Güncellemeler
+1 yıl
Mavilerden güzel kızların hayatında hep biri olur diyen var pembelerden güzel kızlar yalnızdır diyen çok. Bir kere de yüreğinizi dinleyin şu kadar da olsa şerefiniz varsa doğru konuşalım. Sonuçta hayatınızdaki biri bile sizin özel hayatınıza müdahale edemez değil mi? Sadece doğruyu öğrenmek ister. Sizi haliyle severse sizden ayrılmaz sevmezse de bırakır gider yani bu kadar basittir.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Böyle bir genelleme yapmak pek doğru değil gibi
Neden? Peki güzel olup ta boş kalan neden kalır? Bunların sayısı da çok az gibi %1
Kendi istemiyordur benim gibi
Profildeki kız sen misin? Öyleyse evet çok güzelsin neden peki istemiyorsun? İlişkin oldu mu daha önce olduysa travmatik mi geçti yoksa ilişkiye mi doydun (doğru söyle ama)
Benim
Önceki aşkım güzeldi travmatik falan değildi galiba ilişkiye doydum
E tamam ilişkin olmuş güzel olup ta ilişkisi olmayan var mıdır? Evlilik öncesi ilişkinde muhakkak bir ten teması yaşamışsındır. Öpüşmüş te olabilirsin. En çirkin kızın bile boş olduğunu duymadım. O zaman seni bu kalıba sokmuyoruz.
He o zaman tamam çünkü ben anlık anladım
Anlık değil ya ömürlük. Peki bu bahsettiğim kalıpta olan kızlardan var mıdır? Oranı nedir? Biliyor musun?
%1'den bile azdır
Tahmini mi? Kesin mi?
Tahmini bütün Dünyadaki güzel kızlarla tanışmadım
Daha hiç rastlamadım ama
Dünya mı dedim Türkiye Cumhuriyeti dedim😂.
Yeni söylüyorsun ama Türkiye'de ki her güzel kızlarıda tanımıyorum
E sen madem doydun ilişkiye evlilik isteyince ne yapacaksın? Evlenmeden önce ilişkiye girdin mi de doydun anlamadım.
Güzel kızlar hayal kırıklığına uğratılır genelde
Nasıl bir hayal kırıklığı? Açabilir misin?
Gerek yok.
Aldatma gibi mi ihtiyaçlarını giderip terk etme gibi mi? Öyle sorayım.
Kimse benimle ihtiyaç gideremez çünkü evlenmeden öpüşmeye dahi karşıyım. Sadece insanlar ikiyüzlü ve sadakatsiz. Ya da seviyorum diyip kendilerini bile kandırıyorlar. Sevdiklerini zannediyorlar
Estağfurullah senin için bir şey demedim herkesin tercihi kendine. Peki bir kızı sevdiğine gerçekten kendine nasıl inandırabilirsin?
Nasıl yani?
İnsanlar gerçekten sevmenin ne olduğunu bilmiyorlar. Çıkarcı davranıyorlar. Ya sırf güzel bulduğu için ya da yalnız kalmamak için sevdiklerini zannediyorlar
Toplumun en büyük hatası işte herkes dış görünüşe aldanıp sevdiğini sanıp kendini kullandırıyor. Cevabımı aldım işte.
Gerçek sevginin yürekten olması daha sağlıklı olur.
👍🏻
Ben de isterdim ömürlük biri olsun ama kimseye güvenmiyorum artık
Senin benim gibi ömürlük sevenler ne yapacak bilmiyorum. Şansımıza küsmemek dileğiyle. Kızlar daha zor bulunur gibime geliyor erkekler ne bileyim askerlik kariyer filan.
Hele ben çok şanssızım.
Aksine düzgün erkek daha az. Benim de kimseye güvenim yok zaten bu saatten sonra istemiyorum artık
Sen niye şanssızım diyorsun ki
Yok yok düzgün erkek zaten daha az da şimdi ilişkisi olmamış kız kalmadı yani boşta kalmayan kız kalmadı. Abazanlar zaten pembe çanta görseler yürüyor ya da kullanılıp atılıyor. Sen öyleysen herkes senin gibi mi? Ben de hani bana hani bana diyorum. 25 yaşındayım küçük değilim ki?
Bu sebeple şanssızım diyorum ki haklı olduğumu düşünüyorum.
Benim gibi olan çok kız var. Ama erkekleri burada da bu sitede bile görüyoruz me kadar abla olduklarını. Ben şimdi kime güveneyim? Herkesin derdi belli. Gerçekten saf duygularla seven kim kaldı? Varsa bile çok çok azdır o da bana denk gelmez zaten
Ne kadar abaza* olduklarını
Senin gibi olan çok kız var mı emin misin bilmiyorum ama ben saf sever miyim bilemem ancak sevdiğimi aldatma sevdiğimden başkasına gitmem.
*Sevdiğimi aldatmam
Sevgin biterse aldatırsın ama demi
Senin gibi olan çok kız var mı emin misin?
Kolaylıkla aldatmam yani ben kimsenin hayatına girmem biri benim hayatıma girerse öyle girer. Polat la Elif gibi olur benim. (Elif öldü Polat hala aklında hatta adını kızında yaşattı dimi benimki de aynı böyle olur.)
Kolaylıkla aldatmazsin ama başkası aklını çelerse olabilir diyeosun yani doğru mu anladım?
Bu sorunun cevabını ver de öyle cevaplayım? Az önce de sordum havada kaldı olmuyor bak.
Senin gibi olan çok kız var mı emin misin?
Evet var eminim
Az var ama var
Ama erkekler kadar az değildir sayımız ondan eminim
Zaten gerçekten seviyorsam daha güzel bir kız bile olsa kimse benim aklımı çelemez dedim ya hanımefendi. Neden anlamamak için direniş gösteriyorsunuz?
Hem Elif öldü diye zaten Polat ayrılmış oldu yoksa Elif ten sonra hayatına giren olsa bile Elif dışında kimseyi bu kadar sevemedi Polat Alemdar.
Bu arada aldatmak derken illa başka biri olmasına gerek yok. Başka kıza gözünün ucuyla yan gözle bakmak dahi aldatmaktir benim için. Ben hayatımda biri varken başkasına bakmıyorsam benim. hayatimfaki da bakamaz. Bakınca yolu veriyorum. Yani veriyordum. Artık kimseyi hayatıma almayı düşünmüyorum
Tamam anladım ben seni sorun yok
Başta yanlış anlamıştım sadece. Anlamamak için ısrar ettiğim falan yok
Keşke özünde herkes sizin gibi olsa böyle insanların burada olması çok iyi olur diye düşünüyorum. Ki böyle insanlara da saygım sonsuzdur.
Benim gibi olan bir karşılığı olmayınca bi anlamı kalmıyor
Neyseki bunu başkası için değil inancım için yapıyorum
Bu arada az var demişsiniz % kaçtır aşağı yukarı?
Valla ben kendimi korudum bu zamana kadar vicdanım rahat. Kızlarla da arkadaştan öteye gidemedim. Bu bakımdan şanslı mıyım? Belki.
% kaç olduğunu nereden bilebilirim müneccim değilim az var işte
Bence şanslısın. Tabi karşına senin gibi biri cikarsa
Gerçi çıkmasa bile şanslısın. Sonuçta ne olursa olsun doğru olanı yapmissin
Çıkmadıktan sonra şanslı olmak ta ne bileyim bir anlam ifade eder mi?
Hem sen az önce çok var diyordun şimdi az var diyorsun neden? Çok böyle tutarsız böyle tezat oldu.
Birinde demişsin benim gibi olan çok kız var diye birinde de az var ama var demişsin?
Eee neden bir anda nutkun tutuldu?
Nutkum tutulmadı
Çok var derken erkeklerle kiyaslayinca benim gibi olan çok var
Ama genel olarak bakınca az. Yani çok derken ben erkeklerle kiyaslayinca çok dedim
Eee bak daha açıklama yapmadın şimdi? Cevabım havada kalmasın bari. Sadece nutkum tutulmadı deyip geçme. Yalan bu hayatta en çok nefret ettiğim şeydir.
Tamma şimdi cevaplamışsın
Evet söyledim
Of ne yalanı ya
Saçma sapan konuşup suclayacaksan yazma
Suçlanacak bir tarafın yok şu an. Olursa suçlarım.
Özel olmayacaksa öğrenmek istiyorum sen kapalı mısın?
Evet tesettürlüyüm. Neden?
Ayrıca olursa suçlarım ne demek yaa den benimle nasıl konusuyosun
Kusura bakma ben senin tavrinda biriyle konuşamam. İyi geceler sana
Merak ettim de öyle sordum.
E yani suçlanacak tarafın olsaydı açıkça yüzüne söylerim yani yalanım gizlim olmaz konuşmamda abes bir şey göremedim. Yani üslup desen gayet normal söyledim yani🤨🤔?
Yok neden nutkun tutuldu da, yok yalandan nefret ederim de ne alaka ya benim ne nutkum tutulacak? Bir de yalandan nefret ederim diyeyek bana ders falan mı vermeye çalışıyorsun aklınca? Bir de suçlanacak tarafın olursa suclarim diyorsun. Pardon da sen kimsin beni suçlayacsksın? Haddini bilmeyen insanlarla konuşmam ben
Yazma daha fazla
Hadi git uyu. Öfkelendin de bana çatacak yer arıyorsun.
Yalandan kendimi bildim bileli nefret ederim. Suçu olanı suçlarım tabi sen ne yaparsın aferin çok iyi yaptın mı dersin?
Bi de olursa suclarim diyor. Sen kimsin de beni suçlayacaksın ya
Sen önce bi üslubunu düzelt bence. Başkasına ofkelenip de sinirimi senden çıkarmıyorum. Senin tavrın sinir bozucu
Sen çık yikari da bi üslubuna bak önce. Uyudun mu veya neden yazmadın diye soracağına söylediğin şey "noldo nutkun mu totolo" yolondon nöfret ederim" falan. Sen hayırdır ya? Bi kendinde gel bence
Hadi şimdi güle güle
Noldu şimdi de senin mi nutkun tutuldu
Boş çoğu güzelliğini farkında olmayan kız guzeldir
Peki aynı şey sadece kızlar için mi mümkün çoğu cidden boş mu olur?
Erkekler az tıp olsa kızlardan beter oldu gunumuzde KS ye koymuyorlar ama realde bı öz guven
Ben koşarsam ikisinde de koşarım da. Tam tersi olması gerekmiyor mu?
Rahat olamıyorlar çoğu Abaza cunki
Türkiye de ilişki istemeyen sence neden istemez peki konudan bağımsız olarak soruyorum. Doyuma ulaştıkları için mi yoksa güvenmedikleri için mi?
Neden istesin bide ona bakmak lazm geçimsiz takintili kadınların öldürüldüğü bu Türkiye'de senin tabirinle
Ben geçimsiz takıntılı mı dedim şimdi aşk olsun? Estağfurullah.
Hem sence kadınlar geçimsiz ve takıntılı mıdır?
Klavye öyle yazdı takıntılı adamlar yazacaktım kiskanç adamlar tarafından öldürülen kadınlar hayattan sogulula kadın neden ilişki istesin guvensin
Objektif bakmaya çalışıyorum. O kıskanç adamlar başkasına gitmek istemiyor bence.
Düzeltiyorum :
Objektif bakmaya çalışıyorum. O kıskanç adamlar eşinin başkasına gitmesini istemiyor bence. Ben şahsen eşimin beni bırakmasını ya da itin biri tarafından aklının çelinmesini istemem. Lakin bu biraz fazla abartıya kaçabiliyor.
Hiç feminist ruhunuz kabarmasın ama kadınlar da sahiplenen erkekten hoşlanıyor da hemen gerçekten sahiplenip sahiplenmediğini ayırt edemiyor bu sebeple bir müddet sonra tabiri caizse boynuzu yiyor.
Değillerdir
Peki güzel kızlar yalnızdır diye bir söz neden var? Bu sözü kim neye güvenip söyledi?
Çünkü güzeldir ve hayatında biri vardır düşüncesi olur insanlarda
E peki buna rağmen nasıl boş değillerdir diyebiliyorsun?
değildir