun insanların duygularıyla oynamaya dedim (Öylemi benmi oynuyorum? canım dalga geçicem malmıdır nedir) Senden başkasıyla işim yok olamaz da demiş canım canım şeyler paylaşıyor mallar snapide siliyorum dedi kuranın üstüne yemin ederim ki dedi Senden başkasınıda gözüm görmüyorum yemin ederim oldumu Buda dedi amacı sizce ne
Anlamıyorum artık ya?