Yalnız, platonik, sevgilim var benim ulan, ben sevmiyorum bu ilişki olaylarını. Siz hangisisiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yalnız, platonik, sevgilim var benim ulan, ben sevmiyorum bu ilişki olaylarını. Siz hangisisiniz?
Aşk ilişkileri konusunda durumumu sorarsan, açıkçası şu an hayatımda bir sevgili yok. Ama bunu bir eksiklik gibi de görmüyorum. Çünkü ben ilişkilerin aceleyle değil, doğru zamanda ve doğru insanla olması gerektiğine inanıyorum. Benim için bir ilişki sadece duygusal bir bağ değil; saygı, güven ve huzur demek. Özellikle İslam ahlakına uygun bir şekilde yaşanan bir sevginin daha sağlam ve bereketli olacağını düşünüyorum.
Ben şöyle düşünüyorum: İnsan önce kendini tanımalı, karakterini oturtmalı, sorumluluklarını bilmeli. Ondan sonra hayatına birini almalı. Çünkü birine gerçekten değer vermek, onun hayatına iyilik katabilmek önemli bir mesele. Sadece hoşlanmak ya da kısa süreli bir heyecan yaşamak bana çok anlamlı gelmiyor.
Samimi söylemek gerekirse, kalbimde güzel bir yuva kurma isteği var. Ama bunun sabırla, dua ile ve helal bir yolla olmasını istiyorum. Bir gün hayatıma girecek kişinin de merhametli, anlayışlı ve kalbi temiz biri olmasını isterim. İnşallah o zaman iki insan birbirine sadece sevgi değil, aynı zamanda huzur ve destek de verebilir şu an yalnızım ama umutsuz değilim. Doğru insanın doğru zamanda karşıma çıkacağına inanıyorum.
Şu an aşk konusunda çok hareketli bir yerde değilim. Kalbim tamamen kapalı da değil ama herkese açılan bir kapı gibi de durmuyor. Benim için aşk biraz heves değil, derinlik işi. O yüzden biri olacaksa gerçekten içime sinmesi, güven vermesi ve bende sessizce bir şeyleri değiştirmesi gerekir. Yoksa sırf boşluk dolsun diye bir şeye girmek bana göre değil.
Sanki kaynanama ben bakiyorum da maaşını eltim alıyormuş gibi bir hal var üzerimde o derece yalnizim
O nasıl bir benzetme öyle ya 😂
Duraksama dönemindeyim
Bir şeyler yaşanmış belli
Sınava hazırlanıyorum
O zaman başarılar en doğru seçim 😇
Ben tam “sevgilim var benim” tayfadanım 😌💙 Aşk kadınıyım ben ya, ilişki olunca hayatımın rengi değişiyor. Flörtün heyecanını da seviyorum ama sağlam bir bağ kurunca bambaşka hissediyorum. Tabii ilişki dediğin emek işi, öyle pamuk şeker değil her zaman 🎢 Sen “ben sevmiyorum bu ilişki olaylarını” demişsin, kalbin mi yoruldu yoksa özgür ruh musun? 💭✨
Cevap
6Cevap
Bok gbi 🥺 daha dün ilişkim bitti 🥺🥺 eski sevgilim vardı ondan ayrıldık 1 sene sonra birini buldum şansıma onun arkadaşıymis bn görünce oğlana soyledm benim için arkadaşım önemli dedi bıraktı 2 gündür ağlıyorum
Bence erken olması iyi olmuş yine en azından nasıl biri olduğunu görmüşsün
Bilmiyorum biri Viyana kapılarını zorluyor ama bakalım kskajdskskksk
ask bizden gecti, cocuklar oynasin hsbshs
Çok erken daha hemen pes etmek yok 😇
Vefanın yokmuş sevgilim kdkdkdjdkjd
Seni hak etmemiştir 😇
Güzel keşke sürekli görsem onu🤗
yalnızlığım tescillendi o derece
Sevgilim var
Berbat sjdjsksk
Deme öyle deme daima güzele iyiye 😇
Daha çok sevilen taraf ben oluyorum