- ınstagramda fotoğrafımı görmüş böyle yazmış. Ailemle dışarı çıkmıştık uzun etek ve uzun bluz vardı üstümde. Eteğin yanında az yırtmaç var hep kıyafetim sorun oluyor

Ne kadar da sahiplenici bir erkek senin aklın yok karar veremezsin tabi onların fikrini almak gerek kendilerini ne sanıyorlar hangi dağda yetişip geliyorlar acaba
Valla ne giysem sorun oluyor
Sorun yapan o sürekli. O zaman bitsin dedim suçlu ben oldum kısıtlanma sevmiyorum diyorum halen aynı
Sivri zekalıların yorumuna bak :D birisi demiş en fazla önerebilir biri ayrıl demiş ulan atıp tutuyorsunuz eyvallah soruyu soran zekide adama soruyor ne yapayım diye :D kendi sevgilini tanımıyorsan burda işin yok git onunla zaman geçir. Burdaki aptlları çok ciddiye alma hatta hiç alma bekara karı boşamak kolaydır bide buraya yazıp tutanlar bir zmaanlar köpekler gibi erkegının dedıgını yapıyorlardı. Ondan bu kuyruk acıları
Cevap
7Cevap
Ayrıl diycem de anlamazsın ki.
Çünkü siz peşlerinde koşup, ağzınızın payını alıp ağlamayı seviyorsunuz erkekler kötü diye.
Bir kız tanımıyorum ki hata bende ben aptalım desin.
Ayrılmak en iyisi
Uzun etek var ve sorun ediyor. Hadi yarı çıplak gez gene kisitlayamaz ama öneri verebilir. Çok garip. Ortasını bulamazsa birak
Valla sürekli sorun ediyor ne deyim sence
Bu konuyu aç bence sinirli şekilde değil de giydiklerm rahatsız edici değil birbirimizi sıkıp ilişkimizi yormayalim de okuzce laf ederse birsk derim
Dedim anlamıyor yine demiş baksana
Sevgilin sanırım aşırı kıskanç. Bu gidiş fazla iyi gitmeyecek gibi görünüyor.
bir de kıyafetim uzun yani
Karışmasına asla izin verme. Sen onun kölesi değilsin istediğini giyebilirsin sorun etmek ne ya bir de uzun etek yani neyi var bunun
Az yırtmacı var yan da onu sorun etti galiba
Ne deyim sence
Ne kadar seviyorsan sev ilerde bunaltir ya isyan et ya da ayril
Aferin bebişim böyle kıskandır erkeklere hak sakın dediğini yapma sonra çok nankör oluyorlar
Giyimine karışan biri burada takılmana birşey demiyor mu?
Bu yazılan mesaj bile beni gerdi. Nasıl böyle insanları seviyorsunuz ki
Bu şiddetin ilk basamağı at onu hayatından
Valla her şeyime bir şey buluyor
Zaman harcama senin vücudun bu senin seçimin
Ayrıl
Ya da ruhunu satarak uyum sağla
Kusura bakma ezik karakterli birisin :D
mağara adamının teki
Ne yapayım sencw
Sevgilin mal
Ne yapmalıyım
Valla şimdi ayrıl derim ama yuva yıkanın yuvası olmaz