Arkadaşlar, ben hic iyi değilim yardımcı olur musunuz
sevgilim benden ayrılıyor 🥺
Gecen hafta telefonda konuşuyorduk sonra kapattık zannetti açık kaldı ve bir çocuğun “baba” diyişini duydum.
Sana niye baba diyor dedim, ve bunu annem duydu. Annem de telefonu elimden alınca ona bir şeyler söyledi.
Ve bu yüzden de sevgilim benden ayrılmak istiyor.
2 senedir birlikteyiz ben hic bir zaman şüphelenmedim.
5 gün önce yaşandı bu olay o günden beri haber alamadım , bugun kendimi toparladım diyor.
Ben de sesini duymak istiyorum arar misin dediğimde aradı. Ama bittigini söylüyor. Üzüldüğümü biliyor hissediyor..
Ben suçlandım ne hale düştüm bilmiyorsun diyor..
Ama Bu süreçte yalniz bırakmayacağım seni diyor ve dayanamayacağımı bildiği için arkadaş kalabiliriz zaman her şeyin ilacıdır diyor..
1 saat konuştuk - istediğin zaman konuşabiliriz falan dedi, sesini duyunca daha kötü oldum. Bunu da söylüyor bu nasıl olacak bilmiyorum daha kötü olacaksın diyor sesimi duydukça.
Ben cok kötüyüm 😞 onu kaybetmek istemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum
Ağlamaktan sesim kısıldı gitti, ben bittim😞
Ne yapmam lazım onun geri dönmesi icin
sevgilim benden ayrılıyor 🥺
Gecen hafta telefonda konuşuyorduk sonra kapattık zannetti açık kaldı ve bir çocuğun “baba” diyişini duydum.
Sana niye baba diyor dedim, ve bunu annem duydu. Annem de telefonu elimden alınca ona bir şeyler söyledi.
Ve bu yüzden de sevgilim benden ayrılmak istiyor.
2 senedir birlikteyiz ben hic bir zaman şüphelenmedim.
5 gün önce yaşandı bu olay o günden beri haber alamadım , bugun kendimi toparladım diyor.
Ben de sesini duymak istiyorum arar misin dediğimde aradı. Ama bittigini söylüyor. Üzüldüğümü biliyor hissediyor..
Ben suçlandım ne hale düştüm bilmiyorsun diyor..
Ama Bu süreçte yalniz bırakmayacağım seni diyor ve dayanamayacağımı bildiği için arkadaş kalabiliriz zaman her şeyin ilacıdır diyor..
1 saat konuştuk - istediğin zaman konuşabiliriz falan dedi, sesini duyunca daha kötü oldum. Bunu da söylüyor bu nasıl olacak bilmiyorum daha kötü olacaksın diyor sesimi duydukça.
Ben cok kötüyüm 😞 onu kaybetmek istemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum
Ağlamaktan sesim kısıldı gitti, ben bittim😞
Ne yapmam lazım onun geri dönmesi icin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar