Selamlar! 🌿 "Kendimi iyi hissetmiyorum, ara verelim..." diyen birisine mesaj atmak doğru olur mu, yoksa gurursuzluk mu olur?

#ProFighter ❤️🩹
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamlar! 🌿 "Kendimi iyi hissetmiyorum, ara verelim..." diyen birisine mesaj atmak doğru olur mu, yoksa gurursuzluk mu olur?

#ProFighter ❤️🩹
Kafamı dinlemek istiyorum, bir süre konuşmayalım diyen birine mesaj atmak, durumun hassasiyetine ve ilişkinizin dinamiklerine bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak, bu ifade kişinin yalnız kalmaya ve düşünmeye ihtiyaç duyduğunu gösterir. Bu nedenle, bu isteğe saygı duymak ve bir süre mesaj atmaktan kaçınmak daha mantıklı olabilir. İşte bu durumu değerlendirirken göz önünde bulundurmanız gereken bazı noktalar: İsteğin Nedenleri:Bu isteğin altında yatan nedenleri anlamaya çalışın. Kişisel sorunlar, stres, yorgunluk veya ilişkinizle ilgili bir sorun olabilir.
Nedenlerini anlamak, ona nasıl yaklaşmanız gerektiği konusunda size ipuçları verebilir.
İlişkinizin Dinamikleri:İlişkinizdeki iletişim tarzınızı ve sınırlarınızı gözden geçirin.
Eğer ilişkinizde saygı ve anlayış ön plandaysa, bu isteğe saygı duymak daha doğru olacaktır.
Kişinin İhtiyaçları:Kişinin duygusal ve zihinsel sağlığına öncelik verin. Yalnız kalmaya ihtiyacı varsa, bu ihtiyacı karşılamasına izin verin.
Bu, ona değer verdiğinizi ve saygı duyduğunuzu gösterir.
Aslında bir yandan mesaj atılması lazım bir yandan atılmaması lazım. Ben değer verdiğim bir insanın nasıl olduğunu bilmek ya da öğrenmek isterim "kafamı dinlemek istiyorum, konuşmayalım"gibi bir cümle kuruyorsa ben birşeyler olduğunu düşünür daha çok üzerine düşerim ama bir yandan da bazen gerçekten insanları kendi haline bırakmak daha doğru geliyor. İlişki içersinde olduğum bir insansa ve ara vermek istiyorsa tek bir şartla bunu kabul ederdim sebebini öğrenmek isterdim ve ara sıra mesaj atmama izin verirse bunu onaylardım. Bir yandan da şeytani düşüncelerim ara vermek isteyen bir insanın soğuduğunu ve yakın zamanda ayrılık çanları çalacağını söylüyor. Ben en dolaylı yoldan ara vermek istiyorum diyen birisinden ayrılır kafamı rahatlatırdım ya. d
Cevap
15Cevap
Tamam derim, sinsice beklerim. Yazdığı anda da görüldüyü çakarım. Mal gibi kalır kjksd
Hahahahh Yaaa bunu yapacağız o zaman jsjsj
Onu söylediği anda bende biter. Benden giden hiç kimse geri dönemedi. Yalvardı ama olmadı dlkdlf
Vay vay vay sjdjfuf
Merhaba,
Engellemek lazım, uzak ırak olmak lazım, lanet olası pislik! 😅
En güzel kafa aşk ile dinlenir, sevilen ile! 😅
😄😄😄😄
Hayır hiç mantıklı değil şöyle bir mesaj ile karşılık verilmeli bence
Tamam sen nasıl istersen ve bir daha asla mesaj atan kişi sen olma o atana denk
O anki hissime bağlı yazacağımı sanmıyorum ama bilemem de
Hayır değ ne desin daha sjsj
🤣🤣
Hayır, mantıklı değil. Çünkü “kafamı dinlemek istiyorum” diyen biri, şu an ne seni ne de bir mesajı kaldırabilecek ruh halinde değildir. Sen mesaj attıkça kendi alanına saygı duyulmadığını hissedebilir ve daha da uzaklaşabilir.
Haklısinn
Zaten kafamı dinleyelim dediyse yazmak zaten mantıklı değil demek ki düşünmeye ihtiyacı var ama bir süre kadar düşünmesi lazım karşıdaki de yani insan onu ne zamana kadar bekleyecek ki ha seviyorsa hep beraber konu ama bence mesaj atmak yani gurursuzluk değil sadece onu tek başına bırakmak gerekiyor yani saygı duyması gerekiyor battı ki bekliyor bekliyor en sonunda konuşabilir baktı hala uzak kalmasını istiyor o zaman kendine hayatına bakması daha mantıklı
Ne güzel doğru yorum yaptinn
Sana vermek istediği mesaj gayet acik seninle konuşmak istemiyorum bu mesaji alan biri daha yazmamasi hatta mumkunse hayatından def etmesi daha makbul olacaktir mesajlaşma istememesi anlayışla karşılanır fakat seni istemiyorum manasina geliyor bu ona anlayışlı olup yazmamak dah makbul olur
Doğru diyorsun
Böyle bir durumla karşı karşıya kalmıştım mesaj atmadım istediğini yaptım sonrasında canı istediğinde mesaj attığında benden karşılık gelmedi yalnızlığıyla baş başa kaldı Belki gerçekten güzel ilerleyecek bir şeyi eline tersiyle itti Kafası karışık olabilir herkesin hayatında yaşadığı olumsuz durumlar olabiliyor Bunu hiçbir şey diyemem ama anlatmayarak konuşmayarak kafamı dinlemek istiyorum demesi bana çok mantıklı gelmiyor
Su hayatta kendime saygi duymaya basladigim bir dönemdeyim ve böyle bir durmla karsilastigimda zamanimin ne kadar kiymetli oldugunu ve kimsenin kafa dinlemesini beklemeyecek kadar degerli oldugunu söyler cekilirim.. Senin yaninda kafa dinleyemiyorsa eger o insan, dogru kisi degildir zaten..
Bu hangi niyetle söylediğine bağlıdır. Eğer gerçekten onu canı sıkacak morali bozacak bir şey uğradıysa istemsiz şekilde birine kafasını dinlemek istediğini söyler karşı tarafın bu durumu anlar saygıyla tamam der. Yani kişinin olayına bağlı, ya kötü biri algılar ya da durumu anlar.
O ne zaman isterse o zaman yazar. Ben olsaydım yazmazdım asla demekki ara vermek istiyor ve yazma diyor ara vermek istiyorum diyor. Bu kelimeden sonra kendimi değersiz yapıp asla yazmam yazmasını da beklemem
En güzeli he
hı hım
Mantıklı değil, çünkü ben kötü olduğumda aynen böyle diyorum kimseyle konuşmaya tahammülüm olmuyor. Kişi mesaj atınca kendisine yazık ediyor. Kafamı dinleyebildiğim zaman ben yazıyorum, ama birde bunu ne anlamda dediğine göre de değişir
Aynen abim
🙂
Rahat bırakılması gerek bence çünkü kırmamak için kaçıyor güncelleme ve format atınca zaten eskisinden yeni döner o hakikatli insan çok düşünceli hassas ve kırılgan insan böyledir
Aynen abla katılıyorum
Niye atayım ki benden uzak Allah'a yakın olsun. Gitsin istediği kadar kafasını dinlesin bana da dinletsin.
Demi abi ya
Aynen
Sorudan alakasız ama son yaz resimlerini hep kullanıyorsun sırf soruyu bunun için beğeniyorum 😄
Hahahah Yaa fotoğraf arıyorum aslında genelde Çağatay'ı seviyorum. Bazen uygun bulamayınca ne çıkarsa hsjjs
Hahahha isimlerini bile bilmiyorum
Teşekkürler jsjd son sorumda Çağatay'ı kullandim hahhs
Hahah evet
İstediği zamanı vakti arayı vermek daha iyidir. Bunun iyi olacağını düşünüyorsa saygı gösterip düşüncesine destek vermek gerek. Herkes böyle düşünmeyebilir eyvallah ancak fikir ayrılığı yaşamamak için tercih edilebilen yöntemlerden biridir.
Ay severim onun kafasını🤷♀️ ne mesaj atıcam hic isim olmaz bile
En güzeli jxjjx
O başka işler çeviriyordur hep yalan bunlar inanmayın 😃
Hahah
Aşk anlamındaysa bitecektir o, onun mesajını veriyordur
Demii oh oh
Hahah Ayrılık bahanesi güzelmiş 😹😹🤣🤣
Yaa çok ince düşüncelisinn 😂
😂😂😂😂
Bence bir ilişkide ara yok... bitmiş demek... mantıklı değil
Katılıyorum kardeşime
😎😎
Mantıksız bence, istese kendi yazardı zaten.
Aynen 😄
Yine haklıyım ya herzaman ki gibi demi abi jdjfjfjfjfj
Sus biliyorum hahahhahs
Timam sustum jdjffjfj
Kafamı dinlemek istiyorum= Şu an birinden hoşlanıyorum, olmazsa diye her ihtimale karşı seni yedekte tutuyorum; sen beklemeye devam et, ben de bu sırada onunla y tayım sonra sana dönerim.
Doğru olmaz..
"Kendimi iyi hissetmiyorum biraz ara verelim." diyen birisi önce şüphe uyandırır, ardından korktuğum başıma gelir..
Yani naza çeker bir üslubu varsa yazılabilir ama erkek yazar. Kadın yazmamalı ahsdh yani benlik değil.
Hayır mantıklı değil, birisi bir süre konuşmayalım diyorsa, ondan sonraki konuşmayı da ilk kendisi başlatmak durumundadır.
O kişi zaten ayrılmak isteyip söyleyemiyordur. Tamam derim, bir daha da yazmam. O yazsa da beni bulamaz yani..
Gurursuzluktan öte saygısızlık olur. Bir şeyleri zorlamak İki tarafa da ciddi zararlar verir. Hayatı akışına bırak
Kendini iyi hissetmediği bir dönemde beni yanında istemiyorsa iyi gelmiyorumdur ona ve ruhuna dokunmuyorumdur bundan ötürü yazmam.
Evet kendi alanına saygı duymalısın eğer ki sana karşı şüphesi yoksa kafasını dinlendirdikten sonra sana gelecektir
Başkasına ilgim var sen artık ilgimi çekmiyorsundur bu mesajın anlamı.
Hiç mantıklı değil. Böyle durumda uzak kalmak daha doğru.
Hiç mantıklı değil kimsenin yedeği olmaya gerek yok
Gerçekten seven insan ara vermez. Ruhu, kalbi ve zihni sevdiceği ile dinlenir..
Değil tabi, bütün zamanlar senin olsun demeli 😄
Kesinlikle mantıksız, demek ki konuşmak istemiyor.
Hayır mantıklı değil giden bitmiştir gittiği gün bitmiştir
Ara vermek isteyen birisiyle bir daha konuşmak bile mantıklı değil kimse kusura bakmasın
Saygı denilen seyi sadece kendi adımıza istemezsek ve esek degilsek tabii ki mesaj atmamakıyız
Kafanı da al diktir olup git denebilir en iyi şekilde
Sevgiliye bu söylenirse başka biri olduğunu düşünür. Şahsen ben öyle düşünürüm
Kafa dinlemek istiyosa sonsuza kadar dinleyebilir 😊
Değil ama çok da uzak kalsan suçlu sen olursun bu şeye döner öyle dedim fırsat bildin ne yazdın ne aradın der.
Arasını istediği kadar verebilir uzun yıllar boyunca
Hayır mantıksız hatta eğer geri dönerse seni aynı yerde bulmasına izin verme
Atma gurursuzluk olur uzak dur demiş üstüne düşmeye gerek yok kendinden daha çok uzaklaştırırsın
Evet doğru
Böyle diyen birinin hayatında başka birinin olmaması imkansız ya
Oha sjsjjs çok doğru
Hayır, yalnız bırakmalı
Aşırı mantıksız, net
Mantıksız. Ben atmam..
değil , kendisi atsın yoksa hiç atmam😄
helal jxkkx
😅😅
Gurursuzluk olur bence atma boş ver
tamam jjsjs
Hic umursamamak en güzeli.