Not; her yerden engel attığınız insanla evleneceksiniz 🙄

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Not; her yerden engel attığınız insanla evleneceksiniz 🙄

Heryerden engellediğim asla olmaz dediğim benim ve herkesin imkansız gördüğü en son adliyelik olduğum yıllardır konuşmadığım adamla birkaç hafta sonra nişanlanıyorum. Ben bile evleniyorsam birde en imkansız gördüğüm kişiyle kimse evlenmem imkansız olmaz demesin. Toplamda 12yıldır çocukluğumdan beri tanıdığım eski sevgilimle evleniyorum. En başından beri çok çok istemiştim eşim olmasını. Allah tarafından verilen bir duygu mudur nedir binlerce kötü şey yaşamamıza rağmen asla bununla evlenirsem pişman olurum demedim normalde herkes der bende derdim ama onda olmadı. Her yıl şansını denedi hiç yazmadım ya da tersledim en son kabul ettim her şey biranda oldu. şu an rüya da gibiyim maşallah her şey çok iyi gidiyor 🧿 tam istediğim kişiyle hayal ettiğim gibi.
@zeynell01 Aminnn. Bak cidden biz bile olduysak herkes olur. Yeter ki ölmüş olmasın. Başka türlü kesinlikle olur. Ben bu adamı düşmanım bilmiştim nefret ediyordum bir anda yeniden başladık kabul ettiğim de şey dedim zaten yine beni oyalamaya çalışacak kandıracak bu sefer ben yapayım dedim birkaç gün sonra buluştuk o dakika ben yine onu sevdim uzaktan yılda 1 2 kez görürdüm etkili olmazdı ama Yanyana gelince yine sevdim her şey uçup gitti. Yine güvenmedim ama sonra bir baktım güvendirmek için her şeyi yapıyor barışalım 1buçuk ay oldu. Aileler araya girdi. 18 Şubat nişan tarihimiz belirlendi. Şimdi karşımda bambaşka biri var. Deccal diye bildiğim herkese kötü bahsettiğim kötü anılarım olan o kişi kocam oluyor. Ve biliyor musun hayatım boyunca hep çocukluktan beri tanıdığım biriyle evlenmek istemiştim ve hep demiştim ki çok zorluklarla evleneceğim biri olsun hani evlenince tadından yenmez ya evimde otururken vay be neler yaşadık ama oldu diyeceğim birini istiyordum. Her şeye uyan tek kişi oydu. Ve hep o kocam olmalı demiştim şimdi oluyor ben ve herkes hala şaşkın yani cidden hayatta her şey mümkünmüş ❤️
Allah güzel yüzünden gülümsemeyi ve kalbinden mutluluğu eksik etmesin gözlerinden yaş sadece mutluluktan aksın ♥️ bense bana 4 aydır bir canım der diye hitap eder de mutlu olurum diye düşünüyorum... Bende değer görmek istiyorum bir kere özledim demedi aşkım demedi demedi işte iki yıldır tanışıyoruz 4 aydır sevgiliyiz ama bazen olmuyor. İki aydır hergun çabalıyorum işi oluyor yoğun oluyor gidemiyorum yanına seviyorum ölüyorm haberi yok
@zeynell01 Aminn çok çok teşekkür ederim 🙏🏻 garip normalde kızlar bunlardan şikayet eder. Erkek daha çok umursamaz bana kız seviyor gibi gelmedi acaba senin bu güzel sevgini kullanıyor olabilir mi? Çok eskilerden benim de böyle yaptığım olmuştu. Kişiyi değil o sevgiyi sevip hayatımda tutardım. Burcunuz ne ikinizin de?
@zeynell01 kim ikizler kim başak
@zeynell01 Bak ikizlerden zaten uzak duracaksın. Her burcun iyisi kötüsü vardır ama ikizler kadın erkek hep kötü gördüm. Zamanında aşık olduğum kişi de ikizlerdi insanı hayattan soğutuyorlar.
@Happy6161 annesiyle tanıştım niyetim ciddi ve o da bunu biliyor ve tabi ki kendisi de evlenmek istiyor msn diye başladı bu ilişki hani uzun soluklu olsun anlamında
@zeynell01 Sevmiyor ve aşık olduğum kişide egosundan dolayı hayatında tutuyordu beni sevmemesine rağmen çünkü sevgim hoşuna gidiyordu. Beni sevmediği halde o sevgiden mahrum kalmak istemiyordu bencildi. Ama senin ki bence daha kötü aşkım bile demiyor ama sevgilisiniz çok garip
@Happy6161 haklı çıktın...
@zeynell01 Ne oldu?
Yıllardan beri hiç bir şekilde iletişimim olmayan birini niye engelleyim. Hayatımda olma ihtimali olmayacak birisi onun yolu açık olsun bahtı iyi olsun kiminle olursa olsun umurumda olmaz
Benim her yerden engellediğim biri yok. Yani aslına bakarsanız doğru düzgün engellediğim biri bile yok. Engellesem bile bir müddet sonra o insanın değişeceğine ve düzeleceğine kanaat getiriyorum. Düzgünce konuşmak ve kendini ifade etmek isteyen herkese her zaman açığım. O yüzden engellesem bile bir müddet sonra engelini kaldırırım.
Cevap
8Cevap
Çok şükür engelli olan hayattanda engellenir komple
Hiç bir sekilde ulaşamaz, ulaşsa da tepki bile vermem
kimseyi engellemedim, iletişimi keserim istemiyorsam
Hayır değil. Ve o nerden çıktı Allah korusun 😮💨
Nasıl olsun, değil tabii ki..
Evet çünkü akrabam 😁😁
50 kişiyi engelledim bro 😂
Hayatımda konuşuyoruz arada.
Kimseyi engellemediğim için yine bekar kalıyorum.
Hiç öyle biri olmadı.
Değil aman olmasın da
Hayır değil
Her yerden engellediğim birisi yok
Hayatımda o benden kolay vazgeçmiyor
keşke olsa çok özledim knu
Anasinin mina kadar yolu varr
Hayır değil.
değil tabi
Yok değil
Değil
Değil 😀