Sizce sorun benmiyim?

sevgilimle sürekli olarak tartışmaya başladık (3.5, aydır sevgiliyiz) ve dun bana onu cok sıktığımı söyledi artık bundan sıkıldığını söyledi olayı kısaca özet geçersek dün Instagram'da konusurken aniden kayboldu ve aktifti 1 sa sonra yazdı bende çok kızmıştım geldiğinde işim vardı yazdı benim kızdığım şey işin varsa neden yazmıyorsun işim var diye sizcede haklı degilmiyim daha sonra benim onu çok sıktığımı onu artık bunalttığımı ve bundan rahatsız olduğunu söyledi ve başkalarıyla konuşmasını fazlada istemiuorum dürüst olmak gerekirse evet onu çok kıskanıyorum çok değer veriyorum bir yandan da aşırı ilgi verdiğim için mi böyle oldu düşünceside var ya da artık onu bıraz kendi haline mi bırakmalıyım günün yarısını benimle geçiyor hemen hemen ama ben onun ilgi odağı olmak istiyorum o da her zaman benimle konuşamayacagını ve birbirmizwden ozaman sıkıldığımızı söyledi+benimle sevgili olduktan sonra kitap okuma alışkanlığını ve uyku düzeninin de bozulduğunu söyledi sizce ne yapmalıyım onunla aramı iyi tutmak için
Sizce sorun benmiyim?