Açık kesinlikle giyinmiyorum. Ona da saygı duyuyorum kıskanabilir ama sanki abartıyor. Mesela normal pantolon tişört giyiyorum ona da karışıyor. Pantolon dar diye. Iyice bunalmaya başladım. Ciddiyiz biz diyor. Ee ciddiysek böyle mi olması gerekiyor? Ben abartı olduğunu düşünmüyorum. Yoksa haksız mıyım? Sorum herkese
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ona saygı duyuyorum kıskanabilir kısmından sonra okumadım. kıskanmak sevgilinin kıyafetine arkadaşlarına karışmak onu kısıtlamak değildir. ne yapılmalı ne de yapana hak verip kabullenmeli. kendinize bu saygısızlığı yapmayın kimsenin sizin üzerinizde söz hakkı yoktur. bu tür kıskançlıklar sevgi göstergesi de değildir zaten
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok haklısın öyle bir erkek arkadaşım vardı beni kapatmaya çalışır ama açık kızlara bakardı. Sevgi sevdiğini kısıtlamak kesinlikle değil.
Şimdi ki sevgilim ise çok açık olmadığı sürece asla karışmaz. Sen en güzel kıyafetleri giyceksin, en güzel yerlerde gezeceksin çünkü bunu hak ediyorsun falan der ve bu beni daha çok mutlu ediyor03 Yorumla- +1 yıl
Yarın zamanı gelince seni peçete gibi atacak.
Demedi deme.
Cevap sahibi+1 yılSırf beni bunaltmıyor diye bu karara nasıl vardın merak ediyorum.
- +1 yıl
Not al
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Adamın sana saygısı olsa giyimine saygı duyar. Abartı giysen bundan rahatsız olduğunu sana söylese anlarım ama abartı giymediğini söylüyorsun.
Pantolon tişörte karışacak kadar takıntılı biriyse İnan çok ağrıtır başını. Bunu onunla konuş ve hala sana köle gibi davranmaya devam ediyorsa ona göre belirle geleceğini.00 Yorumla
+1 yılYok artık resmen sana psikolojik şiddet uyguluyor. Kardeşim bu ilişkinin sonu sıkıntılı, böyle başlar katlanarak gider bu tarz davranışlar. Sen taviz verdikçe daha da artar ya dizginleyeceksin ya da yol vereceksin, psikolojik sağlığın için karar senin!!!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılHaksiz degilsin bu düşünceyi cikat aklindan. Sen acikta giyinsen dozunu ayarladigin sürece karisma hakki yok. Öyle ki belirli bir yastan sonra anne babanin bile karisma hakki yokken kaba tabirle elin oğlu senin pantolonuna kadar bile karismamali. Ciddi olmaniz seni kendine köle yapacagi anlamina gelmiyor. Dikkat et ileride seni eve kitleyip perdeleri falanda actirmaz. Böylesinlerle bir ömür gecmez.
00 Yorumla
+1 yılLütfen oku!!! Bu biraz değişik bir durum. Kot pantolon dar olunca ortaya kalçanın silüeti değil direkmen kendisi çıkıyor. Kadınlar sürekli dar kıyafetler kalça ortada meme ortada, bir erkeğin cinsel organını belli etmesi gibi birşey bu. Millette bakıyor fakirin kıyafeti yırtık olur pis olur ona bakar ya pantolonla tişörtün üzerinde güzel olmasına kadının kalçasına yakışmasına ya mini eteğin bilmem saçma sapan sütyen tşmrt karışımı bişiler var onu giyenlere bakıpçok açık olduğu için tahrik olduğundan kimi desen şeriatçı çarşaflının bili çenesinin görünmesine takılan her türlü birşey bulunuyor ama önemli olan sergilememe düşüncesi. Kadınlar memem var götüm güzel yazılı tişört pantolon giyse bukadar göze girmez. Kadınların birbiriyle yarışına döndü bu olay. Ben daha güzelim daha çekiciyim vs vs vs. Dindar falan değilim ama haddini bilmeli herkes erkek niye bakıyor diyemezsn bir erkek aylarca squat yapsn az dar pantolon giysn kadınlar dönüp popona bakıyor sürekli şahit oluyoruz. bir şortla çıksın oda aşırı dar olsn cinsel organ meydanda sıkıyosa bakmasın kadınlar. Ne dicek erkekler kadınlar yüzünden giyinemiyoruzmu diyecek. Bence herkes bir sorgulasın mini etekse neden mini dekolteyse neden dekolte kapalıysa neden kapalı. İçinde sergileme ruhu olan kapansa bile eteğinden şortundan iç çamaşırı hatları kazağından meme ucu belli oluyor. Herkes bence haddini bilmeli sınırını bilmeli ki böyle şeyler yaşanmasın. Sende eğer kısıtlanmicm istediğimi giyicm diyorsan ona söyle ayrılalım ben buyum de kıyafet içinde olsa ayrılalım de ya o ya sen kabul edin. Şakası yok ilerde daha kötü olur. Sende kıyafete dikkat edeceksen söylediğim şeyi bir kaç kez düşünmeni tavsiye ederim nasıl yaparsın ne için yaparsın ne derecede yaparsn. Paspal ya da çarşaf giydireceğini düşünmüyorum ama bir otur adam akıllı konuş bir hafta düşün açık açık net söyle olmayacaksa olmasın.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen eskiden açık giyinirdim. Açık dememde şu mesela askılı dar pantolon tayt vs... konuştuk hallettik ve ona saygı duydum evet ilgi çeker diye. Ama şimdi daha da karışmaya başladı. Hiç bir alım şahı olmayan kiyafetleirme bile karışır oldu. Hiç bir yerim gözükmüyor oysa ki. Mesela tişört giyiyorum V yaka. Ama dekolte çıkmıyor. Diyor ki boynun falan gözüküyor. Gözukmesini istemesem zaten kapanirim. Evli bayanlar bile giyiyor abartı değil ki. Dün pantolon tişört giydim. Neymiş uzun tişört giyecekmişim
- +1 yıl
Dedim ya birbirinize kıyafet konusund asınır çziin. Alırken sarı ışıkta saydam gelmeyen tilmrt güneşte bütün malvarlığınızı serebiliyor malesef o yüzden az dikkat.
Soran+1 yılGerçekten dikkat ediyorum çünkü ona saygı duyuyorum eskiden açık giyinirdim ama şimdi tişört giyiyorum mesela ama bu sefer pantolona takıyor evli bayanlarda öyle pantolon giyiyor artık. Bir yerim gözükmüyor artık. Diyor ki popo kapanacak.
- +1 yıl
Şimdi sen götünle doğdun var olduğu bir gerçek. Eğer giydiğin şey onu sergiler nitelikte değilse sorun yok ona bu şekilde konuş
Bir insanın önce kendisinin giydiği kıyafetleri kendine yakıştırması taraftarıyım. Giydiğin kıyafet seni rahatsız etmiyorsa yerine ve durumuna uygunsa sevgilin kıskanç olabilir. Ama erkekler bunu biraz meslek edinmiş gibiler geniş pantolon giyersin yazın gününde bu ince der, kalın giyersin dar der orta yolu bulmak çok zor. Tut elinden bir dahaki alışverişe onu götür eğer ortak bişeylerde karar verebiliyor iseniz ne hoş. Yoksa seni sen olarak kabul edemiyecek ve seni değiştirmek isteyen biri ile mutsuz olursun.
10 Yorumlaabartıyor bence , bak kıyafet senin özgürlüğün ki onada saygı duyuyormuşsun ama senin zevkinin üstüne çıkamaz nazik bir dille uyarır ama kısıtlayamaz , sende kendini asla yedirme bu konuda zaten saygı duyduğun için böyle giyindiğini söyle , ne yani çarşaflamı çıkmanı istiyo dışarı moda denem bişi var seninde zevklerin var
16 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş pantolonun üstüne uzun bir şey giyecekmişim. Ben kapalı giyincek olsam zaten kapanirdim. 21 yaşında kendimi kadın gibi hissetmeye başladım abartı olsa zaten yapmam kendimi biliyorum ama o kadar da karışılmaz ki
- +1 yıl
karışamazda zaten bu senin özgürlüğün günün birinde desen ki mini giyicem bir günlüğüne yapması gerek engel olamıyorsa pervane olur etrafında ama sana giymiyeceksin diyemez bunu anlaması lazım , bu konuda bir arkadaşına söyleyebilirsin eğerki sözden anlamıyosa yani konuşarak biyere varamıyosan empoze etmesini deneyebilirsin bir arkadaşına istediği gibi giyinmesini söyle erkek arkadaşı karışmıyosa onlarla bir programa gidin ve bir kadının istediği gibi giyinebileceğini erkeğinin karışmayacağını canlı olarak görsün , kendi kendini cahil durumuna sokmanın manası yokki
Soran+1 yılOda diyor ki mesela seven erkek kıskanır. Millet sana dönüp bakarken ben ne hale giricem biliyormusun diyor yahu zaten o yüzden degistirdim kendimi. Her şeyden kaçındım ama bu kadar da olmaz. Seni sevmem demek, özgürlük alanlarıma karışabilirsin anlamı vermiyor ki
- +1 yıl
kıskanmak güzeldir ben mesela istemem bir erkek benim sevdiğime baktığımda aldığım zevki hazzı ayjı derecede alsın bu bana özel bişi onun saçına dokunduğumda yaşadığım kıpırtı bana özel olsun sadece ama bu demek değil onun hayatını kilitlicem değil insanlar her zaman bakacak bu kaçınılmaz seni değiştirmektense yanında aslan gibi dursun baktıklarında adamı var yanında desinler , tabi bunu o katı kafalı sevgiline açıklamak çok uzun zaman alabilir
Soran+1 yılHâlâ anlamıyor biliyor musun
+1 yılBak kardeşim yaklaşık 2 sene önce benimde bu tür bir ilişkim vardı. Pantolon darlığından tut pantolondan görünen bileğime bile laf eder kavga ederdik. Kesinlikle ilişkini bitie ciddiysede bu tür bir adamla ömür boyu yaşanmaz bu psikolojik şiddettir. Aynısını yaşamış biri olarak söylüyorum sen kendini bilen bir kadınsın doğrularını sen belirle inan biten ilişkimden sonra 2 senedir kimseyle konuşmadım beni o kadar boğmuştuki sana bunu yapmasına izin verme
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın tabikide ama sorun senin hala bu iliskiyi devam ettirmende. Ben anlamıyorum nasil hayatinizi yonlendirmelerine izin veriyorsunuz? Yani o kimde senin kıyafetine karışabilir. Bu kıskanclik sevmek değil bu bildiğiniz zorbalık arkadaşlar sunun farkına varın. Çok kiskaniyorsa ama sana deger veriyorsa disarda sana bakanların gözünü kapatsın gidip, ama yapamaz gücü sana yetiyor tabi. Kendinizden taviz vermeyin ilerde daha cok sorunlar yaşarsiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılYanı öyle bir konuşuyor ki kendini haklı çıkarmayı başarıyor. Dar pantolon tabikide giy ama kapat diyor. Bende diyorum ki istediğim gibi giyineyim. Şimdi giyinemeyeceksem ne zaman giyineceğim? 50 yaşından sonra mı?
- +1 yıl
Yani sort falan da giymiyorsun pantolon da bir sey yok. Abartiyor seni yönlendirmeye çalışıyor izin verme üstünde hakimiyet kurmasina. Bak daha çok gencsin niye boyle erkeklerle hayatinizi kısıtliyorsunuz ki. Gezin eğlenin evlenme caginda degilseniz birisine bağlı kalmayin hayatınızı ona göre yürütmeyin yani.
Soran+1 yılÇok haklısın
+1 yılMerhaba, şunu asla aklından çıkarma, seviyorsun diye bu tip durumları görmezden gelmen, zamanla düzelir diye devam etmen ileride daha da içinden cikilamaz bir hâl alabilir.. Bütün bir ömrü baskı altinda yasayamaz hiçbir insan
116 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba kesinlikle bende öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Buna sevindim,, sevgi durumu bir süreliğine kurtarıyor, ama sonrası berbat
Soran+1 yılSeviyorum ama saygım azalıyor işte bu kötü
- +1 yıl
Saygının olmadığı hatta kalmadığı bir ortamda sevgi yeterli olmayacaktır
Soran+1 yılBir süre sonra evet maalsef
- +1 yıl
Bahsettiğiniz giyim birçok kadının gunluk hayatindaki kiyafeti, pantolon ve t-shirt
Soran+1 yılAma diyor ki pantolon darsa uzun tişört giy gözükmesin diyor
- +1 yıl
Ya pantolon geniş giyen kimsemi var sokakta,,, millet senin popona bakmak için sıraya mi giriyor,,,
Soran+1 yılAnlatamıyorum işte deli oldum
- +1 yıl
Şu anda sevgiliyken boylsiniz, evlenseniz seni ya dışarı çıkarmaz, ya da istediği kalıba girmende diretir,,,
Soran+1 yılBanane diğer insanlardan diyor ben sana bakarım diyor
- +1 yıl
Sana baksın tabi onda birşey yok,,, ama senin özgürlüğüne dem vuramaz ki
Soran+1 yılÖyle daha hanfendi oluyormuşum diğer türlü popo meydandaymis hoş durmuyormuş. Sen birini sevsen böyle davranır misin
- +1 yıl
Popo meydanda ne yaaa,,, o zaman t-shirt giyincede memeler meydanda der,, ya bu guvensizliktir,, neden böyle davranayim, hersey6dozunda guzel
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Sen evde bile rahat giyinemezsin onunlayken
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurduğun kabahat ayrılacağın yerde sorman yalnış bu adamla eğer ciddi düşünüyorsan düşünme derim evlenince hayatı sana zindan eder, gideceğin yerlere karışır, alacağın kıyafetleri alamazsın izin vermez görüştüğün insanlara karışır bir bakmışsın etrafında kimse kalmamış bu davardan bir an önce kurtul yoksa hayatının hatasını yaparsın tabi bir koyun gibi yaşamak hoşuna giderse ayrılma derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKiyafete karismak ne demek ya boyle sacma tipler hala var mi kıyamete karismak icin belli br statü falan lâzım kocan olur falan da yani sevgili dedigin elin oglu ayrica bir insani oldugu gibi sevmiyor degistirmk istiyorsan boyle olmaz o isler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi olan erkek sevgilisinin giyimine kuşamına hal hareket kentlerine karışıp zabıtalık yapmaz alıtir parmağına yüzüğü takar koluna takıp bu benim ciddi ilişkin der kıskançlığını bu sahte sebeple seni baskılamasın buna izin verme
10 Yorumla Ya bence onun hoşuna gitmese bile sana saygı duyması gerekiyor, çünkü dar pantalondan nolcak Allah aşkına, ya da etek giymiş olsan nolcak, biri baksa o onun kirli kalbi ve dünyasıdır, her şeyi giymeye hakkı var kadınların, ve kimsenin de karışmaya hakkı yok, kısıtlanmak istemiyorsan açıkça konuş, rahatsızlığını ciddi ciddi belli et sende
03 Yorumla
Soran+1 yılOda diyor ki popo kapanınca daha hanfendi duruyorsun. Milletten banane ben sana bakarım diyor. Bende diyorum ne zaman giyeceğim böyle cıvıl cıvıl kıyafetleri? 50 yaşından sonra mı? Ama anlamıyor
Soran+1 yılEvet kesinlikle
Erkeklerin bekarlıkta özellikle kaşı gözü çok oynar bu normaldirde hormonlar fazla evlenincede kendinden biliyor ki alımlı hanımlar çok arzulanır neticede herşey yavaş yavaş alıştıra alıştıra yoluna girer
00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan şeyler. Tavrını keskin bir şekilde ortaya koymalısın. İstediğin şeyi, seni rahatsız eden şeyi söylemen gerek. Buna rağmen sana saygı duymayıp devam ediyorsa, yapacak pek bir şey yoktur. Yol vermekten başka.
00 Yorumla
+1 yılSenin ağzına bir sçarım de ay mala bak ya karışmasına izin verme sende senin hayatın bu ne istersen giyersin ciddiysen bile böyle gitmez bu ben sana söyleyim
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet izin vermiyorum. Eskiden açık giyinirdim zaten ona da saygı duyduğum için giymiyorum artık. Ama bu kadar da yapamam ki. Çünkü sevmiyorum her bayan kendine yakışanı sever giyer anlamıyor man kafa
- +1 yıl
Ayrıl bak hayatını zindana çevirir bu senin çok ciddiyim olmaz yani böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılkendini dişiliğini keşfetmek giydiklerinin sana vereceği özgüveni hissetmek hakkın açıkta giyinebilirsin... hatta o da sana guvenıyorsa seni bu konularda özgürleştirmeli
10 Yorumla
+1 yılböyle toksik insanlardan uzak dur boyleleri kemirgen fareye benzer fark etmeden yavaş yavaş tükenirsin böyle biriyle
20 YorumlaGiydiklerine dikkat ediyorsa sorun olmamalı. Ama kesinlikle ileride değişir diye umutlanma hatta daha ileri gidebilir. Sana telkinde bulunabilir ama sana zorla birşey yaptırmamalı
00 YorumlaAlla alla ayrılsana böyle birinden onun ciddiligi batsın yobazın teki yani bir sürü adam akıllı erkek varken böylelerine bakmayın sonra kocanız dövüyor dövüyor bosanamiyorsunuz da. Yapma kendine bunu
00 YorumlaHer şeyin fazlası daima zarardır. Birinin aşırı kıskançlık durumu özgüvensiz bir yaşama sahip olmasından kaynaklıyor. Sizin ona saygı duyduğunuz gibi onunda size saygı duyması gerekiyor. Karşı tarafın bu durumu aşamaması durumunda ciddiye binse bile evlilik hayatının bozulmasına kadar gidebilir bu durum. Aşırı kıskançlık veyahut giyime karışılması sonucunda nice kadın kendi evinin penceresine bile çıkamamakta.
00 Yorumla
+1 yılDemek ki alanına girmişsin istesen de cikamzsn onun dedgini yapmak zorundasn yoksa kaos !
Kısaca onun yanında herşey serbesttir o yoksa sen bile yanlssn..00 Yorumlabu konudan rahatsız olduğunu kesin bir dille onla konuşmanı tavsiye ederim. ciddiyse böyle mi olması gerekiyor ya. hala devam ediyorsa saygı duymuyor demektir. ve öyle biriyle ilişkin uzun sürmez
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra sizin kapanmanızı ister hanımefendi. Bence gönlünüzden nasıl istiyorsa öyle giyinin. Bu kıskançlık takıntıya dönüşmüş gibi sizin giyiminize karışma hakkı yok.
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun kafa yapısı bu demek ki eğer tek sorun buysa ve senin için çok önemli değilse dar şeyler giyme ama bu konu senin için önemliyse onunla görüşmen lazım.
00 Yorumla
+1 yılKendine uygun birini bulsun , üzerinde baskı kurarak istediği biri haline getiremez seni. Kıskançlığın bir sebebi de özgüven eksikliği , bence ayrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılSen vücut hatlarını meydana koymayan şeyler giyersen zaten sıkıntı giderilecek abisi
02 Yorumla
Soran+1 yılAma abartı giyinmiyorum ki millet neler giyiyor ben daha 21 yaşındayım ve kendimi kadın gibi hissediyorum onun tarzında giyinince. Severek olmuyor. Kendimi güzel göremiyorum ozguvenimi kaybediyorum. Açık giyinmiyorum ki. Ne kızlar var etek sort giyiyor yok giymiyorum tayt bile giymiyorum ben. Pantolon tişört giyiyorum mesela. O popo kapanacak diyor ama yapmasın bu kadar da. Bana mı bakacaklar o kadar açık giyinen varken
- +1 yıl
Bir normal giyindim. dediğin resmine. bakabilie miyim
+1 yılKiskanclik ve kisitlama sevgi göstergesi değildir. Güven ve özgüven sorunudur. İlişkini gözden geçir evlenince bu baskılar çok daha fazla olacak. Yaptıkları yapacaklarının teminatidir derim ve giderim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu sekilde iliskide seni kisitlamasi cok sacma. Robot degilsin sen hep onun dediklerini yapasin. Kendisine kalsa sevismek ister ama baskasi seni kot pantolonla bile gormesin ister. Oldu. Biktik bu dusunce yapisindan.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Yani açık giyinsem eyvallah ama dikkat çekecek biçimde de giyinmiyorum hala bunaltmaya çalışıyor. Zaten güzel giyiniyorum bırak ta pantolona karışma
- +1 yıl
Boyle hemcinslerimi gordukce nefret ediyorum cidden. Taviz verme gerekirse tavrini net belli et
Soran+1 yılÖyle yapıyorum.
Tişörtünü bir parça daha uzun yani kalçanı kapatacak şekilde giyebilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılHakli mi yani
Yapacağınız şey onunla bu konuyu net olarak konuşmak. Son radde ayrılmak ise ayrılın.
20 Yorumlabenim eski eşim çok açıktı görse onu keserdi herhalde sen normal giyiniyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet normal ama diyor ki öyle daha hanfendi duruyormuş popo kapanınca
Soran+1 yılSen kıskanır mıydın
Soran+1 yılYa bir erkek o kadar karışmaya hakkı var hele ki eşiymişsin. Tabiki kıskanacaksın. Ama benimkisi çok abartıyor ondan
Soran+1 yılUmarım
Hiç öyle bişi yaşamadım babamla genelde yaşadık onları çok bunaltırdı beni sevgilim karışsın istemem ama
00 YorumlaKişi kendinden bilir işi ne tür bir abazaysa herkese bakıyor demekki
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevdiğini biliyorum hemde çok iyi biliyorum ama olgun değil beni kırabilirken kendisi de üzülüyor biliyorum. Başkalarından sakınıyorum seni diyor. Erkeklerin hayalinde olman bile beni sinirlendiriyor diyor. Ama bende bunalıyorum bu kadar kısıtlamaya
+1 yılBırak ne düşünüyosa düşünsün sen nasılsan öyle olmaya devam et kimse için kendini degiştirmeye ugrasma
00 Yorumla
+1 yılErkekler herşeyi yapıyor her istediğini giyiyor her konuda serbestler ama biz öyle değiliz
Sevgilinle konuş derim olmadı ayrılın ne diyim🤷♀️00 Yorumla
+1 yılGerçekten buna hakkı olduğunu mu düşünüyor. Sen bir bireysin ve ne giyip ne giymeyeceğine o karışamaz. Ona bu haddi verme.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. E giyinme o zaman dar pantolon. Ya da de çocuğa sana normal pantolon alsın bakalım nasılmış onun normal dediği pantolon.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın ama olaya iyi yerinden bak çocuk seni çok saf seviyor bundan emin olabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende onu seviyorum ama bunalıyorum
- +1 yıl
Sen aşkı çiçek böcek bulut sanmışsın herhalde olacak bunlar
+1 yılkesinlikle evlenince daha da sıkar buna eminim. bu durumun seni sıktığını söyle. rahatsız olduğunu belirt bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz abartı var ama uzun giymeni istemiştir belkide
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle istiyor ama ben açık biriyim. Eskiden açık giyinirdim. O hayatıma girdi ve açık giyinmekten vazgeçtim çünkü ona da saygı duyuyorum. Ama çok bunaltıyor
- +1 yıl
ha şimdi anlıyorum evet
Şu tip insanlara buluşmayı ya... Hiç TV da görmüyorsunuz bu insanlar ile bir ömür yürümez ayrıl
10 Yorumla
+1 yılayni problem bizde de vardi acik giyinmezdim ama asiri karisirdi. asiri kiskancti. dar giyince uzerine uzun giyineceksn popo gorunmeyecek bol giyeceksn vs vs. 4 yillik iliskimi bu yuzden bitirdim. gercekten bir yerden sonra asiri bunaltici oluyor.
110 Yorumla
Soran+1 yılBizimde 3 yıl şu an ve son 2 senedir iyice bunaltıyor zaten kendimi biliyorum ben o kadar da olmaz ki
- +1 yıl
sonu ayrilik bu iliskinin. sen rahat olmadigin icin hep huzursuz olursn. surekli kavga edersiniz.
Soran+1 yılHiç rahat değilim zaten ilerisini düşünüyorum hep evlilikte nasıl olacak diye çünkü insan istemediği şeyleri yapmak istemiyor
- +1 yıl
evlilikte 1 tık degil 5 tık ileriye gidecek. hos bir durum degil bu. ehliyet almak istedim direksiyon hocan bayan olursa gidebilirsn diye kural koydu dusun.
- +1 yıl
bunaldigini veya hissettiklerini konus onunla yapmamasi gerektigini konus eger devam ederse ayril. ben oyle yaptim
Soran+1 yılBunların kendilerine güveni yok herhalde. Sanki yiyecekler zaten sizi seviyor değer veriyoruz daha neyi almak istiyorsunuz ne yetmedi size hayret bir şey
- +1 yıl
beni cok cok seviyordu seven insan kiskanirmis oyle derdi. sen benim dedigim gibi yap
Soran+1 yılAynı lafları söylüyor ulan ne sevmekmiş be
- +1 yıl
sevmek bu degil ama benim gozumde insan sevdiginin mutlu olmasiyla mutlu olur kiskanclik tadinda olur. iliski guven uzurine kurulur
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum. Madem seviyorsun o kıyafetleri giyerken aslan gibi dur yanımda
+1 yılAyrılmalısın bence. Özgürlüğünü kısıtlayan bir kişiyle ilişki yürümez, devam etmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin görüşlerine davranışlarına giyimine saygısı olmayan biriyle asla evlenme
00 Yorumla
+1 yılOnunla ciddi olma. Hayatı zindan eder. Pantolona bile laf söyleyen adamla ömür mü geçer?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir dağ hanzosu daha... yontsana ablacım şunu bilerek sende ona karış de ki gömlek giymeni istemiyorum vs eşofman giyemezsin kısa kol giyme denendi onaylandı %100 işe yarıyor dene bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer senin giyim tarzın ona uygun değilse demek ki karakter yapılarınız farklıdır haliyle ya sana saygı duyacak ya da kendi isteğine uygun giyinen bir kadınla sevgili olacak. Başka yolu yok
00 Yorumla
+1 yılkıskanması iyi aferin kıskanmayan dinimizde günahakrdır kapalı giyin kapanabilirsinde
00 YorumlaKimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlama, karışma hakkına sahip değildir sadece kendin için değiş başkası için değil
Seni değiştirmeye çalışan biriyle değil de seni olduğun gibi seven biriyle birlikte ol derim.02 Yorumla
Soran+1 yılOda diyor ki benim seni çok sevdiğimi biliyorsun kıskanmayan erkek domuzdur diyor. Sen açık giyineceksin ve erkeklerin sana bakmasına izin mi vereceğim diyor. O kadar da abartmıyorum aslında ama takıntılı çok. En ufak detayı takıyor
Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. sonuctasen bir bireysin o başka bir birey herkesin kendi hayatı var ne diye karisiyor cahil bunak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadarı fasla. O zaman kapalı yani gerçek kapalı bir kız bulsun...
00 Yorumla
+1 yılErkek olduğu için kendinde de bilerek diğer erkeklerin bakacağını biliyor o yüzden seni darlıyordur
00 Yorumla
+1 yılneden senin kıyafet özgürlüğüne karışmaya çalışan biriyle sevgilisin ki bir de ciddisin
00 YorumlaÖzgürlüklerinizi hayatınızda henüz sahibi olamamış kişilere teslim etmeyin
00 Yorumla
+1 yılacik giymedigin halde karisiyorsa bence sevgilin birazcik ozguvensiz ve boyle birisiyle devam etmen biraz zor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılUzun tişört giyecekmişim popo kapanacakmis öyle istiyor
- +1 yıl
O ama cok sey istiyor oyle insanlarin istedigin yaparsan gelecekte tesettur felan da isteye bilir yani insanlarin isteklerinin haddi hududu yok malasef
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyril bundan bu iş yurumez diyim sana, sadece senin hayatini degil olacak cocuklarinizin da hayatini mahveder, onlarin gunahina girme ://
00 YorumlaBence sevgilin ruh hastası sakın evlenme onunla işe giderken kapıyı üstüne kilitler camları gazeteyle kapatır üstüne beni aldatiyorsun diye iftira atıp işkence uygular akşam eve gelince dolaplara falan bakar adam arar evde ciddiyim var böyleleri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni yanlış anlama ama erkek arkasının isteğine göre değil İslam'ın giyim tarzına göre giyin giyineceksen.
00 Yorumla
+1 yılMadem doğru bulmuyor seni neden seçmiş o zaman değiştireceği bir kadınla neden sevgili popona tekmeyi bas gitsin bakalım anlayışlısını bulabilecek mi bu devirde
02 Yorumla
Soran+1 yılAynısını dedim beni böyle beğenmedin mi zaten dedim. O zaman ciddi değildik birbirimizi yeni tanıyorduk dedi ama şu an kıskanıyorum milletin bilmem nesi sana öyle bakamaz diyor
- +1 yıl
Azıcık aklın varsa sana saygı duyan biriyle ol
+1 yılSeni sevdiği için pantolon giydikten sonra hırka bağlayabilirsin veya hırka gibi kapatan bir şey giyebilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılAynısını diyor ama bende diyorum ki bu kadar karışma çünkü onun istemediği gibi alımlı giyinmiyorum zaten artık
- +1 yıl
Yani bilmiyorum. Belki evlenme durumunuz olursa tesettüre girmeni isteyebilir. Yani aslında artık sevgilin gibi erkekleri anlıyorum çünkü başörtülü bir insana azan insanlar var. Birde popo neredeyse en çok bakılan bölgeler olduğundan başkalarının hayallerinde senin olmanı seni düşünürek bazı şeyler yapmalarını istemiyordur. Azgınlık çok arttı. Sonumuz hayrolsun. Belki ikna olursun senin için de zor olabilir. Kıyafet seçmeye beraber gidin sende ona seç mesela.
+1 yıloturup net bir şekilde konuşman lazım..
seni olmadığın bir kalıba sokuyor..00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası