Özellikle bizim ülkede bu durum daha fazla gibi. Karşı taraf ne kadar suç, tehlike vs. emareleri gösterse de böyle bir yönelim var gibi... Tüm kadınlar değil diye de ekleyelim tabi :D
Kadınlar neden yanlış kişilere aşık olurlar?

Özellikle bizim ülkede bu durum daha fazla gibi. Karşı taraf ne kadar suç, tehlike vs. emareleri gösterse de böyle bir yönelim var gibi... Tüm kadınlar değil diye de ekleyelim tabi :D
Kadınlar neden yanlış kişilere aşık olurlar?
Bir kadının çiftleşme stratejisi iki amaca sahiptir ;
Birincisi, kendisine ve çocuklarına bakılmasıdır.
İkincisi de, iyi genetik materyallere sahip çocuklar yapmaktır.
Bunlar, kadınların bilinçli planladıkları ve sinsice yürüttüğü stratejiler değildir. Genetik kodlarına evrimce işlenmiş, bilinç-altı algoritmalardır.
Tarih öncesi, avcı toplayıcı toplumlarda iyi avcı olan erkekler aynı zamanda iyi genetik materyale sahip "alfa" idiler.
Sürünün en iyi avcıları aynı zamanda sürünün en atlettik ve gözü pek erkekleriydi.
Orman kanunlarının hüküm sürdüğü bu upuzun, yani takriben homo-saphiens'in 250.000 yıllık serüveninin 240.000 senelik kısmına denk gelen dönem boyunca kadınlar, alfa erkeklerinin yanında olmayı, beta erkeklerle birlikte olmaya tercih ettiler.
Bunun en önemli kanıtı, genetik araştırmalardan geliyor.
Tarih boyunca yaşamış erkeklerin sadece %40'ı genlerini bugüne aktarabilmişken, bu oran kadınlarda %80.
Avcı toplayıcı toplumlarda, genlerini bir sonraki nesile aktarması çok güç olan beta erkekler, muhtemelen sadece kendilerine yetecek kadar yemekle yaşayabiliyor, ya da işlevsizce sadece onlara söyleneni yapıyorlardı.
Fakat avcı toplayıcı toplumların aksine, büyük insan gücüne ihtiyaç duyan tarih sonrası toplumların, bu betaları daha üretken erkekler haline getirmeleri, ve toplumun geleceği için kullanabilmeleri gerekliydi.
Bu beta erkekleri toplumun sürdürülebilir olması için, düşünmeye, çok çalışmaya ve , çalışıp kazandığının çoğunu, toplum sürdürülebilirliği için harcamaya zorlayan tek çalışır yöntem ise, tek eşli evlilik temelli aile oldu.
Dolayısıyla kadınları bu betalarla evlenmeye itecek baskılar, töreler geliştirilmek zorunda kalındı.
Feminizm öncesi toplumlarda kadınların üzerinde bu kadar baskı kurulmasındaki amaç, erkekler için aile kurumunu kurmak, ve beta erkekleri onlar için çekici kılmaktı.
Günümüzde erkekler temel olarak iki kategoriye giriyor;
Bir grupta kadınları hediyelere ve çiçeklere boğan, istikrarlı ve efendi çocuklar var.
Bunlar kadınlarına maddi kaynaklar ve refah bir hayat sağlayabilecek kariyere sahipler. Ama erkeksi ve dominant değiller.
Bu erkeklere bildiğimiz üzere Beta erkek diyoruz.
Diğer grupta ise kötü çocuklar ya da p. çler var.
Bu erkekler kadına görece kaba davranan merhametsiz bazen ukala, dediğim dedik, baskın karakterli ve onlardan bahsedildiğinde genellikle odun erkek statüsüne sokulacak adamlar.
Bunlar ne kadar erkeksi ve Dominant olsalar da kadınlara uzun süreli kaynak ve güven sağlayacak erkek değiller.
Yani, ya bu kaynaklara sahip değiller ya da sahip olsalar bile bunu bir kadına yedirmeye niyetli değiller.
Şöyle bir not düşelim;
Tanıdığınız kötü çocukları ve efendi çocukları bir ormana koyduğunuzu hayal edelim,
Muhtemelen kötü çocuklar, efendi çocuklara göre daha iyi avcı olacaklardır.
Ve böyle bir ortamda kötü çocuklar hem daha iyi genetik materyale hem de güzel kaynaklara sahip olacaklardır.
Fakat modern toplumlarda efendi çocuklar, kaynak edinmeye daha müsait bi işte çalışırken, kötü çocuklar görece daha az kaynağa sahip işlerde çalışıyor, ya da fırsat eşitsizliğine kurban gidiyorlar.
Fakat milyonlarca yıllık gen havuzu son 4-5 bin yıllık toplumsal değişime aynı hızda adapte olamadığı için, kadınların cinsel çekim algoritması hala kötü çocuklara arzu duyacak şekilde çalışıyor.
Bir çok kadın kendilerine kaynak sağlayacak
istikrarlı bir efendi adamla evlenir. Bu arada da fırsatları olursa karşılarına çıkan kötü çocuklarla da seks yaparlar.
Böylece hem güven isteyen, hem de sağlam gen ile temas isteyen taraflarını doyurmuş olurlar.
Peki aşk, sadakat, sevgi?
Bu soruları soruyor iseniz, kadınları pek tanımıyorsunuz demektir.
Kadınların hipergami dürtülerinin baskı altında tutulmadığı, töre merkezli baskının kalmadığı cinsel devrim sonrası modern toplumlarda, alfa erkek olmak ne kadar güzel ise, şu anki günümüz toplumlarında beta erkek olmak da bir o kadar büyük bir felakettir.
Günümüz toplumlarındaki bir çok genç kadın, güzelliklerinin doruklarını alfa erkeklerle partileyerek geçirirken, bir yandan da friendzone'da beta erkek biriktiriyorlar.
Belli bir yaştan sonra alfalar için, daha genç kadınlarla rekabet edemeyeceklerini anladıklarında ise, bu betalardan en uygununu kafalayıp, evleniyorlar.
Kadınların önemli bir kısmı, gençken alfalardan çocuk peydahlayıp, sonra bir beta ile evlenerek kadın hipergamisini başarmış oluyor.
Yani hem iyi genleri hem de iyi kaynakları aynı anda elde etmekten bahsediyorum.
Hatta daha da kötüsü, kadınların %3 ila %10'u ki bu oran sosyo-ekonomik seviye arttıkça %1'lere azaldıkça %20'lere gidiyor
Alfanın birinden gizlice bir çocuk yapıp, betanın birine bu çocuk kendisininmiş gibi yetiştiriyor.
1) Kadınlar özellikle genç yaşlarında adrenalin tutku heyecan gibi duygu durumlarını severler ve bunu onlara yaşatabilecek erkeği tercih ederler, buna maço maganda serseri, aldatan, hor gören vs erkek diyebiliriz
2) Kadınlar kendi benlikleri sayesinde kötü erkeği iyi erkeğe dönüştürebileceğini düşünürler, benim varlığım ona iyi gelecek , ben onu iyileştireceğim, ben onu bambaşka birisi yapacağım. ( Bir cacık yapamazlar, bir kadın veya bir insan asla başkasını değiştiremez, kişiyi sadece kendisi değiştirebilir )
3) Kadınlar kendilerini koruyabilecek kanatları altına alabilecek erkeği tercih etmek isterler, maçovari serseri tipler bu hissi uyandırdıkları için onları tercih etmekte sakınca görmezler. Fakat değil koruma en büyük zararı tercih ettikleri tiplerden yerler.
Yanlış kişi olduğunu nereden biliyorsun?
Bir kere erkek olarak şunun farkına varmanız lazım.
Kadınlar çevreye karşı tehlike korku enerjisi veren erkekleri çekici bulurlar. Bir erkek olarak çevrendeki insanların senden ''bu adam bana bir zarar verebilir'' korkusu alması lazım. Bu korkuyu da sağlamanın birçok yolu var. Kaslı ve güçlü bir fizik, güçlü bir sosyal çevre (aşiret gibi), hukuk bilgisine hakim olma, maddi güç, statü her ne ise en az birine sahip olmak ve tehlike sinyali vermek zorundasın. Bu çocuktan zarar gelmez diye düşünürlerse ilk darbe vuracakları kişi sen olursun.
Tabi tehlike deyince aklınıza vurucu kırıcı örnekler gelmesin. Kimi erkekler olumlu anlamda korku oluşturur kimisi de olumsuz anlamda. Örnek vermek gerekirse savcı bir erkek de tehlikelidir mafya erkek de... Ama biri olumlu korku diğeri olumsuz korku oluşturur. Karanlık üçlüye sahip olan kadınlar kendileri gibi karanlık erkekleri tercih ederken niyeti bozuk olmayan kadınlar da güçlü savunmaya sahip olan ama gücünü kontrol edebilen erkekleri tercih eder.
Senin bahsettiğin kızlar da kendilerine uygun olanları tercih etmiş oldular. Yani kendileri için doğru olan kişiyi... Seni seçmiş olsaydı herşeyin harika olacağını filan mı düşünüyorsun? Kusura bakma asıl o zaman sen yanlış kişiyi seçmiş olurdun çünkü bir süre sonra öyle bir kadın seni de karanlık enerjiye çekerdi sonra da yine sen kötü erkek olurdun.
Benim bahsettiğim olay, senin de dediğin gibi " olumlu korku " ile " olumsuz korku " oluşturan erkekleri ayırt etmek.
Bazı kadınların bu durumu ayırt edebilmesine rağmen " Mafya erkek " tipine bile bile gidiyorlar.
Yoksa alfa erkek, kadının iç güdüsel davranışı vs. bunları ben de biliyorum. :) Her şeyin de farkındayım.
Bu arada yorumun için teşekkürler, çok güzel yazmışsın. ^^
Ayırt edip de mafyayı tercih ediyorsa kendisi de karanlık enerjiye sahip kadındır zaten. Ayırt edebilen kadın olumlu olanı seçmek zorundadır diye bir şey yok sonuçta. Erkeklerin en büyük yanılgısı kadınların hepsini melek zannedip melek gibi zararsız erkeklerle de mutlu olabileceklerini zannetmeleridir. Elin kızı senin annen gibi değildir, bunu anlamalısın Seinjerlin...
Bile bile aşık olmak gibi bir durum söz konusu değil. Aşk sinsi ve yavaş yavaş işlenir içe. Bir şeyler paylaştıkça, yakınlaştıkça bir bakıyorsun oha aşık olmuşsun, kim ister ki katiline aşık olmayı
Herkes için böyle tabi. Ama kimileri var, adamın sosyal medyasından / konuşmasından / yaşantısından belli her şeyi.. Resmen, " Ben bir şrfsizim, seni üzeceğim. " diyor ama yine de gidenler var djd Belki düzeltirim mantığı galiba..
Belki düzeltirim mantığı çok yanlış. Karşındakini olduğu gibi kabul etmek lazım. Bazıları o tür izlenim bırakmıyor insanda hatta diyorsun ki, bu kadar savaş vermiş artık sevmeyi biliyordur.
Sevmek: güven sadakat sahiplenmedir bence ama gördüğüm artık şudur=para.
@serengeti34 baktığınız yönü değiştirin o zaman.
Maalesef gerçekler bu.
Herkesin gerçeği farklı
Herkesin farklı ama hayatın gösterdiği ve insanların şu an evlenerek (zengin biri) bu erkek ya da kadın demiyorum her ikiside kolay yönden rahata kavuşma çabaları.
Aşk nerde burada
Zengin birini aramayanlar da var. Size denk gelmediyse umarım gelir.
Eğer gelirse inanın en özel kişi ben olurum
o olur bu dünyada umarım teşekkür ediyorum…
🙏
Teşekkürler ✌️
Ricalarr
Cevap
32Cevap
Gönül bu aşk mantık dinlemiyor..
Bence bir yerden sonra dinlemeli
En azından birkaç hata yaşanmışsa dinlense daha iyi olur sanki😅
Yani o zaman da aşık olunacak ne insan kalıyor ne heves..
Öyle de bir handikap var işte..
Kimse doğru kişiye aşık olmuyor aslında.
Çünkü kötü erkek seviyorlar.. havalı sandıkları için serseri tipleri severler heyecan ararlar.. efendi erkek onlara sıkıcı gelir.. bir de ilk başta erkek zaten gerçekten kötüyüm demez.. kadını elde edene kadar iyi davranır ama ondan sonra da kötülük yapar aldatır yalan söyler şiddet uygular.
Bir kadin akrabam şunu soylemisti. Kadinlar sevince, asik olunca erkegin kotuluklerini gormuyor, bir perde iniyor sanki. Her seyi guzel ve iyi geliyor sana.
Gelmese, aklina, mantığına uymasa bile bahaneler uyduruyorsun. O boyle yapmaz, beni uzmek istemezdi, bana zarar vermek istemedi vs diye.
Erkek senin canını acittikca, üzdükçe, kendinden sogutmaya devam ettikce icinde sevgi, ask ölmeye basliyor iste o zaman gormeye basliyorsun, o perde kalkinca, aydinlanma yasiyorsun ve karsilastigin manzara o kadar icler acısı ki. Ben kendime niye bunu yapmışım, bu adama neden zamanimi, emegimi vermisim diyorsun ve erkekten cok bu gogsune cokuyor bir anda.
Yillarimi neden verdim, emegimi neden verdim diye. O yuzden bence kadin icin gorucu usulu evlilik daha mantikli geliyor. orada kadin olarak mantigini kaybetmiyorsun cunku. Sınırlarin, isteklerin belli. Asik oldugundaki gibi gel, ne olursan ol yine gel demiyorsun.
Kriterlerin belli, mantigina uyani, biraz da bu adami sevebilir miyime bakiyorsun ve sanki bu daha uyumlu ve istedigin kisiye daha yakin oluyor demisti. En azindan bu durumda gerçekleri gorebilecek bir mantiga sahip olabiliyorsun ve belki de bu zarara ugraman, ugramaman konusunda biraz daha yol gosterici olabiliyor demisti.
Kendisi sevdigi adamla evlenip bosanip, sonradan gorucu biriyle evlenmisti. Bence hakli biraz. Erkeklerde bu oluyor mu bilmiyorum ama kadin sevince gercekten görmüyor. Yapilan yanlislari bile gormuyor. Aldatmaya, ona buna vs bile bile lades diyor. Erkeklerin bu kadar şuurunu kaybettigini dusunmuyorum.
Ne yazik ki kadinlar iliskide daha cok verici olabiliyor, daha fedakar oluyor, kendini bile dusunmeyebiliyor. Kiziyor, ediyoruz ama o ruh hali, o beynin mantikli dusunememesi durumu cok farkli sanki. Yargilamamak lazim bence.
Mesela kadinlarda lohusalikta mantik devre dışı kaliyormus yeni yapilan arastirmalarda. Bebege daha iyi bakabilsin ve sadece ona odaklansin diye. Bircok lohusaliktan cikmis kadin, bana lohusalikta eziyet etmisler, neler etmisler bana, esim bana neler demis, esimin tarafi beni o halimle calistirmis, laf sokmuslar ben buna o yeni dogum yapmış halimle nasil izin verdim, niye izin verdim diye cogu kadin cozemiyor mesela.
Mantik devre dışı oldugu icin aslinda, mantikli dusunemiyorsun, goremiyorsun ki. Tek odak noktan o durumda bebek ya mesela. Sevdiginde de tek odak noktan o erkek gibi oluveriyor galiba. O yuzden erkek k*ek gibi davransa da cogu gormuyor, anlayamiyor bence bunu. Kadinin, erkegi sevme ve baglanma halini de ben bu duruma benzetiyorum.
(bu bahsettiklerim zoraki erkegin yaninda kalmayan kadinlar icin. Yani erkekten gelen tehdit, bosanmak istememe ya da parasizliktan vs bunlar mecburi biraz. Ben diger turlu bahsediyorum)
Olayın yine yanlış anlaşılması ve kötü iyi kavramlarına bakarak yorumlanmasından kaynaklı anlamama durumu var. Kadınlar bu erkeklere kötü diye değil Özgüvenli dominant atılgan risk alabilen heycan veren eğlenceli yumruğunu masaya vurabilen prensipleri olan özellikleri yüzüden çekiliyor. Ancak beta efendi light erkek selami tarzı sünepe erkek çok olduğu için Bunlar iyi çocuk olarak bilinen tayfa Kadınlar bunlara alıştığından Alfa yani bu bahsedilen erkeklerede diş geçirmeye kalkıyorlar. Tabi bu adamlar buna tahammül etmiyor. Kadına tapmıyor baktı sorun çıkarıyor basıyor tekmeyi Tabi kadınlarda bu erkeklere bu yüzden P, iç erkek şeytan erkek serseri erkek yaftası yapıştırıyor. Klasik kedi uzanamadığı ete muhabbeti Tabi ki aralarında cidden kötü olanlarda var elbette Ama mesele iyi kötü değil Efendi erkek iyi olduğu için değil Kadına taptığı bu yüzden sünepeleştiği pasif olduğu liderlik vasfının olmayışı Çizgileri sınırları olmayıp fino köpeği gibi kadının her istediğini yaparsam beni sever saçmalığıyla hareket edip her hatasını kabul ettiği bu yüzden ezik muhtaç çaresiz imajı çizdiği için seviiyorlar acı çekiyorlar Tabi bunların arasında iyi gibi görünüp içten pazarlıklı sonucunda cinsellik bekleyen tiplerde var sinsi sinsi Yani özetle beyler pislik ve kötü olmanıza gerek yok Kötü olarak adledilen bu erkeklerin Kadına çekici gelen özelliklerine sahip olmanız gerek Ve kadını elde etmek için Ayak paspası olmayın herşeye evet demeyin her hareketine tölerans göstermeyin çizgileriniz ve prensipleriniz olsun Zaten diğer türlüde istediğinizi alamayacaksınız bunu bilin enayi yerine konduğunuzla kalacaksınız. Gerçek arzunun pazarlığı olmaz bunuda bilin Sizi seven kadın sizi sömürmeye kalkmaz ikide bir herşeyi pazarlık haline getirmez didişmez uyumlu davranır. Yoksa anlamaz didinip durursunuz niye böyle oluyor diye
**düzeltme ***"için sevilmiyorlar""***
Çünkü dizilerde de bunu görüyoruz benim ki güneşi beklerken ki gibi oldu o yüzden hayatım olmadı çünkü Allah istemedi doğru bir şey sanarım diye o yüzden 21 yaşında mucizeleri yaşadım ve anladım neden bunlar başıma geldi o kızdan o yüzden kurtulamadım inanmıcaksınız ilk onun benzeri erkek tanımıyorum göz teması oldu zaten hep sinirli baktım sonra kızın ruhu belirdi ve başımı çevirdim zaten niyeti sezdim sonra vücudumda sinir vardı mucize oldu aşık oldum yani doğru bir şey değil zaten yine aynı davrandım çünkü çocuk benim sınavımdı 3 yıl acı çekmek zorunda kaldım kız gibi biriyle olmazmış bunu anladım Allah'a şükür ettim yani başıma gelenler boşuna olmadı
Çünkü bu aşk değil merak. Adrenaline açlık da söz konusu. Gördükçe daha fazla ne kadar ileri gidebilirim, bundan ötesi ne olur diye merak ediyor 'insanlar'. Sadece kadınlara has değil bu. Zaten imkansız veya gizemli gelen herşeye çekilmeye eğilimli bir varlık insan. Yasak ya da tehlikeli şeyleri yapmak, illa tehlikeli olmasına da gerek yok kendine aykırı olanı yapmak, daha özgür hissettiriyor. Rutinden çıktığını farklılaştığını monoton hayatına heyecan geldiğini hissediyorsun büyük ihtimalle. Kimi duracağı yeri bilir kimi bu duygular hoşuna gittiği için devam eder.
Büyük konuşmak istemem, hakikaten katılıyorum sana. Hep karşımıza yanlış insanın çıkıp sırf bizim gönlümüzü ala ala aşık oluyoruz ve kabulleniyoruz onun şeytan biri olduğunu ama bize öyle değildir diye seviyoruz. Oysa herkes öldürür sevdiğini değil de sevdiğin öldürür seni demek istiyorum.☹️
Hiçte değil. Kadınlar at hırsızı kasap cahil aşiret çocuğu maganda kıro ırz düşmanı hatta daha şaşıracağın herşeye aşık olabilirler. Çünkü duygularıyla hareket ederler. En iyi erkeği bile istemeyecek kadar değişkendirler. Olay otoriteyle alakalı. Hükmedilmeyi seviyoruz.
Bence mantık ve kalp ile paralel karar veremedikleri için. Tabi bu edinmesi korunması çok zor bir deneyim. Birine karşı sıcaklık hissetmek gereken bir şey ama hemen bırakmaktan ziyade hareketleri gözlemlense güvenilir olduğuna karar verdikten sonra kendini bıraksa her şey daha güzel olur. Burada yanlış yapılan şey o sıcaklığı hisseder hissetmez hayallere dalıp kendini kaptırmak ve herşeye affedici, iyimser, gereksiz yapıcı bakmak :(
Aşk ve ilişkiler oldukça karmaşık ve kişisel deneyimlere dayalı bir konudur. İnsanlar, bir ilişkiye girmeden önce veya bir ilişki içindeyken, birçok faktör ve duygusal dinamikle karşılaşırlar. Kadınların veya erkeklerin yanlış kişiye aşık olması, birçok sebepten kaynaklanabili
Şöyle bir saçmalıkları var..
Adam hırsız ve bunu biliyor ama "benim evimi soymadı ki.." diye kendilerini avutuyorlar..
Adam sapık, biliyor ama bana saldırmadı diyerek soğutuyor kendini..
Böylelerine her şey müstahak..
O olanların sorunu.. Bazı insanlar mazoşisttir ve çok anlam aramaya gerek yoktur bunun altında zira acıdan keyif alan bir kesimden bahsediyoruz..
Gayet güzel bir cevap 😌😁
Nice ✨️🥂
Tilofon joker hakkımı kullanmak iştiyoyum bu duyumu ben de yaşadım ama eyimde diğil gönül bu ota da konuyor b... da konuyor bilim inşanları bunu ayaştıyşın bıktım yanlış kişileyden
Tüm kızlar aynı değil diye ekleyerek başlayım dediğin gibi yanlış anlaşılmalar olmasın. Kanka kızların hani kısıtlama yapmadan kıza çok talep var. Hepsine yürüdündüğü için güzel hitaplar cümleler yapıldığından dolayı kızlar bu duruma alışık. Yanlış kişi dediğin kişiler ise kızlara farklı konuştuğundan dolayı kızlar buna akışın olmadığı için kızlar buna ilgi duyuyor. Bana göre tüm mesela bu.
Aşk meşk işlerinde dümdüz olmak iş görmüyor. Biraz yampirik yumpirik olmalı. Düzlüğü sevmez kızlar. Düzlükte budalalık vardır çünkü. Örneğin yarın buluşalım de ama yarın tam hazırlanıp evden çıkacağı sıra acil bir işim çıktı gelemeyeceğim de. Yüzüne tokat gibi çarpacaktır ve seni daha çok arzular 👍🏻
Bu ülke özelinde konuşmak gerekirse çoğu paraya tapıyor
Merhametten ve egodan bence iyileştirme iç güdüsü. Tehlikeli birini sevince onu iyilestirmek istersin sana bağlı olmasını. Bunları sende başardığını goruncede egon tatmin olur. Belli bir yaşa gelincede kendini tukendigin icin böyle ilişkilere bulasmazsin. Daha sakin ve dingin bir ilişki ararsın.
bu konuda çok şanslı hissediyorum ailem beni bilinçli yetistirdi ucube kekolara düsmüyorum görünce yolumu değiltiriyorum para gibi şeyler beni etkilemiyo
Bile bile aşık olmuyoruz kişinin alnında bu şerefsizdir hayır gelmez yazsa aşık olmayız zaten aşk bizim seçimimizle olan bi sey değil bi bakmışsın aşıksın yani
Bence yani benim bakış acımdan en azında böyle gözüküyor kendi hayatında aksiyon yok ve sıkıldıkları için bize gidip bir suç zanlılarına aski olalım diyorlar bence benim görüşüm bu yönde 😅😅😂😂
Tek bir sebebe bağlanabilir mi bilmiyorum ancak birçok sebep beliriyor aklımda. Acele, aşk yanılgısı, travmalar, duygu körlüğü diye çoğaltabilirim. Aslında her insan yanlışa yakın bulunur, az yanlış çok yanlış yapanlar olarakta ayrılırlar.
Geçici de olsa tatmin olma duygusu 😒 ve dediğiniz gibi bizim ülkemizde, özellikle Türk kadınlarında çok rastlanır bir durum maalesef... Artık evleneceğim kişinin Türk olmaması için dua etmeye başladım.
Benimki bile bile olmadı 🥲 bana davranış şekliyle başkasına davranış şekli arasında ki farkı görünce ayrılasım da grlmedi açıkcası , sevgilim yine de sevilmeyi hak ediyor💛
Sen kimsin ki sana hikaye anlatıcam amip... Seviyorum mis gibi de devam eden ilişkimiz var sen git az öte de ağla, hayır biz mutluyuz sana ne oluyor? Nerden geliyor bu kasıntı, bilmiş, bilmiş konuşmalar falan... Ayrıca kaşı gözü de bozuk degil misssssler gibi adam, sen otur da kendi derdi yan her yorumda kızların seçtiği erkeklere değinmişsin nedir bu sende ki yara?
Tamam sakin 😂💛 @SEDAT_RABİA
Genelde ilk aşık olduğu kişiler yanlış olur. Sanki o ilgi başkasından gelmeyecekmiş gibi düşünürler. Bir nevi acemilik gibi
Sanki ben kadın değilim 😂
Acemilik gibi diyorsunuz ama bu gerçekten sizi bir ömür sevecek efendi erkeklerin kalbini kırıyor...
Hayır şans değil azıcık psikoloji oku, kızların bile isteğe kendilerini aşağılayan erkeği seçmesinin sebebi çocukluk dönemlerinde özellikle baba figürlerinden gerçek koşulsuz sevgiyi öğrenmemiş olmanız...
Özetle güzel ülkemde ruh hastası olmayan birey yok en kötüsü de iyileşmeye çalışan da yok
Şans diyerek kestirip atamazsın yani, inşallah kendinize ve bütün insanlara nasıl bir zarar verdiğinizi anlarsınız da iyileşme yoluna girersiniz 🤲😔
Kusura bakma bu konu beni çok üzen bir konu olduğu için biraz sert yazmış olabilirim...
Ama yanlış genelleme falan değil ülkemizin tamamı ruh hastası 😔 işte asıl gerçek bu tekrar söylüyorum inşallah 🤲 birgün herkes fark eder bunları
😔😔
Üzülme demesi kolay, sen sapıklaşmadan sevmek nedir bilir misin? Günümüzde bütün kızlar sapıklaşmışken hemde😔
İnanmayı seçiyorum o zaman kalbimin nasıl kırıldığını da hissetmişsindir, siz kadınların dilinde "çıkarsız sevgi, ilgi, gibi manevi şeyler var" ve size bunları gerçekten veren adamları ilk fırsatta maddi şeylere terk ediyorsunuz...
Neden mi bunları yazdım hayatıma giren bütün kadınlara o manevi şeyleri verdiğim halde hep terk edildim ve ben hiç aldatmadım
Ya Allah aşkına söyler misin doğru insan nasıl anlaşılır?
Ben gözü dışarıda birisi değilim bilgin olsun
Ciddi ciddi merak ediyorum
Soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim 🙏 cevap vermeyeceğini düşünmüştüm, ben genelleme yapmayı sevmiyorum ama gördüklerim hep hüsran yarattı, ve ben kafası çocuk aklı kıt olan kızlara yazmam, benim için zeka, merhamet ve sadakat önce gelir, tekrar teşekkür ederim 😔
Umut etmekten yoruldum artık bir mucize bekliyorum...
Yanlış kişiye aşık olalım demiyoruz elbette. Karşıdaki iyi rolünü çok iyi yapıyor biz ne yapalım..
İki taraf içinde geçerli bence😄 doğru kişiye aşık olunmaz ki zaten ona aşk denmez o zaman hfhf
şey var ben böyle tipleri adam ederim aile babası yaparım düşüncesi bir de izledikleri dizlerden etkileniyorlar
Kızlar sağlam çakacak erkek isterler. Sebep bu. Her yönden sağlam geçirecek acı çektirecek erkek isterler. Belalı severler
Bana işlemez ama işleyenleri zevkle seyrediorum 🤣🤣
Gönül bu ota da konuyr bka da hem ne demişler aşkın gözü kördür
Yoo bizim cevrede öyle bi ihtimal bile yok, kadinlar diyede genelleme yapmayalim tabi.
Kör olan gözler nedeniyle. Bu soru aslında çok saçma. Aşkta mantık olmaz.
Özgüven düşüklüğü ve değersizlik hissi yüksek insanlar çoğaldığı için.
Hiç yanlış birine aşık olmadım. Daha doğrusu aşık olduğum biri olmadı.
Korunmak istiyor cunku. Cesaretsiz biri kadinini koruyamaz. Bu da hepsi aile sorunu oldugu icin oluyor. Turkiye de dogru durust baba yok. Kotu babalarin kizlari sevgiyi guveni yanlis yerde ariyor
kıt akılları ve diplerdeki kapasiteleri ancak o kadarına el veriyor, ne yapsınlar
Doğru kişi sayısı kaç ki diye sormak istiyorum şimdi
İyi düzgün erkekler kızlara sıkıcı gelir… sonda ağlayan yine onlar olur
Aileden görmedikleri eksik sevgiyi başkalarında arıyorlar, bu yüzden
Bilmiyorum. Çok yanlış kişiye denk gelip yanlışlara alışıyoruz bağımlı hale geliyoruz belki de
Onun içindeki iyiliği çıkarmak istiyorlar onun iyi yanını görüyorlar blah blah blah
Bence ailede kız çocuklarına sahip çıkılmadigi için ve kötü davranildigi için kötü davranılmayı sevgi sanıyorlar. Küçücük ilgiye kanıyor çoğu kadın:(
Hoşlarına gidiyor aşağılanmaları bir kız öyle demişti
Yanlış kişiyse bunu fark edemiyoruz sadece çünkü sinsi oluyor ve genelde sevgisiz, sevgi bilmeyen tipler oluyorlar ve kendimizi ona tamamen emanet edip güvendiğimizde yarı yolda bırakılıyoruz
Beni zerre haketmiyor değerimi bilmiyor ama seviyorum bu yüzden nefret ediyorum kendimden
İnsan hiç bir zaman bile bile aşık olmaz öyle durup dururken beklemediğimiz bir anda aşk bizi bulur.
Ben kimseye aşık olmuyorum yoo
Celladına aşık şarkısı size gelsin😂acıma failine
dfdfd tüm celladına aşık olanlara yolla :D
Hepinize gelsin iyi dinlemeler😅bıçağı size 9 santim saplayan 6 santim çekmesi lütuf değildir
Sana göre yanlış ona göre doğru bence güven ön planda olan ilişkiler evliliğe kadar gidebilir ama bu aralar güven ben çok azaldı…
kadınlar fazla kafasına takıp takıntı haline getirdikleri için bence
Sonra da düzgün erkek yok diye geziyorlar veya benim erkeklere güvenim kalmadı nidaları atıyorlar iyide düzgün erkeği kimse istemiyor ki
Heyecan seviyorlar heyecani veren erkekte yanlis kişi oluyor iste
Bence bile bile olmuyor aşık oluyor sonra yanlış insan olduğunu anlıyor tabi anlayabilirse
Bile bile aşık olmak farklıdır ama aşık olduğumuz kişi genellikle karaktersiz cikiyor
Once duzgunmus gibi yaklasiyorlar. sonradan bozuk olduklarini goruyoruz asik olduktan sonra tabi
Safız saf benim ki ilerlemiş vaka ama
O zaman gözünü açmaya çalış daha çok oku ve gözlemle
Çünkü gönül bu. Kontrol edemiyorsun.
Yakışıklı, zengin ve statü sahibi olduğu için
Yasak tatlı geliyor
kafasızlıktan. En sert açıklaması bu olmalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?