Dönmesi için ne yapmalıyım?

Çok imkansız bir durum içerisindeyim. Lütfen inançlı kişiler ve gerçekten çözümle ilgilenen arkadaşlar cevap versinler. Arkadaşlarım, olayı dinleyenler, psikoloğum baştan sona herkes “artık dönmez” diyorlar. Kısaca özetlemek gerekirse; ilişkimizde henüz tanıma bağlanma güvenme aşaması tamama ermemişken onun arkadaşlarıyla aramda bir gerilim yaşanması sonucu sırf beni tehlike olarak gördükleri için sevdiğim adama beni kötüleyip arkadaşları aramızı bozdular. Sevdiğim adam “onları yıllardır tanıyorum ama seni birkaç aydır tanıyorum” demişti. O bitişten sonra tekrar konuşmaya başladık, ben haklıyken dönen yine ben oldum ve şans isteyen her şeyi yutan kişi oldum. Fakat eski sevgilimden ayrıyken sanaldan arkadaş olup depresyonumu atlatmak için muhatap olduğum bir kız, eski sevgilime ulaşarak hakkımda çok kötü şeyler söylemiş. Aramızda kalması gereken kız muhabbetlerinden tutun da benim ayrılık sürecinde özel konular paylaştığım bir erkek ahbabımla aramızdaki yazışmaları dışarı sızdırmış. Kız bana oyun oynadığını itiraf etti ama ben eski sevgilime bir türlü derdimi anlatamıyorum. Bana psikopat şizofren kuzum ne ayıp * ne kadar hakaret varsa söyledi. Bu travmatik olaydan sonra psikolojik destek almaya başladım, psikoloğum o kızın sosyopat olduğunu söylüyor. Hakkımda eski sevgilimin kötü şeylere inanması için zekice bir kurgu yapıp ekran fotolarını belirli ayrıntıları şekillendirmek için kullandı. Ben eski sevgilimden başka bir adama dokunmadım, ne sevgiliyken ne de ayrıyken. Ama şu an çok farklı gözüküyorum. Eski sevgilim tüm iletişim kanallarını kapatmış vaziyette bana karşı. Ona ordan burdan mesajlar attım bana mısın demiyor. Daha da gurursuz ve onursuz bir kız durumuna düştüm kendimi açıklamaya çalıştıkça. Bana yardım eder misiniz? Ben ne yapayım? Sussam kendiliğinden gelmez. Herkes bu entrikalardan sonra dönmesinin mucize olduğunu söylüyor. “Herkesin işi gücü yok seninle oyun mu oynayacaklar” diyor bana. Ona yalvarmak gibi şeyler de yaptım. Ne yapsam döner? Benzer tecrübelere sahip olan var mı? Çok seviyorum onu. Dua tavsiyesi bile çok makbule geçer. Çalıştığı yere gidip zorla beni dinlemesini mi sağlamalıyım? Sıkıştırmadıkça beni dikkate almayacak. Ben kime güveneceğimi seçememek konusunda tamamen suçsuz olmadığımın farkındayım, ama tek suçlanacak ve tek üstüne varılacak kişi de değilim. Onun bana merhametle muamele etmesi için, bize kıymaması için ne olması lazım?
Güncellemeler
1 yıl
-yeni biriyle yeni bir başlangıç yap temiz bir sayfa aç diyecek olanlar yazmasın lütfen ben bu olayı çözmek istiyorum bu kişiyi kazanmak istiyorum sadece 🙏🏻
Dönmesi için ne yapmalıyım?