Aşk İlişkileri Sevgiliniz ya da eşiniz uyurken bilmediğiniz birinin ismini sayıklarsa ne yaparsınız? MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Uyurken sevgiliniz tanımadığınız bir hemcinsinizin adını sayıklıyor ne yaparsınız? Hadi yaratıcılıkları görelim 😂 Arkamı döner yatarım, ona güvenim tam. O anda umursamam ama sabah hesabını sorarım Biraz dinleyip ne dediğini anlamaya uğraşırım, sonra uyandırırım. Çok sinirlenir hemen uyandırıp hesap sorarım. Ertesi gece aynısını ben yaparım kudursun. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgiliniz ya da eşiniz uyurken bilmediğiniz birinin ismini sayıklarsa ne yaparsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Üzülurum belkide kavga bile ede bilirim ama ilk ömce o kişinin kim olduğunu sorarım zaten istemsiz olan birsey ama demeki düşünuyor ki şurr altında kalmış 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Belki alakasız biri inanırmısın😂 Yorumla
Zat-ıakrep Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Bi daha uyanmaması için boğarım ösnsjsm 1 2 Yorumla MrConfused +1 yıl Ne kadar iyi bir kız maşallah 😂 Yorumla Zat-ıakrep +1 yıl Tabii🥳 Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Yastığı alıp boğabiliyor muyuz 😀 1 4 Yorumla MrConfused +1 yıl Ne kadar hümanistsin kız 😂 Yorumla VEGA0 +1 yıl O durumda hümanistlik mi kalır 😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Senden korkmalı o zaman erkekler 😂 Yorumla VEGA0 +1 yıl Ben zararsız bir kızım 😈 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Hem uyandırıp hesap sorarım, hem de Ertesi gece aynısını ben yaparım kudursun. Anca hıncımı alırım 🙂 1 4 Yorumla MrConfused +1 yıl Hani ponçik bir kızdın 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Her zaman ponçik olursam o zaman korkun 😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Haklısın bak çok pozitiftik psikoluk bir durum 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet altında başka bir şey de yatıyor olabilir, farklı bir psikolojik sorun da olabilir. Major depresyonun hep iyi olan dönemi gibi Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Biraz dinleyip ne dediğini anlamaya uğraşırım 1 2 Yorumla MrConfused +1 yıl Ayıp ayıp 😂😂 Yorumla Nickbulamadim91 +1 yıl 😁 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ertesi gece aynısını ben yaparım kudursun. Hatta sevişirken adını söylerim başkasının 😂 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Rüyalara da takacaksak hiç yaşamayalım ilişki filan.. 2 0 Yorumla
trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ağzını ortarisa çarparım 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Şiddeti sevmeyiz 😂 Yorumla
Lanetli_kek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı. O kim derim wjshds 1 0 Yorumla
Petrichorr1 Takip Et Xper 3 Yaş: 109 +1 yıl Bayaaaa kırılırım sabah hesabını sorarım 😂 2 1 Yorumla MrConfused +1 yıl İntikam😈 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. rüya der geçerim 1 0 Yorumla