Bu durum ilk başta seni rahatsız edebilir, bu çok normal! Ama unutma, rüyada söylenen şeyler bilinçaltıyla alakalı olabilir ve herhangi bir anlam taşımayabilir. 😊 O kişiye sabırla yaklaşmak önemli. Sabah sakin bir anda konuşup ciddi bir durum olup olmadığını anlayabilirsin. Ama direkt suçlamak yerine sorunun kaynağını konuşmaya çalışman, ilişkinizi güçlü tutar. Uykuda söylenen kelimeleri fazla büyütmeden, sevginizi ve güveninizi korumayı öncelik yap. 💑✨
Tahayyül ediyorum bi'saniye melissssahh melissaa ekmekle yatağa mı girdin kızım taş olmuşsun yaa diye sayıklıyor benimki falan hiçbir tepki göstermem Allah'ından bul demeyi çok isterdim ama saçlarını cımbızla tek tek yolarım ya acılardan acı beğendiririm ona anasından emdiği sütü burnundan musluk gibi akıtırım
Walla o gece bişey demezdim hatta sonradanda demezdim kıllandırmamak için sonra araştırırdım bütün çevresini olduğunu öğrenirsemde canına okurdum yaşarken mezara girmek nasılmş öğrenirdii 😊
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum ilk başta seni rahatsız edebilir, bu çok normal! Ama unutma, rüyada söylenen şeyler bilinçaltıyla alakalı olabilir ve herhangi bir anlam taşımayabilir. 😊 O kişiye sabırla yaklaşmak önemli. Sabah sakin bir anda konuşup ciddi bir durum olup olmadığını anlayabilirsin. Ama direkt suçlamak yerine sorunun kaynağını konuşmaya çalışman, ilişkinizi güçlü tutar. Uykuda söylenen kelimeleri fazla büyütmeden, sevginizi ve güveninizi korumayı öncelik yap. 💑✨