2 yıllık bir ilişkimiz var ailelerimizle tanıştık ciddi düşünüyorduk hep beni çok sevdiğini söylüyordu geçen akşam şehir dışındayken arkadaşının doğum günü partisine gitti baya da içmişti gece sonuna doğru arkadaşının bi kız arkadaşıyla çok yakın şekilde dans etmeye başlamışlar ben de bunu mekanın storylerinde gördüm. O günden beri çok pişman olduğunu o an çok sarhoş olduğunu söylüyor ne olduğunu anlayamadım arkadaşımla dans ediyordum bi anda o kızla dans ederken buldum kendimi bi şans ver lütfen düzelticem deyip duruyor ama ben bunu aldatmak olarak görüyorum sizce gerçekten anlık bir durum mudur yoksa yakalandığı için mi pişman?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kardeşim aileler tanışmış hayırlı bir adım atmışsınız yolun başında bu yapılmayacak bir davranış senin için düş kırıklığı güven sorunu yaratacak bir olay keşke onu yaparken senin onun hayatında vâr olduğunun bilincinde olsaydı bunu yapan bir daha yapmayacağı anlamına gelmiyor hakkında hayırlısı olsun senin için üzücü bir durum teşekkür ederim #
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen bunu aldatma olarak görüyorsan kim ne derse desin o kişi o şwkilde aklına kodlanmış... İlla ki her zaman şüphelenecek, ve tatsız durumlarla karsılasacaksın sürekli bu yğzden kavga falan filan olacak ve sen bu konudan dolayı aldıgın yarayı sevgilin ilerde ABARTIYORSUN, KİNCİSİN, KAFANDA KURUYORSUN diyerek seni suçlu duruma sokacak, o yizden hiç o toplara girmeden ayrıl gitsin
00 Yorumla
- 1 yıl
Alkolden alınan cesaretle ne yaptığımı bilmiyordum açıklaması çok yersiz. Biraz daha içerse kendisini yatakta bulup kim koydu bu kadını buraya diyecek bir karakterle birlikte olduğun gerçeğini kabul etmelisin.
50 Yorumla
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Hoş bir durum değildir tabiki de Poligamik dürtünün etkisiyle yaptığını düşünüyorum. Tabi tercih sana kalmış okuduğum gördüğüm incelediklerim kadarıyla Erkek aldatsa bile sevgisi bitmezken sevmeye devam ederken Kadının baya kötü oluyor. Mutlaka birini birine tercih etmekle sonuçlanıyor erkekde böyle değil.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
103
Cevap
50Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 58,9b cevap paylaştı. Direk ayrılık sebebi gözyaşına bile bakmam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı. Alkol sadece cesaret verir ask, demek ki evde bunun planini yapmış. Mekanin storylerini izlemeseydin ve hesap sormasaydin bundan pismanlik bile duymayacakti pişkin pişkin hayatına devam edecekti. Ayni seyi sen bir erkek arkadasinla yasaydin emin ol yuzune bakmazdi. Benim fikrim ayrilmandan yana. Ailene içince g. tu başı dağıtan bir damat yakisir mi? Hiç sanmıyorum. Cok akilli bir kiz oldugunu dusunuyorumz, gerceklerle yüzleşmekten korkmuyorsun. Umarım senin için en hayırlısı olur aşkım, lutfen kendini uzme💅💅
33 Yorumla- Soran1 yıl
aynen oyle askim muhtemelen gece sonu kizla beraber olup ertesi gun bana askim canim cicim yazacakti
- Soran1 yıl
hayir kendisi de ilk defa tanisiyordu diye biliyorum
- 1 yıl
Kızım sizin ilişkinizi olduğunu bile bile bu durum yapması çok yanlış oğlanı da bu hareketi çok yanlış kız demek ki buna teşvikli oğlan da fişeklemeye çalışıyor yerinde olsam oğlanla barışır mıydım barışırdım ama gerçekten böyle it gibi peşimde koşturana kadar ondan sonra hala sevgisinden Emin biri ise evet barışırdım ama o kızla asla görüşmesini istemezdim ya ben yok derdim evet bu çok ergence gelebilir ama böyle kızın demek ki oglanda da gözü var ve onu bu dansta çok belli etmiş oğlanın sarhoş olduğunu kullanıp ona yanaşmış yani kızda da olanda da var bir şeylik yerinde olsam oğlanı gerçekten sevgisinden Emin mi diye peşimden koştururdum sonrasında ona barışır o kızla görüşmemesini söylerdim
00 Yorumla Aklinda sürekli süphe olacak arkadaslariyla birlikte disardayken, bu süphe de adami yorar bitirir. Bu kadar yorgunluga yipranmaya deger, cok yol kstettik birbirimize de asigiz diyosan devam et. Ama cok büyük yasanmisliklar yoksa, o hayatimda olmazsada bi kac hafta üzülür bitiririm diyosan kurtar kendini asla affetme
01 Yorumla- Soran1 yıl
aslinda cok asigim ve onun sevgisini de hep hissediyorum sevmedigini dusunmuyorum ama dedigin gibi o supheyle yasayamam ayrica egosu dusuk ve olgunlasamamis birine de ihtiyacim yok
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
alkol içince kendini kaybeden biri sen yanında yokken alkol içimine daha dikkat etmeli. sarhoştum bir bahane olmaz olamaz. iyi sen de deki sarhoştum biriyle yattım bakalım kabul edecek mi. ayrıca gecenin devamında ne olduğunu da bilmiyorsun. sevgilinden bir cacık olmaz
30 Yorumla - 1 yıl
Alkolun verdıgı rahatlıkla gayet bıle ısteye yapmıs zıl zurna sarhos olsa olayıda hatırlamazdı yanı sen gormus olmasan soylemezdı de yakalndıgı ıcın yalan konusuyo
02 Yorumla- Soran1 yıl
yok zaten hatırlamıyordu normal dans ettiğini düşündü başta ben videoları gösterince fark etti normal bir dans olmadığını
- 1 yıl
Sen gosterınce? sen gostermesen o geceye daır bunu sana anlatmayacaktı ıste aa boylemı yapmısım dıyınce ınandın mı cıdden sen de?
Vala aşkım ben direk ayrılırım ama tavizi sen vermmmsin ne kızın ne de erkeğin erkek arkadaşı olabilir kızdan da erkek den de Arkadaş olmaz ateş ve barut yan yana gelmez sen istemmisn böyle olmasını ben bunun kazigini çok yedim şimdi bir yıllık ilişkim var ne onun kız arkadaşı var ne benim en doğrusu böyle izin verme kız arkadaşa asla yoksa voyle sıkıntılar yaşarsın.
00 Yorumla- 1 yıl
Düzeltmek istemesi seni kaybetmek istemediğini gösterir, diyelim ki devam ettin, sonra? Senin huyların değişecek, artık güvenmeyeceksin, bir yere gitmesine izin vermeyeceksin, onun kendi iç disiplinine güvenmeyeceksin, olan senin içindeki o güven duygusuna olacak. Ben geri döneceksen bile, süründürmeni dilerim. Lütfen hemen barışma.
00 Yorumla - 1 yıl
Bu adam her sarhoş olduğunda kızlara yanaşır durur ozaman e sanada işte aşkkım sarhoştum kafam yerinde değildi kızda gelmiş yanıma falan kimmiş neymiş tanımıyorum zaten bile isteye ben böyle şeyler yaparmıyım sen beni tanımıyor musun alttan girer üstten çıkar yandan dolanır bahaneler türetir sende hala affetsemmi diye düşünüp durursun 2 yıl olunca sanki bişey değişiyor millet 40 yıllık evliliğini hiçe sayıp boşanıyor gidiyor aldatıyor ohoo
00 Yorumla Kısa ve net bile isteyerek yapmıştır uzak dur kendine saygın ve değerin olsun eğer onu affedersen kendine yaptığın büyük bir saygısızlıktır sen kendine saygı değer vermezsen o hiç vermez eğer gerçekten pişmansa kendini afetirmeyene kadar affetme seni mutlu etmek için bir hediye gibisinden alırsa
00 Yorumla- 1 yıl
Asıl hata karşı cinsten arkadaşları bulunan birisini sevmen. Bunu seni kötülemek için demiyorum , akıl vermek amacıyla söylüyorum.
01 Yorumla- Soran1 yıl
kız onun arkadasi degildi dogum gunune gittigi erkek arkadasinin arkadasiymis cocuk onlari da cagirmis falan filan
Aşk İlişkileri konusunda 14,9b cevap paylaştı. Anlik bile olsa ickili ortamda kiz erkek bulunursa hersey olabilir. Bu ortamlari normal bulan biri aldatmaya meyillidir.
10 Yorumla- 1 yıl
sevgilin varsa içtiğine yediğine dikkat edeceksin ben sarhoştum kızla dans ettim diye bir şey yok. aynını sen yapsan o napardı? etmediği laf hakaret veya şiddet kalmazdı. sana saygısı yoksa sana değeri yok. pişman mişman palavra
20 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
İçki içen biriyle sevgiliysen, ve modern takılıyorsan bunlar normal şeylerdir diyecekler.
İçki içen bir sevgilim hiç olmadı, İçki içen adamın kontrolü ne kadar kendin de olabilir, takdir senin.00 Yorumla - 1 yıl
Ayrılık sebebi ne yapsan ne desen haklısın benim sevgilim öyle bir şey yapsın ortalığı ayağa kaldırır o kıza haddini bildiririm
00 Yorumla - 1 yıl
Karşı cinsin yakın arkadaşı diye birşeyi yok, ya eşi, ya da aile üyelerinden herhangi biri, bu kadar.
Ayrılmakla iyi yaptın.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. "Aynısını sen yapsan ayrılırdı". Yalan söylüyor bilerek yaptım demiycekdi heralde.
00 Yorumla- 1 yıl
Wanda da dans hocasıyla aynı durumda ama icardi çok rahat
01 Yorumla- Soran1 yıl
o icardinin genisligi yapcak bi sey yok ahhsjzmdxkked
- 1 yıl
Aldatmak bence. İlerde aynı olay tekrarlanır veya daha ileriye gidebilir. Bunu kaldırabilecek misin ona göre kararını ver
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Ayrıl, düşüncelerle boğuşma yapman gereken belli.
10 YorumlaBırak dans etmeyi yakın kız arkadaş bile olamaz. Ben mağaramda mutluyum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 958 cevap paylaştı. Tabiki sorun sorun değilse sende git yakın erkek arkadaşınla danset
00 Yorumla- 1 yıl
evlendıkten sonra da cok sarhostum merak etme duzeltıcem demesın 🤠
00 Yorumla Kendisine bu durumdan rahatsız olduğunu söyle dinlemezse ondan sonra ayrılırsın
00 Yorumla- 1 yıl
Bunu yapan her sarhoşluğunu bahane olarak öne sürer
00 Yorumla Bence yol yakınken salla gitsin hem pastam dursun hem karnım doysun modunda belliki
00 Yorumla- 1 yıl
bu konuda tek şey söylerim ona birdaha bana şüphe düşürücü bir şey bulursam tekmeyi basarım.
00 Yorumla - 1 yıl
Senden önce ise okey olabilir ama sonraysaaa
00 Yorumla - 1 yıl
Alkollüyken ufak tefek hatalar olabilir, çok büyütmemek lazım.
00 Yorumla - 1 yıl
Alkol şişede durduğu gibi durmuyor. Açık ve net sınırlarınızı koyun ve iyi düşünün.
00 Yorumla Öyle bir şey yapamaz kardeşim. Boru değilsin sen ya
00 Yorumlaaldatmaktir tabii cünkü cok yakin sekilde dans etmis diyosun
00 YorumlaAldatmak sayılır ama seviyorsan onunda sevdiğini hissediyorsan şans vere bilirsin
00 Yorumla- 1 yıl
Ayrıl... Aynısını sen yaşamış olsaydın o nasıl tepki verecekti?
00 Yorumla - 1 yıl
Koy kapının önüne, en azından kapı süsü olur
00 Yorumla - 1 yıl
Alkol tüm kötülüklerin anasıdır. Alkol alan biriyle ilişki istememek gerekir.
00 Yorumla gerçek adamlar o tür ortamlarda kendini kaybedecek kadar içmez, nerede nasıl hareket edeceğin bilir ve gerektiğinde karşı cinse mesafesini koyar. gerisinin bahane olduğunu düşünüyorum duygusal olgunluğa erişmemiş erkek çocuklarından bahsetmiyorsak
00 Yorumla- 1 yıl
Ya gerçekten kötü bi durum ben nasıl tepki verirdim bilmiyorum aklıma başka şeylerde gelirdi yani sarhosken yapılabilecek şeyler gibi bilmiyorum kız arkadaşıda bi acayip sevgili olan erkeğe selam verirken bile dikkatli olurum bu kalkıp dans etmiş
00 Yorumla - 1 yıl
Erkek olarak söylüyorum bi kızı sevdiğinin yanında görürsen akrabası mı değil mi öğren akrabası değilse aralarında kesin bişey vardır sen orada ilişkiyi bitirmezsen de o ilişki bir gün elbet bitecek yol yakınken dön bence
00 Yorumla Üstü kapalı aldatmak şimdi illaki ne olmuş iki arkadaş dans etmiş diyenlerden değilim insan ya akıllıdır sevgilisini aldattığını bilir ya da Akıllıyı oynayan aptaldır aldatıldığını bile bile çağdaşımdır ben der
00 Yorumladüzelticem diyen yine aynısını yapar bu kez göstermez aldatmış oluyor seni iki yıllık sevgilisiyse neden diğer kızlarla arkadaşlık ediyor ve sen neyine yetmiyorsun bu aldatmaktır gözü dışarda ayrıl ben arkandayım
00 YorumlaBenim eski kız arkadaşım bi erkek arkadaşıyla bi romantik dans etmişlerdi daha sonra çocuktan hoşlanmaya başlayım beni bırakmıştı sonuç at gibi giden it gibi döner
04 Yorumla- Soran1 yıl
kız bunun arkadaşı değildi ilk defa karşılaşmışlar erkek arkadaşının çevresşnden biriymiş
Sen kendini onun yerine koy aşıksan zil zurna sarhoş ol isterki yapar mıydın yapmazdın bahanelerin ardına sığınma askım yapmayan her türlü yapmıyor bir kere öyle bi partiye gitmesi bile bastan yanlış ayrıl askım ben arkandayım
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
alkol aklındakını yapmaya ıter senı yanı cesaret sadece o kızla yakınlastıysa yakınlasmayı dusunmustur bence bırak gıtsın senı haketmıyor
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Bunu yapan bir daha yapar bence, esimden biliyorum
02 Yorumla- Soran1 yıl
evet ben de bu yüzden güvenemeyip konusmak istemedigimi soyledim
- Cevap sahibi1 yıl
Konussan ne olacak ki canim? Cicek bocek cikolatayla gelcek bir daha olmaz diyecek, zaten aileler tanismis geri donus olmaz diyeceksin evlenceksin, adam evlenince zaten degisir esimden biliyorum, sonra yine yapacak.
Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sende yap onun sana karşı tavrını ölç tepkisi olumsuz ise bilki aldatma var
01 Yorumla- Soran1 yıl
zhsnnzjskls empati yap sen napardin deyince bile sinirlendi o yüzden hic gerek yok
- 1 yıl
Yani fikir ayrılıgı olabilir bunda tabi aklı tam yerinde değilken yapmışsa gerçekten hatadır ama aklı azda olsa yerindeyken yapmışsa aldatmaktır gönder gitsin
10 Yorumla - 1 yıl
Bence çok net aldatma. sen dışında hiç kimse ile dans etmemesi lazım. Buna yakın kız arkadaşları da dahil. Muhtemelen yakalandığı için öyle söylüyordur.
11 Yorumla- 1 yıl
@moderncadii tamda benim diyecekkeri mi demişsin tıpa tıp
👏👏
- 1 yıl
Ayrıl yol yakınken dön bence, çünkü bunun devamı başka şekillerde gelir ve sen daha fazla üzülürsün. Çok fazla zaman ilerlemeden yol ver canı yanan olma.
10 Yorumla - 1 yıl
Affet diyemem ama affet de demek istemiyorum çok arada bir durum şu da var sen yokken bu kadar içki içmesi saçma ister istemez başka şeyler de yapabilirdi
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Kızla öpüşmüştür net. Üzgünüm ama dans etmekle kalmamıştır. Ayrıca alkol bir bahane değil
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
var ya onu o arkadaşının kafasına fırlatır hayatımdan bir daha girmemek üzere fizana fırlatırım
Şu erkekler yerine benim gibi erkekleri seçmediğiniz için bu şekilde acı çekersiniz
Ayrıl kanka bu aldatmaktan başka bişe değil yarında yatağa yatar sarhoştum der
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Aldatmaaa tabi ki ciddi ilişkisi olan adamın alkollü kizlarla ortamı olamazzzzz doğum günü de olsa
hatalı ve bunun farkında sizinkisi açık ilişkiye dönmüş
00 Yorumla - 1 yıl
Sarhos veya ayik kesinlikle benim icin yanlis bir durum. Affedersen tepene cikacaktir genellikle böyle olur
00 Yorumla - 1 yıl
Yaşam tarzına göre değişir ama aranızdaki dinamiğe de bağlı. Sana göre aldatmak olduğunu ya da kıskanacağını bile bile yaptıysa geçmiş olsun
00 Yorumla - 1 yıl
Eften püften sebeplerle ilişkiyi bitirmeye değmez. Kafamdan atamam diyorsan eğer biraz süründür sonra affet tekrarı olursa bitir.
00 Yorumla Hayatında biri varken birak hatayı o duruma yaklaşmak bile hata evliyken de yapabilir her an bu durumla yaşanmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 2 yıllık ilişkimde sevgilim, kız arkadaşıyla çok yakın şekilde dans etmiş. Sizce bu gerçekten hata mı yoksa aldatmak mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
İlişkinin sınırlarını, kırmızı çizgilerini, doğrularını ve yanlışlarını belirleyecek olan partneriniz ve sizsiniz. Size yanlış gelen bir şey ise bunu dile getirebilir, tekrarlanmamasını isteyebilirsiniz. Bu isteğin partneriniz tarafından nasıl karşılanacağı da ilişkinin devamına dair veriler sunar. Daha önce karşılaşmadığınız bir durumsa bu, bundan hoşlanmadığınızı ve tekrarlanmasını istemediğinizi net olarak talep edin. Benzer bir durumda onun nasıl yaklaşacağını da anlamaya çalışın. Eğer böyle bir konuya rahat bakıyorsa ya orta yolda buluşarak ya da birbiriniz sınırlarına saygı duymayı öğrenerek ilerleyebilirsiniz. Bunları anlamak bir süreçtir ve bir anda kestirme bir sonuç elde edilemez. Öncelikle bu ilişkiye emek vermek isteyip istemediğiniz önemli.