Sevgilim giyimime cok karışıyor ne yapmalıyım?

Sevgilim giyimime cok karışıyor ve ben kapalı bir kızım uzun tunik ve pantolon giyiyorum beni böyle tanidi ve böyle sevdi ama şimdi beni bu konuda cok sıkıyor giyimimi degiştirmeye calışıyor. Ben bir kapaliya uygun giyindigimi düşünüyorum pardesü giymesemde fiziğimi belli eden şeyler giymiyorum. Ama yok tunigin dizinin üstünde olcak yok o yok bu hicbi yerin belli olmicak napmaliyim ben ya yok o erkek bakar yok şu erkek bakar. Beni kıskanması hoşuma gidiyo ama beni bu kadar kısıtlamasını istemiyorum bunu onu kırmadan nasıl anlatabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim giyimime cok karışıyor ve ben kapalı bir kızım uzun tunik ve pantolon giyiyorum beni böyle tanidi ve böyle sevdi ama şimdi beni bu konuda cok sıkıyor giyimimi degiştirmeye calışıyor. Ben bir kapaliya uygun giyindigimi düşünüyorum pardesü giymesemde fiziğimi belli eden şeyler giymiyorum. Ama yok tunigin dizinin üstünde olcak yok o yok bu hicbi yerin belli olmicak napmaliyim ben ya yok o erkek bakar yok şu erkek bakar. Kıskanması hoşuma gidiyo ama beni bu kadar kısıtlamasıni istemyorum
Sevgilim giyimime cok karışıyor ne yapmalıyım?