Olum "sevgilisiz gençliğin bitmesi" kadar kötü bir duygu yok lan. Evlat acısı falan diyorlar evlat acısı da neymiş sinek ısırığı gibi acı. Evladın ölse yeniden baba olursun veya başka evladın varsa onla teselli bulursun. Ama gençlik bir kere bir daha geri gelmiyor lan. Spor yap, sağlıklı beslen falanda avuntu "yaşına göre idare eder" olursun anca ama genç olmamazsin g***ne dambıl soksan yüzün 18-27 yaşındaki gibi gencecik olamaz.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok kötüyüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En olmaz yerde tanıstım dünyam oldu. Tam 27 28 yasındaydım hiç beklentim yok kimseye inanmazken geldi hayatıma. O yğzden sen şimdi yok dersin ummadıgın amda gelir delinin biri bro, kafana takma
27 mıydın 28 mı çok fark eder çünkü.
27 25'e yakın genç yaş. 28 yaş ise 30 yasa yakin yaş.
28 yaşında karşıma çıkacak kıza tek bir diyeceğim olabilir "git 18-27 arası bir erkeğin altında inle" ne yapacan beni.
Bu kafayla normal ozaman senin sevgilisiz kalman , sevgiliyi boş ver sevilip sevilmezsin de , sen inletmekten ibaret arıyorsan esc ara
28 yaşında benle sevgili olacak evlenecek kadının zaten esc den farkı yoktur. 18-27'lik gençler ilah gibi, yeri gofu yaradan erkekler varken zaten kadın gidip 28'lik kart benimle oluyorsa namusu, serefi yoktur.
28 yaş yaşlı olum asla 18-27 yaşın tazeligi yok
27 yasa genç denilird 28 yasa dayı deniliyor yaşlı yani
İnanılmaz moralim bozuk bana 28 yaş üstünü övme güzel kardeşim moralim daha da bozuluyor. Ağır antidepresanlar ile ayakta duruyorum. Lütfen bana 28 yaş övme
28 yasındayken tanısanbenim 😃 sevdiğim kız ozamanlar 23 yasındaydı 😀 ha yaslıyım ya da gencim farketmiyor sen şu yasında hala mutsuzsan senin sorunun yaşınla alakalı degil 😃 ha 27 28 yasındaki kişiyle de olabilirdim yaşı o kadar diye kadına esc. Diyecek kadar aklı kıt degilim. Ne diyim sen bitmişsin zaten iyi ki sevgilin yok kızın hayatı kararırmış😀 şu yasına kadar yaptıgın tek doğruluk eminim ki sevgilisiz olman
Ben önceden böyle değildim. Yalnızlık beni bu kadar öfkeli yaptı. Bu yasa kadar hiçbir şey yasayamanin öfkesi. Ergenligimde bile sivilcesi olmayan ben sırtım full sivilce doldu doktor stresten dedi. Sarı reçeteli antipsikotik ilaç kullanıyorum. Ailem bu halimi görmesin diye ayrı eve çıktım.
Ailen niye görmesin bro, kendini gizleye saklaya yaşadıgın için de çok şey kaybettin bence. Gençlik öyle karıyla kızla gezmekle tozmakla yaşanmıyor aslında , sevgisizlik en büyük etken. Sevildigini hissetmen lazımdı.
Babam, babaannem ve kız kardesim üzülüyordu bu halime bende kendim eve çıktım. Sık sık geliyorlar zaten. Zaten iki sokak ötede kiracı çıkınca ben geçtim. Hayatımda zaten babam, babaannem ve kız kardeşim için bu hayatta tutunuyorum. Bu üç kişi için katlanıyorum bu çileye.
kara hapı yut evlat
Bir tarafıma soksam olmaz mi
Ölüm benim gençliğim bitti lan gençliğim ben talnidim diye değil gençliğim bitti diye üzülüyorum. Bana sevgili bulma önerisi vermeyin. Gider peruk takar Taksim'de kendimi pazarlarim ama bu saatten sonra kadın falan istemiyorum. Ben gençken neredeydiler lan 20-25 yaşındaki yaşıtlarım kollarında kız arkadaşları ile gençliğini yaşarken ben onları izleyerek yaşlandım ya al o black pilli müsait bir..
Aynen öyle. 28 yaşında eline kız eli değmemiş erkeğim. İleride karım olsa bile benim tevrubesizligimi görüp bu ne lan bu yaşta daha s** s**meyi bilmiyor diyip beni ya boşayacak ya da gizli gizli aldatacak.
Gençliğim bitmiş lan benim karımı s*mis olsalar ne isterse bütün aşiret ile grup yspmos olsun ister bakire olsun. Kız bakire olsa benim gençliğim geri mi gelecek
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!