Ben kadınların nerde it kopuk varsa onları bulup sevmesine bir anlam veremiyorum. Bir de burada o kadar saçma soru soran pembeliler görüyorum ki. Yok soyunmamı isteyen sevgilim var yok nude istiyor. “Bu kadınlar bu kadar şuursuz olamaz ya!” Dedirtti artık bu site bana. O yüzden bu soruyu sormak istedim. Kadınlar mı yanlış erkeklere aşık olur yoksa erkekler mi doğru kadınlara yanlış yapar? Kadınlar aşık olunca aptallaşıyor mu? Onu da merak etmiyor değilim. Gördüğüm şeyler eğer gerçekse onu gösteriyor.
Kadınlar mı yanlış erkeklere aşık olur yoksa erkekler mi doğru kadınlara yanlış yapar?
Mesele o kadar da yüzeysel değil, derin. Temelde fazlasıyla ataerkil ve güvensiz bir ülke olmamızla bağlantılı. Evde babasından ya da babasının etkisiyle annesinden ve kardeşlerinden sert bir üslup hatta şiddet görmüş çok kadın var. Bu psikolojik ve fiziki şiddet, sevgiyle de bağdaştırılıyor. Sonra gidiyor ve maço birinde bunları bekliyor çünkü bu ‘sahiplenmeci’ ve ‘kısıtlayıcı’ tavırları sevgiyle bir tutuyor. Ayrıca ülke güvensiz bir ülke olduğundan kendisini savunmasız ve güvencesiz görüyor ve yanında onu her an koruyacak biri olsun beklentisi içinde oluyor. Bunlar bilinçli gerçekleşmiyor tabii, daha çok bilinçaltı düzeyinde. Sonra gelsin toksik ilişkiler. Maddi güvencesi/finansal özgürlüğü oturmuş, kendini tanımış olgun bir kadının beklentileri farklıdır genelde. Geçmiş ilişkilerinden dersler çıkarmıştır ve benzer hatalar yapmamaya çalışır.
Şimdi bunları yazarken düşündüm de, düşünmeyen bir toplum olmamızla da bağlantılı bunlar. Düşünmeyen sorgulamaz da. Arkaik beyinle hareket eder, yani dürtüsel. 10 bin sene önceki insanlar gibi.
Biz kadınlar yanlış kişilere aşık olmakta master yapmış kişileriz. Nerde kalbimizi kıracak insan var, gider onlara aşık oluruz. Ama şöyle bir şey de var ki aşık olunan kişi yani erkekler de kadın aşık diye yanlış yapmaktan çekinmiyor.
Evet, biz aşık olunca aptallaşırız. Gözümüz kimseyi görmez, kulağımız kimseyi duymaz.
İkisi de ne yaparsa kendine yapar. Kadınlar yanlış erkeklere aşık olacaklarinin düşüncesiyle yaşadıklarından öyle olur. E erkeklerde hiç düşünmediği rahat oldukları için elimi sallasam ellisi modunda da olduklarından doğru kadınları bulur, yanlış yapmaz kendilerini gösterirler
O detayda bahsettiğin sorular birkan bir kadına ait olamaz bence, ya sorun olsun diye soran ergen tayfa ya da troll hatta erkek o soruların sahibi. Asıl soruna gelirsek, cevap erkekler öne çıkar diyorum...
tavuk yumurta işinden anlamam onlar kendi aralarında dönsünler lakin kadınlar ömürlerinin yarısını çeyiz sandıklarına geri kalan ömürlerini de adam sandıklarına harcarlar gelelim soruya yanlış zaman yanlış insan severiz doğru zaman doğru insan bize ağır gelir basit insan isteriz o basit insan da dünyamıza hayatımıza eder öyle gider ne kadınlar aptal ne erkekler aptal ikisi de dişine göre yandaş arıyor sevgili olmak nedir eş olmak nedir hayat amacı nedir sorularına yanıt veremeyen gençlik ancak burada bu şekilde soru sorup aptal haline dönüşüyorlar çok iyi eğitim alsalar ne olur insanlık erdeminden yoksun kaldıktan sonra bende görüyorum tuhaf sorular ilginç diyorum anlam veremiyorum boş verdim gönderdim yaratana diyorum bu kişiyi dünyaya gönderenin de bildiği vardır boş ver aldırma reis
Kadınlar yanlış erkeklere aşık olmaz. Kadınlar aşık olunca aptallaşmaz. Yakıdnda utanmasanız kadına şiddet kadının suçu diyeceksiniz ya. Hiç "ne alaka ya" falan deme senin bağlamaya çalıştığın yer orası lafın geldiği yer belli. Siz erkekler de sevgilim öyle karım böyle ya da beni aldatıyo diye ağlamayın o zaman.
Millet ayran gönüllü olmuş, şıp sevdimiler neler. Zaten tahammülüm yok o tiplere. Bir ilişki yaşamayı düşündüğün birisi var ise; iyice haline hareketine, tipine, görünüşüne, konuşma tarzına sana yaklaşımına, mesafesine, noktası virgülü her şeyine dikkat edeceksin. Sonuç olarak o senin çocuklarının babası veya annesi olucak.