Romantik bir ilişkide iki tarafın kendine ait arkadaş ortamı olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kız tarafı olarak çok fazla bi arkadaşım yok, tek arkadaşım sevgilim. Beraber günlerce oyunlar oynuyoruz vakit geçiriyoruz. Ben kendime ait arkadaş ortamımın olmasını ve zaman zaman o ortamla vakit geçirmeyi istiyordum. Sevgilime 100% bağlı olmaktansa arada başka kız arkadaşlarımla vakit geçirmek iyi hissettiriyor. Son zamanlarda da yeni bi kız ortamına girdim. Ancak sevgilim buna pek sıcak bakmadı ve kendisi de bu ortama girmek istediğini söyleyip duruyor. Ortamda erkekler olsa tamam diyeceğim ancak sadece kızlarla vakit geçiriyorum. Sevgilim bana karşı bir güven probleminin olmadığını söylüyor ama nedense bana inandırıcı gelmedi (?)
Bu konu hakkında ne yapmam gerekiyor inanın bilmiyorum. Erkek arkadaşımında benden başka arkadaşı yok, iki asosyal takılıyoruz. Ama sürekli olarak vakit geçirdiğimiz zaman bir süre sonra kavga etmeye ve birbirimizi yemeye başlıyoruz, bunu ona anlatamıyorum.
Romantik bir ilişkide iki tarafın kendine ait arkadaş ortamı olması hakkında ne düşünüyorsunuz?