Kocamla görücü usulü evlendirildim. Çalışıp okudum ama kocamı sevmiyorum, artık utanıyorum. Boşansam mutlu olabilir miyim?

Mecburi bir evlilik oldu. Zorunda kaldim evlendim.
Hiç mutlu değilim. Evlenirkende kimse fikrimi sormadı. Yaşım küçüktü. Kocamla konuştum okuluma devam ettim hem calistim hem okudum bir mesleğim var artık ama boşanmakta istiyorum. Çünkü bu devirde ilkokul terk biriyle daha fazla aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Çünkü büyüdükçe anlaşamadigimi farkettim aklim erer oldu kendime ait fikirlerim oldu zihnim acildi. Utanıyorum. Fakültedeki arkadaşlarım kendine yeni bir hayat kurabilir her şeye en baştan başlayabilirsin katlanmak zorunda değilsin genç ve güzelsin dediler. Onlarin esi sevgilileri hep üst makamlardan avukat doktor muhendis.

Kocamla görücü usulü evlendirildim. Çalışıp okudum ama kocamı sevmiyorum, artık utanıyorum. Boşansam mutlu olabilir miyim?

Sizce mutlu olur muyum?

Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Goruslerinizi saygi cercevesinde paylasirsaniz sevinirim. Sorduguma pisman etmeyin. Bu soyledigim bazi üyelere❗Görüş paylastiginiz icin tesekkur ederim.