Ya sonradan mutlu olsan da sonuçta iliskine bir leke sürülmüş oluyor. İleride çocuklar geçmişimizi sorduğunda aldatıldığim için utanirdim ben açıkçası yapacağım bir şey değil asla
Aranızda aldatan sevgilisini affedip tekrar aldatilmayan var mı?
Gidene gidilmez giden geri dönüyorsa sizi sevdiği için değil sizi kullanmak kolay olduğu için geri döner bunu asla unutmayın
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abi aslında şöyle uzun ilişkisi olan adam arkadasimla 4 ay sevgili oluyorlar. Sonra kız uzun ilişkisini öğreniyor ama adam uzun ilişkisini bitiriyor bu 4 aylık kız için. Ve devam ediyorlar. Bu durumda da kullanma olayı geçerli mi sence. Çünkü şu an mutlular ilişkileri 1 yıl oldu.
Bu durumda uzun ilişkisi olan kıza üzülürüm ben ama senin arkadaşın da uyanık olsun oğlana bağlanmasın çünkü onun için başka kadını bırakan bir erkek başka bir kadın için o arkadaşını neden bırakmasın ipleri elinde bulundursun derim ama tabiki kendi hayatları sende belli ki yardımcı olmak istiyorsun ama neticede hata da yapsa onun hayatı çok ısrar etme sen içini dök yine arkadaşınla konuş yoksa uzaktan izle
Arkadaşımı zamanında çok uyardım affetme kendine saygın olsun vs diye sonra saldım yaa endişeleniyorum sadece. Bu arada ben de üzülüyorum o uzun ilişkisi olan kıza🥲🥲
2 sene oldu. Çoğu, ilk şeyleri onunla yaşamıştım, yeni insanlarla pek tanışamıyor tanışsam güvenemiyorum bayağı problem oluyor. Evet, ara ara düşünüp, yaptığımız o şeyleri düşünüyor ve istemsiz mutlu oluyorum sonunu düşünmeyerek
Yaa onun da ilk iliskisiydi. Aslında o sevgilisini unuttu da sevgilisinin aldattığı kızla barismasini atlatamadi. Sende de var mı öyle bir şey 😭. Nasıl kurtaricam bu kızı yaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gidene gidilmez giden geri dönüyorsa sizi sevdiği için değil sizi kullanmak kolay olduğu için geri döner bunu asla unutmayın
Abi aslında şöyle uzun ilişkisi olan adam arkadasimla 4 ay sevgili oluyorlar. Sonra kız uzun ilişkisini öğreniyor ama adam uzun ilişkisini bitiriyor bu 4 aylık kız için. Ve devam ediyorlar. Bu durumda da kullanma olayı geçerli mi sence. Çünkü şu an mutlular ilişkileri 1 yıl oldu.
Bu durumda uzun ilişkisi olan kıza üzülürüm ben ama senin arkadaşın da uyanık olsun oğlana bağlanmasın çünkü onun için başka kadını bırakan bir erkek başka bir kadın için o arkadaşını neden bırakmasın ipleri elinde bulundursun derim ama tabiki kendi hayatları sende belli ki yardımcı olmak istiyorsun ama neticede hata da yapsa onun hayatı çok ısrar etme sen içini dök yine arkadaşınla konuş yoksa uzaktan izle
Arkadaşımı zamanında çok uyardım affetme kendine saygın olsun vs diye sonra saldım yaa endişeleniyorum sadece. Bu arada ben de üzülüyorum o uzun ilişkisi olan kıza🥲🥲
Sen görevini fazlasıyla yapmışsın düşünme sen kendi hayatına kendi ilişkine bak bundan sonra
Başıma geldi, hala düşününce kendimi yediremiyor ve benliğimden dolayı affetmiyor, affedemiyorum hisler olsa da.
Arkadaşım da aldatildi. 1 sene oldu öğreneli hala atlatamadi. Senin ne kadar oldu. Bir senede hala unutamamasi sence normal mii
2 sene oldu. Çoğu, ilk şeyleri onunla yaşamıştım, yeni insanlarla pek tanışamıyor tanışsam güvenemiyorum bayağı problem oluyor. Evet, ara ara düşünüp, yaptığımız o şeyleri düşünüyor ve istemsiz mutlu oluyorum sonunu düşünmeyerek
Yaa onun da ilk iliskisiydi. Aslında o sevgilisini unuttu da sevgilisinin aldattığı kızla barismasini atlatamadi. Sende de var mı öyle bir şey 😭. Nasıl kurtaricam bu kızı yaa
Hayır, yok. Kendisini kaptırmasın, birlikte aktivite yapmaya çalışın, yeni insanlarla tanıştırın.
Bir arkadasim vardi evlenmeyi dusnuyorlar hatta
Şaka yapiyon
Ne şakası 😅 gerçek
Kadınlar aşık olup sevince maalesef katlanıyorlar her şeye
Kendine saygı meselesi yaa bilmiyorum. Güncelde de yazdığım gibi ileride çocuklarina ne diyecek mesela garip
Bilemiyorum ki canım , çok zor bir durum ama gerçekten bir şans daha vermek bana da mantıksız geliyor
Neyse umarim mutlu olurlar
Aldatanı affetmem
Affeden var kendine saygı meselesi
Saygı filan kalmaz aldatirsin
Hayır ben de aldatani affedenin kendine saygısı yoktur demek istedim
Aldatır hepsi
Var aşk tekrar yapmayan
Kız o da içten içe yapar yıllar geçti değişse tamam Ben tekrar o kadar güvenemezdim Kur'an'a el bastırırdım ondan sonra güvenirdim
Seni aldattı mi
Hayır
Yokdur
Imkansiz