3 yıl önce tanışmıştık ve benim onu sevdiğimi biliyordu. Biraz konuştuk sonra ben de seni seviyorum diyerek bir günü öyle geçirdik o gün çok samimiydi. Sonraki gün arkadaş kalalım yazdı ve ben donakaldığım için peki dedim. Aynı okulda olduğumuz için de onu gördüğümde mal gibi hareketler yapıp duruyodum -tabi bunu istem dışı yapıyordum o anın heyecanıyla- meğersem en yakın arkadaşıma kaptırmış gönlünü ve bunu arkadaşım bilmesine rağmen bana söylememişti. Herneyse 3 yılı aşkındır konuşmuyoruz. Ama 3 yıldır aklımdan da çıkmıyor. Bir de kazandığı üniversite benim her yaz gittiğim şehirde ben ondan bir yaş küçüğüm. Yani öyle yazmak istiyorum ki ama sonunda şu andan daha kötü olabilirim diye korkuyorum. Mesaj yazmalı mıyım yazarsan ne yazayım bi yardım edebilir misiniz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle bir durum var senin ona ilgin olduğunu biliyor zaten sana ulaşmak istese zaten ulaşırdı. 3 yıl olmuş şu an yazsan direk niyetini anlar en azından ben anlarım, bence reddedildiğin için ve de yakın arkadaşına ilgisi olduğu için sende bu durum saplantı haline geldiğini düşünüyorum. Sevgi karşılıklı bir şeydir karşılık göremiyorsan zorlamanın, değer vermenin düşünmeye bile vakit ayırmanın anlamı yoktur. Ki oldu ki kalbine yenik düşüp yazdın bil ki bu kişi artık tüm herkesi denemiş son şansı olarak görecek olabilir kendini kullandırma derim.
019 Yorumla
Soran+1 yılSöylediklerinde o kadar haklısın ki bu söylediklerin her an aklımda zaten. Ama ben de kendimi anlayamıyorum normalde birine karşı çok çabuk sinirlenip hemen hayatımdan çıkarabilen biriyim ama bu onun için geçerli olamıyor anlayamıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇünkü daha öncesinde olur gözüyle bakmışsın çok umut bağlamışsın, flörtöz ruhlu bir erkeksede yanlış anlamışsın, bazı insanlar vardır sana karşı sıcakkanlı davranır amacı ilgi görmektir, sonra bu ilgiyi elde edince geri çeker. Dikkat derim, emin ol karşına daha iyileri çıkacak insanın hayır dediğinde çoğu zaman şer olabilir, ve bu kişi karşına çıktığında diyeceksin ki bunun için mi beynimi yormuşum. Şuanda senin kalbin boşlukta ondan dolayı böylesin bekle sabır et emin ol karşına senin sevgini sonuna kadar hakeden birisi çıkacak ve bugün bu olayı buraya yazıp vakit kaybettiğine düşünüp kendine dert ettiğin aklına geldiğinde ne ne kadar s@lakmışım diyeceksin
Soran+1 yılŞu an da öyle diyorum kendime ama kalbim beynimden öyle bir ayrı kafada ki ne desem ne yapsam boş gibi belki sadece sevilmek istiyorumdur ama neden onun tarafından sevilmek istediğimi anlayamıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇünkü elde edemediğin için sana ulaşılamaz geliyor buda seni cezbediyor, büyük ihtimalle elde ettiğin zaman onun kusurları yüzüne vuracak beklentin büyük olduğu için seni tatmin etmeyecek. Onun için yazma anladın mı beni. Eğer arkadaşım olsaydın karşıma alıp bağırıp çağırırdım sana psikolojik olarakda seni sıkıntıya solar bu durum sürekli modun düşer gün içerisinde kendine gel. Bir daha da yazacam felan DEME.
Soran+1 yılKafamı dağıtacak bir şey olsaydı ona yazmak aklıma gelmezdi yani en azından bu kadar aklımda dolanmazdı sanırım ona yazsam mı yazmasam mı demezdim. Şöyle bir şey de var şu anki ben onu kusurlarıyla da kabul eder ileriki ben de muhtemelen öyle ama dediğini düşüneceğim.
Cevap sahibi+1 yılNasıl kafanı dağıtacağın bir şey yok. Hiç mi arkadaşın yok kız, erkek fark etmez. Kendin ile baş başa kalma sürekli yeni insanlar ile tanış onu yapamıyorsan, kitap oku, film izle, bir şeyler araştır. Kendi kendine düşünmeyi bırak artık anksiyeteye neden oluyor bu durum sende.
Soran+1 yılCiddi manada arkadaşım yok ama buna alıştım kendi içimde yaşayan biriyim. Film izliyorum, ders çalışıyorum ama bunlar da bi yere kadar meşgul ediyor beni.
Cevap sahibi+1 yılEn kötü git bir işe gir o zaman arkadaş edin, evde durarak başka kimseyi görmediğin için normal.
Soran+1 yılBu şu anlık mümkün değil sanırım yani bi işe girmem
Cevap sahibi+1 yılO zaman dersi mesela evde çalışma kütüphaneye git, kısacası seni kendin ile baş başa bırakacak aktivitelerden uzak dur.
Soran+1 yılYaşadığım şehir buna el vermiyor
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirde yaşıyorsun?
Soran+1 yılYaşadığım şehri söylememe gerek yok dediğim gibi yani. sosyal faaliyet olarak herhangi bir şey yapılmıyor
Cevap sahibi+1 yılBu arada şehiri söylesen o şehirde yaşayan 100 binlerce insan var seni nerden bileyim birde illaki sosyal yaşam vardır her şehirde benim Türkiye de gitmediğim şehir kalmamıştır en doğusundan en batısına çok önyargılıydım özellikle doğu şehirleri hakkında çok yanılmışım.
Soran+1 yılBen de bir çok şehirde bulundum lakin yaşadığım ilçe hem küçük hem de ilçeler arası uzak yani bitişik değil imkan yok
Cevap sahibi+1 yılNe deyim o zaman sizi bağlayan bir şey yoksa şehir değiştirin
Soran+1 yılSeneye öyle bir planım var umarım gerçekleşir
Cevap sahibi+1 yılUmarım, keşke zaman ayıracak vaktim olsa ben sana uzaktan arkadaşlık ederdim en azından sıkıntılarını dinlerdim herkesin kendine göre işleri oluyor maalesef kendine iyi bak bu konuyu da bence burada kapat bu kişi içinde boşuna vaktini daha fazla kaybetme
Soran+1 yılPeki, vakit ayırdığın için teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İçinden bir ses 'yaz' diyecektir sana. Diğer yanınsa gurur yapıp yazma diyecektir. Yazman halinde büyük bir ihtimalle seni ciddiye almayacaktır ve geriye incinmiş bir gururun ve üzülmenle kalacaksın.
072 Yorumla
Soran+1 yılİşte bundan korktuğum için yazamıyorum
Soran+1 yılAslında ona açılmayı düşünmüyorum yani sadece mesajlaşsak bile bana yeter yani konuşmak için birine ihtiyacım var ve bu ihtiyacımı karşılayabilecek kişi sadece oymuş gibi hissediyorum. Sanırım beni üzecek şey ise beni ciddiye almaması ve hemen bi kenara atıvermesi olur
Soran+1 yılBuna hazır mıyım bilmiyorum işte
Soran+1 yılUzun zamandır hiç bir şey hissedemiyorum inan
- +1 yıl
Sormuş olduğun sorunun cevabını sanırım burada bulamayacaksın. Buna kendin tek başına karar vermen daha sağlıklı olacaktır. Bende ilk defa bu sayfaya giriyorum ve şunu görüyorum ki burdaki kullanıcılar bulanık nehirdeki timsahlar gibi bekliyorlar. Duygu sömüren şahısları saymıyorum bile.
Soran+1 yılKendi başıma karar veremeyen biriyim ve bu durum cidden beni strese sokuyor ve bu yüzden hayatı çok saçma yaşayan biriyim ama umarım bu sorumun cevabını bi şekilde bulabilirim
Soran+1 yılEn küçük kararlarımın bile onaylanmasını ve bi kişinin fikrini bana söylemesi lazım diye hissediyorum yoksa takılı kalıyorum. açıkçası sorunun yanıtını iki saattir nasıl verebilirim diye düşünüyorum sanırım bu biraz daha açıklayıcı oldu
Soran+1 yılFikir almam gerek diye hissediyorum en azından
Soran+1 yılGerçi nasıl birinden fikir aldığım da önemli benim için ama fikir alabileceğim birim olamadığı için şu an burdayım
Soran+1 yılZamanını ayırıp bana cevap yazman bile yeter ki bunun için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Bir yerde 'ihtiyacımı karşılayabilecek kişi sadece oymuş gibi hissediyorum' demişsin. Birde şöyle düşün ; hayatın sadece ondan ibaret olmadığını, insanın yaşamı boyunca farklı farklı şeyleri yaşayabileceğini ve hayatın nice sürprizlerle dolu olduğunu düşün. Bir bakmışsın ki öyle birini sevmişsin ki, sana daha öncekileri unutturmuş biri olsun.
Soran+1 yılÖyle biri olsa iyi olurdu sanırım. Geçmişi unutmayı cidden isterdim.
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSorun değil asıl sen kusura bakma bu saatte burdasın
Soran+1 yılOlmaz :)
Soran+1 yılYani mesaj atma manasında yazdım olmaz diye
Soran+1 yılYanlış okumuşum kusura bakma
Soran+1 yılSorun olur mu yazdın ya olur yazacaktım olmaz yazdım
Soran+1 yılNiye, benim utanmam lazım
Soran+1 yılTakma o kadar birbirimizi tanımıyoruz zaten utanılacak bir şey yok
Soran+1 yılOrası doğru bişi diyemeyeceğim
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılNeye evet demek oluyor
Soran+1 yılYoo
Soran+1 yılNeden bu kadar istiyosun ki konuşmayı
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılSana mesaj atamıyorum zaten bu platformu yeni kullanmaya başladığım için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Soran+1 yılCidden merak ettim neden bu kadar istiyorsun
Soran+1 yılSöyle demedim sadece merakımı söyledim ama sana mesaj atamıyorum
Soran+1 yılBen de öyle yani zaten sadece bi farklılık yapıp böyle bir soru sorayım dedim ben de muhtemelen buraya bir daha girmem
Soran+1 yılBilemiyorum
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılNası tahmin ettin acaba tam doğu sayılmaz güneyde
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılHayır da bu konuşma nereye gidiyor
Soran+1 yılSanırım hayır ama en azından şu anlık yazmamaya çalışacağım
- +1 yıl
Kalpten düşenin gönüle girmediği, gönülden düşenin eskisi gibi olamayacağı bu hayatta, her ne kadar kavuşma ihtimali zor olsada, umarım cesaretini toplayıp, sevdiğine en saf ve temiz duygularla onu sevdiğini söylersin ve vuslat gerçekleşip sevdiğine kavuşursun. Ben hesabımı iptal ettirip bir daha girmeyeceğim. Umarım kavuşursunuz. Hoşçakal.
- Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılİçinde kalmasın yaz ulan iki günlük dünya
011 Yorumla
Soran+1 yılHer gün kendimi gaza getiriş şeklim bu
- +1 yıl
Benim bir derdim varsa ve derdin sebebide belliyse bu bendeki derdi alıp ona sokarım.
Soran+1 yılNe diyon mk
- +1 yıl
Beyninin nöronlarina s0kiyim.
Oku anlam çıkar cahil.
Soran+1 yılPardon mk yanlış okuyom 100 kere okudum hem de
- +1 yıl
Pardon çıkalı...
Soran+1 yılCiddem özür dilerimm
- +1 yıl
Yaw tamam tamam
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
İyi geceler deli
Soran+1 yılSana da iyi geceler...
+1 yılİçinizden ne geçiyorsa onu yazın
07 Yorumla
Soran+1 yılOna karşı o kadar garip oluyorum ki ne yazsam bilemiyorum. Öyle bir şey yazayım ki konuşmayı kesmesin diye düşünüyorum ama bulamıyorum.
- +1 yıl
Hislerinizi duygularınızı açık açık söyleyin belki sevgili olursunuz
Soran+1 yılBi konuşmaya başlasak belki duygularımı açarım ama başlamak sanırım en zor karar
- +1 yıl
Sadece bir adım atmanıza bakıyor
Soran+1 yılAnlattıklarımdan fazlasını yaşadığım için daha doğrusu yaşattığı için adım atmak biraz garip yani sanki peşinden dolanan biri gibi duruyorum
- +1 yıl
Hmm anladım o zaman onun yazması daha mantıklı olur
Soran+1 yılOnun yazmasını beklemek sanırım bu bekleyiş sonsuza kadar sürer
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yaptiginda arsızlik
035 Yorumla
Soran+1 yılNalaka nalaka
Cevap sahibi+1 yılSeni sevmeyen birnin peşinden koşuyorsun yazık..
Soran+1 yılKendime yazık ettiğimi biliyorum lakin sence bu benim elimde mi
Cevap sahibi+1 yıl3 seneden beri neyin aşkı sen normal biri değilsin tedavi ol
Soran+1 yılSen aşkın nasıl bili olduğunu biliyo musun
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum ama olmicak bir sey icin ugrasmam
Soran+1 yılElimde diğil kii
Cevap sahibi+1 yılBosuna yorma kendini
Soran+1 yılDenedim onu da sonuç iç açıcı değil
Cevap sahibi+1 yılValla uğraşmamişsin
Soran+1 yılNası bu kadar eminsin
Cevap sahibi+1 yılEminim cunku sen vazgecmeyi deneseydin şu an bu soruyu sormazdin.
Soran+1 yılDenediğim zaman hep bir şekilde kendini hatırlattığı için hep başarısız oldum
Cevap sahibi+1 yılNeyse sağlik olsun üzme kendini
Soran+1 yılBu gidişle sağlık kalmayacak
Cevap sahibi+1 yılYani hayatina birini al bence seni mutlu edicek hemde o kisiyi unutturucak neden bunu denemiyorsun :)
Soran+1 yılÖyle birini bulamam heralde şimdiki zamanda herhangi birine güvenmek çok zor ve bazı şeylerden dolayı pek oralı da değilim
Cevap sahibi+1 yılBazı seyler neler
Soran+1 yılKendimde güvenmediğim şeyler var diyelim ve birinin benimle arkadaş olabileceğini de düşünmüyorum açıkçası
Cevap sahibi+1 yılNeden öyle düşünüyorsun gayet aklı başında zeki birisin
Soran+1 yılGeçmiş arkadaşlıklarımda sonuç iç açıcı değildi sorunun kimde olduğunu çözemedim hiç bi zaman hayatımdaki çoğu şey kötü gittiği için attık sorunun ben olduğumu düşünüyorum ve şimdiki insanların zevkleri ve isteklerine iyi bakmıyorum uyabileceğim bir insanı bulmak beni daha çok yorar ve bunu nasıl yapabileceğimi bile bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılHayatinda neden kötü gitti biraz da kendin icin yasa baskalari icin yaşama once kendini düşün kendini mutlu et
Soran+1 yılMutlu olmanın hissettirdiği duyguyu uzun zamandır duymuyorum ve mutlu olmam şu anki koşullarda mümkün değil sanırım
Cevap sahibi+1 yılNeden mümkün değil :)
Cevap sahibi+1 yılMutlu olmak seninde hakkin
Soran+1 yılBu hakkı ya ben kaybettim ya da birileri bu hakkı benden aldı
Cevap sahibi+1 yılKimsenin bir şey aldiği yok sen mutlu olmayi çok hakediyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılBak ben varim şu an benle konuşuyorsun
Soran+1 yılEvet seninle konuşuyorum ve vaktini çalıyorum bir bakıma bunun için özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılHayir ben seninle vakit gecirmekten mutluyum
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılUmarim seni meşgül etmiyorum
Soran+1 yılHayır tabii ki etmiyorsun burada benim için vakit harcıyorsun sonuçta
Cevap sahibi+1 yılKonuşalim o halde özelden yazabilir misin bildirim gelmiyorda
Soran+1 yılTeşekkürler konuşmayı düşünmüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAtma tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtma bence
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılÇünkü sana aşığım
Soran+1 yılAşık olacak birini arıyosan başka yerde araman daha iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt bak küserim bir
010 Yorumla
Soran+1 yılFikir ver o zaman
Cevap sahibi+1 yılNe Fikri
Soran+1 yılNe mesaj atiyim