+1 yılARKADAŞIM SANA YARDIMCI OLUYIM AŞAGIYA KADAR YAZILANLARI VE CEVAPLARINI OKUDUm... VE şu an İÇİN TEHLİKESİZ GÖZUKEN VE DAHA SONRALARI İÇİN DAHA ÇOK BUYUYCEK Bİ HASTALIK İÇİNDESİN :D İLERDE BU KARŞINDAKİ İNSANLARIDA HASTA ETCEK BU tutarsızlın vs. pisikoloklaRIN DEDİĞİ GİBİ BİZE HASTALAR GELMEZ GERÇEK HASTALARIN HASTA ETTİKLERİ GELİR. SONUÇ ŞUANDA YAPTIGIN ŞEYLE ÖVUNME DURUMU İÇİNDESİN ETRAFIMDAKİLER ONAYLAMIYO DEDİĞİN KIZ ARKADAŞLARINA HAVA ATMAK İÇİN BİLE BÖLE BİŞEYİ SÖLEMİŞSİN BAK BEN NELER YAPABİLİYORUM 3 TANEYDİ FALAN İKİ YE DÜŞÜRDÜM DİYE BURDADA HAVA ATIYOSUN ya da ATTINI ZANNEDİYOSUN LAKİN HASTALIKLI Bİ DURUM ETRAFINDA ÖZELLİKLE ERKEKLER TARAFINDAN POPULER OLMAK İSTİYOSUN HERKES SENİ İSTESİN SENİ SEVSİN İKİ YILDIR İDARE EDİYORUM MARİFETMİŞ GİBİ VS... BENİMDE BÖLE Bİ KIZ ARKADAŞIM VARDI KURTULANA KADAR CANIM ÇIKTI EGER BU İKİSİNDEN BİRİ SENDEN VAZGEÇ SE BENCE HASTALIGIN SEBEBİYLE SEN BIRAKMASSIN O FARKEDİP HAYATINDA BİR İKİ KAÇ ERKEK VARSA BIRAK SADECE BENLE OL DESE ONADA YANAŞMAZSINN ÇOCUGUDA DELİRTİRSİN... BEN BUNLARI YAŞADIMMM... ZOR KURTARDIM ÇÜNKÜ BU TARZ HASTALIK KAYBETMEK İSTEMİYO KARŞISINDAKİ ERKEĞİ SEVSEDE SEVMESEDE ONLA UGRAŞIYO... YARIN GERÇEKTEN HAYATINDA DEĞER VERİLCEK ADAM AKILLI İNSANLAR ÇIKAR BENCE ONLARIDA ÇOK ÜZERSİNN TABİ İSTEMEDEN VE YILLAR SONRA O ADAM GİBİ ADAMLARA ÜZÜLÜRSÜN BENCE GEÇ OLMADAN Bİ TEDAVİ GÖR PSİKİYATRİDE... YOKSA GERÇEKTEN SENİ GERÇEKTEN SEVİP BİR ÖMÜR ADAM GİBİ YANINDA DURCAK İNSANLARI HAYATINDA ZATEN ÇOK AZ DENK GELİR ODA BU HANGAMEDE GİDER... YAZIKK...
28 Yorumla- +1 yıl
SON OLARAK BU DUNYADA HERKES EKTİNİ BİÇER BİÇMEDENDE ÖLMEZ UNUTMA...
Soran+1 yılBirbirincisi bu durumu pek kimse bilmiyo yani hava atmak gibi bir derdim yok ikincisi ayrılmak isteyen benim vazgeçmeyen onlar çok yanlış algılamışsın durumu
Soran+1 yılBiliyorum
- +1 yıl
burada HERKES BİLYOKİ SEN İSTEDİNDEN İSTEDİN ZAMAN AYRILABİLİRSİN... İKİNCİSİ BU İŞİN AYRINTILARI NI ANLATIRSAN ARKADAŞLARA KİM KİMİ İSTEMİYOMUS FARKEDERSİN (: 3. BURDAKİ Bİ ÇOK YORUMDA VERDİN CEVAPLAR ÖVUNDUNU GÖSTERİYO GULUYOSUN DALGA GEÇİYOSUN :) VE DİYORUMKİ BU HASTALIGIN DAHA YENİ CİDDİ CİDDİ YARDIMCI OLMAK İÇİN İLERDE OLCAKLARI YAZDIM BEN SANA BU ARKADAŞLARLA OLMAZDA SAYI 3 OLUR 5 OLUR OLAN ARKADAŞLARLA :) O DEDİKLERİMİ YAŞIYCAKSIN (hastalıgın ilerki evresi) . TABİ HASTA HASTALINI KABUL EDİP TEDAVİ OLURSA SIKINTI YOK BUNDA DA SIKINTI YOK ALINMA Bİ PİSİKOLOGA DANIŞ YANİ BU SORUYU ONA SOR Bİ SIKINTI OLMAZ BENCE TOPLUM OLARAK HER ZAMAN İHTİYACIMIZ VAR PİSİKOLOJİK DESTEGE ;)
- +1 yıl
BU ARADA DEDİM GİBİ AŞAĞIYI BAYA İNCELEDİM RAHAT OL GERÇEKTEN EMİNİM DESEYDİN Kİ İKİSİYLEDE İLİŞKİ YAŞADIM YORUMUM BÖLE OLMAZDI BİRİNİN YATAĞI BİRİNİN PARASI PULU GEZDİRMESİ İYİDİR DEYİP GEÇERDİM AMA MALESEF SONUÇ SABİT AYIP BİŞEY DEİL GİT PROFOSYONEL Bİ YARDIM AL ;)
Soran+1 yılBen hasta falan Değilim ayrıca Saçma sapan düşüncelerini söyleme istemiyorum asıl hasta olsan sensin
- +1 yıl
PEKİ ARKADAŞIM AlLAH KOLAYLIK VERSİN :D
Soran+1 yılSağol
En İyi Cevaplar
Türk kızı beni asla yaıltmaz her zaman haklı çıkarır. Keşke çıkarmasanız:@
Bu nasıl kanı bozuk bir nesil oldu. Biz arkadaşımız konuştu diye asla ikinci kişi olmazdık. En başta kendimize sonra o bayana saygı duyar bunu yapmazdik. Aynı cevredeyiz, kızın adı çıkar mazallah günahını alırız diye korkardık.
Şimdiki gençlere bakıyorum, tövbe estağfurullah utanmasalar eski yeni seninki benimki... Neyse bu bana yakışmaz.
Sizin kabahatiniz yok. Sizi yetiştiren besmelesiz dünyaya getirenlerin kabahati bu.
Size , kendinize değer vermeyi, onurlu olmayı (gururlu değil bak. Gurur konusunda şeytan elinize su dökemez. Lakin onursuzsunuz.) öğretmeyen anne babalarınızın kabahati.
Aynı şey kendine yapılsaydı burada kıyameti kopartırdın.
Erkek ya da kadın, hiç fark etmez.
Kadın da yapsa adı o... luk olur, erkekte yapsa adı o... luk olur.
Bedenen olması değil mevzu.
Günümüzde bedenler bakire, ruhlar fahişe...21 Yorumla
Soran+1 yılkendine gel sen benim aileme laf söyleyemezsin kimsin sen be
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptigi or*spulugun haddi hesabi yok. Birde gelmis bizden akil aliyor. Seni sürtük gerizekali o* seni ;) insallah seninde erkek kardesin vardirda, onuda kizin birisi parasi icin ya da seviyorum diye kandirip sevgili olurda boynuzlar. ya da yok ya kardesinin ne sucu varki? Insallah ilerde kocan olacak kisi bak dikkat et kocan diyorum... seni aldatir. Seni baska seyler icin, sevgilisinide gercekten sevdigi icin birlikte olurr. Sende anlarsin belki şu an o cocuklarin durumunu dicemde sende o kapasite olsa zaten 2yildir bu durumda olmazdin ;) neyse surda zaman ayiripta sana harcadigm zamana yazik ! allahindan bulursun insallah ;)
61 Yorumla
Soran+1 yılamin sağol yine de :)
töbe töbe o nasıl oluyor? :) sen sevgili konumunda bakıyorsundur ama, belki biri öyle bakmıyor olamazmı? sadece arkadaş gibi görür..
05 Yorumla
Soran+1 yılöyle şey mi olur insan bilmez mi sevgili mi arkadaş mı diye allahım ya
Soran+1 yılabsürt olan ne bunu yapan o kadar çok insan var ki doğru bişey değil ama emin ol aynı anda 2 kişi idare ediliyo
Soran+1 yılevet de ayrılmak kolay olmuyo ayrılmak istemiyolar bende şaşırdım kaldım sebepsiz ayrılmaya kalkınca üzülüyorum ne suçu var ki diyorum ayrılmayınca da üzülüyorum yine aynı ne suçu var ki ona bunu yapıyorum diyorum ne yapıcağımı şaşırdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Cok genişsin yorumlara bakınca... Daha ikisini de tanımıyorsun yeterince... Sana Kalıcı ve kaliteli bir evlilik hayatı şu şekliyle çok uzak... Ilerin yok senin.. Eğlencelik bir ara sıcaksın... Tabii taze ve sıcak olduğun müddetçe... fiziken düştüğün gün cehennem dünyada iken yakana yapışacak ve seni hiç soğutmayacak... Acın açlığın Ateş'in çok olsun ;) :(((
13 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun
- +1 yıl
adam gercekleri söylüyo, bir gün birinin ikinciside olursun sen
- +1 yıl
dikkatini çekerim ''.. şu şekliyle...'' dedim yorumda
amacım sizi uyarmak uyandırmaktı... gizlisiniz zaten...
kırdığım için üzgünüm.
yerinizde olsam
öncelikle daha ahlaklı daha mütevazi, daha namuslu ve daha sağlıklı olanı,
huy zenginlik güzellik, sosyal çevre, memleket aile kültür inanç fikir mutfak vb
bakımlardan kendime
daha yakın olanı seçerdim.
taliplerim var ;) ailem ciddi ciddi düşünüyor elini çabuk tut der
allaha sığınırdım...
duruma göre
diğerinden de kendimi hertürlü uzak tutar bağımı koparırdım. hertürlü eşitse ikisi de yanında yıllardır birbirimizi seviyorduk zaten dediğini seç !
allah yardımcın olsun kesinlikle zor ve sıkıntılı bir durumun var :(
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni ergen seni!!! Millete sahte mutluluklar aşılayıp sonra bırakıp gidiyorsun. Sonra da kızlar bize acımasızsınız diyorlar. Evet acımasızız ve öyle de olmaya devam edeceğiz! Kusura bakma ama iki postalık işin var senin. İki posta atar, sonrasında sigaramı yakar, duşumu alır çeker giderim. Bunun için de her türlü yalanı söyleyip yatağa atıncaya kadar her türlü sinsiliği yaparım.
Sonra sakın;
" Onu çok sevmiştim. Ama niyeti benimle yatmakmış ne yazık ki. Erkekler neden bu kadar acımasızsınız? " diye soru sorma!
Birde senden anne olacak ilerde değil mi? Nasıl olacaksa artık!17 Yorumla
Soran+1 yılSaçma sapan düşüncelerini kendine sakla
- +1 yıl
Doğru benim düşüncelerim çok saçma. Ama sen iki ineği sağınca masum oluyorsun. Biriyle duygusal açlığını giderip diğerinden para tırtıklıyorsun ve çok masum hareket etmiş oluyorsun. Kusura bakmayın ama siz Türk kızları hiç masum değilsiniz. Yalan sizde, dolan sizde, adam kullanmak sizde!
İstisnalar olabilir ama bu kaideyi bozmaz!
Soran+1 yılPara kısmı sadece ufak bir Ayrıntı buna mı takıldın yani
- +1 yıl
Hayır ona takılmadım. Benim takıldığım konu senin sahte biri olman. Hiç bir şeyin gerçek değil. Sen ne bir evlat doğurabilirsin. Ne onu düzgün bir şekilde yetiştirip vatana millete hayırlı bir birey yapabilirsin, ne de gerektiğinde onun için gözünü kırpmadan ölüme gidebilirsin. Çünkü egoist birisin. Ama anne, baba olmak bunu gerektirir. Kendi hayatından çok öldüğünde o kişilerin seni yaşatacağını bilmektir anne, baba olmak. Dünyevi varlıklar gözünü kör etmiş. Paradasın, puldasın. Sevmeyi, sevilmeyi pazar günü gidilen pikniğe ya da bir seminere veya iş gezisine benzetiyorsun. Bu yolda yürüdüğün müddetçe canın çok yanacak. Yanmalı da.
Ama yine de ben senin için en hayırlısı ne ise onu diliyorum. Umarım düzelirsin. Ama ben pek zannetmiyorum.
Soran+1 yılherkes ne çok konuşuyo bilip bilmeden sen benim nasıl anne olcağımı nerden biliceksin ne biliyorsun ki benim hakkımda da böyle yorum yapabiliyorsun yeter herkes haddini bilsin anne baba olmak ayrı evlat olmak ayrı sevgili olmak ayrı arkadaş olmak ayrı bunları birbirne karıştırmayın
- +1 yıl
Yorumlarını tekrardan okudum. Neredeyse 2 yıl sonra. Sen hiç birşeyi yakıştırmamışsın ya bana , şu an mükemmel bir hayatım var.
Ayrıca genelde senin gibi milleti ayıplayanlar , günün sonunda hayabusa 1000 cc alıyorlar. Anladın sen... - +1 yıl
pardon yanlış yorum oldu kardeş :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayrıntı vermiyorsun ki ne durumda olduğunu bilelim bu şekilde sorarsan cevap basit ben ayrılmak istiyorum demen olur. ayrıntı verirsen ona göre bir yönlendirme ve yorum yapabilirim
Ama şunu sakın unutma şu anda oynadığın oyunlar ve yalanlar elbet ortaya çıkar yalan asla saklı kalmaz tavsiyem şu ki ayrılmak istediğin kişiye bunu söyle yol yakınken bu durum senin içini kemirmesin ve oyun daha fazla büyümesin
Koptuğunda uzun ip kısa ipten daha fazla acıtır.
Allah kolaylık versin sana.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu yaptığınla ikisini de aldatıyosun birgün biri çıkıcak karşına onu çık seviceksin ama o senin yaptığının daha beterini yapıcak o zaman ne halt ettiğini anlarsın nasıl birisin anlayamadım gitti o çocuklara acıyorum senin gibi biriyle çıktıkları için yazık
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. Ulan biz birini bulamıyoz hatun 2 tane idare ediyo. sana bişey demiyorum da lavuklarda nasıl mide var nasıl bir beyin varki farkedip senin ağzına salıncak kurup sallana sallana sıçmıyolar. iyi ediyon ameka devam et böyle
32 Yorumla
Soran+1 yılKes
+1 yılSevgili Kardeşim, Ülkemizde Sudan Sebepten Cinayetler İşlenmektedir Biliyorsunuz Diye Düşünüyorum, Size Tavsiyem Bu 2 Şahıstan Birini Tercih Etmeniz Değil, Tamamen 2 Kişiden de Ayrılmanız Herkesin İyiliğine Olacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yıl1-1. siyle nasıl sevgili oldun
2-1. yle sevgiliyken 2. sini nerden buldun
3-2. sini bulunca 1. sinden niye vazgeçmedin
4-Neden birbirlerini sevmiyorlar
Bunlara tek tek cevap verirsen bende sana doğru bir cevap verebilirim :)14 Yorumla
Soran+1 yılBirinci Çıkma teklifi etti bende kabul ettim ikincisi de yıllardır seviyorduk birbirimizi oda teklif etti ona da hayır diyemedim birbirlerini sevmeme nedenlerini bilmiyorum
- +1 yıl
Cevabını vermişsin kendin :) benim bişe dememe gerek yok ne yapcağını biliyorsun
Soran+1 yılSende söyle varsa bir fikrin
- +1 yıl
2. siyle çık yani bu kadar basit :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanim ayni sey cok degil 1 sene once benimde basima geldi. emin ol ikisindende birsey olmayacak. yol yakinken ikisindende vazgec cunku dogru insan onlardan birisi olsaydi digerine gerek duymazdin. ben bu olaydan oturu cok fazla aci cektim. ikisindende ayrildim ve yeni bir sayfa actim. ayrildiktan sonra ikisiyle birden birlikte oldugumu ogrendiler ve buda yeni iliskime yansidi cok sukur hala devam ediyoruz cocukla yol yakinkennn vazgec!!!
11 Yorumla- +1 yıl
Bu hikaye bana cok tanıdık geldi
İkisinden de ayrıl ne de olsa ikisini de sevmiyorsun :D
43 Yorumla
Soran+1 yıl:D yok canım birini seviyorum
- +1 yıl
Güzel cevapti +1 :))
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Seni anlamak gerekmiyor yargılamak da gerekmiyor ama sen kimseyi sevmiyorsun bu kesin O zaman ikisinden de ayrıl temiz bir sayfa aç kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
+1 yılBahaneye gerek mi var ayrılmak istediğini söyle artık seninle olmak istemiyorum diye açık açık konuş.
Buraya kadarmış maalesef artık yollarımızı ayırma vakti geldi diyebilirsin :))00 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmıcam ya bunu yapmıcam.
Ama tövbe et yavrum başına gelmeden de ölmezsin büyük ihtimal aldatılmaya da hazır ol söyleyeyim yani.10 Yorumlaİki tane sevgilim var demişsin ama aslında hiç sevgilin yok.
22 Yorumla- +1 yıl
sevgisi de yok.. ne acı
onu ikisinide istemeden önce düşünecektin arkadaş. İkisindende ayrıl bence ikisinide hak ettiğini düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:) Bence sen 2 liye 3. de ekle :)) Başlamışken spor klubü kurarsın belkiii hahaha
51 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne kadar zamandir idare ediyorsun ikisinide ve nasil anlamadilar bunu?
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır bu durum böyle
- +1 yıl
Yuh anlamadilar mi hic? Telefonunu faceni hic biri alip karistirmadimi? Baya profmusub ya da karsindaki insanlar biraz safmis ya da karsindaki insanlarda seni aldatiyor belki ondan ses cikarmamislar ya da sevmiyor ikiside seni hangisi uyarsa artik butun herseyi yazdim sanki :)
Soran+1 yılFace kullanmıyorum telefonuma bakamıyorlar çünkü izin vermiyorum tek sorun biri yanımdayken diğerinin Araması ya da mesaj atması cevap vermek zor oluyo vermezsen de kıyamet kopuyor valla iki senedir de hiç bişey anlamadılar onları yıllardır tanıyorum birbirlerinden haberleri olsaydı kıyamet kopardı bilmiyorlar kesinlikle bundan eminim
+1 yılkendini kandırma boşuna. birini seviyorum diyorsun ama diğerinden de vazgeçmiyorsun. sen sevginin ne demek olduğunu bildiğine emin misin? eğer birini gerçekten seviyorsan başka biri daha nasıl olur hayatında onu anlayabilmiş değilim.
00 Yorumla
+1 yılbırınden değil ıkınden de ayrıl. bırınden ayrılarak kendını aklayamıyorsun malesef
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Kardeş sana tavsiyem ikisinden de vazgeç. Durumunu anlıyorum ama bu ilerde sana sorun çıkartacak belli ki bence ikisiyle de ayrıl ve yeni bir hayat kur bir daha da böyle şeyler yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılBir daha asla zaten
+1 yılohh iyi yapmışsın boşver yaa. sanki onlar çok dürüstlerde sanki melekler de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 yi bulan 3 ü de bulur. Bence bir başkasını bul.
Sen ayrılıp diğerinin kulağına giderse işin kotu.010 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılben acıkca ifade etmek istedim. Eğer ayrılırsına ikisinden de kimsenin kulağına gitmeye bilir. Ama birinden ayrılırsan işin çok riskli bence en kısa yoldan kurtur. Eminim guzel bir kızsındır. Riske girme ayrıl ikisindende
Soran+1 yılHer şekilde riskli bence
Cevap sahibi+1 yılOzaman ayrılma :)
Soran+1 yılOf :(
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın nerede oturyorsun
Soran+1 yıl22 yaşındayım İstanbul da oturuyorum
Cevap sahibi+1 yılbende İstanbul'da oturuyorum bence ikisinide bırak benimle çık :)
Cevap sahibi+1 yılBen gelince üç mü olucağız :D
Hani onları bırakıcaktın. Benim hayalleriminle oynadın demek :(
:DD
+1 yılAllah varsa sen nasıl oluyorsun çok saçma bence bunu bir düşün. s
00 Yorumla
+1 yılbence sen mutluysan ayrılma neden ayrılıyorsun ki ?
016 Yorumla
Soran+1 yılya yakalanırsam
- +1 yıl
merak etme sorun olmaz hem olsa ne olur evli değilsin ya tapunu almadıklarına göre istediğin gibi yaşarsın hayatını.
Soran+1 yılorası öyle
- +1 yıl
onun için takma kafana hatta 3-4 sevgilin bile olabilir kime ne ?
Soran+1 yılbende öyle diyorum ama etrafımdakiler kızıyo
- +1 yıl
Aman bırak onları yaaa sen milleti bırak hayatına bak bu gençlik bu günler bir daha geri gelmeyecek aslında sana kızanlar kendileri de birazcık açık fikirli olsalar doğruyu görürler.
Soran+1 yılaynen ben kimseyi evlenmek vaadiyle de kandırmıyorum ayrılmak isteyince ayrılmıyolar da ben napıyım ikisi de yakama yapışıyo bende devam ediyorum böyle hayat benim hayatım sonuçta
- +1 yıl
kesinlikle aynen doğrusun hem böyle daha kıymetli olursun inan bana.
Soran+1 yılaynen ikiside çok üstüme düşüyo
- +1 yıl
Sen tam benim kafadansın kesinlikle çok zekisin..
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
doğru tahmin ettim değil mi :)
Soran+1 yılevet :)
- +1 yıl
İşte dedim yaa zekisin diye ben zekayı kilometrelerce öteden bile tanırım helal olsun kız hep erkekler mi yapacak kadınların neyi eksik yalan mı?
Soran+1 yılöyle hep erkeklerden duyuyoruz bunları
- +1 yıl
sen rahat ol kimseyi takma kafana ama seninle tanışmak isterdim cidden
sadece sen degilsin canım merak etme kesin sende arslan burcusun benim kilerin 3 de arslandı sen yine iyisin onlar 3 erkegi idare ediyormuş meger
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl öğrendin peki
Soran+1 yıltelefon kayıtlarımı nasıl ulaştın peki kayıtlara
Soran+1 yılbenden de istemişti bir tanesi iyi ki vermemişim çok şükür
Soran+1 yılhayır malesef :(
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. biz bir tane bulamıyoz sen ikisini bir idare ediyorsun :)
00 Yorumla
+1 yılİkisindende ayril bana gel, bende kazik atmayi iyi bilirim. Ayni seyi seve seve yasatirim sana 😈
00 Yorumla
+1 yıl3 lü teklif et bence iki azılı düşman bile barışacaktır.
03 Yorumla
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
hoşuna gitti zaar :D
Soran+1 yılYa tabi
bence sen bu dünyadan ayrıl ki neslin tükensin kurusun ilerlemesin
20 Yorumlakendinden soğut, onun ayrılmasını bekle. ya da sıkıldım de
00 Yorumla
+1 yılAzcık gururlu davran ya da onurlu
İkisinden de ayrıl00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim bu yaşa kadar 1 tane bile sevgilim olmadı. Sen aynı anda 2 tane yap. Çok mu güzelsin
03 Yorumla
Soran+1 yılgüzelim evet de bunun güzellikle alakası yok
- +1 yıl
GüZellik para etmiyor güzelim birazcık insan ol da insanların gruruyla oynama
Soran+1 yılokuduklarımı anlamıyorsun galiba onunla alakası yok diyorum zaten
Senin için ÇÇOOKK güzel üstü açılmamış gün yüzü görmemiş hakaretlerim var.
19 Yorumla
Soran+1 yılbekliyorum hadi söyle
Soran+1 yılbu muydu
Soran+1 yılmanyak mıısn :)
Soran+1 yılolur tabi ne öğrenmek istersin benden
Soran+1 yılboşver o zaman
Yakalanma korkusundan mı ayrılmak istiyosun yoksa içine sinmediği için mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılyakalanma korkusu
Soran+1 yılyakalanmadan kurtulamaz myım bundan benim de derdim bu zaten
Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı. Biz bir tane bulamıyoruz millet 2-3-4 aynı anda götürüyor maşallah :)
00 Yorumlasen ne edepsiz bir insansın yaa utan utan rezil insan bide kalkmış buraya yazıyor yaaa O. Ç İnşallah birine yakalnırsında seni güzelce bir döver.
00 YorumlaYaptığın öncelikle ikisinide aldatmak oluyor.
Bahane yerine dürüst ol ikisinden de vazgec
Aşk bu değil Aşkı sen b*k etmişin.
Kandırmısın. s10 Yorumla
+1 yılYa nasıl tekinden ayrılmak. sonuçta ikizini de aldatmışsın ikisine de bu ihaneti yapma ikisinden de ayrıl bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum artık
Yazık Edicen Ayrılmak İstediğin Kişiye. Kim Bilir Nasıl Tepki Vericek Bakalım.
00 Yorumla
+1 yıl2 sevgilin varsa gerçekten ama gerçekten karakter testi yapmanı öneririm.
10 Yorumla
+1 yılSende nasıl bir "vicdan"sızlık varmış hayret ettim, ya insan utanır kendinden, söylenecek çok şey var ama kişiliğim müsaade etmiyor..
00 YorumlaBunu ikiside duyarsa ikiside seni istemiceklerdir emin ol
013 Yorumla
Soran+1 yılOna eminim ve şu an bunu düşünmüyorum çünkü öğrendikten sonra ben onların yüzüne bakamam zaten istememeleri umrumda değil yani
Soran+1 yılKördüğüm oldu bile
Soran+1 yılNasıl söylerim asla yapamam
Soran+1 yılOnlarla yüzleşicğime ölmeyi tercih ederim yemin ederim bu durumdan çok utanıyorum
Soran+1 yılAyrılıcam ama onlar öğrenmeden
Soran+1 yılBilmiyorum ama bir yolunu bulucm
Soran+1 yılBence de çok geç kaldım
Amerika Dışilişkiler bakanlığına atanman gerek harcanıyon buyralarda
00 YorumlaBöylelerini görünce iyiki sevgilim yok diyorum valla...
20 Yorumla
+1 yılBak simdi 2. sevdiğini sev, çünkü ilkini gercekten sevseydin ikinciye gitmezdin. Boyle bir yazı okudum geçen, hadi allah kolaylık versin sna
00 YorumlaO piti piti hap kanks :))) ya da havaya para at kim önce yakalarsa onu seccem de :)))
00 Yorumlaicinden hangisi geliyosa ondan ayrıl acık acık konuş
00 Yorumla
+1 yılHep erkekler mi yapacak? Yürü be.
21 Yorumla
Soran+1 yılbence de
Nasıl olsa birinden elbet sıkılacaksin o yüzden sana duyguları en yakin olanı sec
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmahna bul soguk davran o sogur senden zaten :D peki bişi sorabilirmiyim size?
00 YorumlaBirtanesine ne zamn evlenicez de
44 Yorumla
Soran+1 yılikisi de evlenmek istiyo valla
- +1 yıl
is ciddiyete binince kacacak biri merak etme
Soran+1 yılherkesi bir sanma biri annemle konuştu bile istemeye gelmek için
Threesome ilgimi çekmiyor de
00 YorumlaBiz bitane bulamazkn ayıp ayıp :)))
03 YorumlaBaşkasını seviyorum de.
00 Yorumla
+1 yılHayatında birisi varken giren 2. kişiyi seç.
00 YorumlaHangisini da çok beyeniyosan onu sec
00 Yorumla
+1 yılAdı şerefsizlik bu işin..
22 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Senin seviglin hem seninle hem bir başkasıyla çıksın ister miydin? çıksa ona şerefsiz derdin. Senin yaptında bu yani, şerefsizlik.
ikisiyle de cinsel birlikteliğin var mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok
Soran+1 yılŞöyle ikincisi önceden vardı ama beni sevdiğini söylemediği için bişey yoktu aramızda Ayrıca bende onu seviyordum sonra başka biri çıktı karşıma bende diğerinden ümidimi Kesmiştim çıkmaya başladık Buda diğerinin zoruna gitmiş açıldı işte Çıkma teklifi etti çok zorladı bir ara diğeriyle aram bozukken kabul ettim sonra diğeride barışmak istedi annem de barışmam için Israr edinde barıştım biraz Karışık ama
Soran+1 yılHayır yok.
Çirkin olana bas tekmeyi kanka :D
01 Yorumla
Soran+1 yılIkisi de yakışıklı :)
+1 yıl2 tane tebrik ettim :D
21 Yorumla- +1 yıl
19 yıllık hayatımda sevgili nedir bilmem kız eline değmedi elim şu işe bak millet 2li 3 lü sevgili yapıyor :):)
+1 yılSaymaya başla o piti piti..
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne