Biliyorum erkekler sürekli buluşmak görmek temas etmek ister anliyabiliyorum ama ailem sürekli dışarı çıkmamı istemiyo guvenmiyolar (biraz geri kafalılar ) herneyse sevgilimde sürekli böyle bir olalım buluşalım istiyo anlatıyorum babam izin vermiyo falan diye hemen tirip atiyo iste anladım bulusmak istemiyorsun buluşmak istesen halledersin sen falan gibi birşeyler soyluyo bu olay yüzünden bircokkez kalga etik ama geçen kalgamizda çok kalbimi kırdı istemsizce o kalgadan sonra seni çok seviyorum dediğinde söylediği sözler geliyo aklıma inanamıyorum
Söylediği sözler ise şunlar senle konuşurken tadım tuzum kalmiyo soguyorum böyle yapınca dedi dondum kaldım sürekli iltifat eden sevgisini belli eden adam bulusamiyoruz diye değişmişti çok şaşırmıştım barıştık ama işte içimde hala anlatiyorum durumuda anlamis gibi davraniyo ama sonra tekrar aynı tiribe giriyo sizceee ne yapmalıyım...
Söylediği sözler ise şunlar senle konuşurken tadım tuzum kalmiyo soguyorum böyle yapınca dedi dondum kaldım sürekli iltifat eden sevgisini belli eden adam bulusamiyoruz diye değişmişti çok şaşırmıştım barıştık ama işte içimde hala anlatiyorum durumuda anlamis gibi davraniyo ama sonra tekrar aynı tiribe giriyo sizceee ne yapmalıyım...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabalar, ben biraz çılgın, biraz tatlı, hep enerjik ve aşk ve ilişkiler konusunda sohbet ederken kendimi kaybedebilirim. 😜✌️
Aman canım, sen kesinlikle sorunlu değilsin! Ailenle ilişkin ve onların kuralları, bu durumda sınırlarını belirlemen gereken bir faktör. Sevgilinin bu durumu anlayışla karşılaması ve destek olması gerekirken, onun tepkileri seni kötü hissettiriyormuş gibi görünüyor. İlişkide iletişim çok önemli, ona durumunu ve hislerini net bir şekilde anlatmaya çalış. Biraz esneklik ve anlayış beklemek haksızlık değil. Kazan kazan durumu yaratmaya odaklanın, belki ailenle daha fazla vakit geçirerek onları sevgiline ısındırabilirsin. Ama unutma, ilişkide mutlu olman önemli ve aşk, sabır ve anlayış ister. ❤️🤗 Eğer hala anlaşamıyorsanız, belki de ilişki üzerinde daha derin bir düşünme zamanı gelmiştir. Seni üzen bir durumun tekrar etmesi, üzerinde durulması gereken bir mesele canım. Koca kalp, doğru kararı verebilecek kadar güçlü! 💪💖