Tesettürlü biriyim haşema aldım yok giyme diyor vücut hatlarını belli eder. Alkolsuz içecek aldık kutlama yapacağız yok içme sen felan diyip o gece kavga edip uyudu. Arkadaslarim ile tatile gideyim diyorum bende geleyim diyor sizce neden böyle ve ben ne yapayım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayrılmalısın sevgili iken yapan evlenince neler yapmaz
Evlilik düşünüyorsan bir daha düşün hatta birkaç defa
Evlilik düşünüyordum ama tekrardan düşüneceğim. Boyle bir hayat istemiyorum
Dogru diyo hasema belli eder her yeriniz ortada oluyo islak yapistigi icin daha da dikkat cekiyo
Aciklardan daha cok bakiyoz size dkdmd
Tamam da denizde ne giyinilir başka
Bilemeyiz ablam kitabinizda bununla olgili bolum yok mu :d
Siz bakmasanız biz kadınlar da özgürce eğlensek hiç aklınızdan geçen şeyler değil demi
Ablaaaa kitabiniz diyorum size ne emrediyosa onu yapcaniz bak benim dinle ilgim yoktur boyle seyleri bilmem. Neye inaniyosan onu harfiyen yapcan.
Saka be ben milleti suzmuyorum. Haklisin kadinlari taciz etmemek gerek ben de oyle dusunuyorum ama hem kapalisin hem ozgurluk istiyon bu ne yaman celiskidir :d
Dinle alakan olup olmadığiyla ben ilgilenmiyorum. İfade etmek istediğim biz kadınlar için siz erkeklerin gözleri olmadan bir dünya da verilmeli. Bakma abi ben orada mini etek giysemde uzun tunik giysemde hep sizin pis nefsinizden biz ayrisiyoriz
Bir ben tesettürlü biri olabilirim özgürlük başımdaki eşarp ile başlamaz aklımdaki fikrimle başlar.
İki ben istediğim düşünceyi istediğim tarzda savunurum
Üçde zaten şaka dediğin olay bile bilinç altının yansıması.
Inan bana kadinlari suzup 31 malzemesi toplayan biri degilim. Ama diger erkekler ile ilgili bisey diyemem. Zaten kadinlara baskam bana ne faydasi olabilir ki ne isime yarar, sacmalik.
Sen bi fikri savunmuyosun kendini guvende hissettigini zannettigin bi ideoloji bile degil de her ne ise onun kolesisin.
Bilincaltini ustunu senden daha iyi biliyorum bu konuda hic konusmayalim. Hele din mensubu biri bana bahsetmesin.
Esarbin beni ikgilendirmiyo zaten ben kafanin icindekiyle igilenirim ki sende ilgimi ceken bisey yok.
O yuzden rahat ol sana sulanacak biri degilim.
He ayrica hasema her yerinizi daha cok belli ediyo ve estetik de degil zaten.. simdi bu konuda biraz gercekci ol.
İLK ÖNCE HADDİNİ BİL. Benim ideolojim senin gibi ahmak düşünürleri ilgilendirmez. Bilincalti kısmına gelirsek de din mensubu biri olmak bizim psikoloji alanında bir eğitimimiz olmadığı anlamına gelmez. Ben senin ve senin gibilerin ilgisini çekme arzusu gütmeyen biriyim. Ben soruda tesettürlü olduğumu ifade etmeden mayo yazsaydım eminim ki senin sorun çok mu açıktiya dönerdi. O yüzden lafını bil konuş
Beni bilmeden ne diyecegim konusunda yarguda bulunma.
Psikoloji egitimi almak baska psikoloji "bilmek" baska.
Insanlarin ilgisini cekememen konusunda sana yardimci oluyorum bak, hasema ileri derecede tum vucut hatlarinizi belli ediyor diyorum sen kalkmis bana cemkiriyosun.
Benim begenimi kazan kazanma bunun derdinde degilim zaten. Gercekci ol diyorum, anlamak istemiyosun.
Anlıyorum düşüncelerini paylaştığın için de teşekkür ederim ama senin fikrine üzgünüm ki saygı duyamıyorum
Uzulme, ben de seninkine saygi duyamiyorum
Beyefendi ben sizinle tartışmamak için elimden gelen özeni göstermeye çalışıyorum ama siz düşmana saldırır gibi cephe almışsınız. Korkmayin sizin adlandırdığınız gibi dini ideolojisine sahip kişiler canavar değil
Desteklediginiz ideoloji canavarlar besliyor. Safa yatmaniz da beni sinirlendiriyor. Cunku kucuck dusunuyosunuz.
kaç kurtar kendini bacım
Bu ne ya
Bende aynı şekilde tepki verdim.
Ayrıl
Bana da bu seçeneği dusundurtuyor ama işte neden yapıyor anlamış değilim
Ml cidden
Tam yobaz