+1 yılKadınlar yanlış erkeğe aşık olmaz. Öncelikle bu bir. Benim bahsettiğim kadın tasviri 24 ve üzeri tabi. Altına kız diyorum ben hala. Bilmiyorum niyedir. Şu kesindir ki. Ne kadın yanlış erkeğe aşık olur nede erkek doğru kadın yanlış yapar.
Eğer kadın yanlış erkeğe aşık olur diyorsanız. bir kadına bakın şöyle geriye doğru erkek olarak. Hepsi yanlıştır size göre. Bu durumda kadın da yanlış o zaman? Sürekli yanlış erkeklere aşık oluyorsa. Bu erkek gözüyle bir gözlem tabi. Gelelim erkeğin doğru kadına yaptığı yanlış. Biz erkeklerin aklında bir kadın tasviri vardır. Sürekli onu aramakla geçer ömrümüz. Kimileri bana düşkün, sözümden çıkmasın derken. Kimileri de doğru ve yalansız hayatı olsun. Beni sevsin yeter. gibi bir tasvir üretirler. Kimileri de vardır ki Şu boyda şu kiloda sarı saçlı gibisinden "kapak kadını" çizer.
Kesin ve nettir ki. Herşeyi bilen insanoğlu, insanın doğru ya da yanlışı bilemicek kadar kör değildir. Bu sebeple ne kadın yanlış erkeği seçer, ne erkek doğru kadına yanlış yapar. Her 2 tarafında istediği budur. Lakin işler iyiyken güzelliklerden bahsedenler, işler kötüye gittiğinde kötü sözler sarf edebiliyor ve "yanlış erkek" ya da "doğru kadına yanlış yapıldı" oluveriyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yanlış erkek her zaman çekicidir. Doğru kadına yanlış yapan da doğru kadının seçtiği yanlış erkektir. Kısaca kadın erkek ilişkilerinde bütün suçlu kadındır. Kendi hayatlarını mahvetmekle kalmayıp yanlış erkeğinde kendini bir şey zannetmesini sağlar. Bu arada doğru erkek sessiz sakin işine gidip gelmekte ve olan kavgayı anlamaya çalışmaktadır. Hadi bakayım şimdi de sen çık işin içinden.
53 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Arkadaş kim bilele kendini üzen hayırsız, kişiliği bozuk bir insanı seçip aşık olur ki? Sen bile bile elini hiç sıcak su olan çaydanlığın içine sokar mısın? Eminim ki sokmazsın... Buda öyle kimse göz göre kendini acı çektiren Erkeğe aşık olmaz.. İnsanlar başta kendilerini anlattıkları ve tanıttıkları gibi çıkmıyor..! Aşık oluyorsun, gönlün akıp gidiyor.. Sonun da bir bakıyorsun ki ilk tanıdığın adam başka sonra ki başka çıkıyor.. Ee hayliyle ne kadar olumsuz yönü olsa da artık Gönül kapılmış insan ister istemez acı çekiyor..
Kimisi bağımlılık, kimisi takıntı, kimisi hırsa dönmüş ilişkiler ayrılıklarla dolu ortalık..
Ayrıca bunun cinsiyet ayrımı yok, siz Erkekler de yok mu Doğru kadına yanlış yapıp, yanlış kadını prenses yapmaya kalkan elbet var hemde çok var.. Ucuz basit kadınların arkasından salya sümük olan acı Çekem erkek yok mu? Tabi ki var..
Neyse kimse aşık olacağı seveceği Kişiyi seçemiyor, aşk aniden geliyor.. Kapılıp gidiyorsun..
Acı da çekiyorsun, mutlu da oluyorsun... Aşık olunca zaten göz önüne çıkan olumsuz Şeyler o an sanki görülmüyor..
Herneyse öyle işte..32 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum size.
- +1 yıl
@sevenmutlu aynen çok güzel anlatmış sın katılıyorum bu duyguları çok iyi biliyorum.
+1 yılSevdalı bir gönül bilmek istemez, anlamaktır dileği. Eğer seçebilseydi o da istemez miydi mutlu olabilmeyi? Bence bu sorunun cevabı aşkın tarifini nasıl yaptığınıza bağlı. Tanıyarak mı yahut ilk görüşte mi? Bu herkese göre değişir ancak ben eminim ki yanlış kişiye bir kere kaptırıldı mı gönül, tüm doğrular değişir. Zorla yanlışı gözümüzde, zihnimizde düzeltmek isteriz. Buda ruhumuzun hissiyatına, bedenin uyumu denir. Önemli olan mutlu bir ilişki değildir gençler. Kırmayın kimseyi, sevildiğiniz gibi seversiniz bir gün sizde. Yeter ki kıymetini bilin bu duyguların, harcamayın.
637 Yorumla- +1 yıl
İcine shakespeare kacmis yurdum kizi
- +1 yıl
Ya bir get ask dediğin baska bir anlamda seks ve tiple zincirlidir. İnsanlar artik sadece et parcasina asik oluyor , %90 böyle dünyada...
- +1 yıl
ben zamanında harcadım çok pişmanım ve onun ahı tuttu beni şimdi ben seviyorum benim canıma okuyorlar. her başıma bir şey geldiğinde diyorum oğlum sen bunu hakettin... ne oldu şimdi bende aynı bedduayı ediyorum. umarım başına her kötü bir şey geldiğinde beni hatırlarsın o yapmazdı böyle olmazdı dersin diye... neyse onu da diyemiyorum ya mutlu olsun iyi olsun bensizde içim elvermiyor bir şey demeye...
- +1 yıl
hakikaten doğru helal olsun...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Kadınlar esasen, “yaramaz çocuk, kötü çocuk” diye hitap edilen kişilere aşık olunur. İşte erkeklerin çok zaman yakışıklı olduğu söyleniyor. Ayrıca, çok çekici ve dikkat çeken olurlar. Kadınlar ise bu tür kişilerin cazibesine dayanamayıp aşık olur. Muhtemelen, bunun sonu iyi bitmiyor.
Onlar çok sorumsuz ve kendisinden razı olduğu için hiç kimse umurlarında olmuyor. Kendilerinden başka hiç kimseyle ilgilenmiyorlar. Bu konuyu bilimsel araştırması ise şöyledir:
Bu kişiler cazibələrinin farkında oldukları için kendini herkesten yüksek tutuyor. Buna göre de egoları olduça yüksektir. “Dünyada kızdan çok kız var” felsefesi ile yaşadıkları için hayatlarına girip çıkan kadınlar umurlarında değil.
Kadınların bu erkekleri seçmesinin birkaç nedeni var. Birinci neden kadınların erkeklerin cazibesi karşısında durabilecek bilmemesidir. Görüntülerinin oldukça yakışıklı olduğunu düşünen kadınlar, onların hem de iyi bir baba olabileceğini düşünün.
Diğer bir neden ise kendilerini onun ağatlı prenses olduğuna inandırmaları. Hayalleri ve gerçekleri birbirine karıştıran kadınlar, onun bekledikleri ve arzu ettikleri kişi olduğunu düşündüğü için hep “kötü oğlanlarla” görüşürler.10 YorumlaKadınlar içgüdüsel olarak hayatta kalma yeteneği en güçlü erkeği seçerler. Çünkü üremenin mantığında en iyi genin devam etmesi gerekir.
Bu tip erkeklerde zeka seviyelerinden dolayı ya patron olurlar, ya da bulunduğu ortamın en popüler tipi haline gelirler.
Bunun sonucu olarakda hemen hemen bütün kadınlar bunlarla yatmak için sıraya girer ve doğal olarak kadına değer vermeleri gerekmez.
Bunun çekiciliğine de hiç bir dişi karşı koyamaz, o yüzden kadınlar mutluluk anlamında yanlış, üreme anlamında doğru erkeği seçerler ve genelde mutlu olamazlar.
Doğa böyle yani, yapıcak bir şey yok, eğer bir erkek kadına sadık kalırsa büyük ihtimalle terk edilir.
İstenen erkek olmak istiyorsanız kimseye değer vermeyin.
Aynı sebeplerden dolayı erkekler doğru (?) diye tabir ettiğin kadına yanlış yapar.
Eğer doğru davranırsa o kadın zaten o erkeği sevmez, çünkü kadının gözünde o erkek zayıf erkektir.
Güçlü erkek kimseye sadık kalmayacağı için doğru zannedilen kadınımız bile aldatılır, ÖRN : Adriana Lima BİLE !!!
:)00 Yorumla
+1 yılEvet kadınlar yanlış erkeğe aşık olurlar. Çünkü o sizi güldürebilmek, etkilemek için o kadar şaklabanlık yapmıştır ki sonunda yelkenleri suya indirirsiniz. Çaresiz aşık olursunuz, sizi sevmediğini zaten biliyorsunuz. Ismarlama sevgi olmaz zaten bu yüzden bu sefer de o sizi sevsin o mutlu olsun diye siz şaklabanlık yapıp ona ilgi gösterip onu mutlu etmeye çalışırsınız. Ve sizin doğru olduğunuzu bile bile der ki:
Gülü sevip dikenine katlanmakyın papatyaları sevin der.
Benim en çok o sarı papatyaları sevdiğimi bilmiyorken...20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. ilk başta karakter meselesi sonra aşk işte görmez insan karşındakini hatasını sevmediği hatta bunları bile bile sevmediği bile bile sırf o sevdi diye evlenmek ister aşk gözleri kör eder göremezler aile dost görür ona uymadığını uyarır ama bu sefer aile dost kötü olur o adam mükemmel vazgeçilmez olur erkekte aç gözlü tek kadınla yetinmek istemez bu benim der elimde der başka kadınları arar bu bensiz yapamaz der beni terk edemez bırakamaz diye güvenir aldatır kadını
karakteri ahlakı iyi olmayan kişi aldatır hata yapar70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Doğru kadin yanliş erkek ya da yanliş kadin doğru erkek olamaz karşimizdaki. Yanlışta doğruda kendimiziz. karşimizdakini seviyoruz kendimizden fazla deger verip kendimizi ezdiriyoruz ya da fazla egomuzla karşimizdakinin sevgisini kullanip eziyoruz ve yanlış oluyoruz. dengeli sevip saygili bir ilişki yürutsek o zaman dogru olacagiz. İlişkilerde hep saygi deniliyor ya kendimize öncelikle saygili olmaliyiz. Unutmayin karşinizdaki gibi sizde insansiniz. siz kendinize saygi duymazsaniz başkasi nasil duysun.
00 Yorumla
+1 yılKadın elde etme aşamasını sever, doğru erkek zaten eldedir bu yüzden albenisi olmaz. Yanlış erkeği elde etmen gerekir, bu elde edişin sonunda ego tatmini doruktadır. Kadın bu ego tatmininin albenisine kanar ve yanlış erkeğin peşinden gider.
Birde öylece bekleyen kadınlar vardır. Doğru erkek hayır cevabına razı olur o kadınların. Yanlış erkekse , hayır cevabını kabul etmez ego savaşına girip peşinden koşar ve elde eder.
Peki sonra?
Sonrası mod: sen daha iyilerine layıksın.421 Yorumla- +1 yıl
Ben yanlış iki davranıstan bahsettim zaten :)
- +1 yıl
Hayır yanlış zamanda , doğru insanları bulmaya çalışarak yanlış deneyimler kazanıyoruz. Herşeyi zamanı ve akışına bıraksak kimse üzülmez. Henüz ayaklarımızın ne işe yaradığını bilmeden , yüzlerce kilometrelik yolu koşarak bitirmeye çalışıyoruz. Asfaltımızsa başkasına ait kalp... ya da bir bakıyoruz kalbimiz başkasına asfal olmus...
- +1 yıl
Evet haklı olabilirim :))
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)) aslında cok basit bir bulmaca fakat biz bazı şeyleri zorlaştırıp gözümüzde büyütmeyi cok seviyoruz :))
- +1 yıl
Başka türlü bir kadınla erkek denge kuramaz ki. Herşeyin dozu iyidir. Ayrıntısız bir kadınla mutlu olamaz erkek.
- +1 yıl
Elbetteki var. Sadece para ile beslenen dümdüz kadınlar var. Sevebilir misin öyle bir kadını?
- +1 yıl
Evet işte o yüzden sizde kendinize insanla evlenmeyi tercih eden duygu yüklü kadınlar istiyorsunuz. Ayrıntılara takılmasınada katlanıyorsunuz. Fıtratımız gereği kadınlar ve erkekler böyledir. Erkek dümdüz bir yoldur kadınsa o yoldaki çiçek böcek ağaçtır. Kimisi yolunu çakıl taşıyla kaplar kuru öalıyla süsler kimisinin ki dünyada cennet bahçesi yapar senin yolunu.
- +1 yıl
Bu pek mümkün değil :)
- +1 yıl
Hayir cevabini kabuo etmedim 4 aydir kizin pesindeyim acaba bir gun evet diyecek mi merak ediyorum :) :)
Sence var mi boyle bir ihimal :) - +1 yıl
Güzel anlatım :)
- +1 yıl
Teşekkr ederim :) @ManiacArmy
Bu sadece kadin degil erkek icinde gecerli. Mesela birine tutulmustum oyle bir kisilim yansittiki bana ben ozumle baglandim ona oysa bana sahte kisiligiyle. Yavas yavas ortaya ciktigi hem edepsiz hemde saygisizligi. Belki duzelir diye bu tavirlarina bir sure katlandim baktim olmayacak bitirdim. Baya bir uzuldu ama aslinda ben encok uzuldum sevdigim insanin boyle cikmasina. Hayat iste bunun nedeni belli. Kimse ozuyle cikmiyor cunku ozlerinin kotu oldugunu biliyorlar. benim tek onerim eger ozlerinizden cekiniyorsaniz o halde ozlerinisi degistirmek icin cabalyin. Yanlis kisilik ozelleklliklerinizi duzeltin. bir soz vardi. "Ya oldugun gibi gorun ya da gorundugun gibi ol" aynen oyle
00 Yorumlabu dahil butun genellemeler yanlistir.
biri yanlissa digeri zaten dogru olamiyor oyle de bir sey var malesef.
mesela ben yanlis bir adama asik olmustum. adam bastan sona yanlisti. e bunu bile bile ona asik oldugum icin ben de dogru sayilmazdim.
ask gonul ferman dinlemez engel olunmaz demeyin, dogru ve karakterli insanlar pekala engelleyebilir kendisini.
adam yanlisti asik oldugum icin ben de yanlistim.32 Yorumla
+1 yılsahi bu neden böyle? doğru zamanda gelen yanlış insan, yanlış zamanda gelen doğru insan meselesi gibi. bizi asıl sevenlere yüzümüzü dönüp sevmeyenlere gidiyoruz. sonra da yapmamız gerekeni farkettiğimizde o doğru kişi çoktan ortadan kaybolmuş oluyo..
92 Yorumla- +1 yıl
Bunu bilmeniz güzel bişey
- +1 yıl
@enteresanbiradam ben başkasına yapmıyorum ama başkası bana yapıyo. eninde sonunda yanlışını görcek inanıyorum :)
+1 yılÇünkü genelde kadınlar gösterişli, yakışıklı veya zengin birine aşık olur ve keyfini çıkarır büyük çoğunluğu onunla evlenmeyeceğine bile emindir yani sırf yakışıklı diye geziyordur. Erkeklerin geneli ise doğru kadını hemen bulmak istemez iyice gezip diğerlerinin tadına baktıktan sonra doğrusunu bulup onunla evlenmek ister. doğru kişiyi hemen bulursa onunla bir şeyler yaşayamayacağı için kadını üzebilir.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden mi? Kadın şekilcidir, tipe bakar. İlk etapta önemli olan erkeğin boyu posu yakışıklılığı. Karakter kişilik bir önem arz etmez. Çünkü her kadının yaptığı hata nasıl olsa ben bunu değiştiririm düşüncesi. Çünkü kadın bir erkeği hiçbir zaman olduğu gibi kabul etmez. Aslında kadın yanlış erkeği bilerek seçer. Ama erkeğin değişmediğini anladığında hep yanlış erkek bahanesini ortaya atar.
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Çünkü erkeklere jeton geç düşüyor. Doğru kadın olduğunu anlayana kadar üzmüş yıkmış oluyorlar. Kadınlarda aslında biraz derli toplu olmayı seviyorlar. Hazır yontulmuş istemiyorlar. Kendileri toplamak istedikleri şekilde toplamak düzenlemek istiyorlar. Bir kadının evi erkeğidir. Evlerini istedikleri gibi düzenlemek istiyorlar. Bu yüzden kadınlar yanlış adamı bulup, doğru adam yapmaya çalışıyorlar
03 Yorumla
+1 yılBence. En büyük yanlışlık kadınlar da çünkü bir erkek ister karakteri iyi olsun ister kötü olsun yani kısaca güzel veya çirkin. Bir erkek sevdiği kadına aşkını hemen itiraf edemiyorsa belliki doğru kadına aşık oluyordur ama doğru kadına aşık oluyor iken karşındaki doğru kadın diye yanlış kadın çıkar. Nedeni ise bir erkeğin iltifat ediyor iken genellikle şu cümleleri kunlanır. Ör. Merhaba kader nasıl sın. Biraz dolaşmaya ne dersin. E kader benim sana söylemek istediğim bir şey var ama söyleyemiyorum. Kader ben senden çok hoşlanıyorum aslında seni çok seviyorum. Kız. Hayır cevabı veriyor ve erkek. Ama kader ben seni çok seviyorum ve senin istediğin adam tam bir karaktersiz yani çok yanlış bir adam ilerde seni yarıyolda brakacak ama ben seni gerçekten çok seviyorum ve bunu sana kanıtlamama izinver. O adam seni sevmiyor sadece araç olarak istiyor lütfen buna izin verme. Kız ise. Üff yeter be ben onu seviyorum seni sevmiyorum o beni sevsede sevmesede onu seviyorum.
Tabi02 Yorumla- +1 yıl
Devamını. -tabi ki de kadın yanlış yapıyor. Erkeğin kurduğu cümleleri anlasa farkı kalmazdı çünkü kadın da seviyor olurdu. Ama işte kader deyip geçiyoruz erkek bir müdet sonra içine kapanıyor artık umutlarım bitti diye zor başka kadınla iletişime geçmesi. Bizzat kendim yaşadığım için bu durumu paylaşmak istedim.
Insanlar icin hep zor olan kiymetlidir. Iyi erkek gercekten seven erkek kolay gelir bir cok kadina. Surumek ister kadinlarin bir cogu. Cunki rekabette hirs vardir. Ben elde etmeliyim derken bakarsin onsuz olmuyo. Bu aslinda ask degil tutkudur. Bana sorarsaniz en tehlikeli duygu diyebilirim. Herseyi yaptirabilecek guctedir bu duygu. Dogru kadinlarda erkek icin ana yemek gibidir. Sevdigi icin kadin fedakarlik yapar anactir cunki. Adamda bilir ben ne yapsam burada bu kadin der. Ara sicak tatmakla heycan katar hayatina guya. Ama asil heyecan o seven kadin bir yere kadar fedakarlik edip noktayi koydugunda baslar. Artik adamin hatalarina ragmen sevecek kimsesi kalmaz. Hasta olursun dikkatli ol diyen olmaz. Iki lokma daha ye diyen olmaz. Adam bosluga duser. Eden bulur eninde sonunda yani. bir kadin icin kendini uzecek adam coktur ama erkek icin onca hataya ragmen kabullenecek kadin yoktur cok fazla. Kiymet bilin uleynnnnnn
01 Yorumla
+1 yılİşin içine aşk girince mantıkla hareket etmesi gerçekten çok zor oluyor. Bu iki taraf içinde geçerli bence. Kız ya da erkek ayrımı yapmamak lazım. Ama kızlar daha çok duygusal olduklarından sanırım bu soruyu sordun :)
Biz en azından biraz daha mantığımızla hareket edebiliyoruz. Aşırıya kaçınca öküzlük oluyor bunun adı... :)00 YorumlaÇünkü insanoğlu nankördür iyi birini istiyorum der der durur. Sürekli bu konuyla ilgili durumlar paylaşır , envai çeşit sözler yazar ama karşısına doğru insan çıktığında yanlış insanlar için onu terkeder. Doğanın kanunu bu olsa gerek. Nankör olmayan insanlarda vardır elbet. onlarıda arkasında bırakıp, kırıp döken , nankör! diyebilceğimiz acımasızlarda...
00 YorumlaÇünkü kadınlar dış görünüme önem verir. Dizi filmler de ki hem yakışıklı hem kahraman olan hayali erkeklerin varlığına inanırlar. Erkekler doğru kadını bulduğun da üzer çünkü, kadınlarda radara gireni kendine çeken bir sistem vardır. Hangi kadın olursa olsun. Bu sebeple kadını üzme durumu gayri ihtiyari gelişir, derinliği olan bir konudur.
00 Yorumlaevet bu soruyu bende merak ediorum neden acaba Dogru kadina yanlis yaparlar hadi kizlar yanlis erkege asik oldular fakat onun yanlis oldugunu anlayinca zaten yürütmezler ama erkekler neden Dogru kadini bulduklarini bildikleri halde bu kadina yanlis yaparlar bunu bende merak ediorum
13 Yorumla
+1 yılYa bunlar hep telafisi olan basit şeyler iken insanların fırıldaklıkları işte müdür sen takma fazla bunları... insanlar hep yapar... Mesela bir erkeği deli gibi seven kadın zengin bir erkeğin ondan hoşlandıqını görürse tekmeyi çeker yol verir erkekte aynı yok falan demeyin beni yemeyin grşz good by :D
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun cevabını bulan büyük hayra girer. 5 para etmez adamların yanında hiç tahmin edemeyeceğim kızlar oluyor (sadece güzellik olarak kastedmedim.)
Bize gelince hep arkadaş olarak görüyorlar.
Ne var bizde. daha doğrusu ne yok? İyi anlaşıyorsun oturuyorsun konuşuyorsun beraber eğleniyorsun. ama arkadaş olarak görüyorlar.
Ya bunlarda sorun var ya bizde.01 Yorumlakader kısmet kimi kadınlar varki yüzünde meymenet yok kendine hayri yok 4 4 lük erkekle birlikte... şans işi allah cirkin sansı versin güzellere
74 Yorumla- +1 yıl
Ona şans deme canisi para de.
- +1 yıl
@someine sen bunlara bakma :-)
Ve iliskiler bittikten sonra anlasilir bunlar... aslinda o an icin dogru insandir.. yapilanlar dogrudur hep.. Dünya toz pembe... ne zaman ki iliski biter o zaman anlasilir yanlis insan oldugu hayatimin anlami dedigi kisinin.. ama insanoglu şer sandiginda hayir, hayir sandiginda şer oldugunu aklindan cikarmamalidir... ve yasanilan her seyi omur sandiginda guzel bir yere koyup ders cikarabilmelidir...
00 Yorumlabu soru uzar gider:
1-kadınlar doğru erkeği bulduğunu neden anlamaz?
2-erkekler yanlış kadınlara neden doğru sandıkları şeyi yaparlar?
3-kadınlar yanlış erkeğe aşık olduğunu öğrendikten sonra neden doğruyu daha önceden göremediklerini neden soru dururlar?
4-yanlış kadın/erkek kavramına sebebiyet veren insanlar acaba kendi doğrularını bulabilirler mi?
...01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler nankör çünkü. sevildiğini anladığı zaman kaçar. helede hemen belli edersen eline koz vermiş olursun. biraz birşeyler yaşayınca soğurlar. elde ettikleri an bitersin.
iyi ol istediğin kadar
sevgilime iyi oldum sıkmadım. evine gittim yemeğini yaptım bulaşığını yıkadım. ama o ne yaptı beni terk etti olmuyor dedi ve bitirdi. işte nankör çünkü
neyse denilcek çok şey var ama erkeklerin burnunun sürtülmesi gerekiyor.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkadınlarda kötü olabilir bazıları ama iyi olduklarında kaybediyorlar.
cunku dogru erkek onlarca odul almis sanatsal film gibidir. iyidir hostur odulludur ama bazen sarmaz, sıkılırsın. digeri aksiyon filmi gibidir. odullu degildir ama nerden ne cikacagini bilmezsin hep heyecanla izlersin icine icine katar seni :)
13 Yorumla- +1 yıl
aynı şey diğer taraf içinde geçerli biraz mizah kattım atarlanmadan düşünmeni tavsiye ederim. herkes kendini çok seven değer veren birini iste ama iki taraflı da kaybetme korkusu olmadıkça bu iş yürümez. bir taraf sıkılır. sevgiliyi geç aile de hatta anne de bir le geçerli bu çok sevgi gösterirsen bunaltırsın gına getirirsin. severken boğmamayı, rahat bırakmayı, ona bağımlı gibi davranmaktan vazgeçmeyi, tüm özlemini gidermeye çalışmaktan çok karşı tarafında özlemesine izin vermeyi, kartları açık oynamamayı başarabilen iyi kalpli çok seven insanlar bugün imrenerek baktığımız çiftleri oluşturuyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bir kadınla iyi bir erkek asla beraber olamaz
Çünkü kadınlar kötü erkeklere aşık olup
İyi erkeklerle dertleşirler.62 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar ulaşabileceklerini düşündüklerinden hep yanlışa gider ve ulaştığında asıl yanlış yaptıklarını hayal ettiği kişinin o kişi olmadığını anlarlar; erkeklerse onlar için doğru olan kişinin elinde olduğunu onu sevdiğini bilir bu yüzden ona kıyma eşiği düşer bazı şeyleri yaparken daha rahat olur kovalamak zorunda değildir çünkü böylece iki taraf da kaybeder.
00 Yorumla
+1 yılDoğru erkek doğru kadın hiç kimse bilemez bir muamma bence sorun şu biz hayatı aşktan sevgiliden ibaret sananlar üzülür Hayatını tek bir insana odaklı yaşarsan ve onsuz nefes alamazsan ortada bir sorun var demektir insanlar geçicidir bu sebeple bağlanmayacaksın öyle körü körüne
Mutluluğunuz tek bir insan Olmasın kısa ömrümüzde00 Yorumladünyanın en ıyı kadını bu.. ıste benım aradığım dersın.. oysa o bı tek senın olmamıstır!!! sans ısı bu kardesım allah baht guzellıgı verecek ınsana.. doğarken yuru l*n Ahmet dememısse ne yapsan nafıle..
10 Yorumlaİnsan evladı olaeak; Adrenalini yükselten durumlara aşık olduğumuz için, yüksek heyecan istegimizi bastiramadigimiz için 😉 Mutluluğun böyle olacağına bilinç altinda da olsa inandirildigimiz için, ya da en kisasi kasindigimiz için.
00 Yorumla
+1 yılAh o kızların arkadaş gören gözü var ya. İşte ondan. Ya ileri derecede katarakt, ya da başka bir sorun. Gözü sağlam olanı pek görmedim. İdeal insan hep arkadaş görür, nerede dingil var onu sağlam adam...
01 YorumlaÇünkü her iki cinsiyet içinde söylüyorum doğru insan büyük ihtimalle çok güzel veya yakışıklı olmadığından etrafında zaten çok kişi yoktur yanlış yapacak kadar çok şımartılıp pohpohlanmamıştır.
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTek sebebi yanlis zamanda yanlis durakta olmaktir. Iliskilerde yapilan hatalar ya da yasanilan travmalar... Ne var ki camura bulandiysan istedigin yere biraz gec kalirsin; kalbin paklanmasi da zaman alir
00 Yorumla
+1 yılÇelişki var. Şimdi erkekler doğru kadını üzüyor diyorsun e bu durumda herifler bizi üzüyor ki uzak duruyoruz. Ne yani? ://
Not : Yanlış kadınsın diyeni döverim. ._.02 Yorumla- +1 yıl
Hıı öyle olsun.
İki taraf icinde gecerli olmak kaydiyla! Gercekten sevene burun kivirip bizi sevmeme/aldatma/oynama ve oyalama poransiyeli yuksek olup ayni zamanda da guzel/yakisikli olan birini elde etmeye calistigimiz icin bu duruma dusmekten kurtulamayiz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. böyle bir durum yaşandığında sadece konu olur. yanlışlık adı üstünde biz insanlar bunu düşünüp düşünüp büyütürüz ders alıp yolumuza bakmaktan sa isyan eder bütün insanları geneller yargılarız zaten. kültür bu.
00 Yorumla
+1 yılçünkü biz insanlar doyumsuzuz bir kadına sadece sevilmek yetmiyo yakışıklı da olsun istiyorlar ee böyle olunca affedersin ama erkeklerde biraz tavan yapıyo erkeklerde bir kadınla yetinemiyorlar dediğim gibi biz insanlar çok fazla doyumsuzuz :/
01 YorumlaBunun cevabını bulsak her şey çok güzel olur aslında :)
31 Yorumla
+1 yılsanırım doğanın kanunu böyle. zaten 4 s kuralı da bunun bir kanıtı. hayırlısıı.. kime niyet kime kısmet.
20 YorumlaIrk olarak aptal bir ırkız sanırım. Kafasını kullanmayı bilenler gerçek mutluluğa ulaşıyor. Diğerleri ise ömrünü ben nerede yanlış yaptım diye düşünerek geçiriyor.
00 Yorumla
+1 yılkadınlar onları seven erkekler için değil onlara hükmeden erkekler için canlarını verirler
halide edip adıvar...01 Yorumla
+1 yılCnku doğru erkekler ya iliskilere yanasmaz yda gec kalirlar. neden kiymet bilmez dogru kadini bulduklarunda erkekler? Bilmem onu onlara sormali. ama can yakmasini iyi biliolar
02 Yorumla- +1 yıl
Blki bakmayi bilmiolardr.
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yanlışlar doğruları götürünce ortada bir tek sen kaldın!!!
Şu " Kızlar neden yanlış erkeğe aşık olur" saçmalığı da ne yahu?01 Yorumla
+1 yılbende bilmiyorum bende sana bir soru neden bir erkek izleyip baktığı bir kız facebook tan ekleyince neden teklifi bekletir
03 Yorumla- +1 yıl
peki bu denli izlerseniz bakarsa o cevap beklediği kızı zaten kaybeder o kızda salak değil ve çocuğun yaşı 30 o yaşta biri için saçma değil mi
Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Çünkü biz, bizi seveni değil de bize acı çektiren kişiyi severiz.
Yanımızda olan kişiyi değil de ulaşılması zor olan birini seçeriz.
İyi halt ederiz! :)01 Yorumla
+1 yılbaşkalarını bilmiyorum da, ben zorları seviyorum bu yüzden...
Çok sevsin ama uzakda dursun. Akrep burcu olmamdan dolayı tuhaf huylarım var. :/ :)03 Yorumla- +1 yıl
valla bende akrep burcuyum ama çok sevsin uzak dursun istemem hatta çıldırırım uzak durursa
+1 yılBazen aşık oldugunuz kişileri seçmek elinizde olmayabiliyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında bakarsan kadınlar kandırılmayı sever neden diye sorarsan kendim de denedim bir çok insanda da gördüm mesala bizim bir arkadaş vardı bir kızı deli gibi sevdi ama kız çocuğu aldattı çocukda sinirden kendini yedi bitirdi en son bir plan yapmış yavşak bizede söylemedi 6 kızla birden çıktı ve hiç birini sevmedi ve eski sevgiliside dahil ve hepsi çocuğa aşık olmuştu kadınlar garip varlıklar ben çözemedim seveni değil... seviyorlar
00 YorumlaEvet öyle ama bu teoriye göre yanlış erkeklerin artmasındaki en büyük neden yine kadınlar oluyor, doğru erkeklerin de yanlış erkek moduna geçiyor bir süre sonra. Sonrada diyorlar ki erkeklerin hepsi değişiyor. E sen böyle olursan değişir tabi.
01 Yorumla
+1 yılAşk laf anlamaz ki.. 😓
Aşık olduğunuzda artık karşınızdakinin dış ya da iç güzelliğinin hiç bir önemi yoktur. Hani bir söz vardır ya. Aşk bu, ata'da konuyor, ota'da konuyor.10 Yorumla
+1 yılCunku basta deger veryo gorunuyolar sonra degsyolar
15 Yorumla- +1 yıl
Niye ezik bakar gibi uzulen sizsiniz dedin anlamadim. Bu ask islerinde erkekler de az aci cekmiyor yani.
- +1 yıl
Kim haletmyo ya. Iliskilerde iki taraf daaci cekmeyi haketmiyor olabilir kiz insan farkeez. Insan sonucta. Niye ayrim yapyosun onu anlamadim.
+1 yılYanlışlar olmasa, neye yarar doğrular demişler.
Ben değil onlar demiş11 YorumlaÇünkü insanlar sevdikleri insana güvenir, güvendiklerini de sevmez :)
21 Yorumla- +1 yıl
doğru düzgün erkeklerin elinin boş olması bundan...
Parçaları kaybolmuş puzzle gibi artık insanlar. Kiminin ruhu, kiminin beyni ve çoğunun bir kalbi yok.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar mazoşist ruhludur biraz, yanlış erkekler ile kendilerine acı çektirirler. Bazı erkekler de sadist ruhludur, doğru kadına acı çektirir.
00 YorumlaIste bu iki yanlis bir dogruyu goturuyo sonra ortaya kisa sureli iliskiler cikiyo veya menfaate dayali iliskiler
00 YorumlaYanlışlar olacak ki doğrular daha anlamlı ve kıymetli gelsin göze. hatalarıyla yoğrulur ve pişer insan ,,, öyle gibi işte bir de üzen üzülür ya net
00 Yorumla
+1 yılErkekler doğru kadına yanlış yaptıgı icin zaten kadinlar yanlis erkegi secmis olmus olur... tek suçlu erkekler yani :)
00 Yorumla
+1 yılbir şarkı var ya:
Gönlünü gün edeni sevmez sevda ister hep onu üzeni her ona kucak açan olmaz fayda bekler hep onu sileni.00 YorumlaGerçekten seven bir kadının yüreğini yalnızca adam olanlar taşıyabilir de ondan. Adamına denk gelemedik sorun yalnızca bu 😞
01 Yorumla- Devamını Gör (233)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat