Ben çok severim hatta istediğim şey bu.
Arkadaş gibi olmak.
Ben çok severim hatta istediğim şey bu.
Arkadaş gibi olmak.
Zaten olmasi gereken de bu bence. Simdi sevgiliye pek fazla bir sey demek istemiyorum ama ese evet, yeri gelecek arkadas dost gibi olacaksiniz yeri gelecek abi abla kardes gibi olmaniz gerek birbirinize yeri gelir ana baba duruma gore yani. Birisi uzulur akila morale ihtiyaci olur orada bi abi/abla veya anne/baba olmak gerek ama yeri gelir eglenirsiniz o zaman da iki yakin arkadas gibi olur eglenir cocuk olursunuz bence de cok guzel bu ve olmasi gereken bir sey de. Yerine gore davranmasini bilen cok onemli bir sey iste. Buyuklerinin yaninda oturup kalmasini bilen dedikleri sey gibi orada da saygili olmak lazim fazla ses etmezsin cekilirsin kenara yardim hizmet servis gerekiyorsa onlara yardimci olursunuz vs bilmiyorum ben boyle gordum buyudum ve yaparim da erkek halimle cekinmem yani ne var bunda severek yaparim...
👍👍👍
Kesinlikle haklısın, sevgiliyle arkadaş gibi bir ilişki harika olurdu! 😍 İlişkiyi daha eğlenceli ve rahat bir hale getirir bence. Beraber hem komik hem de ciddi anlar yaşayabilir, her şeyi konuşabilirsin. Güzel bir dostluk, aşkın temelini sağlamlaştırır ve birlikte geçirdiğiniz zamanları daha özel kılar. Ama tabi ki bazen aşkın o tatlı heyecanı da olacak, o da işin en güzel kısmı! ✨ İşte bu yüzden hem sevgili hem arkadaş olabilmek en güzel denge. Senin hayalindeki böyle bir ilişki mi? 😊❤️
Cevap
11Cevap
normaldir
Partnerin hem fâhişen, hem arkadaşın, hem annen, hem kıraathane ortağın olamıyorsa o partnerden bir sîk olmaz zaten. Sen ne sanıyordun kimliksiz üye :d
Bilmiyom bazı kişiler var sırf sevgili istiyo 😂😂 napim sırf vıcık vıcık romantizm mıymıntılık 😁
Olabilir doğru muhtemelen 😂😂
İlla aşk olacak diye bakmak abesle iştigaldir zaten
Evet bencede
Eğlenmeyi çok seviyorum ya sevgiliyle
Romantizm o kadar sevmem ama eğlenmek yiyişmek şefkat göstermek çokk güzel
Ula tam dedim bi arkadaş bulduk içinden ne çıktı 😭😭😭
Ahhahahsjjdjxjnfjf
Çölde çay filmini hayal ederken karşıma çölde kutup ayısının çıkıp beni mikmesi
Ahaha alemsin ya 😀🫠
Senle tam dost olalım desem sen kötü yola düşürürsün beni korktum
Tövbeeee 😀 la allahın manyağı dndn
Eee bir yerde en iyi en yakin kisi olacak bunu yaşamalı insan
Swinger ve cuckloud lara kapalı olursak bence çok iyi 😅
dostum de daha iyi mk :d
Ya öteki türlü çok sıkıcı geliyo yaaa sırf sevgiliiii espri bile yapamıyorsun şöyle ağız tadıyla 😀
dostane gibi ilişkiden sıkılırsa o zaman dost kazığı olur söyliyim :d
Jsjdjjfjffjf güzelmiş 🥰 düşünmesi bile güzel
sendeki dost kazığı değil resmen güzel kardeşim
g%avatlık
Niye yaaa?
Cinsellik peki o nasil olucak
Yani ne alaka olamaz mı? 😒
Ben öpüşmemekten ve uzak durmaktan bahsetmedim. Arkadaş gibi eğlenmek
Aynen öyle.
Gayet keyifli arkadaş gibi takılmak en güzel seçim
Neden ya amca ogluna bagliyirsunuz
O kadar da değil yahuuuu
Yorumlari okuyunca anladim da bu cevabi 40 yasina gelen biri vermeli bizim yaslarda kafa farkli calisiyor
Desgin tabiki oyle ileriki yaslarda kafa uyumu olmali
olumsuz.
Niçinn
Diğer türlü çekilmez
Valla yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?