- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılAçıklama kısmına şu şekilde katılmıyorum, ilişkisi olsa da ve ya açıktan yaşasa da, herkes görse de başkalarıyla flörtleşen insanlar var. Burada karşılık verip vermemek tamamen sana kalıyor. Ben vermem. Yine de şu konu da hak vermeliyim ki ilişkisi olduğunu belli etmeli insan. Bu sahiplenme biçimidir. Sevdiğine değer verme biçimidir. Öyle vıcık vıcık yaşayasın, yaşayalım demiyorum, sadece benim varlığım belli olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Hıhı :)
En İyi Cevaplar
+1 yılİlişkisinde bekar yazıyor ama bana karşı sevgisi ilgisi çok belli. Yani ilişki durumunda evli cart curt olanları da görüyoruz pek önemi yok yani önemli olan bunu her türlü belli etmesi ve ediyor da zaten 😄
21 Yorumla- +1 yıl
Hem belli edecek hem profillerinde çiçekler böcekler uçuşacak :D
+1 yılBen şahsen ilişkim olduğu zaman bunu görüşlerde belli ederim. ( site için konuşuyorum. )
Ama mesela Instagramda fotoğraf paylaşmam. ( olayların daha ciddiye binmesini beklerim. )
Arkadaşlarımdan vs. Birileri ilişkimin olup olmadığını sorarlarsa var derim zaten.
Ben fotoğrafsız şekilde belli edenlerdenim. 😅15 Yorumla- +1 yıl
Sormadan bu bilgiyi edinebilmek gerek bence.
- +1 yıl
Edinirler ki zaten.
Adam sosyal medyada benim profilimi vs. Görmediyse ve sorarsa cevap veririm diye dedim. 😅 - +1 yıl
Kim görmediyse? Göremeyenler de hal ve hareketlerinden anlayabilmeli :D
- +1 yıl
Arkadaşlar*
Anlarlar onu da herhalde. 😂 - +1 yıl
Tamam 😅
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bence belli etmemek en iyisi. Kişi kendi özelinde ilişkisini olup olmamasını söylemesi artık onun vicdanına kalmış bir şey. Ama sosyal medyada bence belirtilmemeli. Çünkü toplumumuzda bazı g. zekalılar dillerine dolayıp duruyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Dolasınlar eeeee?
- +1 yıl
Üçüncü kişilerin yani tabiri caizse elalemin ne dediğini , ne düşündüğünü takmak zorunda mısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmazz kesinlikle olmaz. Söylemiyor, belli etmiyorsa muhakkak başka bir şey vardır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Ben belirtmiyorum mesele neden mi çünkü yok 🥹
20 Yorumla
+1 yılBen çok seviyorum ya @Rk1252 💛 , bi iş yaparken, uzaktayken yakındayken nerede olursam olayım aklıma geliyor hep. Karşı cins yokmuş gibi.. Sevgilimin söyledigi bir söz geldi aklıma.. Herkes bir yerde toplanmış aralarında sende varsın, diğerleri gri mat, sen orada ışık saçıyosun, gözümün seçebildiği , kalbimin hissedebildiği tek kişi sensin""" Demişti. Gerçekten öyle oluyor, bu siteye de zaten onun için geldim. Yapışık ikiz gibi nereye gitsek yan yanayız 😅 sadece burada değil sosyal medya hesaplarında da hep birbirimiz etiketliyizdir profilde. Neden gizli saklı seveyim beni tanıyan, beni bu Dünya'ya bağlayanı bilmeyecekse beni de bilmesin ne gerek var🤷🏻♂️
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olur neden olmasın illa paylaşmak zorunda mıyız sadece en güvendiğimiz insanlara söyleriz veya yakın arkadaşlar yerine ekleyip öyle paylaşım yaparız 😂🤷♂️ tabi benim ilişkimi ilk sen öğreneceksin Kraliçe 👑😊
14 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle bir sözün var
- +1 yıl
Ben nasipler içinde nasipsiz kalmayı seviyorum :D başkasını götür sen, kan çıkmasın birbirine girmesin kimse djdja
+1 yılÖzellikle burada ayyuka çıkan ilişkilerin ömrü az oluyor nedense.
Uluorta kalpli böcüklü emojiler olmasa da olur sevgililer birbirine dürüst olduktan sonra.
14 Yorumla- +1 yıl
Hayır olmalı. Üçüncü kişileri sallamaya devam edilirse tabii kısa sürür
- +1 yıl
Reklam kokan hareketler.
- +1 yıl
Neyin reklamı? Ben sevgili yaptım siz de yapın mı slogan jsdjsj
- +1 yıl
:D
+1 yılEvet ben öyle yapıyorum. İlişkim vardı 15 gün öncesine kadar. Profilimde İLİŞKİSİ VAR diye görünüyordum. Şimdilerde ise BEKÂR olarak görünüyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Farklı cihazlar üzerinden birden fazla KS hesabı açmak suç değil diyor bir tane süper zeka feminazi arkadaş. Doğru mu Sosi.
- +1 yıl
Suç değil bu sebepten hapse atmaz kimse :D ama yasak, kural dışı.
- +1 yıl
Anlıyorum. Gündüz tartıştığım dişi sığır diyor ki, farklı cihazlar üzerinden yeni hesap açıyorum sana öyle cevap veriyorum engellediğin için. Bu kural dışı değil diyor. Kendi kendine fetva da veriyor. Sana bir soru sorayım. Kapattınız mı o AMipin hesaplarını.
- +1 yıl
Onu bana değil adminlere sor :) sen şikayetini et gerisine karışma
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Gerisine karışıyorum. Çünkü yüzlerce hesabı varmış. Önümüzdeki günlerde de muhtemelen başka hesaplar üzerinden saldıracak. Yani diyorum ki en azından girdiği cihazların IP numaraları üzerinden engellensin. Birçok e posta hesabı var belli ki. IP numaraları üzerinden banlanırsa bir daha bu siteye giriş yapamaz o mercimek beyinli dişi sığır.
+1 yılİlişkisi olup da belirtmiyorsa davetiyelere açık olduğunu gösterir. İlişkisi yoksa belirtmek zorunda değildir.
19 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum sana müsadenle 😅
- +1 yıl
Kuru kuru olmaz bir çay kahve neyimle katıl 🧌
- +1 yıl
Yok Jonem? Başka..
- +1 yıl
Çay yeter connem 🦖
- +1 yıl
Kuşburnu olsun mu?
- +1 yıl
Olur içerük 🫠
- +1 yıl
İçelim 🥳
- +1 yıl
Az gidip geliyom djdkaal
youtube.com/shorts/Wxv5fnjsnVY?si=3RUx31arY0bkqOmO
Yani ilişkim var ama her an sahalara geri dönebilirim diyor
12 Yorumla- +1 yıl
Evet hadsiz
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olmaz bence… insan hayatında biri olduğunu söylemiyorsa arayıştadır…
11 Yorumla- +1 yıl
Katıldım.
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBelli etmeyenleri ikiye ayırmak lazım.
1- mutlu olmayıpta doğru insanı bulmak isteyenler ve bu yolda giderken eldekinide kaybetmeden gidenler
2- doyumsuz olanlar hatırı sayılır sayıya ulaşmadan bırakmak istemeyenler.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medya kullanmıyorum. Benden hiç olmaz 🥳🥳🥳
15 Yorumla- +1 yıl
Burası da sosyal medya dhsj
- +1 yıl
Heee. Doğru diyon. Olur o zaman yani 🤣🤣
- +1 yıl
Dnsja :D Profil yazısı ne öyle be
- +1 yıl
Ne yazmışım ki?
- +1 yıl
İyi iyi :D
+1 yılBazen belli edenden de olmuyor. Aldatan fake hesap açıp veya ikinci hat alıp yine aldatıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Tabii o da başka bir boyut
Olmaz, ben teyzoşuma kadar onu anlatayım, o kimseye belli etmesin. Yok öyle dünya aşkom.
13 Yorumla- +1 yıl
Helal, görüşün alnı olsa öpücem 😅
- +1 yıl
Teşekkür ederim aşkom jdskjdsj
- +1 yıl
😘😘
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benim ilişkim yooook, ama birileri olduğunu iddia ediyor. Onu napiciz? 😂
16 Yorumla- +1 yıl
O başka dhdhs
- +1 yıl
Yok da var diye iddia ediyorlarsa bu onların beyinsizliği 😂
- +1 yıl
Vay beyinsiz :D belki sen öyle algılamışsındır şimdi o cümlede bi ima göremiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Olabilir tabi ama ben şahsen görgüsüzlük yapılmayacak biçimde belirtmeyi yeğlerim.
16 Yorumla- +1 yıl
İlişkini duyurmanın neresi görgüsüzlük? Ne zamandan beri görgüsüzlük?
- +1 yıl
Ama bu bile görgüsüzlük değil aslında mesela rahatsız olan varsa takip etmez, attıklarını izlemez beğenmez ne bileyim. Misal sen oturmuşsun yengeyle manzaraya karşı çekindin bir foto attın :D biz sana görgüsüz mü demeliyiz djdjs
- +1 yıl
Hıı ona ben de karışıyım tabii 😁
Sevgilisi olmadan yüzük takan kız
İki çocuğu olup bekar pozu veren erkek kafa kafaya yarışır.14 Yorumla- +1 yıl
Ama onlar alakasız 🙄
- +1 yıl
Belki de haklısın da, birinin ilişkisi varmış gibi takılıyor olması diğerinin var olan ilişkiyi göstermemesi farklı bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlavyene sağlık. Birileri bunu yazması gerekiyordu. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Ak koyun kara koyun belli olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Olsun 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle bir şeyler arar aldatma gibi yoksa çok göstermek istemez belki ama en azından bir iki defa gösterir, tanıyorum öylelerini hatta çoğu kişi böyle
10 Yorumla
+1 yılGenelde biz ilişkisini merak etmedigimiz icin sorun yok o kısımda, olma kısmına gelince karsilikli istek olduktan sonra olabilir tabi diyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aleyküm selams
Ben saklamadım hiç bir zaman herkese bunu dile getirdim ama bir boka yaramadı artık saldım artık10 Yorumlaİsim belirtmek zorunda değil ama hayatında biri olduğunu vurgulamalı.
Bunu yapmıyorsa dediğin gibi vardır altında bir şeyler.10 Yorumla
+1 yılBelirtmek lazım diye düşünüyorum artık çoğu şey sosyal medyadan olduğu için ben benim kız arkadaşım olduğunu saklamam belirtirim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olmaz. Kullanıyorsa duyurmasi sınır çizmesini bilmesi gerekiyor.
10 YorumlaOlmaz olamaz kabul edemem. Kabul etmesi dışında başka seçenek veremem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. İnsan önce kendine dürüst olmalı ama çokn az kaldı o insanlardan
10 Yorumla
+1 yılKaç kadeh kırıldı sarhoş gönlün de
16 Yorumla- +1 yıl
Dedektif sarışın : )
- +1 yıl
Pardon?
- +1 yıl
Yok yok bişey iyi günler : )
- +1 yıl
Biz de güleydik hacıt 😒
- +1 yıl
İnş. Gönlüne göre olur
- +1 yıl
He ok tamam bye
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bu sözlerine katılıyorum 👍👍🤘
12 Yorumla- +1 yıl
Merci beybi 😌
+1 yılisterse belirtmesin : )
126 Yorumla- +1 yıl
😒
- +1 yıl
Noldu :D
- +1 yıl
Belirtmesin nedir ya nedir.
- +1 yıl
ben düşündüğümü sana aktaramamışım
isterse kelimesini sıkıysa ile değiştirsek :D - +1 yıl
Doğru mu anladım diye Emoji atan ben djdjs
- +1 yıl
he tabi tabi alskdş
- +1 yıl
Vallah aha gözüm önüme süzülsün djdjsk
- +1 yıl
jklşasd hayal ettim korkunç
elimle tutucam vıcık vıcık sıkıcam gözleri falan aklsjdf süzülmesin tamam be inandım - +1 yıl
Niye tutuyorsun djdjs ayrıca yalan olmadığından mütevellit öyle bir şey olmayacak gözlerime kıyamam yeşil yeşil 😁
- +1 yıl
sen de lafının arkasında hiç durmuyorsun bee jaksd anca kandır :D
- +1 yıl
Duruyorum her lafımın arkasında kenarında köşesinde ok mu
- +1 yıl
alim yeşil gözleri o zaman :D
- +1 yıl
Vermem gözlerimi :D ne kadar değerli olduğunu anlatmak için şaaptım ben
- +1 yıl
Çaldırcan baa illa onları :D tamam 4 de 1 ini ver lksdş
- +1 yıl
Zaten görmüyorlar djdj gözlüksüz zor yani çöööp yani
- +1 yıl
çizdiririz ayıpsın :D
- +1 yıl
Düşünmedim değil :D
- +1 yıl
Gözlük yakışıyorsa kalsın ama çizdirmek hayal kalitesini arttırıyor tecrübeyle sabit :D
- +1 yıl
Çizdirdin mi sen
- +1 yıl
Yesssss en son 4 numara miyoptum 2018 de :D
- +1 yıl
Geçmiş olsun, memnun musun
- +1 yıl
Tabi ki
güne uyanınca net görüyorsun direkt gerisini sen düşün akljsd spor yaparken gözlük düzeltme yok
halısahada kırılan gözlükler yok adlsjkf - +1 yıl
O kadar ilerlemedi ben çalışırken kullanıyorum ama 🙄 bilemedim korkuyorum azcık sdhjs
- +1 yıl
çok ileri dereceyse gerek olmayabilir :D
ya çizdirmede birçok yöntem ve makine var fiyatına göre hepsi :D 1 saat içinde normale dönebileceğin yöntemler var :D - +1 yıl
Hadi ya bana o 1 saatlik olsun djdha
- +1 yıl
Bul bir hastane git :D alkfsş
Olmaz tehlikeli 😀
12 Yorumla- +1 yıl
Dayaklık tam shdja
+1 yılburada kim kime dum duma hersey mümkün canım evli olsun bekar olsun birseyler olur umuduyla ya da biraz fantazesini yasamak için yalan söylerler
10 YorumlaFlörtöz olur öyleleri
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç sorma 😒
+1 yılİlişkisi varsa olmaz 😃
15 Yorumla- +1 yıl
İşte ilişkisi var ama belli etmiyor :D sanki detay okuyorsunuz yoksa uzun uzun izah edeceğim djdjs
- +1 yıl
İlişkisi olup belli etmeyen hastalıklı kişilik ayrıca açıklamaları okuyorum ve bir de bu duruma flörtler de eklenebilir mi? İlişki durumu flört ediyor sjajak flört ilişki durumu olabilir mi 😂
- +1 yıl
Bunu cidden seçeneklere eklemeli; evli, ilişkisi var, bekar, şu an flörtleşiyooo djjdja
- +1 yıl
Eklenmeli bence de flört çıktı mertlik bozuldu gibi 😄
- +1 yıl
30 tane flört mü olur be :D
+1 yılBen olur çünkü aramada olduğu için ve fazla yazan olmasınlar diye belli etmemiştir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Bence gizlemeliler kadınlar az yaman değil.
10 YorumlaÇok saçma sapan şeyler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmaz, her şey apaçık olması lazım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılCiddiyse koymalı. Ciddi değilse yol verilmeli.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olmaz ihanet yakındır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Olur belkide fercekten yoktur
10 Yorumla
+1 yılEvet belirtirim. Belli etmeyenle olmaz
10 Yorumla
+1 yılNe alaka ne alakaaaa gerçek hayatı sanal dünyadan ibaret sanıyorsunuzz
04 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol tatlım :D ama sanal alem reel hayatla fazlasıyla karışmış durumda.
- +1 yıl
Kafayı yemissiniz 😄 sosyal medyada sarmaş dolaş foto atan çiftlerin çoğunun reeldeki hallerini görseniz sahteliklerini anlardıniz 😄
- +1 yıl
Konular farklı şekerim. Benim sorduğum soruyla senin değindiğin noktalar çok farklı.
- +1 yıl
Ay sen burayı demişsin fotoğraf paylaşmak değil pardon 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki yoktur
16 Yorumla- +1 yıl
Hayır, soruyu ele alırsak sizinle birlikte ve sosyal medya hesaplarında size ait hiç bir şey yok
- +1 yıl
Nazar değmesin diyordur
- +1 yıl
😅 kesin sebebi budur
- +1 yıl
Demekki başka tavuklara horozlara halleniyor kurcalama sonuca odaklan 🙃
- +1 yıl
Böylesinin benim yerimde yurdumda yeri yok ağa. Yer verenler düşünsün
- +1 yıl
Sonuç doğru olması gereken
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Bir cacık olmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Yoğurda rendelesek?
+1 yılOlmaz
20 Yorumla
+1 yılDaha güzel olur
10 YorumlaOlmaaazz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Olmaz asla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKatılıyorum
10 Yorumla Asla olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
10 Yorumla Olmaz
10 Yorumla
+1 yılOlmaz olmamalı
10 YorumlaOlmazz
10 YorumlaOlamaz
10 YorumlaOlmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz tabi
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!