Beni aldattı ama geri dönmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

Bizim cok guzel bir ilişkimiz vardi yaklasik 2 yillik. Onu cok seviyorum cokta guveniyordum kendimden cok guveniyordum ama aldatildim.
Cocugun instasi bende vardi bana girme iste aileme bildirim gidiyor dedi ben girdim baktim bir kiz takip ediyor sordum dedim kiza yazicam yazma dedi bana kızmaya basladi bana sor ne sorucaksan dedi. Bende kizi aradim. Kiz sevgili olduklarinu soyledi durumu kuza anlatinca kizla sevgiliyken bana yazdigi guzel mesajlari gosterince kiz hala ayrilmadi iliskiye devam ediyorlar fakat biz ayrildik. Ama uzun suredir o cocukla oldugum icin hala onu seviyorum. Cocugun aciklamasi kizi farkli için kullanip ayrilicaktim oldu bende neden ayrilmadiklarini sorunca sen benden ayrilcaktin bende boslukta kalmak istemedim ayrilmadim dedi ama bana ayrilicam kizdan dedi hala devam ediyorlar. Benimle sevgiliyken kiz onu opuyormus heryere profil koymuslar canimi gercekten cok acitiyor. Dun beni aradi arkadas kalalim falan dedi bunları konusunca da sende git birileriyle cik biz zaten barisiriz dedi beni cepte goruyor sevmiyor beni ve kandiriyor nasi vazgecmis gibi gozukebilirim onu cok seviyorum ama aldatti nasi donebilirim
Beni aldattı ama geri dönmek istiyorum. Ne yapmalıyım?