AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Bal fantezisi varsa gelirsin aklına
Tabiki hatırlar boğazına dizilir lokmalar
Afiyet olsun ne diyim, atmıştır diyen var.
O ihtimalde var ama şöyle düşün atma sebebi seni hatırlatmış olmasıdır
olay şöyle , adam benle buluşmak için yalvarıyordu. Ben buluşmayınca da bana küstü , hayatından çıkardı, bende sen beni çıkaramazsın dedim. Yanına gittim , balı verdim, seni seviyorum , görüşmek istiyorum buluşalım dedi. Tamam dedim. Düzgün dur ama dedim. Ertesi günü bana öpücük atmış, ben de ben sana düzgün dur demedim mi daha yeni barıştık dedim. Sonra da muhabbet orada bitti.
Bence yer o ya
Yer o zaman ya yese de yemese de her bal yiyisinde bir anı olarak kalican hafızasında
Adım atar mı sence
Eğer flört süresi boyunca aranızda gerçek bir bağ oluşmaya başladıysa ufak sebeplerden seni kaybetmeyi göze alamaz ve geri döner ama dönmezse bil ki doğru insan değildir. Küçük sebeplerden ilişkiler bitmemeli bunu anlicak olgunluktaysa şanslısın
Değilse de şanslıyım ki kurtuldum
Çok ince bir hareket bence
olay şöyle , adam benle buluşmak için yalvarıyordu. Ben buluşmayınca da bana küstü , hayatından çıkardı, bende sen beni çıkaramazsın dedim. Yanına gittim , balı verdim, seni seviyorum , görüşmek istiyorum buluşalım dedi. Tamam dedim. Düzgün dur ama dedim. Ertesi günü bana öpücük atmış, ben de ben sana düzgün dur demedim mi daha yeni barıştık dedim. Sonra da muhabbet orada bitti.
Öpücük atmasına neden sinir oldun anlamadim
Bence seviyosan vazgecme
Ama gerektiği yerde dee tavrını koy
Bir gün önce konuştuk çünkü, kendimi rahat hissetmiyorum , huzursuz oluyorum , bana cinsel ima yapma , üzülüyorum dedim, tamam asla yapmadım, yapmam da dedi. Ertesi gün öpücük atmış
Öpücük bişi değil ama
Flortun bu sonuç olarak, nasıl flortlesicek opucukte atamiyoda
Çok takiyosun, bence biraz salman gerekiyor
Teşekkür ederim, belki de , ama onun beni ciddiye almayıp ertesi günü atması canımı sıktı, ve bana abartma istersen bile demedi
Cepte görmüş seni, sevmiyorsan uğraşma boş ver, boşta kalinca donuyolar
Allah onu ıslah etsin o zaman ne diyim
Amin amin, çok iyi kalpli hassas bir insana benziyosun lütfen kendini böyle geniş insanlar için yıpratma , Allah gönlüne göre seni sevecek birini nasip eder sana , ama gerçekten sevilinen insanları görünce o güne kadar hiç sevilmedigini anliyosun ve bu farkındalık üzüyor insani
Böyle üzülmeye can kurban :) dilerim şeninde karşına hep kendin gibi halden anlayan insanlar çoklar :)
Ne tatlı bir hediye inşallah değerini bilir
Sanmıyorum , küsüz.
Barıştınız mı
Yok ya işler sarpa sardı , buluşmaya çağırdı, gitmedim diye trip atıp görüldü attı, bende önceki çirkin davranışı için özür de dilemedi bir de üstüne trip atıyor diye görüşmek istemiyorum senle, kötü biriyim gibi hissettiriyorsun dedim, ona da görüldü attı, durumlara bakıyor arada ama bittik bence. Eskisi kadar bile iletişim kalmadı. Baya üzülüyorum ama adım atmak da lafımı yemek olacak
Canım sana bir abla tavsiyesi. Bence senin adım atman lazım. Gereksiz triplerle sen bu noktaya getirmişsin. Çocuğun bir hatası yok. Bu devirde ilişki kurmak çok zor yıkmak çok kolay. Millet sevgili bulmak için dualar ediyo namazlar kılıyo sen elinin tersiyle mi itiyorsun. Hoşlandığım çocuk beni buluşmaya çağırsa hayır demezdim hiç. Belli bir yaştan sonra yalnız kalıp keşke adım atsaydım dememek için o adımı at pişman olmazsın. İçinde kalır yoksa ömür boyunca
bir şeyden şüphedeyim. Bunun adı Ahmet TEK diyelim. Beni bununla küsken sürekli Okan diye sahte bir Profil ekleyip duruyordu. Bende kabul etmedim hiç. Sürekli durup durup ekleyince kimsiniz dedim. Ben Kaan yanlışlıkla oldu kusura bakmayın demiş. Ben Okan ya da kaan diye kimseyi tanımıyorum. Sildim engelledim. Geçen gün beni 1000 kitaptan Ahmet Okan TEK diye biri eklemiş. Ama resim yok. Profili açar açmaz eklemiş. O mu acaba? Sahte profilde bendim mi demek istiyor? Kendini mi hatırlatıyor? Yoksa gerçekten çok büyük bir tesadüf mü kafam çok karıştı. Sizce ne?
Biliyorum seni istemiyorum dediğim için ona adım atacak tüm kapıları kapattım ben, farkındayım. Ama o kendini bana hatırlatmaya mı çalışıyor ne yapıyor? Yoksa ben öyle olmasını istediğim için alakasız bir konuda alaka mı koruyorum anlayamadım
Kendini hatırlatmaya çalışıyor olabilir. Bence bir adım at içinde kalmasın. Belki de çok mutlu olacaksınız bilemezsin ki
Sabah yazdım bu profil sana mı ait diye. Hayır dedi. Anladım dedim geçtim. Akşam öğretmenlerin dolandırmak için Antep’ten bir ziraat çalışanı öğretmenler adına kredi başvuru yapmış, onaylananlarınkini bir hesapta biriktirip kaçma planı yaparken yakalanmış. Benim hesap adına başvurulmuş onaylanmış. Sende de olabilir hesabını kontrol et diye mesaj attım. Baktım teşekkür ederim dedi. Çıkmış mı dedim. Bu sefer görüldü bile atmadı. Ya nazlanıyor. Ya da intikam için bu sefer açmayacak bile mesajı
Çıkmamış , zaten maaşım farklı banka çıkmaz yazmış. Bilmiyordum farklı banka olduğunu dedim. Çok teşekkür ederim demiş. Bana 110 kitlemişler sağolsunlar. Senle konuşmak için bahane arıyor gibi oldu demi mesajlar dedim. Gecenin ikisinde bakmış mesaja ama cevap yazmamış. Görüldü yedim yine. Bence zaten ilk attığımda da bildirimlerden görmüştür o mesajı. Görüldüyü 2 de atmış. Daha fazla yazarsam gurursuzluk gibi olacak. Yazamam artık. Bitmiş bence sürdürmeye gerek yok
Yeni birini bulmuş galiba. Eski flörtüm de böyle soğuk yapmıştı meğerse yeni birini bulmuş
Olabilir , ben ertesi gün buna saf gibi bir de özür mesajı yazdım. Tutarsız davranıp tüm faturayı sana kestim. Sana haksızlık yaptım gibi hissediyorum. Seni kırdığım için üzgünüm, özür dilerim diye. Ona anında cevap yazdı ama tek kelimelik Estağfirullah yazmış.
Ya reddedilmemek için ufak adım atıyor, ya da gerçekten artık sallamıyor
Çocuk baya aşık
Değilmiş, dün bitirdim ben. Kendi itiraf etti hoşlandığını, senin itirafını bekliyordum diye sıkıştırdı beni. Bende dedim senle de sensiz de mutlu olamıyorum ben diye. Görüşmek istemiyorum dedim. Sana inanmıyorum güvenmiyorum dedim. Ben sana vaatte bulunmadım dedi, tutuldum da demedim dedi. Sende bu kadar tutkuluyken baya mantıklı konuşuyorsun dedi. Anladım ya tavlayamadım diye hırs yaptı o. Tavladığını farkedince de ben sadece hoşlanıyorum muhabbetine getirdi
Heyecan duyuyormuş bana, benim de ona heyecan duymamı onunla heyecan paylaşmamı istiyormuş, ben seninle böyle bir paylaşımda olmak istemiyorum, görüşmek istemiyorum dedim. Bitirdim bu sefer. Aşık numarası yapıp işi cinselliğe bağlayan , sonra da ben aşık değilim diyen pisliğin biri net
Ay fena cringe iliski
Niye ki? Biz arıcıyız. Çok sohbetimiz oldu bu konuda. Söylemedi hiç ama hafî canı çektiyse diye düşünüp kendi üretimimiz olan balı değer verdiğin birine götürmenin neresi kötü? Kötü olan bir şey varsa batı özentiliğidir. Yabancı kelimeleri Türkçenin içinde kullanıp yarı ingilizce yari Türkçe konuşup kendini havalı sanmaktır 😄
sakin ol ya bisey demedik
aklindan bile gecmezsin
Yerken bile mi 😂 şey de mi demez, enayi malı ne tatlı 🤣
Hayır
Bu bal nerden geldi bile demeyecek mi 😂
Balı sen vermedın mi eline yani şu yüzden hayır dedim sen küstüğünde gönlünü almayan biri neden hatırlasın seni
Haklısın sanırım
anladııım abimiz biraz illegal takılıyor sevmediğin şeyleri yapması yanlış tabi hemde flörtün daha ama dediğim gibi hatırlayacağını pek sanmıyorum :d
Duruma gülücük atmış biraz önce
Bundan olmaz senle oynamak için flört olmuş yani sal gitsin
Bende ayı emojisi attım
Balı teni yemeyi dusunurse hatirlar
Nasıl anlamadım
Diyorumki teninde yemeyi dusunurse hatirlar özler
Onu kabul etmiş olsam zaten aramız açılmazdı ki 😄
O yuzden acildiysa boş ver acilsin
Görüştüğümüz gün elimi filan tuttu, içini çekti baya heyecanlıydı aslında, ben sana kırılsam bile küs kalamam filan dedi
Elini veren kolunu kurtaramaz anla
Anladım zaten , o da kolu almakta zorlanacağını anladı, uzadı
Bosveeeer
Aklına nerden geldi anlatmak istermisin biraz 😀
Kestane balının diyarı Zonguldak’tan selamlar dermişim 😂 arıcıyız, onla da çok muhabbeti döndü , hiç söylemedi ama canı çekmiştir belki diye götürmek istedim, hepsi bu. Para verip böyle bir hediye seçmedim
Mdlsmdlalsl erkekler sizin Allah belanızı verecek, yatcak yeriniz yok oğlm sizin 😀kızın ince düşğncesine bak ya canı çekmiştir diye bal götürmüş.. İnşallaaah unutamaz da arı gibi gezer peşinde😀
Valla o çiçek yerine poka konmayı seçenlerden oldu sanırım 😄 aramız açık, 1 haftadır ne o ne ben mesaj atmadık
Nereden nereye? Ay kız noldu ayrıldınız mı
Bence birleşemedik hiç. Ah ah
Enteresan bir hediye 🧐
Arıcıyız
Benimde soy adım bal 🍯
Ne güzel :)
Evet dedelerimin yaptığı tek hayırlı şey soy adım 🙂
Ne güzel işte bal gibi tatlı olsun ömrünüz , karşınıza çoktan kişiler
Teşekkür ederim sizinde
💐
O gün bana dedi ki, ben ilk buluşmayı böyle hayal etmedim: klavye arkadaşı olmak istemiyorum, mesajlaşlaşıyorux, konuşuyoruz ama buluşmaya gelince yoksun. Beraber yemek yiyelim kahve içelim istiyorum ama gelmiyorsun. Bundan uzaklaştım dedi, seviyorum seni kızsam bile küs kalamam dedi. Ben de buna dedim ki, kendimi rahat güvende hissetsem neden görşemeyim senle, bana cinsel imada bulunma şaka bile yapma , samimiyet seviyorum ama cuvıklık sevmiyorum dedim. Tamam dedi. Zaten yapmadım yapmam da dedi. Ama daha önce bana bir kere sana yükseliyorum dedi diye kavga etmiştik, bir kere de popoma iltifat etti diye kızmıştım. Kendimi kaçıncı kez ifade edişim. Sonra ben eve geldim bu küs olunca üzülüyorum görüşelim ama benim istediğim şekilde yemek kahve filan dedi. Tamam dedim. Ertesi günü ben mesaj attım naparsın diye ,-. Konuştuk, bana öpücük atmış mesajın sonunda. Bende daha yeni barışıyorduk , sen fırçaya doymazsın dedim. Cevap atmadı, başka mesaj da atmadı, sohbet öyle kaldı orada
Cinsellik sizin aranızdaki mesele bir şey diyemem ama cıvık insanı kimse sevmez bir an kendini kaptırmış çoçuk
Ama şunu diyebilirimki çoçuğun düşüncesi şu şekilde ben ne yaparsam yapayım bu kız benden kopamaz diye düşünüyor olabilir 🤔
Bence az daha baskı kur üzerinde zora gelemiyorsa sal gitsin bir daha görüşme ama saygı duyuyorsa bir kez daha flört aşamasını deneyin derim 😎😉
Teşekkür ederim.1 hafta oldu , ne aradı ne mesaj attı, bittik gibi geliyor : seviyorum diye o gün bile dedi ama sevse bu kadar kolay vazgeçemez bence
O zaman önüne bakacaksın kafana uygun yanına yakışıcak seni taşıyabilecek yeni insanlarla yola çıkıcazksın unut gitsin boş ver o kaybeder
Hatirlar
Kötü mü iyi mi
Niye yazmıyor o zaman
Vallah iyi hatirlamasi lazim
Seni gercekten sevmis ise
Balı verdiğim gün bana dedi ki, ben ilk buluşmayı böyle hayal etmedim: klavye arkadaşı olmak istemiyorum, mesajlaşlaşıyorux, konuşuyoruz ama buluşmaya gelince yoksun. Beraber yemek yiyelim kahve içelim istiyorum ama gelmiyorsun. Bundan uzaklaştım dedi, seviyorum seni kızsam bile küs kalamam dedi. Ben de buna dedim ki, kendimi rahat güvende hissetsem neden görşemeyim senle, bana cinsel imada bulunma şaka bile yapma , samimiyet seviyorum ama cuvıklık sevmiyorum dedim. Tamam dedi. Zaten yapmadım yapmam da dedi. Ama daha önce bana bir kere sana yükseliyorum dedi diye kavga etmiştik, bir kere de popoma iltifat etti diye kızmıştım. Kendimi kaçıncı kez ifade edişim. Sonra ben eve geldim bu küs olunca üzülüyorum görüşelim ama benim istediğim şekilde yemek kahve filan dedi. Tamam dedim. Ertesi günü ben mesaj attım naparsın diye ,-. Konuştuk, bana öpücük atmış mesajın sonunda. Bende daha yeni barışıyorduk , sen fırçaya doymazsın dedim. Cevap atmadı, başka mesaj da atmadı, sohbet öyle kaldı orada
Himm ama bence bu cocuk yatak pesinde
Olmayacak diye salladı beni o zaman
Kesinlikle
ilginç
Ne
bal vermen
Belki atmıştır bile kim bilir
Sanmam
Aynı durumu bende yaşadım görüşmek istemediğim halde kendisi ısrar etti ve devam ettim sonrası bırakıp giden yine o oldu belli olmuyor bunlara ne yazık ki ama inşallah döner diyorum 🌸
Hayırlısı olsun
Amin
Belki
Bal kutunu hatırlar
Görmedi ki
Olsun görmesine gerek yok
Elimi tutması dışında bir fiziksel yakınlık olmadı ki
Hayal eder
İyi de konumuz o değil ki
Çok şirin hareket hatırlar 😅
Bazı erkekler gerçekten ne kadar tatlı , bazıları gerçekten ayı oğlu ayı. Sizin gibi düşündü mü bilmiyorum
😅 hormonları ile arası yok sanırım. Balı yanlış ayıya vermiş olabilir miyiz😅
Galiba 😄 seviyorum diyordu bir de böyle sevgi mi olur
Olmaz 😅 çok şeker bir harekete yanlış davranış
Ve hala adım atmaması
Hatırlamaz mı ayı
Yerken bitene kadar hatırlar en azından, sonra da kavanozu gördükçe hatırlar demi 😂
Bence verseydin unutmazdi
Çok kişiden almış, vermediğim için unutmama ihtimali daha yüksek
Hehehehheehe
Olayı tam anlamadım.
Her zaman
Ha trlamsz
Dün mesaj attı ama
Atar
Eeee
Eesi anlat
Soracağın soruyu
Her yerin bal gibi olsun 😂
Insallah hatirlar
Yerken bu nerden geldiydi demez mi ya 😂
🤦🏻♀️
Noldu
Aksine unutur
Niye aksine
Balı yiyince kan şeyine gider beynine değil. Düşünemez bu yüzden
Azıp duracak sen napsın mı diyorsunuz
Yok, hicbi mantıklı şey düşünemez diyorum sadece
Anladım teşekkürler
Tamam daha bisey yazma gelsin özür dilesin. İsteyen diler neticede. Bu arada bulunmuyorsunuz diye küsen adama hediye almak da ne bileyim tuhaf. Neyse ciddi olursak, bekle bakalım yazar belki
Buluşmuyorsunuz diye*
Bence küsmesi de tuhaf
Ben de onu diyorum
Anasının. m. i. n. a gülücük atsin
Ayı emojisi attım bende
Afiyet şifa olsun
Artık barışmasak bile böyle düşünüyorum. Afiyet şifa olsun. Durumu iyi değildi. Yesin yarasın
Hatırlar
😂🤣😂🤣
Hatırlar