Bir süredir biri ile birbirimizden hoşlanıyoruz. İnstadan konuşmaya başladık 1hafta konuştuk sonra WhatsApp a geçtik. WhatsApp a Perşembe geçtik her şey çok güzeldi sohbet muhabbet. Ama dün iki mesaj yazdı benim de en son yazdığıma görüldü attı daha hiç yazmadı. Bugün de yazmadı. Ben de görüldü yiyen kişi olarak inat ettim yazmıyorum. Ama story attım storyimi izlemiş. Acaba yazıp sitem etsem mi yazmayip storyimi izlediği için. Ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yazma demek ki seni istemiyor
Yazmıyorsa görüldü atıyorsa senden sıkılmış konusmak istemiyor demektir. İstediğini ver ona yani rahatsız etme
Ya sorun şu bı istiyor gibi davraniyor bı istemiyor gibi bı sure yazmıyor falan uff bilmiyorum erkolara nefret jsjs
Hiç trip atar gibi neden mesajıma görüldü attın falan deme normal hiçbir şey olmamış gibi devam et bakalım baktın yine aynı uğraşma hiç
Naber napiyorsun falan mi yazayım o zaman?
Evet normal davran hemen kötü düşünmeye gerek yok o an dönememiştir sonra unutmuştur insanlık hali olabilir nezaketen açıklama yapsa daha iyi olurdu ama o karakterle ilgili herkes yapmayabilir. Laf arasında trip atmadan söyle böyle böyle oldu işin mi vardı neden görüldü attın diye?
Rahatsız olduysan bunu dile getir açık açık ama ince nokta trip atmamak yoksa karşı taraf kendini kapatır gereksiz gerginliğe yol açar gerek yok aranızda güzel bir iletişim varsa
Hayır atma. Düşünen, konuşmak isteyen yazar. boş ver.
Evet gerçekten öyle. O mesaj yazdığı zaman bütün işimi gucumu bırakıp hemen cevap veriyorum ben ama o...
Biliyorum. Aynı şeyleri yaşadım. Biri birine ulaşmak istiyorsa ulaşır. Neden seni umursamayan birini umursayarak hayatını harcıyorsun. Bırak.
Mesaj at cekinme inatlasma birbirinizden hoslaniyormussunuz bi inattan mahvolmasin
Yani bende öyle düşünüyorum. Yazmam kötü olacak ama içinde kalmayacak. Ama sürekli de ben adım atmaya çalıştığım için yoruldum. Uff erkolara nefret
Karsilikli hoslaniyoruz dedin o da caba gostermeli karsilik alamiyorsan da kendini bos yere harap etme kankam.
Haklısın ya zaten bu kaçıncı. İlk yapışı değil. Bı bekleyeyim acele etmeyeyim
İlk yapisi degil mi? Yanlis anlama ama senden hoslandigina emin misin? Ya da cekiniyor mu yani?
Daha bir gün önce iltifatlar hoşlanıyorumlar falan görmen lazım. Şimdi de bu hali. Ya biraz cekindigini falan biliyorum hatta ilk adımı atmakta zorlanmisti
Ama şu an konuşma asmasindayiz böyle olmaması gerek aslinda
İkizler burcu. Burçlar hakkidna pek bilgim yok ama bu burç dengesizmiş sanirim
Ben burclara inanmam ama tek sorun cekingenlikse biraz destek olsan iyi olur o halde. Aksi takdirde o cekinirse sen de cok hafif bile olsa karsi tavir alirsan kendi kafasinda onu sevmedigini falan kurup yazmayi birakabilir. Cekingenligini atana kadar destek olmayi denemelisin benim gorusumce…
Evet olabilir, biraz dediğin şekilde deneyeyim bı bakayım o zaman
Çocuk musun sanki tek seçenek o mu görüldüğü atıyorsa engeli koy fazla anlam yükleme
Başka bi ugras bulmustur kendine sana ihtiyacı kalmamıstır net
@şuraB07 iyi geceler, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım. Rica etsem mesaj atar mısın bana? Ben atamadım xper yetmiyormuş, bir şey soracağım da.
Ne yazdığına bağlı, en son ne yazdın?
Böyle davranmasının bir nedeni olabilirmi, mesela sinirlettin, uzun zaman boyunca yazmadın?
Yok tam tersi hiç beklemeden hemen cevap veriyorum. En son şy yazmıştım Sabah günaydın yazdım kombinimi çekil attım okula gidiyorum yazdım. O da üşümez misin böyle dedi gömlek giymiştim. bende üstüme trençkot aldım bugün hava iyi dedim o da görüldü attı yazmadı işte dünden beri. Soruya cevap verenler de gaza getirdi naber nasılsın yazdım bir kaç saat önce
O da bunaliyorum valla dedi (işleri yoğun) bende işten mi dedim cevap olarak. Ama hala mesajim görülmemiş
İş çıkış saatini beklicem bakalım cevap yazar o zaman diye düşünüyorum
Adı Sadullahmı?
Hayır neden😂
Benimkinin adıda sadullah yere batsın bu sadullahlar benimsikide aynı bilmiyorum nasıl yapacağımı:)
Ah ah Allah yardımcın olsun
Ufak bi sitem et fikrini al
Ne mesaj yazsam sence
"Hiç değilse storyimi izlemeseydin..." Bu nasıl bunu atsam mı
ya da atmasan mi ya bi an düşündüm de aynısı bana yapılmıştı ben silmiştim, sende siler misin diye mesaj atmıştım hatta
Neyi siler misin dedin anlamadim
Aynısı bana olmustu kıza dedim iste
Aramak yerine neden mesaj
Direkt arasam kötü olmaz mı ya
Hayır neden olsun
Uff gaza getirdin beni ariycam galiba😂
Yani kadının sürekli adım atması kötü müdür sence biri dediki basit görünursun
Hayır canım ne münasebet kötü olsun
beğenmemiştir bir şeyi muhtemelen
Atma hafif kız olma
Attım yine umursamadı uff neyse içimde kalmadı jsjsjwjsj
E napicam peki yani nasıl bana gelmesini saglicamkii. Mesajıma görüldü bile atmadı ama storyimi izledi
Kaçan kovalanir
Taş at
😂hakediyor aslında
Durumuna şunu at belki anlar
https://youtu.be/FlB-jEAOM-0?si=C3A1DRcyxgh2eMB4
😂.
:))
at tabi
Attimm bakalım ilerleyen süreç ne olacak
Yazma
😕
Yaşandı :) üzülürsün bebik
Of erkolara nefret jsjs
Sevme bebik sevme
Hayır asla
Onu yazmasini mi bekleyeyim
Ever basit kız olursun , gelir seni kullanir
Ya bı iyi bı kötü anlamadım. İki gün öncesinde iltifatlar falan gayet iyiydi aramız. Heo böyle yapıyor iyi oluyoruz sonra kayboluyor bu kaçıncı. Neden böyle yapıyordur sence
Özür dilerim ama seks gibi ya da yakınlaşma oldu mu , direk bu olay sogutut cunku
Yok hiç olmadı
Bir kere yüzyüze görüştük. Ara ara 3kez de yazistik çünkü şu an yurtdisinda
Hiç o olaylara yanaşan biri değilimdir zaten
Sanırım sana karşı duygusuz yok sadece Gönül eylendirmis
at gitsin yaa
Attım gitti ya herkes gaza jsjsj getirdi bakalım nasıl devam edecek
Atma
Peki😕
Tmmm
Peki neden böyle yapıyor olabilir sence? Bı gün çok iyi ertesi gün ortada yok
Başkası vardır