bu kombinime bayılıyorum ama sevgilim böyle giyinmeme izin vermiyor sizce abartı bir kıyafet mi siz izin verir miydiniz nasıl ikna edebilirim akıl verin lütfeen
Sevgilim kıyafetlerime çok karışıyor, ne yapmalıyım?
Sevgilinizle rahatsızlık duyduğunuz konuyu açık bir şekilde konuşun. Ona, kıyafet seçimlerinizin kişisel tercihleriniz olduğunu ve bu konuda daha fazla özgürlük istediğinizi net bir şekilde ifade edin. Onun kıyafet seçimlerinize karışmasının size nasıl hissettirdiğini anlatın. Duygularınızı ve endişelerinizi paylaşmak, anlayış ve empati sağlayabilir. Kıyafet seçimi gibi kişisel alanlarınızda nasıl davranılmasını istediğinizi belirleyin ve bunu sevgilinizle net bir şekilde paylaşın. Eğer sevgiliniz kıyafet seçimlerinize karışma nedenlerini açıklarsa, onun bakış açısını anlamak için dinleyin. Anlayışlı bir şekilde konuşarak ortak bir çözüm bulabilirsiniz. Belki de birlikte alışveriş yapmak veya birbirinizin kıyafet seçimlerine karışmadan önce belirli kıyafet tercihleri hakkında konuşmak sizin için daha iyi olabilir. Unutmayın ki ilişkilerde açık iletişim, anlayış ve saygı önemlidir. Kendi tercihlerinize ve kişisel alanınıza saygı gösteren bir partnerle sağlıklı bir ilişki kurmak önemlidir. Eğer sevgilinizin karışma davranışı devam ederse ve sizi rahatsız ederse, ilişkinizi gözden geçirmek ve ihtiyaçlarınıza uygun bir ortaklık aramak önemlidir.
Bazıları fotoğrafın alıntı olduğu üzerine yorum yapmış. Soran da bu benim dememiş. Neyse, ben soruya cevap vereyim. Öncelikle "izin vermiyor." kısmına takıldım. Neden sevgililerinizin sizin kişiliğinizi ezmelerine müsade ediyorsunuz kuzum? Senin amirin mi o da izin istiyorsun? Eğer sevgilinse sana saygı duyacak. Fikrini söyleyebilir. Ya da "ben kıskanıyorum." diyebilir. Ama "izin vermiyorum" demek biraz hadsizlik. Bir kadın üzerindeki kıyafeti taşıyabilecek fiziğe sahipse giyebilmeli. Erkeği de onu desteklemeli. Ne güzel işte, çekici ve güzel bir kadınla birlikte olmayı hangi erkek istemez? Gurur duyarım.
Foto aşırı seksi böyle bir kızla ben sevişmeden duramam her yerini yalarım çoğu erkekte bunu dusunecegi için kimse izin vermez ben dahil benim yanımda böyle olabilir ama toplumda asla böyle olamaz 😀
O değil de fiziğin gerçekten çok iyiymiş. Kıyafeti de gayet güzel taşıyor. Ne giyeceksin çuval mi? Ayrıca sevgiliyken karışan birisi evlenince düşünmek bile istemiyorum. Üstelik sevgilinle tanışma döneminde de büyük ihtimalle tarzın bu şekildeydi, onu bilerek sevgili oldu. Şimdi değiştirmek istemesi çok gereksiz.
Yani sonuçta bu senin kocan değil birşeyin değil. Ayrıca kocan olmuş olsa bile ne giyindiğine falan karışamaz hangi devirde yaşıyor bu. Ben hayatta benim herşeyime karışan bir insanı hayatımda tutamam. Ben bu erkekleri anlamıyorum ya neden böyleler. Kıyafete karışmak nedir adı üstünde kıyafet işte. Kimsenin karışmasına müsaade etme bence.
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
kimsenin nefsi ile oynadığım yok herkes zihnine sahip olsun ben istediğim kendimi böyle beğendiğim için giyiniyorum
Ben kadın olduğum halde böyle giyinmeye karşıyım. Zaten sevdiğinin kıyafetini kıskanmayanmayan erkek ya çok geniştir ya da her dalda gözü vardır boynuzluyordur. ya da bu sahte sorudur. Böyle giyilmemeli. Vücut teşhirciliği yapmak çok mu hoşunuza gidiyor?
Kızma yahu. Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış derler. Sen de 9 saat önce sormuşsun soruyu ve yaklaşık 40 kişi cevap vermiş. Eh, bu kez mumun yanma süresi bu kadarmış. 🤷♂️
Hee bir de unutmadan zeki hanımefendi, o kelime Abaza değil, abazan. Komik duruma düşüyorsunuz. Doğrusunu öğrenin lütfen. 😉
Çingenece (Roma) χabezan "aç?" sözcüğünden alıntı olabilir; ancak bu kesin değildir. Bu sözcük Çingenece (Roma) χabe "yemek" sözcüğünden türetilmiştir Abaza kelimesi Türkçe'de "aç?" anlamına gelir.
Çingenece (Roma) χabezan "aç?" sözcüğünden alıntı olabilir; ancak bu kesin değildir. Bu sözcük Çingenece (Roma) χabe "yemek" sözcüğünden türetilmiştir
Abaza kelimesi tarihte bilinen ilk kez abāza "elle tatmin, mastürbasyon" Tıngır & Sinapian, Istılahat Lugati (1892) abazan "aç, özellikle cinsel açlık çeken" [ Mikhail Mikhailov, Matériaux sur l'argot et les locutions... (1929) ] eserinde yer almıştır.
Oooo! Daha önce bana denk gelmiş, dersini almamış ama çalışıp gelmiş. :-D En sevdiğim. Ancak maalesef okuduğunu anlamaktan da aciz gibi görünüyorsun.
Kendin yazmışsın hangi kaynaktan aldıysan artık "abazan - aç, cinsel açlık çeken" diye ama sonra da kelimeyi yine Abaza diye belirtmişsin. Tuhaf.
Ayrıca küçük hanım, kelimeyi kimin nerede nasıl kullandığı bizi ilgilendirmez. Örneğin çok akıllı ( ! ) bir arkadaşımız, tutup "Kızlar Soruyor sitesinde bu kelime şu manada kullanılmış" diye kaynak göstermeye kalkabilir. Bir kitapta, bir hikayede kelimenin öyle yazılıp kullanılması veya uyduruk bazı sözlüklerde, web sitelerinde öyle tanımlanması, öyle olduğu manasına gelmez.
Bizi bağlayan Türk Dil Kurumunun güncel sözlüğüdür. ;-) Kapiş.
Sana zahmet bir de oraya girip, online sözlüğe bakıp Abaza ve abazan kelimelerini yazar mısın? Link atayım mı yoksa? 😂
Etek biraz fazla kisa gibi ama o seninle ilk tanıştığında sen boyle giyiniyosan ve o seni boyle cikma tsklifi edip sevgili olduysaniz karismasi dogeu defil
herkes kendi giyeceği kıyafeti seçebilir sen kendin seçemicek seviyede misin ki kocana seçtiriyosun hayatımda böyle ataerkil ve erkekleri üstte tutan bi kadın görmedim
Anlaşılan beynini yanında dolaştırmıyorsun o yüzden anlama kıtlığı mevcut oradaki ironiyi anlamayacak kadar akılsızsın belli.. Benim kendi kıyafetlerime daha bir gün olsun eşim karışmadı çünkü ben nerde ne giyilmesi gerektiğini iyi bilen biriyim çok şükür senin gibi sevgilimle dolaşıp yanımdan geçen yabancı erkeklerin libidosunu yükseltecek nefsini uyandıracak tarzda kıyafetleri giymiyorum çok şükür Allah muhafaza Allah esirgesin
bence sen beynini yanında dolaştırmıyosun ki anladığım kadarıyla bir kadın sokakta tecavüze tacize uğradığında kadına suç bulup acaba ne giymiş mini etek giymiş tabi tacize uğrar diyen tiplerdensin
bu yüzden zihniyetini burada ne kadar dil döksem de değiştiremem ama bi adam yolda gördüğü kadından ötürü libidosu yükseliyorsa bunun kadının giydiğiyle değil adamın pis kirli zihniyetiyle alakası vardır
ama bi insanın ne kişiliği ne edebi adabı ahlakı giydiği bi kumaş parçası değildir insanın kafasının içindeki önemli ben hiçkimseyi ne giydiğiyle yargılarım ne yediği ne içtiği ne birisinin giydiğinden nefsimi uyandırırım (ki sen böyle düşündüğüne göre yarı çıplak bir erkek gördüğünde nefsin uyanıyor)
kimseyi üstündeki kıyafetle edepsiz ilan etmem edep dediğin kişiliktedir davranıştadır konuştuğundadır zihniyetindedir ben giydiğim etekle edepsiz olmam ama bana kötü gözle bakan gözüyle edepsizdir
umarım yazdıklarımı okursun ve beni bir nebze olsun anlarsın çünkü bi kadın olarak bu zihniyete sahip olmamalısın kimseyi kıyafetiyle yargılamamalısın kadının ne giydiği önemli değildir karşı tarafın ne gözle baktığı önemlidir ben beni görünce nefsi uyanacak bi adamın karşısına çarşafla çıksam yine nefsi uyanır anlatabildim mi
Çok farklı düşünüyoruz ikimiz ben Kuran'ın emirlerine göre hareket ederim sen kafana göre Allah bize örtünmeyi tesettürü farz kıldı istediğimiz gibi orayı burayı açmayı haram kıldı senin beyninin almadığı nokta bu siz kendi zevkinize göre hareket edersiniz ben ise Allah ne emretti diye
Evet bazı erkekler var gerçekten çarşafla bile dolaşsan yapacağını yapar o onun karaktersizliğini gösterir ama bazıları böyle diye istediğin gibi giyinip dışarı çıkmayı Allah yasaklıyor kadın'ın tesettürü el ve yüz hariç tüm bedenidir erkeğin tesettürü ise gözleridir orayı kapalı tutması farz Allah böyle emrediyor sorgulamak gafillerin işi
çok farklı düşündüğümüz konusunda sana katılıyorum ve açıkçası dini konuda çokta bir inancım olduğunu söyleyemem bana her yerimi örtüp islama göre günah sayılmam yanlış geliyor benim de bi erkekte olduğu gibi ağzım burnum kulağım dudağım sırtım göğsüm bacaklarım var ama ne yazıkki islama göre onlarda olanda hiçbir sıkıntı yok aynı uzuvlar bende olduğunda objeleştirilerek her yerimi kamufle etmem gerekiyor şayet erkekler de kadınlarla aynı şekilde örtünseydi bir nebze olsun bana da mantıklı gelirdi
fikirlerimizin uyuşmaması konusunda kendimle gurur duyduğumu söyleyebilirim ama bunu kesinlikle küçümseme olarak algılama bana yanlış geldiği için gurur duyuyorum. ikimizin de yaşantısı yetiştirilme tarzları apayrı ve senin düşüncelerine de çok saygım var
ve islamı çok iyi araştırdığımı düşünen birisi olarak çarşaf şeriat simgesidir belki inanmayacaksın ama ailem Hz Muhammedin soyundan gelen insanları tanıyorlar ve birkaç yıl önce onlarla aynı evde kalmıştım şunu söylemem gerekirse o insanlar türkiyeye geldiklerinde çarşaf giymiyorlar tabi kapalı ve tesettürlüler ama göze kadar kapatan kara çarşaflardan giymiyorlar bunun sebebini sorduğumdaysa orada çarşafı zorunlu tutuyorlar ama dinimizde belli yerlerimizi kapatmamız yeterli türkiyede çarşaf zorunluluğu yok dediler
belki söylediğime inanmayacaksın uydurduğumu düşüneceksin ve bunu sana kanıtlayamam ama düşünceletimi Hz Muhammedin soyundan gelen kişilerle konuştuğumda daha net şekillendirdim
Ama şöyle bir şey var sokakta dolaştığın zaman erkekler kadınlar kadar açılmıyor senin de görüşlerine saygım var olabilir dediğin gibi yetiştirilme tarzlarımız çok farklı
Bizde ehli Beyt ten geliyoruz elhamdülillah soyumuz Arap peygamber soyuna dayanıyor elhamdülillah ama Türkiye de doğup büyüdük araştırabilrsin peygamber soyundan gelenlerin yarısından fazlası türkiye de yaşiyor anne baba tarafı seyyid elhamdülillah
Evet orası öyle de bikini giyip denize giren kadınların görünmedik yeri kalmıyor nerdeyse Allah muhafaza düşüncelerin çok yanlış sana göre doğru olabilir ama değil bizim dinimiz her konuda serbestsiniz demiyor kurallar var yaşadığın yerde ki kurallara uymazsan orada dengesizlik fikir ayrılıkları başlar tartışmalar kaçınılmaz olur dinimizin de kuralları var Allah örtünün diyor sorgusuz sualsiz tabi ki okuyup okuduğumuzu anlayarak kendi çıkarlarımız adı altında değil de gerçekten dini hükümlere göre yaşarsak zaten ülkede sorun kalmicak ama herkesin derdi kendi çıkarları bana göre böyle olmalı şöyle olmalı diye diye medeniyet adı altında yenilmedik halt bırakmadık sonra da işlerim neden yolunda gitmiyor sen Allah'ın emrini yerine getirdin mi ki işlerinin rast gitmesini bekliyorsun sadece tesettür konusunda değil bi çok konuda
sen kuranın çok eski zamanlarda insan eliyle aynen dediğin gibi o zamanın düzenini sağlamak için yazıldığını düşünüyorum ve inançlı olduğum namaz kılıp kuran okuduğum zamanlara kıyasla şu an işlerim daha doğru ve düzgün gidiyor diyebilirim çünkü yaşadığım şeyleri ya da seçimlerimi görmediğim üstün bi varlığa dayatmak yerine kendi kararlarım mantığım doğrultusunda ilerliyorum
müslüman hristiyan ateist gibi bir sıfat takınmadığımı söyleyebilirim zamanında çok kuvvetli bir müslüman olarak yetiştirildim türkçe okuma yazma bilmeden önce kuranı hatim ettim
fakat büyüdükçe ve kendim araştırmaya başlayınca birçok şeyi mantığıma oturtamadım aile büyüklerim de şu an kafa karışıklığımın normal olduğunu daha sonra düşüncelerimin oturacağını doğru yolu bulacaksın tarzı şeyler söylediler
belki ilerde beş vakit namaz kılmaya başlayıp müslüman olurum belki isaya baba diyip hristiyan olurum bilinmez ama şu an düşüncelerimin doğru olduğunu savunan birisiyim
Sana şöyle anlatmak isterim bir erkeğe dört kadın düşmesi olayı zaruriyet gerekmedikçe Allah tek eş ile yetinin diyor âyette ve cahiliye döneminde erkekler aynı anda on kadınla da evleniyordu ama islamiyetten sonra bi denge geldi o zamana göre yani Allah bir eş hakkından dört eşe çıkarmadı on dan belki daha fazlasından dörde indirdi ama zaruriyet olmadığı sürece ne gibi zaruriyet dersen de misal erkek evlendi karısı kısır çocuğu olmuyor ama soyunun devam etmesi için çocuğunun olması gerekiyor böyle bir durumda eşinden izin alıp öyle bi başkasyla da nikah kıyabilir izin almadan olmaz ya da kadının aklı dengesi yerinde değildir başka biri ile evlenme hakkına sahip olur aynı şekilde bunlar erkekte olsa kadının boşanıp başka biriyle evlenmeye hakkı var bizim milletimiz şeriatı bile o kadar yanlış anlattıki insanlar bir bir yoldan çıkar oldu kimse dinini tanımadığı için maalesef
Allah sana ayetlerinde Diyor bu yol yanliş bu yol doğru diye sana irade veriyor onu kullanmak senin elinde seni zorlamıyor ama diyor "Kim zerre kadar bir iyilik yapsa karşılığını görecek, kim zerre kadar şer işlese onun ile de cezalandıralacktır, şüphesiz Allah bağışlayandır "
dini nikahta kadının boşanma hakkı yok ki şeriatta da kadının boşanma hakkı yok bu tamamen erkeğe bağlı ve bi kadın kısır diye adam soyunu devam ettirmek için neden başkasıyla evleniyor evlilik soy devam ettirmek için yapılmaz bir kişiyle ömrünün geri kalanını paylaşmak için hayat arkadaşı olmak için yapılır. kadının akli dengesi yerinde değilse bu bi kusur değil psikolojik olarak tedavi edilebilecek bi durumdur bu aynanda başka bi kadınla evlenmek için bir bahane değil o kadının varlığıyla dalga geçmektir
Ve şöyle bir şey daha var yazmayı unuttum dini nikah kıyıldığı sırada kadın kocasının hiçbir zaman ikinci biriyle nikah kıymasını istemiyorsa bu hakkı talep ediyorsa evlendikten sonra o adama ikinci bir kadın ile evlenmek haram oluyor boşanmadığı müddetçe
insanlığın ilk dönemlerine baktığımızda ilk insanlar da kendilerini güçsüz hissettikleri ve korunma iç güdülerine sahip oldukları için kendilerşnden daha güçlü bir metafor aramışlardır örneğin ilk olarak büyük baş bi hayvanın onu öldürebilecek güçte olduğunu anlayarak ona tapmaya başlamışlardır daha sonra bi volkan patlamış o zaman bu volkan etrafındaki her şeyi ve o büyük baş hayvanı yok edecek güce sahip demekki bizim tanrımız bu demişlerdir daha sonra güneşi keşfetmiş bu güneş volkandan daha güçlü ve her şeyi yakıp öldürecek bi güce sahip diyerek güneşe tapmaya başlamışlardır insanlarda bi tapma içgüdüsü hep vardı ki dinler bu şekilde ortaya çıktı
Dini nikah kıyıldığı sırada kadın boşanma hakkının onda da olmasını talep ederse evlendikten sonra boşanmak isterse kadın da boşayabilir bu böyledir yanlış biliyorsun
bunu şu şekilde düşünebilirsin küçük bir çocuğa insandan daha üstün bi super kahramanı anlattığında ona hayranlık duyar tanrı metaforunun insan zihniyetiyle oluşturulduğunun en büyük kanıtı da budur
Kur an insan eliyle yazılmadı Kur'an Allah'ın kelamıdır hiçbir insan oğlu 6666 ayet 114 sure 600 sayfadan oluşan bir ilahi kitap yazamaz orada peygamber kıssaları yazılı bize doğru yolu bulabilmemiz için ilah tarafından gönderildi
ben sana inançların insan zihniyetiyle var olduğunun düşünsel bi kanıtını da şu şekilde sunabilirim ben sana ne kadar dil dökersem dökeyim sen dininden sapmazsın sen bana ne kadar dil dökersen dök ben dinine yönelmem. elimizde somut bir kanıt yok ikimiz de düşüncelerimizle bir şeyler kanıtlamaya çalışıyoruz sen bana tüm müslümanların aynı düşüncede ve fikirde olduğunun kanısını sunamazsın çünkü herkesin aklında farklı yorumlarda farklı dini metaforlar mevcut bir insan kuranı kerimi sıfırdan yazamaz ama 10 insan birleşse yeniden bi din oluşturabilir çünkü insan gerçekten zeki ikna yeteneği güçlü ve yoktan düşüncelere sahip olabilecek bi varlık
yaratana nasıl taptığını da şöyle açıklayabilirim güneşe taparken de ayı keşfetmişler demişler ki bu ay bu güneşi istediğinde kaybedebiliyo ve güneş o zaman bizi ne yakabiliyo ne aydınlatabiliyo sonra bunun üstğne bir şey bir şey böyle böyle bunun sonunun gelmeyeceğini anlayıp demekki biz bu bizi yaratan varlığa ulaşamicaz çünkü bu çok büyük ve burdaki her şeyden daha güçlü diyerek bir tanrı metaforu oluşturmuşlar ki bu aslında kuranda da yazıyor
yani yaratan ya da yaratıcı metaforu insanın kendinden daha güçlü ve onun korunma içgüdüsünü tatmin edecek bir arayıştalardı her şey duygularını harekete geçiren hormonlardan ibaret
yani big bang teorisinden başlayarak önce küçük hücrelerin vs oluşumu daha sonra bitkilerin hayvanların oluşumu daha sonra evrim vs ama bunu sana burada anlatmam mümkün değil tabiki
kurandaki aklın bir tek insanda olduğu cümlesini de şöyle çürütebilirim 3 binden fazla ingilice kelime bilen maymun var kelime bilgisi insanın aklıyla öğrenebileceği bir şeyse maymunun da kalıyla öğrenebileceği bir şey
Senin anlatığın güneş ay tanrıyı arama kıssası evet hz. İbrahim Allahı arıyor bu şekilde ama sonra diyor ki benim inandığım tanrı ne güneş ne ay olabilir ne gece ne gündüz olabilir bunların çok daha ötesinde bir varlık olmalı diyip iman ediyor
yağmurlar su döngüsüyle oluşan bir şey denizlerdeki su buharlaşarak atmosfere çıkıyor buradaki buhar kitleleri süblimleşerek tekrar yer yüzüne iniyor ve bu şekilde de yağmur oluşuyor yani bunun cevabını da bi buzu eriterek daha sonra onu tencerenin kapağı kapalı kaynatarak görebilirsin
kuranda diyor ki biz akıl sahiplerine ayet indirdik. akıl sahiplerine ayet indirdiyse buradan kastı sadece insandır fakat bir maymunun da aklı vardır az önce anlattığım şekilde ama bi maymuna neden ayet indirilmemiş?
ötesi var burada uzay ve diğer gezegenleri örnek gösterebilirim fakat biz o kadar küçüğüz ki bunların yanında daha fazlasını henüz keşfedemedik keşfedemediğimiz yerde de hiç göremediğimiz duyamadığımız bir varlığa anlam yükledik çünkü insan oğlu belirsizlikte sevmez her şeye cevap aramak isterler bu da dinlerin ortaya çıkmasında bi etken
Sana şimdi delillerle gelirdim ama sen şeytanın boyunduruğu altındasın şu an kapalı kutusun inanmak istemiyorsun hiçbir dine inanmıyorum derken aslında şeytanın otoritesi altında yaşıyorsun farkında olman imkansız
bir müslüman da cevap bulamadığı yerde şeytana suç bulmaya ona anlam yüklemeye başlar ki bu dayanakla içini rahatlatsın islam herhangi bi delile dayanmaz çünkü inanç soyut bir kavramdır eğer sen islamla ilgili bir delil sahibi olsaydın o zaman bu inanmak değil bilmek olurdu ve bir delilin olsaydı kimse bunu inkar edemezdi şayet senin bi delilin yok ki ben bunu inkar edebiliyorum
benim dediğim de eğer insan tüm varlıklardan üstünde maymun neden yemek yiyo su içiyo öğrenebiliyo korkabiliyo üzülebiliyo sevinebiliyo benim ondan üstün olan özelliğim ne
Benim delillerim apaçık Kur'an âyetleri hadisler ben sana anca bunlarla gelirim inanmıyorsun çünkü istemiyorsun kendine bir dünya kurmuş orada kendi bildiğin gibi yaşıyorsun ne desem boş gelecek zaten sana umarım öyle bir şey yaşarsın ki ibret olsun ölmeden uyanırsın
kuran bi delil değil çünkü kuranı elime kalem kağıt ver bende yazarım eğer allah bir kağıtla kuranı indirseydi o zaman bu senin için bi kanıt olabilirdi ama kuranda yazdığına göre Hz muhammed bi mağaraya girmiş orada bi melek ona oku demiş ki bu bi kağıttan ya da herhangi bir yerden görsel olarak okunabilecek bir şey değildi zihnindekileri söyle anlamındaydı bunun türkçede bir karşılığı olmadığı için bu oku diye çevirilir sonra muhammedte halkın arasına inip bana bu bu söylendi diyor bu çok sonra yazıya aktarılıyor
burada hz muhammedin akli dengesinin yerinde olduğunun da bi kanıtı mevcut değil bir akıl hastanesine gitsen binlerce bana bu varlık burada bunu bunu dedi diye duyarsın
o dönemde muhammede inanmalarının en büyük sebebi o dönemde bilimin gelişmemiş ve insanların eliyle yaptığına tapma durumunun olmasıydı bunu da anlattığım ilk insanların volkan patlamasına tapmasını düşünebilirsin elleriyle yaptıkları heykelden daha üstün bir şey duyunca ona tapmaya başladılar
hz ali çok doğru demiş o zaman sen bana bir somut delil sunamazken sadece ezberlediğin birkaç ayeti sunarken ben kendi hür fikirlerimle bir sürü bilimsel somut kanıtlanan delillerimle fikirlerini değiştiremedim
abla sana şöyle açıklayabilirim dinle bağlantı kurman açısından benim kafam yarıldığında herhangi bi hasar almamam için bilincimin kapalı olması gerekir ama benim beynimi sana göstererek beynimin olduğunu kanıtlayabilirler fakat sen bana allahı göstererek allahın olduğunu kanıtlayamazsın
Neyse ben kaçar parmaklarım koptu sana laf anlatmaktan tekrar aç oku sahih hadis kitapları ayetleri kendini İslam'a kapatma Allah seni doğru yola iletsin inşallah en çaresiz yalniz olduğum zmnlrmda hep Allah'a sığındım kalpten ve elhamdülillah işlerimde rast gitti ama unutma imtihân deryasındayız şeytanın kölesi olmayalım lütfen
bende en çaresiz olduğum zamanlarda aklımı kullandım abla neyse ki hiçbir şeyin kölesi olmadan hür özgür yaşayıp gidiyorum şeriat olmayan bi ülkede olduğum için iyi geceler dilerim
Allah'ı üstün kılan da bu zaten tüm canlı varlıklardan farklı yaratılmadı doğmadı doğrulmadı Allah her şey den üstün kudret sahibidir o ol derse olur anca her şey inan çok kanıt sunarıdm sana peygamber mucizeleri vs misal hz Musa kavmini alıp Firavundan kaçarken denizin karşısında asasını yere vurdu deniz ikiye ayrıldı Musa ve kavmi geçerken ordan firavunda peşlerinden gelir o geldiği sırada deniz birleşir firavun orada secdeye kapanır şehadet getirir orada ölür fakat şehadeti kabul olmaz cehennemlik olmuştur diye Kuran'da geçiyor aç Google de bak firavunun cesedi secde pozisyonunda hala duruyor çürümedi ibreti alem olsun diye
ya abla peygamberin muziceleri dediğin şey de kuranda yazan bişey sen bana ayın ikiye yarıldığını adamın balinanın ağzında yaşadığını kanıtlayabiliyosan kanıtla hadi göster bi fotoğraf göster ayın ikiye yarıldığını hangi aymış göstersene
yine kendi kendine dualar ederek tezimi çürütecek bi cevap veremiyosun ne yazıkki eğer varsa ıslah etmesini yaşadığım süre zarfında heyecanla beklicem tekrar iyi geceler dilerim
anayasada bireysel özgürlükler maddesi var hem çok yakışmış gayet güzel bir kıyafet seçimi Hatta etek biraz daha kısa olabilir ya da daha mini bir şort
Bence güzel bir kombin ama her şey dengi dengine maalesef acı gerçekler ama bence başka bir kişi ile sevgili ol
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu kıyafeti benim kadınım ev dışında hiçbir yerde giyemez Ben güzel kardeşim mıyım lan kadınımı dışarıdaki sokak iterinin gözüne meze edeyim. Ayrıca vücudun çok güzel fakat ruhun çöp
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
tanimadan bilemezsin kii ruhumu üzüldüm şuaaan
Soran
+1 yıl
tanımadan böyle konuşamazsın
Cevap sahibi
+1 yıl
Bebeğim Evet tanımıyorum Ama bu şekilde giyimin çok ucuz çıplaklıkta Keramet Yok yavrum çıplaklıkta Keramet yok çırılçıplak giyinmekte bir Keramet yok heves etmeyin şu ucuzlugsa Evet ruhun ucuz Vücudun çok güzel bu şekilde giyinince bütün bakışları üstüne toplayınca ne geçiyor eline bütün erkeklerin gözüne meze oluyorsun herkes tarafından Arzu nesnesi olmak sana ne katıyor ucuzsun işte ruhun ucuz
Cevap sahibi
+1 yıl
Ama Sorun sende değil Sorun anne babanda sana hiçbir edep değer düşünce utanma hissi veremeyen anne babanda sana hiç bir inanç veremeyen anne Babanda Sorun sende değil
Soran
+1 yıl
başkalarının bakması umrumda değil kendimi böyle güzel hissettiğim için giyiniyorum ve kıyafetlerim de senin bir aylık maaşına yetebilir mi bilemiyorum
Soran
+1 yıl
edep ahlak utanmak kıyafetten olmaz kişilikten olur benim ailem beni gayet iyi yetiştirdi de senin bu yobaz zihniyetini napıcaz
Cevap sahibi
+1 yıl
Cebindeki paradan başka hiçbir şeyin yok o kadar fakir o kadar ucuzsun bir ara mezarlığa uğra uğrayınca göreceksin ki mezarlıklar hayattayken kendini vazgeçilmez zanneden yaratıkların kemikleri ile dolu
Soran
+1 yıl
kimse vazgeçilmez değildir vazgeçilmez olduğumu söylemedim sen aileme saygısızca laf söyledin bence ailemin beni iyi yetiştirdiğini söyledim bence sen biraz terbiyeni takın tanımadığın insanlara iftira atma ki o kemiklerin cayır cayır yanmasın sonra
Bacım haddine değil hani tamam şey diyebilir ben hoşlanmıyorsun kıyafetlerden veya herhangi bir şeyler Hani düşüncesini belirtir ama hani gerisi sana karışamaz yani kıyafetine karışan insan nefes alana kadar karışabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O bacakları görmeyen kördür, otururken falan gözükmüyor mu