Ben bir çocukla fake hesaptan 1 yıla yakın bir süre boyunca sevgili oldum. O kadar mükemmeldi ki uzaklığı hissetmiyorduk bile arada kavuşmak için benimle tartışsa da. Aldatmadığından eminim çünkü çok aşıktı. Ailesiyle bile konuştum fake hesaptan. Her şeyini bana anlatıyordu. Beni herkese anlatıyordu. Babasına ilk anlattığı kişi de benim. Sonrasında fake hesap olduğumu öğrendi ve ayrıldı. Bir hafta sonra sevgili yaptı. Sizce 1 yıl boyunca beni gerçekten sevdi mi yoksa rol mü yaptı bir erkeğin bir de onun gibi birinin (istediği kızı elde edebilir) rol yapacağını düşünmüyorum. Sizce o kızı gerçekten seviyor mu hayatında hiçbir sevgilisini paylaşmamışken 2 günde paylaştı onu. Aradan 3 ay geçti sizce beni unutmuş mudur ve bana geri döner mi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kimse kimseyi kolay unutmaz gerçekten sevmediyse unutmuştur
Seni tanımıyor ki seni sevsin. Seni unutmuştur ve gerçekten unutmalıdır. 1 yıl bir insanı kandırmışsın
1 yıl boyunca da beni hiç görmedi ama her şeyi konuştuk karakter sevilmez mi yalan söyledim evet hataydı ama gerçeği söyleyince onu kaybedeceğimi biliyordum
Ne kadar tanımış olursan ol en başında canım yerine koyarak tanımışsın ben olsam hayatta dönmem
Unutmamıştır ama geri dönmesi konusunda bir şey diyemem.
Hayatı boyunca hiçbir sevgilisini paylaşmayan o 3 ayda her yere onunla fotoğraf atıyor ilk günden beri
Ben de unuttuğunu sanmıyorum ama dönmesi konusunda emin değilim
O çok önemli değil sonuçta her şey göründüğü gibi değil hele ki sosyal medyada.
Evet öyle kızın sürekli tuhaf beğenileri var zaten twitterda onun unutamadığıyla alakalı birbirlerine tahammül etmeye çalışıyorlar ama olmuyor sürekli kavga ediyorlar
Eski sevgiliyi döndürme çabaniz neden yani unutmuşsa unutmuştur bi salın abi
döndürme çabam yok sadece birbirimizi sevdiğimiz gibi kimseyi sevemeyiz diyordu merak ediyorum rol mü yaptı 1 yıl boyunca yoksa bi kızı kullanarak mı unutmaya çalışıyor çünkü kız sürekli twitterdan onun eskiyi unutamadığına dair şeyler beğeniyor ve sürekli kavga ediyorlar
Unutmak icin baska bir kizi kullanmasi kabul edilemez
bu öyle biri işte biz sevgili olmadan önce de unutma şeklinin bu olduğunu söylemişti
Giden insanların geri dönmesini beklemek kadar saçma bişey yok
45 yaş üstü... deyze ne içiyorsun aynı kafadan istiyorum 😅😂🤣🤣🤣
Gerçek değil o abicim
Geri dönmesinimi istiyorsun?
Evet ama barışmak için değil pişman olduğunu görmek istiyorum sadece çünkü onun tüm yaptıklarına rağmen seven tek kişi bendim
Onsuz mutlu olduğunu görürse o zaman pişmanlık olabilir fakat seni sevmediyse hiç zikinde olmaz.
Giden gittiği gün bitmiştir
neden yalan söyledin ki bence dönmez
bi yerden sonra kontrolü kaybettim
Özgüvensizsin diye yorumladım. Evet yalan söylemen hata olmuş ama eğer gerçekten sevseydi seni illaki bir şeyler yazardı veya belli ederdi
özgüvensizlike alakası ne abicim asla yalan söylemeye tahammülü yok bu yüzden korkuyodum ve kendisi de eğer kendin açıklasaydın olabilirdik dedi
kendini açıklamamışsın demekki özgüvensizsin. Seni beğenmeyeceğinden korkmuşsun. Madem yalan söylemeye tahammülü yok söylemeseydin
Anlamıyorsun heralde kendimi açıklamama sebebim yalana tahammülü olmadığını bildiğim için onu kaybetmekten korktum konu dış görünüş değil biz direkt fake hesaptan tanıştık zaten konunun buraya geleceğini bilmiyordum ikimiz de başta şakasına konuşuyorduk.
canım benim bu çocuk seni sevmiyor hiçte sevmemiş. Sevseydi hemen sevgili yapmazdı veya en azından biraz zaman sonra bir şeyler yazardı
Sonrasında kontrolü kaybettim zaten bugün söylerim sonra söylerim diye diye kaldı öyle ve kötü bir süreç geçiriyodu tek mutlu olduğu şey bendim bir de ben onun yıkılmasına sebep olmak istemedim zaten açıklayacaktım ama benden önce öğrendi
Hiç sevmese ailesindeki herkese anlatacağını sanmıyorum
Ailesiyle konuşturacağını sanmıyorum ki ailesi sıkı bir aile
Unutma yönteminin başkalarını kullanmak olduğunu da biliyorum o yüzden soruyorum zaten
Önüne gelene yazdı hangisi konuşmayı kabul ettiys gidip onunla sevgili oldu sokaktan birini çevirip kabul etse onunla da olurdu
sanırım sen takıntı yapmışsın çünkü dediklerimi asla anlamıyorsun. Demekki seni de exini unutmak için kullanmış
Benle konuştuğunda exinden ayrılalı 1 yıl olmuştu?
yani karakteri ortada önüne gelen kızla olan bi karaktere sahip bi çocuğun seni gerçekten sevmesini nasıl bekleyebilirsin işleri güçleri yalan dolan bunların
Takıntı değil de ilişkideki halini ve şimdiki onu gördükçe şok oluyorum sadece
Asla yapmayacağı şeyler yaptı
Evet haklısın önüne gelenle olan biriydi ama sence böyle biri 1 yıl boyunca hiç görmediği birine aşık olur muydu gözleri doluyordu herkese anlatıyordu falan bilmiyorum ya
gerçek yüzünü görmüşsün işte şükür et sen bu çocuktan daha iyilerine layıksın kendini bu kadar düşürme.
evet öyle :) gittiği kız da tam onun gibi biri barlardan çıkmıyor ve o böyle birini istemiyor o kadar çelişiyor ki kendisiyle her şeyi yaşamış ama temiz kız istiyor
Dediğim gibi bu çocuğu stalklamayı bırak unut ve önüne bak. Sen bundan daha iyisini hak ediyorsun
Teşekkürler bu başıma gelen şeyler de hep stalklamaktan geldi fake hesabı da takip edemediğimiz ama tanıdık kişilere bakmak için açmıştım sonra konu buraya geldi şdşefşedşdşd