Ne yani içten gelerek davranamıyoruz artık... çok saçma sapan bir devirdeyiz artik. s?
Cevabın nedir?
Biz sevmekle hoşlanma duygusunu karıştırıyoruz.
Kaçma kovalama evresi hoşlanma, yakın hissetme dönemi.
Sevmek emek ister, yürek ister, sabır ister, göz yaşı ister.
En başta tanımak ve hissetmek ister. İlk defa gördüğün birinden hoşlanabilir yakınlaşmak isteyebilirsin. Buna sevmek denmez. Sevmek için tanımak ve onda kendinden birşeyler bulmak gerekir. O da aynı hissiyatına taşıyorsa o zaman hem sevmek hem sevilmek yani sevişmek olur.
Tek taraflı sevgi olabilir kaçmasının sebebi. Sen belki sevmişsindir ama o sadece hoşlanmıştır.
Bir hevesti geçti... Der ve gider...73 Yorumla
Soran+1 yılŞu anlamda sordum aslında, benim 1,5 senelik bir ilişkim var; ben sevgilime ne zaman yakın ve içimden geldiği gibi davransam, sonrasında daha uzak davranıyor, kaçıyor... ama duygularımı bastırıp arayıp sormasam bu sefer o peşimden geliyor. Ben bunu anlayamıyorum işte. Aynı anda sevgi gösterilemiyor. Ve bu sadece bizde böyle değil herkes böyle...
Isyan ettiğimde zaten genel anlamda sevginin çift taraflı içten gelerek gösterilememesi. Herşey bir planlı projeli...
Cevabın içinde teşekkürler- +1 yıl
Sevilmenin değerini bilmiyor. Malesef ikinizide tanımadığım için tam bir cevap vermem mümkün değil. Ne desem yanlış olur.
Sevmek sevilmek çok kolay. Yeterki kalpler açık herşey dosdoğru ve yalansız , yapmacıksız olsun.
Malesef genç nesil sevilmenin ne demek olduğunu bilmiyor. O sebeptendir ki seven e değil sevdiğine koşuyor ve hep kaybediyor. Oysa ki sevilmek sevmekten daha değerli. Birinin kalbinin sizin için çarptığını bilmek kadar güzel birşey var mı :) - +1 yıl
Sevdiğini belli etmekten korkan, sevdiğini şöyle içinden gelerek söyleyemeyen insandan ne olursa olsun, ne kadar seversen sev uzak durmak lazım. Kimse sevdiğini söylemekten korkmasın. Hatta sevdiğinize haykırın sevginizi. Belli etmemekte neymiş. Sevdiğime belli etmeyeceksem kime belli edeceğim ki?
Çakma delikanlı ayaklarına yatmak boş iş. Yiğit dediğin yarini görünce yüzü güler de sırtındaki kılıç yarasını belli etmez.
Yar dediğin yiğidine güler de ondan başkasına nefesini bile iletmez. Bakın o zaman ağlayan göz kalıyor mu...
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslında hepimizin aradığı duygu, aşk gibi görünsede , arkadaşlığı tercih ediyoruz, aşk demek baglanmak demek, baglanmak demek, arkadaşlarımızın kısıtlanması demeki ve buda başka bir gercek, her karşı cinsden arkadaşımızla gizli bir flört içinde bulundugumuzun farkındayız, bu flörtun kısıtlanacagını düşünmek kasıyor bizi ve kaçıyoruz, yani bence böyle. her insan ayrı bir dunya, kim bilir o dunyalarda ne fırtınalar kopuyor, .
114 Yorumla
Soran+1 yılKarşı cinsten arkadaşları var, kısıtlamıyorum
- +1 yıl
kişi öyle düşünmez, zaten öyle düşünse , herşeyi bırakır seninle mutlu olmnaın yolarını arar, ama aradıgı başka bir duygu.
Soran+1 yılHer telden ayrı ses çıkıyor. Ne ilginçsiniz, kadınları çözmek zor diosunuz bide.
- +1 yıl
ama dikkat edersen , ben demişim ki, her insan ayrı dünya :)
şu şöyle şöyledir diye iddia etmem, yazdıklarımın kesin doğrular zaten olamaz, seni tanımıyorum , arkadaşını tanımıyorum, senin yazdıgın iki satırdan bu karakter tahlili yapabiliyorum , senin için hayırlısı dilemekten başka birşey yapamam , sorarsan , aklımın erdiğinde anlatırım , ha doğrudur , ha yanlıştır,, Allah kalbine göre versin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh guzelim bendede ayni dert var ya :( basta hersey karsilikli gibiydi gayet dogal davrandim ona karsi, icimden geldigi davrandim her konuda. yani en basitinden bir mesaj atarken bile icimden sana mesaj atmak geldi attim diyorm oyle sacma sapan bahanelerle mesaj atmayi sevmiyorum.. acik acik hoslandigimi soylemedim ama fazla ilgiden sanirim kaciyo şu an ... napacaguuz biz yaa :(
43 Yorumla
Soran+1 yılIşte belli etmiycen hemen, mesgulmuşsun gibi yapacaksın-.- okadar saçmakiiii içinden geldiği gibi davranmiycan yksa kaybediyorsun
Cevap sahibi+1 yılValla ben dogalliktan yanayim, onla konusmak istiyosam o an buna engel olamam arar konusurum kendimi kasmam yani. Aramasammi acaba diye dusunmem... zamanla olcak bu is diye umutluyum simdilik :D onunda az cok ilgisi varsa sende pes etme bence...
Soran+1 yılHayır ya biz zaten sevgiliyiz... zamanla her canının istediği zaman konuşmanın yanlış olduğunu sende anlayacaksın... hele ki daha sevgili değilken bile böyle davranıyorsa...
Deveyi diken insanı öpen yaranır diye boşuna dememişler 😉
74 Yorumla
Soran+1 yılAhahhaha bu söz sanki biraz farklıydı :D:D:Ddd:D
Soran+1 yılAl bakalım :D güzel düşünceli sansürün için :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
139
Cevap
84Cevap
+1 yılGtleri havaya kalkıyor egosunu şişiriyorsun ama insan olmayanı ister ki erkekler arkasından koşmak ister zor kadın ister. çoğunlukla zor severler ama sevdiler mi tam severler kızlar erkek tam sevmeden sevdiklerini belli ettikleri zaman kolay elde edilmiş olur. halbuki erkeğin önce daha çok sevip ve kızında onun kadar sevmesi için emek vermesi çok daha iyi bir ilişki ortaya çıkarır. fazlada terslemeden biraz kaçıcaksın kovalıcak sonra durucaksın sana yetişecek sonra tekrar dinlendire dinlendire umudunu kırmadan aşık edeceksin ;)
52 Yorumla
+1 yılKarşısındaki insanın sevgisinden emin olanlar yani kendisi için sürekli fedakarlık yapan birine sahip olanlar kaybetmekten korkmuyor sanırım. Bu yüzden ne kadar seversen sev karakterinden taviz vermeyeceksin. Kendin olmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceksin. Seni çantada keklik gibi düşünmesine de izin vermeyeceksin ki, onun da içinde az da olsa kaybetme korkusu olacak.
40 Yorumlabirini sevmeye korkar olduk... bilmiyorum sanırım bu beni seviyor nasılsa demek ki daha iyisini bulabilirim mantığında herkes..
52 Yorumla
Soran+1 yılHepsini furacağum pir günnn :P:P:Ppp:Dd
bence, sevdigini belli edeceksen karsi tarafin da ayni sekilde hissettigine emin olmalisin, erken davranirsan kacip gitmeleri cok dogal. onun davranislarini gozlemleyip dogru sonuclar cikarabilirsen acildigin zaman daha olumlu geribildirim alabilirsin x)
30 Yorumla
+1 yılkisilige bagli degisir yani onu bilemezsin. ama mantikli dusununce neden bir insan sevildigini bilince kacsin ki sonucta her insan sevilmek ister ve bu her insanin icten ice hosuna giden biseydir yani. karsindaki seni sevmiyk bisey hissetmiyo zaman geciriyosa sadece isleri ciddiye bindiriceginden korkup uzaklasir yani en azindan bana mantikli gelen tek sebep bu
31 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru!
Sevdiğini belli edince kaçmıyor. İnsan sevmeye başlayınca, kaybetme korkusu oluşuyor. Bu korku ona yansıyor, karşındaki kişiyi bu kaybetme korkun kaçırıyor. Sen istemesen de farkettiriyorsun bu korkunu. seviyorum ama ya giderse diye.. Eğer korkmadan sevecek kadar cesur olursan, sevdiğini kaybetmezsin.
30 Yorumla
+1 yılKlasik kendini sogutma cabasi olabilir veya seni her turlu elinde tuttugu icin mesafesini koruyup en ufak bir ihtiyacinda yanina kosar isini halledinve yine ayni yere doner o yuzden sen baskasini sevdigini belli et onu unuttugunu falan sansin erkek milleti boyle malesef 60larda da ayniydi 2000lerde de boyleler odunlar yapicak bir sey yok bir taraflarini kaldirmamak lazim yoksa iyice tepemize cikiyolar
20 Yorumla
+1 yılevet kesinlikle oyle sen ne kadar seversen sev istersen canini vericek ol buni gosterdigin an sen cepte oluyorsun illa politika uygulaman plan yapman lazim falan... ya da o* olacaksin yaranasin erkekler belli bir yasa kadar sevginin kiymetini bilebilecek zihniyete sahip olamıyorlar
10 Yorumlaİnsanlar her zaman kendilerine acı veren ulaşılması zor veya imkansız olana daha çok heves edip onun peşinden koşturdukları için sen gidip sevdiğini ilan edince cepte keklik durumuna düşüyorsun ve hep arka plana atılıp dislanip hor görülüp verdiğin sevginin karşılığını hakettiği değeri bulamiyorsun
20 YorumlaSen karşıdakine çok sevdiğini çok değer verdiğini hissettiriyorsun. O kişi senden hoşlanıyor oluyor. Ama sen bunu hissettirdiğin an karşıdaki insan ''bu kişiyi ben üzerim, bana çok değer veriyor bir gün ben soğursam yanlış bişey yaparsam çok üzülür. En iyisi kendime daha fazla bağlamadan uzaklaştırmaya, uzaklaşmaya çalışayım. Benim yüzümden üzülmesini istemem'' gibi düşünüp kaçıyorlar. Ama bilinmez ki böyle olunca daha çok bağlanılıyor
12 Yorumla- +1 yıl
aynen çok iyi özetlemişsin. sanki öyle yaparak biz hiç üzülmüyoruz dimi. daha beter oluyoruz. :)
ben de anlamiyorum , burada aciklayacak bir er kisi varsa anlatsin biz de anlayalim :)
22 Yorumla
Soran+1 yılYok şimdiye kadar tam net cevap alamadım:))) bende bekliyrm:D
+1 yılMalesef biz insanları anamak zor.. İstediğimiz olsun isteriz, olun ca da tadı kalmaz.. Anlayacağın insanları anlamak her zaman eksiktir.. Yaptıkları tam olarak çözülemez... bazen bırak mantığına sığmayan soruları hayatın cıkmaz sorularında dolanacağına yeni bir kapı bul...
00 Yorumla
+1 yılBir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiginde ilk vazgececgi sen olursun. Bunu unutma. . ha tabii bu kisisine göre değişir. Gerçekten adam gbi adam da yok değil
30 Yorumla
+1 yılkizlar daha cok kaciyor ben sahsen kacmam daha cok mutlu olurum daha cok baglanirim oyle bir kiza
34 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle birine denk gelmemişsin, ön yargıda bulunmak istemiyorum aslında ama biri sanada duygularını çok belli etsin bak sende nasıl kaçıyorsun
- +1 yıl
cok geldim , amerikada hep kizlar benle tanisti onlar acildi bende kabulettim cok hosuma gittigi icin oz guveni yuksek kiz hosumagidiyor
- +1 yıl
genelde erkekler daha cok baglaniyor , kizlar korkuyor hatta kimse itiraf etmez ama kizlarda takilip seks yapip kimse bilmesin isterler ama bizim gibi baglanan erkekler basima bela olur diye istemezler nerde pic adam takmayan adam var onlara giderler... turkiyeden cikan kizlar nasil boyle aciliyor saniyorsunuz? turk erkekleri ben dahil nekadar amerikada da yasasam baglaniyoruz ve bu kizlari korkutuyor
- +1 yıl
Cunku cinsellik baglar... Bosuna dinimiz evlenmeden önce yasaklama di, sen üzülme diye...
+1 yılCunku bu devirde erkekler duzgun bir ilsiki veya tek bir kiza baglanmak istemiyo daha cok fuckbuddy lik kavrami dikkatlerini cekiyo ve bundan kaciyolar. Neden bircok kizla zaman gecirmek varken tek bir kiza baglaniyim ki. Dusuncesi var yanii
30 YorumlaCevap sorunun içinde saklı. Sevdiğini bellii ettiğinde karşı taraf kaçıyor. Çünkü aşk yürek işi. Eğer hoşlanıyorsan bugün varsın yarın yoksun ama seversen ve eğer tam seviyorsan o seni terketse bile peşinden koşarsın.
32 Yorumla- +1 yıl
Soruyu soran arkadas yanlis eig yapmissin bu crbap eig olmaliydi !
- +1 yıl
Cevap *
+1 yılbu devirde sevgi aşk yalan olmuşşşşşş abi ortalık cok kötü. tırnagın varsa başını kaşı. iki üç tane dost edin kendine arkadaşlarına muhabbetine bak... bu zamandan sonra tırtr o işler
50 Yorumlayemin ediyorum katılıyorum.. hatta bununla alakalı sosyal bir deney yaptım , güzel bir kıza hoşlandığımı söylemeden yaklaştım ve çıkmaya başladık.. ortalama bir kıza hoşlandığımı söyleyerek başladım. ve aramızda hiçbişey olmadı :D bu arada kızlar eşit karakterde oldugunu duydugum kızlar , istihbarat sağlam :D
00 Yorumlanasıl olsa elde ettim düsüncesi onu baska yönlere itiyor. bu devirde ask anlık yasanan duygu, günlük kullanıma uygun duygular... ;)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hakiki aşık
Yanacağını bile bile ışığa pervane olur60 Yorumlaİleride kızlar teklif edicek kız istemeye değil oğlan istemeye bekliyeceğiz :D :D
15 Yorumla
Soran+1 yılHe valla oraya doğru gidiyor:/
Özellikle siz erkekler; bir kız duygularını belli etsin kaçıyorsunuz, illa can yakmalı sanki değerli olmak için
Soran+1 yıltamam sen dışı bütün erkekler :Pp haha genelleme yapmıyorum ama artık moda oldu yani:) o yüzden
Soran+1 yılYani.. ego mu başka şey mi bilemiyorum artık
+1 yılAyni hataya bende dustum ben deger verdikce uzerine dustukce totosu kalkti cok kez ayrildik baristik ona dedigim tek sey seni ben simarttim sende gamze bana dayanamaz yine arar ilk mesaj atan o olur sende bunun rahatligi var demi dedim evet gamze dedi
10 Yorumla
+1 yılbak bu konuda haklısın.. dönem çok saçma.. cidden o eski filmlerdeki gibi değil artık... ilişkiler daha çok popülerlik ve eğlence üstüne.. herkes yapmacık... böyle aşkını ilan eden direk reddlio.. yapcak bir şe var mı... yok sende ayak uydurmaya bakcan
20 YorumlaSevdihiniI belli edince yani karsidakide sizi elde ettiğini düşünüyor. .
Ozaman elde var 1 oluyorsun. .
Aşkın ölmesinin sebebi zaten ulaşılmazligin bitmesidir23 Yorumla
Soran+1 yılYani zaman zamam ulaşılmaz olacaksın kii değerli olasın...
çünkü millet kaşar beyler bayanlar. ben yaklaşık bir ay önce sevdiğim bir kıza onu sevdiğimi söyleyince aldığım tepki ben seni arkadaş olarak görüyorum oldu ve kız o günden beri 1 kez bile bana bişey demedi. şimdi bana ibretlik olsun diye farklı farklı erkeklerin kollarında kaşarlık yapıyo hanımefendi
01 Yorumla
Soran+1 yılTabii sende kendince haklısın
nasıl olsa elde diye düşünüp götü kalkıyo seviyosan çok belli etmiyceksin bu zamanda, çok fazla sevgi sözcükleri kullanma bence umursamıyomuş gibi davran bak nasıl peşinden koşuyo sevdiğini belli ettiğin an gider
10 Yorumla
+1 yılBelli ölçüde ve zamanında belli etmek çok öenmli. Yeni tanıştıgın birine belli edersen sık sık arayıp sorarsan kaçar hatta nefrete edebilir yavaş yavaş olmalı. Karşı taraftan gelenleri de göz önünde bulundurarak yaklaşmak lazım diye düşünüyorum..
00 Yorumla
+1 yılinsanoğlu böyle :) bişey senin olmayınca daha cazip gelmiyor mu herzaman :) eee sen onu sevdiğini belli edince buda amaaan bu zaten benim diyor ve cepte olarak görüyor seni bu yüzden hep. kaçan kavolanırda burdan geliyor. sevilmek için kaçman şart :)
00 Yorumla
+1 yılKacmiyor aslinda bazen korkuyor korkunun sebebi ne yapmak istedigini bilmedigindendir. Bazilari bunu hic dusunmemistir , bazilarimiz ise dusunmus ama zamani gelince gercekten nasil davranabileceginii kestirememesindendir. Kotu bir sey yok yani rahat olun kizlar :)
00 YorumlaSorumluluk duygusu hissediyorlar herhalde birinin ona karşı hislerini anlamak onlara özgürlükleri kısıtlanmış havası veriyor ama gerçekten seven kaçmaz zaten..
12 Yorumla- +1 yıl
😢 ıkı senelk ılskmı bıtırdgnde aynı bu acklamayı yaptı ozgurlugum kıstlanıo senle kafeste gıbıyım dedı ve cektı gıttı
+1 yılİnsan sahip olduğu her seyin nankörüdür maalesef. İlla kaybetme korkusunu yaşamamız gerekiyor kıymetini anlamamız için. Bencr bunun bir cevabı yok, insanoğlu olarak yapı bu.
10 Yorumlapeşinden koşturuyor aklı sıra bak bu kız beni kovalıyor ya da peşimden koşuyor deyip hava atıcak , ki ben hiç öyle biri degilim direk sonuca dogru ilerlerim :)
10 Yorumlaçok doğru bana da aynısı oluyor. bazı insanlar birini sevsek de tüm hayatımızı onun üzerine kursak diye hazır bekliyorlar sanki.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkeklerde bizim icin bole dusunuyor nolucak bu dunyanin hali:) nereye gidiyor bu insanlar
napmak lazimmi karsi tarafa sevgini yansitmayacakmisiz durum bu..
Birdahaki iliskinde sevgini belirtme..10 Yorumlaeleman benim gibiyse ;önce sana kendini sevdirmek için sıcak davranır , daha sonra senin ondan hoşlandığını anlayınca rahatlar , akışına bırakır bu kız her türlü benim der , sonra da zaman geçtikçe soğursunuz ve öyle mala bağlar gider..
20 Yorumla
+1 yılGozlerin de kolay insan gibi gorunuyoruz. ego tatmin ediyolar kendilerini bir adim geri cekiyolar. bir sure sonra hevesleri kaciyor. yaptigimiz iyilik denize gidiyor
10 Yorumlasevmiyor ama senide kırmak istemiyodur. günümüzde çogu erkekte evlenmek isteyen kızlardan kaçıyor. çünkü bir kişiye bağlı kalmak istemiyor (istisnalar hariç tabi)
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=k8sfPMuUp7Q
domuz gribi olsunlar inşallah :D01 Yorumla
+1 yılÇocuk kızın aşık olduğunu anlayınca gönlü varsa yanaşır ama gönlü yoksa kızda bulaşıcı hastalık var gibi kaçar...
10 Yorumla
+1 yılçok sevildiqini anladıqında kendini bir halt sanıyor. sen onu sevdin senin gibi dahasını da bulabileceqini sanıyor böyle aptal cok.
20 YorumlaAslında kaçmıyor. Sen nasıl ona karşı birşeyler hissediyorsan o da başkalarına karşı hissedebiliyor. Ya da seni beğenmiyor ama duygularını etkilediğini fark ettiğinde korkudan kaçıyor.
00 Yorumla
+1 yılKaçan kovalanır taktiği oluyor genelde , takmıyormuş gibi yaparsan kazanıyorsun , yok ben belli ederim çok ilgilenirim dersen damacanayla iç soğuk suyu.
30 Yorumlakendi gelen kız sevilmez. net. Birlikte olacağınız varsa da olmaz o saatten sonra
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes niye soruya o tarafından bakıyor ki:) ilişki olduktan sonrada aynı sorunlar oluyor
Ben ilk defa sevdim baslarda yuz bermiodum snra kiskanclik krizine griorum diyr birakto beni halbuki kenfi de yapio gtne sallamican bunlari yoksa anlamazlar
10 Yorumla
+1 yılÇünku sevdiğin için ilgi gösterip peşinden geleceğini biliyor ve egolari tatmin etmek amac
20 YorumlaNe bütün erkekler aynı ne de bütün kadınlar, Nâsibi olan yaşıyor aşkı..
20 Yorumlacok net sevdgmı bıldgı ıcın rahatlgından aldattı sonra gtmem kenarda beklerım sandı. bıldıgın baska bırsey yapan yaranyr ya
10 YorumlaÇiçeğe bile cok su verdiginde cicek ölüyos. sevgiyide cok gösterdiginde karşı taraf kacıyo mallar cünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla konustugum tek kisiyle sevgili gozuyle baktik birbirimize ikimizde her seyi bir haftada tukettik. ki sadece dersler su bu konusuyorduk. ama hem guveni kaybettik hem inanci ki zaten olmayacak bir seydi
00 Yorumla
+1 yılZor olan insanlara daha cazip geliyor çünkü ; bu devirde her şeyi çok kolay elde edip tüketiyoruz bu nedenle olabilir.
00 Yorumla
+1 yılCok basit sevilmedigini sanmak istenmedigim düşuncesini doğuruyor :) sevmekten niye korkarlar hic anlamam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeğenmemiştir, eski ilişkisinden dili yanmıştır, eski sevgilisiyle bağı koparamamıştır, başka birini beğeniyordur, sen birisinden yeni ayrıldıysan bu da erkekler için itici bir durumdur...
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun benden önce sevgilileri olduda, oenim ilk sevgilim...
1,5 yıl kadar çıkıyoruz. Ama ben ona yakın davrandığımda o uzaklaşıyor, ben uzak davransam o yakınlaşıyor? Ben bunu anlamıyorum işte?
Cevap sahibi+1 yılBunu ben de anlamadım işte :)
+1 yılSevdiginizi belli etmesseniz karsı tarafta dogal olarak onu sevmediginizi ilgilenmedigini düşünüp uzaklaşır kaçınılmaz son bu:)
00 Yorumla
+1 yılMalesef menfaatler devrindeyiz. Gerçek aşk gerçek sevgi bu değil. Bu peşimden koşsun isteğidir.
20 YorumlaÇünkü korkaklar taşıyamayacaklarını bildikleri için kaçıyorlar
10 YorumlaÇünkü o karşı taraftaki var ya bildiğin gerizekalı. Kişiliği de gelişmemiş ayrıca. Kısaca homo sapiens evresine çok uzun yıllar var.
00 Yorumlasenı bılmıorum ama bır ınsanın sevdıgını gostermesı ıle bunaltıp daraltması arasındaki farkı koruyamıo
00 Yorumlaişte onu isvicreli bilim adamlari da hala çözmek için uğraşıyor inan
10 YorumlaÇünkü bu devirde seven değil neyse susacağım bana yakışmaz!
20 Yorumla
+1 yılherkez bir kisi belirliyo aklinda o eger gelmesin isterse yuz kisi gelsin sevdigiimizi soylesekte bitioruz desekte bos aklina baska bir hayali yerlestirmis coktan..
10 Yorumla- Devamını Gör (163)
Devamını Gör(208)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem