Sızce beni hatırlıyo mudur ?

Uzun zaman konustugum bırı oldu.hayatıma zorla gırıp cıddı anlamda zorla gırmesı onu bı sans vermem tamamen oncelerı bosluktandı kapımda senı sevıyorum dıye bagırmsı falan etkılemıstı. sonra ne olduysa artık benı sevmemeye basladı. buraları gecıyorum artık benım ıcın bı onemı yok. ondan vazgeçmem benım 1 bucuk yılımı aldı.. ve o 1 bucuk yıl boyunca sureklı sevgılılerı oldu. ben onu unutamazken.. 1 bucuk yılda ıdrak edebıldım yollarımızın ayrı oldugunu artık. yenı bırınden hoslanabılıyorum suan. soz konusu o degıl de bu cocukla bırbırımızın hayatını bıldıgınız mahvettık . o benım kı ben onun kını. telıne kadar degıstırdı. onu unutayım dıye. bılıyorum bana kızıcaksınız keske yapmasaydın dıyeceksınız ama bnun ustune kapısına kadar gıtmıstım ya. umursamadı. ılk ılıskımdı ve tecrube kazandım. yasım kucuk degıl 21 yasındayım. sadece hayatıma herkesı alamıyorum o kadar. Ha buarada kendısıyle 1 yıldır hıç bı sekılde ıletısım kurmuyorum. ve kurmayacagımda. facebook twıtter bana benı gorebılecegı heryerden blokladım. kesınlıkle benı goremez. benı hatırlamasını ıstemıyorum. cunku hatırlarsa kotu hatırlıcak aciz hatırlıcak... onun için ıntıhar etmeye calısan bırıydım bunları hatırlıcak... hatırlıyomudur ?
Sızce beni hatırlıyo mudur ?