Svglm bendne ayrıldı sorun ben miyim sizce?

Sevgilmle çıkalı 2 buçuk ay kdr olmuştu gene bi gun sbah blştk her şey normaldi o biraz dalgındi falan neyse kalktık yürüdük sonra ben ona sarıldım ve gitti sonra evine bende okula. Daha sonra çıkışı telefonu elime aldım instgramdan acl cevap ver önemli bişey konscaz dedi ben de tm dedim işte eve geldim önemli busey soylicem dedi tm dedim söyle ayrılmak istiyorum dedi ve şok oldum çünkü beklemiyordum sbaah o zaman neden bluştu neyse bitti ilişkimz bı kaç gün sonra tkipten çıktı ama sc den ve tiktoktan çıkartmadı ben bu duruma hala anlam veremiyordum daha sonra arkdasimla konuştuk neden gittigjni öğrenmek için yazdim ona intadan ve napiyosun nasılsın dedim o da görüldü atti tabi. Ve baktım ki heni eng3llemis dhaa sonra bı kız istek attı bana ve kabul ettim kız meğer sevgilismiys buyur ona yazmışsın benimle konuş vs dedi. Ve arkasında da çocuk wptan yazdi oraya yazma burada şöyle dedi o ergenle muhattap olamicam dedim sevinirim dedi? Neyse konuştum böyle ayrkmq sebebi önceki sevglmle tanışıyomus işte ben onla değil arkrdslarnla bblusabiliymusum zoruna gtmis ayrılmış bende sen ne biçim erkeksin dedim ağzına geleni söyledim en son da çocukla yazışmaları ve bana sc den attığı fotoğrafi ss alip kıza attım ikisini de engelledim ve çocuk daha sonra hesabını kapattfini gordum
Svglm bendne ayrıldı sorun ben miyim sizce?