Küstü diye gidip "bal" verdim. Yedikçe beni hatırlar mı?

Flörtle aramız açıldı. Küstü diye ayağına gidip bal verdim. Barıştık. Ertesi günü sevmediğim bir hareketi yaptı diye küstüm. O da adım atmıyor bende. Balı yedikçe beni hatırlar mı? 😄

Güncellemeler
+1 yıl
Attığım duruma gülücük atmış 😄
Güncellemeler
+1 yıl
Bende ona ayı emojisi attım arkadaşlar , bu iletişimin poku çıktı sanırım
Güncellemeler
+1 yıl
Nerden nereye
Güncellemeler
+1 yıl
Bunun adı Ahmet TEK diyelim. Beni bununla küsken sürekli Okan diye sahte bir Profil ekleyip duruyordu. Bende kabul etmedim hiç. Sürekli durup durup ekleyince kimsiniz dedim. Ben Kaan yanlışlıkla oldu kusura bakmayın demiş. Ben Okan ya da kaan diye kimseyi tanımıyorum. Sildim engelledim. Dün beni 1000 kitaptan Ahmet Okan TEK diye biri eklemiş. Ama resim yok. Profili açar açmaz eklemiş. O mu acaba? Sahte profilde bendim mi demek istiyor? Kendini mi hatırlatıyor? Yoksa gerçekten çok büyük bir tesad
Güncellemeler
+1 yıl
Bana dün mesaj attı

Yazmayacaktım sana, ama tutamadım kendimi. Her gün aklımdasın bunu bil. Ben seni çok özledim. Sen benim için çok kıymet verdiğim bir arkadaşımsın. Ama bunun daha fazlası da var. Açıkça söylemem gerekiyorsa ben senden çok hoşlanıyorum. Bunu bilde bana ona göre davran. Müsade etsen daha neler dicem ama tutuyorum kendimi filan gibi bir mesajdı
Küstü diye gidip "bal" verdim. Yedikçe beni hatırlar mı?