Aşk İlişkileri Sevgiliniz karşı cinsle dans edebilir mi? StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor “Tango bizim dansımız. İhtiraslı, tutkulu... Aşk gibi, bizim gibi.” Sonrası ren geyiği misali 💫 Sevgiliniz karşı cinsle dans edebilir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Karşı cinsin ismini bile ağzına alamaz kim o pardon 1 1 Yorumla StoneeCold +1 yıl Peki hanımağa Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Hadım olduğundan emin olsam dahi.. olmaz Leyla olmaz 1 8 Yorumla StoneeCold +1 yıl Senin oraya modernleşmek gelmedi mi 😒 Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl Ne demiş Akif medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar ! Yok gelmedi öküzüm ben Yorumla StoneeCold +1 yıl Peki öküz bey 😏 Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl Çok kabasınız 😏 bilmem anlatabildim mi 🤣 Yorumla StoneeCold +1 yıl Deme öyle sen başlattın ilk 🥺 Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl Deli ile deli mi olursun 🙄 Yorumla StoneeCold +1 yıl https://youtu.be/oKMgBYS6MZA?feature=shared Arabesk modum açık kalmış asjsjsj Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl Mahmut abi ( halay ) modun açık olmasın da 🤣 arabeske razıyız 🙃 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl etsin de görelim neler oluyormuş! ancak benle edebilir dans mans ne halt edecekse biz burada eşek başı mıyız 😒 2 0 Yorumla
Lazyspirit Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl O kadar da değil😂Bilmiyorum ama duruma göre değişir. 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aklı başında birisi bence öyle bir dans yapmaması gerektiğini bilmeli. Ben kedimde yapmam. 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl İkinci derecede kan bağı olmayan kimseyle dans edemez. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Abisi ya da kardeşi olabilir onlar dışında olnaz 1 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eski sevgilim sıfatında pek tabii yapabilir. 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tango ayağına karşı cinse sarılacak bir kız ile işim olmaz. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. O kadar g. v. t değiliz. Düşünemez bile. 3 0 Yorumla
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Savaş çıksın istiyorsa etsin bakalım 🙄 1 3 Yorumla StoneeCold +1 yıl Gazi mi, şehit mi olur savaş sonucu 😅 Yorumla Ondomann +1 yıl Beyaz bayrak çekilmesinden yana umudum 🏳️ yoksa çarşı pazar karışır ğddşşlfxlkd Yorumla StoneeCold +1 yıl En iyi karar beyaz bayrak asjsj Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. İsterse etsin bakalım onu halay başı ederim 1 1 Yorumla StoneeCold +1 yıl Ne tür halay bu hangi yörenin Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Edemez. Etmeyi teklif dahi edemez. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tabiki edemez son dansı olur 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Eğer öyle bir şey yaparsa aynısını yaşar. 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. edemez tabiki yok artık 1 0 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Karşı cins sadece ben olabilirim 😜😜 1 0 Yorumla
Hortlaklalaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Eden ayaklarını uçururum 1 0 Yorumla
evligzde Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evliyim ve kursuna gittim ne var bunda 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Son dansı olur 1 0 Yorumla
whatmanama Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Kısa ve net, edemez. 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Edemez! 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Edemez 1 0 Yorumla
esraeekinci Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. edemez 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Yooo olmaz🤦 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Karşı cinsin ismini bile ağzına alamaz kim o pardon
Peki hanımağa
Hadım olduğundan emin olsam dahi.. olmaz Leyla olmaz
Senin oraya modernleşmek gelmedi mi 😒
Ne demiş Akif medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar ! Yok gelmedi öküzüm ben
Peki öküz bey 😏
Çok kabasınız 😏 bilmem anlatabildim mi 🤣
Deme öyle sen başlattın ilk 🥺
Deli ile deli mi olursun 🙄
https://youtu.be/oKMgBYS6MZA?feature=shared Arabesk modum açık kalmış asjsjsj
Mahmut abi ( halay ) modun açık olmasın da 🤣 arabeske razıyız 🙃
etsin de görelim neler oluyormuş! ancak benle edebilir dans mans ne halt edecekse biz burada eşek başı mıyız 😒
O kadar da değil😂Bilmiyorum ama duruma göre değişir.
Aklı başında birisi bence öyle bir dans yapmaması gerektiğini bilmeli. Ben kedimde yapmam.
İkinci derecede kan bağı olmayan kimseyle dans edemez.
Abisi ya da kardeşi olabilir onlar dışında olnaz
Eski sevgilim sıfatında pek tabii yapabilir.
Tango ayağına karşı cinse sarılacak bir kız ile işim olmaz.
O kadar g. v. t değiliz. Düşünemez bile.
Savaş çıksın istiyorsa etsin bakalım 🙄
Gazi mi, şehit mi olur savaş sonucu 😅
Beyaz bayrak çekilmesinden yana umudum 🏳️ yoksa çarşı pazar karışır ğddşşlfxlkd
En iyi karar beyaz bayrak asjsj
İsterse etsin bakalım onu halay başı ederim
Ne tür halay bu hangi yörenin
Valla edemez ben bir bayan olara gözüm götürmez.
Olabilemez
Eski sevgilimm...
Edemez. Etmeyi teklif dahi edemez.
Tabiki edemez son dansı olur
O iş olmaz işte. :D
Eğer öyle bir şey yaparsa aynısını yaşar.
edemez tabiki yok artık
Edemez asla kan çıkar net
Karşı cins sadece ben olabilirim 😜😜
Edebilir ama benim sevgilim olmaz
güzel kardeşim izin verir
Eden ayaklarını uçururum
Ben varken başkasına düşmez
Evliyim ve kursuna gittim ne var bunda
Karışmam ancak sonuçlarına katlanır
Edemez benle dans etsin sadece
Hayır tabii ki
Edebilir izlemeyi seviyorum😈