bu benim basima geldi benim eski sevgilim evlenmis benim numsramida silmemiss gece beni ruyasinda sabaha kadar sayiklamis brnim yuzumden kavga etmisler sabsh kadin telefona bakmis benim ismim cok sinir oldum ama sonucta benim ismimi niye sayikliyosun sen yalan mi karisina saygi duymasi gerektigi yerde kendimi cok kotu hissetim o an
29 Yorumla- +1 yıl
Uydurma değilse eğer zor bir durum. Sana söylemesi de başka bir handikap.
- +1 yıl
Yani evlenmis defterler kapanmis o herif silmesi lazimdi
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 607 cevap paylaştı. Şantiyeden der geçerdim :D
110 Yorumla- +1 yıl
Bak bak 😄
- +1 yıl
Hımm iyi o zaman şantiye deyince şey oldu bir an 😁
- +1 yıl
Çok da gezer ama. Hadi oldu ya bir bayan ismi telaffuz etti 😬
- +1 yıl
Helal olsun sana. Bu derece güven varsa ilişki sağlam ilerliyor demektir. 👏👏🙏
- +1 yıl
🙋🏽♂️
+1 yılKim diye sorardım ama gereksiz kavga çıkarmazdım. Hepimiz rüyada neler görüyoruz.
Ben dün gece Sadık diye bir arkadaşı gördüm liseden beri gormedigim çocuk. Napacan bana Sadık kim diye mi soracak 😂😂😂21 Yorumla- +1 yıl
Onu da sormasın bir zahmet 😂
+1 yılKayda almak mantıklı gibi
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılUyandığında sorarım, ağzına kürekle filan vurmam, kızgın yağ dökmem, gebertmem, boğazını sıkmam.. Zorba değiliz şiddet olmaz. Sonra erkek bir kadına yapsa bunları kadına şiddet oluyor. Ülke ülke değil cani kaynıyor mübarek cevaplara bak. Adam sabah uyanır sorarsın bu kim diye tatmin edici bir cevap alamıyorsan ayrılık kararı alırsın bu kadar basit.
21 Yorumla- +1 yıl
Bravo 👏👏
Aile & Toplum konusunda 988 cevap paylaştı. Ertesi gün ben de uyumuş numarasi yapip onun sayıkladığı adı sayıklardım o anlardı :D
97 Yorumla- +1 yıl
Bu da aklıma gelmişti benim 😄 yapılabilir ama 24 saat sabretmek lazım
- +1 yıl
Bu harika
- +1 yıl
@SextazizM
Hayır gelmedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim taktigim daha iyiydi gece tam derin uykusundayken onu konustururdum uyku ile uyanıklık arasında herşeyi sorar cevabimi alır yatardım 😂😂 ayıkken anlatmadığı sakladığı herşeyi uyku ile uyanıklık arasında yalan söylemesinin imkansız olduğu durumda öğrenirdim sabaha birşey hatırlamazdı konu geçince ben bildiğimi söylediğimde şoka girerdi sen nerden biliyorsun diye 😁😁
23 Yorumla- +1 yıl
Vayy taktiğe gel 😁
Cevap sahibi+1 yılTabi isim söylemiş söylememiş umurum değil ben herşeyi öğreniyordum zaten😂
- +1 yıl
Beyin bedava 👍
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu gayet normal bir şey aslında gün içinde birçok kişi ile muhattap oluyoruz. Kimine kızıyoruz, kimine övgü yağdırıyoruz. Ve ister istemez bilinç altımız hep bir şeyler ile ve isimler ile meşgul. O gün birinin ismini çok sık telafüz etmiş olabilir ve o kişiyi de rüyasında görüyor olabilir. O yüzden çok kuşku ile bakmam. Ama aynı ismin sürekliliği var ise o zaman duruma bakılabilir :)
30 Yorumla Rüyalarda genellikle bilinçaltımızda olan şeyleri görürüz. Sakladığımız korktuğumuz veya onu sildiğimiz şeyleri.. Rüyalar kişinin iç yaşantası duyguları bilinçalına ilişkin ipuçları verir. Bu yüzden bir gizliden gizliye onun hayatında sayıkladığı insanı gün gelip anlatana kadar kafamda hep o kadının isminin ne zaman geçeceğini beklerim. Taaa ki söylediğin anlam ve arasındaki ilişkiyi çözmeye çalışırım
10 YorumlaEger sevgilim gece uyurken bir kizin ismini sayikliyorsa bende baska gece o uyumamisken ben uyumus rolu yapar bir erkegin ismini sayiklarim cenk cenk cenk diye bagiririm acaba ne tepki verir diye 😂😂😂
17 Yorumla- +1 yıl
Cenk derken? 😂
- +1 yıl
Bence başka geceyi bekleyecek sabrı bulman zor. Cenk ismi durduk yere çıkmadı diye düşünüyorum 🤔 😃
- +1 yıl
Adamı kalpten götürürsün maazallah 😄
- +1 yıl
Çok sert 😄
- +1 yıl
Yazık ya ben acıdım şimdi 😄 beklemediği bir anda olması çok fena
- +1 yıl
Çözüm çok pratik yalnız. Tuttum 👍
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yavaş olun be.. Bu nasıl bir hırs ne derece bir kıskançlık. Yorumlardan korktum valla :D
41 Yorumla- +1 yıl
Ne canavarlar besliyormuşuz 😃
Ben de kayda alırdım, boşanma davası açar delil olarak kullanır tek celsede boşanırdım heralde. Günümüz neslinde evliliği çok hafife alıyorlar. Yazık yazık evlilik ölmüş ağzına tüküreyim böyle evliliğin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın ismiyse hemen kayda alırım ertesi gün o gelmeden uyuma numarası uapıp ben de erkek ismi sayıklarım nasıl oluyormuş anlasın köpek tepki verirse de kaydı açıp hesap sorarım ay bak olmayan koca sinirlendim 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Sakin sakin 😉
+1 yıl"Kocam derim akşan uykunda yeliz diye birini sayıklıyordun adını sayıklayacak kadar önemli kişi kim"derim. Gülerek sorarım bunu😀
19 Yorumla- +1 yıl
oda sana gülerek cevap verirdi
- +1 yıl
@Kabasakal0606 Ben sevdiğim adamın affedersin de ne b*k yediğini bir bakışından anlarım.
Yalandan işi şakaya vurmaktır meselr ben ağır konuşurum altından kalkamaz
- +1 yıl
Yeliz 🤔
- +1 yıl
harbiden bir de bu var demi ben ne yaptıgını gözünden anların yanlış anlamada bazen ruhunuz da duymaz
- +1 yıl
@Kabasakal0606 İşinin ehliyse ruhum duymaz. Ama ben de kaçın kurasıyım o kurtsa ben tilkiyim 😉
- +1 yıl
Uydurdum yeliz diyez😂
- +1 yıl
Bu Yeliz ismi boş yere çıkmaz 😂
- +1 yıl
Esralar mı dersin..
Sevgüller mi dersin
Oooooo yani 😂 - +1 yıl
kaçın kurasısın bilemem ama o nanneyi yiyecek cesaret olmalı ben ce bu her iki taraf içinde geçerli
+1 yılKadın ismi sayıklarsa bir yere kadar... Ama "Mahmut" filan diye sayıklarsa konu bitmiş demektir! :P :)
13 Yorumla- +1 yıl
Erkek ismi şüphe uyandırmaz yani ha 😬
- +1 yıl
Tam tersi... Rekabet edilemeyecek bir durum :) O açıdan bitmiştir :P
- +1 yıl
Peki dediğin gibi olsun :)
+1 yılSabah uyandığımızda sayıkladığı ismin kime ait olduğunu sorarım. Sırf bir kadın ismi sayıkladı diye olayı yanlış yerlere çekmeye gerek yok. Bende gördüğüm bir rüyadan etkilenerek erkek ismi sayıklamışım ama oysa hayatımda öyle biri yok.
22 Yorumla- +1 yıl
@Kovmiirem Evet, olabilir :))
+1 yılHemen sesszce pesine duser ole biri var m yok m hikaye ne bulmaya calisir sonra kndisinden teyit alrdm. Bosamak... yok ole b dunya bosamam benim olan bnmdr b sayiklama ile yapmam ama uzn soluklu duzenli b haltsa agzina...
20 Yorumla
+1 yılO sayikladigi kişiyi bulur eşime ne yaptığını sorardım
18 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bulcan ki
- +1 yıl
Tabiki de eşime sorarak
- +1 yıl
Anladım.
- +1 yıl
Anlamana sevindim
Napayım abi esime kimdi o sayikladigi adam deyip kavga cikartip doveyimmi veya oldureyimmi bazı kansız şerefsizler gibi - +1 yıl
Öyle demeyelim de 😊 senin uygulaman da acı çektire çektire intikam alma resmen. İnceden inceye işkence.
- +1 yıl
Abi sayikladigi kişiyle bana ihanet edecek bir sey yasadiysa iskence diye saysin yok sıkıntı içermeyen başka bir şey varsa gönlünü alırız elbet o kadarda değil ama erkek adam şüphelenir kıskanır yani
- +1 yıl
Doğrusun tebrikler 👏
- +1 yıl
Eyv 😁😁
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Uyandırırım ve ismi sayikladigi kişi kim diye sorarım
11 Yorumla- +1 yıl
Anında görüntü..
Şüphelenmeye başlarım huzursuz olurum... Sayıklamasi illâ bişey olacağı anlamına da gelmez.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı duygular bende de oluşacaktır. 😕
+1 yılSayıklıyorsa sorarım kim bu aşifte sonra söyler belki yani söyleme ihtimali cok yüksek bende münasebetine göre boğarım onu jshdhdhdh
#ErkeğeŞiddeteHayır
#NeOlmuşSayıklamışsa
#BukadardaAbartmaİstersen
#YaYeminEderimSaçmalıyorsun
#MsBesiktas10 YorumlaAile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Direk ucan tekmeyle duvara yapistirirdim ne demek baska isim sayiklamak 😱
11 Yorumla- +1 yıl
Uçan tekme wuhuu 😂
Abartmayın ya belki rüyasında bir ünlü gördü onu sayıklıyor
11 Yorumla- +1 yıl
TV yasaklarım diyolarmış şimdi 😄 teknoloji tablet pc yasak 😉
+1 yılKayda almak gayet iyi uyanınca sormak lazım kim bu diye. ya da kayda alıp ertesi gece uyanıkken başka bir erkek adı sayıklayıp sorduğunda ona o videoyu izletmek de iyi olurdu.
10 Yorumla
+1 yılBunlara takılmasınlar ya. Geçmişten bir sevdiğim vardır, aklım yerinde değil uyurken sayıklayabilirim.
Ama eşimi seviyorum şu an ben, o geçmişte kalmış. Unutulmamış, hepsi bu. Çok takmayın. :D10 YorumlaAt yarışımı oynuyon kız sen diye sorarım
https://youtu.be/YM5j_-okpYQ10 Yorumla
+1 yılyastığı kafasına yapıştırırım hemde bakmam bile sonucuna sersemlemiş uyanır sonra başlar kavga bağırırım çığırırım çok pis olurum off 😤
20 Yorumla
+1 yılYakasından tutar salalr uyandırırdım kimi sayıklıyon lan sen derdim baktım eveleyip geveliyo çakardım bir tane yallah salona. Sabaha Allah Kerim
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Rüyada kayda alır yakın takibe alır dim rüyaya bakarak amel edilmez ama sayikladigi isim erkekse cidliyim alırım aldatma varsa ikindi ye yetistiririm
20 Yorumla
+1 yılHukuk okuduğumdan dolayı bana saygı duymasını beklerim öncelik sabah metin bana güzelce anlatmasını açıklığa kavuşturmak isterim
20 Yorumlane sayıkladığına bağlı. ayşe diyorsa sadece kalkınca sorup ayşe kim diye yüzünün alacağı hale bakarım...
20 Yorumla
+1 yılUyuyorken Agzına tokatla vururum. Sert bir biçimde böyle o sessizlikle şlaaaap diye okkalı bir şekilde.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar ilişkilerinde uyku uyurken bile zan altında kalmaları, onları istemdisi bile olsa kasmaya ve bilinçaltlarini o noktaya sürüklemeye mecbur tutuyorsunuz... Sonrada vay başka birinin adını sayıkladi.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu sadece bayanlara sorulmuş bir soru değil ki aynı durumu erkekler de yaşayabilir. Bence partnerin bunda suçu yok katılmıyorum görüşe.
+1 yılBilinçaltı... 😃 😃
Geceleri "o davayı mutlaka kazanmam lazım" diye sayıklıyormuşum ben de 😄33 Yorumla- +1 yıl
Avukatlık içgüdüsü hep :D
- +1 yıl
Hakim var dağılın.
- +1 yıl
@Bugraaltas valla 😃
+1 yılTedirgin olurdum... bir iki gün izler acaba hareketlerinde fark etmediğim bir değişiklik olmuş mi diye bakar.. sonra dayanamaz sorardım
10 YorumlaSayıklama stiline bağlı 😏
Mesela sayıklarken yüzümde tebessümlü bir ifade varsa
"O ağız uçan tekmeyle maksimum seviyede kaydırılır!!!" 😎10 YorumlaAile & Toplum konusunda 609 cevap paylaştı. erkek sayikliyorsa seks istiyordur sayikladigi kadinda
kadin sayikliyorsa asik tir o adama ikiside kötü yahu11 Yorumla
+1 yılÖnce bir sorarım sonra yapıştırırım ağzına.
13 Yorumla- +1 yıl
O da seni döverse 😬
- +1 yıl
Beni dövecek adamı lime lime ederim. O kadar. 😂
- +1 yıl
Ashabi burdan geliyor anladık 😁
+1 yılUyandığında sorarım eğer yalan söylediğini anlarsam yakın takibe alırım. Altında bir şey mi var anlamak lazım.
10 Yorumla
+1 yılYastığı bastiririm yüzüne sayiklaya sayiklaya ölsün
11 Yorumla- +1 yıl
Adamı öldürdün
Kızlar daha saldırgan erkekler daha mütevazi yorumlarda çok ilginç
13 Yorumla- +1 yıl
Devir ters işliyor 😁
- +1 yıl
Kalkıp da “Keserim o kadını” diyecek halleri yok 😄
- Aile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılBişey Dememe Hakkımı Kullanabilirmiyim.. Uygulamacı Biriyim de
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi bir yaptırım olurdu
ne kaydı dayanamam ki uyandırır ne diyon sen derim :D
20 Yorumla
+1 yıluykuda tanımadığım o adamın ismini sayıkladığına göre bilinçaltında o adam var demektir. onu hipnotize ederek taa çocukluğuna kadar inerim.
10 Yorumla
+1 yılKafayı yerdim sanırım. 😒 o günden sonra eşimi yakın takibe alırdım. Olayın aslı var mı, aldatıyor mu, gizli kapaklı işler çeviriyor mu bakardım.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 927 cevap paylaştı.
+1 yılfenaa durum aynen kayıt alıp sorulabilir ama illa altında bişey aranırmı bilemem
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorarım kim olduğunu şüpheli cevap verirse kapının önüne koyarım
10 Yorumla
+1 yılSayıklayabilir bunu ne gibi bir soruna dönüştüreceğim sanki.
10 Yorumla
+1 yılHortum çeker suyu yüzüne tutar bütün odayı batırıp salonda uyurdum
10 Yorumla
+1 yılBeki rüyada onu görüp de korkmuş ne olduğunu sorardım yarın :))
10 Yorumla
+1 yılAnlarım ki bilinçaltını kirleten başka bir isim var ona güzel bir meditasyonla bilinçaltı temizlemesi yaparım binevi hipnoz..
10 YorumlaUyandırırım o kim diye kızarım 2 saat başının etini yerim itiraf edene kadar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılilk önce sorarım kim bu diye. sonra duruma göre icabına bakarım.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. her insan deli olur buna.
sabah konuşurdum bu konu hakkında 🌪10 Yorumla
+1 yılBöyle durumlarda ön yargılı olmamak gerekiyor, hiç ummadığım bir şey de çıkabilir. O yüzden çaktırmadan öğrenmeli.
20 Yorumla
+1 yılBogazina sarilir kim o kadin derdim😂 uyandigi en guzel uyku olurdu
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 16,3b cevap paylaştı. Kulak kabartır dinler ve o isimdeki tanıdıklar varsa gerekli araştırmayı yapardım sanırım.
10 Yorumla
+1 yılBen sayıklarken konuşum.. Orda öğrenirim.. 😏
Yapmışlığım var 😄
#Vesselam10 YorumlaBen çoğu zaman iş arkadaşlarımın adını sayıklıyormuşum ama hep bahanem yaşları benden büyük ablam onlar oluyor..
10 YorumlaÇok dizi izlediğini düşünürüm. Etkileniyor, yazık. Izlememeli, izledikçe etkilen... 😕😔😢😭
10 YorumlaKafasını oynatırım ya da ağzımı tutarım susana kadar 😅
11 Yorumla
+1 yılTaktiğim belli kağıda yazarım o adı eline koyarım uyandığında konuşu verir.
10 YorumlaYarin hayatında bu isimli biri var mı beyy diye sorarım. d
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel yaklasim
- Devamını Gör (196)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım