Sevgilimin annesi hakkımda kötü şeyler söylemiş, üzülmem normal mi?

3 yıllık ciddi bir ilişkim vardi birbirimizi çok seviyoruz fakat cok toksik bir ilişkimiz vardı. Sürekli ayrılıp barışıyorduk ama birbirimizden kopamıyorduk. Yakın zamanda yine bir ayrılığımız oldu 2 gun önce yazdım ve konuştuk hallettik tekrar barıştık bu sefer birbirimizin degerini anlamıştık ayrılmamaya söz verdik. Şifresini tekrardan aldım ve annesi ile instagramdan konuşmuşlar sevgilim silmeyi unutmuş mesajları okudum. Bu bizim icin sorun degil kendisi de benim tum mesajlarımı okuyor. Ve annesi benim hakkimda kötü şeyler söylemiş ergen olduğumu sürekli küstüğümü artık büyümem gerektiğini vs. Benim icin cok kırıcı cümleler. Sevgilim de reddetmemis ve tamam evet diyerek onaylamış benim ona yazdığımı söylemiş anne barışayım mi sence diye annesine soruyor annesi de bu tarzda agir kelimeler kullanıyor bu mesajlari okudum ve basimdan aşağı kaynar sular döküldü ne yapacağımı bilemedim sevgilime yazdım ilkte bana sert çıkıştı neden okudun bıktım bu kavgalardan vesaire. Ablama yazdim ondan bir yol gostermesini istedim sevgilim aciklama yapti o an seni düşünüyordum annemin dediklerine takılmadım yoksa seni savunurdum tarzinda şeyler söyledi. İçime kurt düştü bir kere ayrıldım arkadaşlar 18 yasindayim sinav senem ve üzüntüden ders çalışamıyorum. Sürekli düşünüyorum sizce ne yapmam gerekiyor? Düşüncelerinizi merak ediyorum. Onu çok seviyorum ve kopamıyorum. Ama bu kadarini da affedersem kendime saygısızlık ederim diye düşündüm. Ne yapmam gerekiyor? Annesiyle telefonda bir kac kez konuştuk cok iyiydik bir anda neden bu şekilde benden nefret ettiğini bilmiyordum. Tavrını koy ona karşı büyüsün biraz, canım canım işler, ergen mi o kız tarzinda cümlelerdi arkadaşlar... Fikirlerinizi bekliyorum

Sevgilimin annesi hakkımda kötü şeyler söylemiş, üzülmem normal mi?