Eski Sevgilim Bana Geri Döner Mi?

Bundan 8 ay önce sevgilimden ayrıldım. Ayrılma sebebi ise kaçıngan bağlanıyo olmam. Ortada elle tutulur bir sebep yokken o aralar hayatım bana boğucu geldiği için ve o daralmamın sebebinin ilişkimiz olduğunu düşündüğüm için ayrıldım. Bana ilişkinin fazla geldiğini düşünmüştüm. Ama aradan çok az bir zaman sonra durumun ilişkimizle alakalı olmadığını anladım, ona geri dönmeye karar verdim ve tabii ki kabul etmedi. Üzerinden birkaç hafta sonra aradım. Çok güzel saatlerce konuştuk. Tıpkı eski günlerdeki gibi. Bana bahaneler saydı. İşte bana dönücekmiş izin vermemişler falan fistan. Çok fazla çevresinin dediklerine uyuyo ve kendi hisleriyle hareket edemiyo. Bana geç kaldığımı ve artık unuttuğunu, bittiğini söyledi ama telefonu asla kapamadı. Saatler sonunda kapatmadan hemen önce biraz düşünmek istediğini söyledi ve ertesi gün de yine kabul etmedi. Hareketlerine anlam veremiyorum. Bunu bana dedikten sonra tekrardan bana sosyal mecralardaki hesaplarından göndermeler atmaya devam etti. Çeşitli videolar olsun, göndermeli storyler olsun. Zaman geçtikçe gönderme sıklığı düştü ama asla bitmedi. Başka biri olmadığını da biliyorum. Whatsapp durumları falan atıyor mesela bunlar insanın aklını kurcalayan şeyler. Kaç ay geçti unuttu artık derdim hesaplarımı da kontrol etmeyi bıraktığını düşünürdüm çünkü dışarıda yüzyüze ne bakar ne ederdi ama şu son bir buçuk haftadır falan dönüp dönüp bakmalara başladı, videomu falan beğendi yani bunlar benim fikrimce normal olmayan şeyler. Artık ne yapıcağımı, ne düşünüceğimi şaşırdım. Benim de bir gururum var yani ve ben onca şeyden sonra ona bir kez daha gidemem. Onun bana dönmeyeceğini de biliyorum ama neden böyle yapıyo amacı ne asla anlayamıyorum. Gelmiyo da ama gitmiyo da. Böyle belirsiz aylarca durdu. Ne tam bir sekilde gidiyo ne de geliyo. Surekli bir etkilesim verme halinde. Dedigim gibi gondermeleri, whatsapp'a durum atmalari falan yani sizce ne tüm bunlar? Allah icin bir erkek gunumuzde neden whatsapp durumu atar. Bana bir akıl fikir verin. Ne istiyo benden? Ne olsun istiyo?

Eski Sevgilim Bana Geri Döner Mi?