- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde hiç gözardi edilemeyecek kadar çok.
Çünkü bunu dedikodu yapanlar bile var.
Bak ilk date de elimi cebime sokturmadı diyenler ve bunu gerine gerine anlatanlar var.
Hatta bu konuyu zarf atmak için erkeğin ne yapacağını tartmak için yapanlar bile var.
Alman usulü ödesek olur mu der ve siz olur derseniz hapı yuttunuz.
Tabi gerçek bu mu hayır tabi ki.
Yeri gelir ortak ödenir.
Yeri gelir erkek öder veya kadın.
Olabilecek şeyler aslında bunlar buyutulmemesi gereken şeyler.
1 i 5 yapmayı çok seviyoruz millet olarak.
Hava atmak hayat felsefemiz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence benim fikrim iki tarafında bir hesap uğruna baskı altına alınmaması, iki tarafında gerektiği zaman hesap ödeyebileceğini düşünüyorum. Nezaketen ödenilen hesaplar zor tutulmadığı sürece güzeldir yoksa bu saygısızlıktır. Eğer bir buluşmaya gidiyorsan " o benim hesabımı öder" gibisinden yaklaşımları yanlış buluyorum. Bir buluşmaya karşınızdaki insanin parasını yemek için gidiyorsanız zaten o bir ilişki değildir. Önemli olan o buluşmada nasıl zaman geçirdiğiniz, her birimiz insanız; sende insansin, karşındaki kişi de insan bunu dikkate almalısınız. O bir erkek hesabı öder diye düşünmemelisiniz. Bu çok yanlış gerektiğinde sizinde, onunda ödemeniz gereken zamanlar olacaktır. Bunlar bir nezakettir, birine bu şekilde yüklenilemez.
00 Yorumla
+1 yılEğer kadın çalışan biriyse değildir.
Bunun yanında, kendimce yine ben öderim ama bu süreçte elini cebine bile atmıyorsa, bir kahve bile almıyorsa o zaman sıkıntı.
Hadi yine ben öderim ama yani çalışan bir kadınsan eğer, gururun olsun.
İşlerine gelince eşitlik vs. Diyorsunuz ya…00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hesap ödemeye karşı olan kadın cimridir. Ayrıca ekonomik durumuyla ilgili kompleksleri vardır. Ben zengin hiçbir kadının hesap ödemeyle ilgili bir mevzu konuştuğunu görmedim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet saygısız olabilir ayrıca odunda olabilir ama duruma göre değişir, yani tabi ki de kadın isterse öder illa erkek ödemesi gerekmez ama ben her zaman ödemek isterdim centilmenlik için
20 Yorumla
+1 yıl150 milyon yıldır analamdınız... Sizler bizlere utandırma hareketleri yapamazsınız. Adam değilsin diyemezsiniz ya da sende erkek misin... Çünkü bunu ancak bir erkek erkeğe söyliyebilir. Kadının söyliyebilmesi için aciz olmaması lazım... En kolayından bu... Hesabı kim ödemeli aciz olma işaretidir bunu sormazsın biz erkekler sormuyoruz Çalışıyorsan ödiyiceksin sen yedin o yemeği. Erkek zaten öder ama kadın gibi kadın varsa karşısında yoksa neme lazım ödiyip napıcak değilse... Bu karar erkeğe kalmış bir şeydir. Siz ancak davranışlarınızla bunu elde edersiniz... böyle yapa yapa toplumda erkek kalmadı. Şurda savaş çıksa herkes ojelerini alıp aseton savaşı yapıcak kıvama sokuldu erkekler.
02 Yorumla- +1 yıl
İki tarafta suçlu... tek tarafı iğnelemiyom. sonda erkeklere başta kadınlara sözüm.
+1 yılBizim raconda erkek öder hesabı ama bazı durumlarda kadın da ödeyebilir tabi parası varken kadından beklenmez ayıptır erkek her yönden sahiplenici olmalı kadın da buna izin vermeli fıtrat budur benim düşüncem
49 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim begeni için Şeyda 🙏
- +1 yıl
Katılıyorum sana
- +1 yıl
Ne alaka kardeşim rraconu macanu mu var bu işin
- +1 yıl
@okanerdogan09e bu benim düşüncem kardeş
- +1 yıl
Sinirlendirmeyin çorumluyu
- +1 yıl
Çankırı idi sanirim
- +1 yıl
@gecekuşu07 👍
- +1 yıl
@gecekuşu07 hayır corum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugune kadar bana hesap odeten erkek olmadi. Olmasi gereken de bu bence. Yani ciddi gorustugum bir erkek bir kahve, cay parasini sorun ediyor ve benden bekliyorsa orada bir sogurum. Bu adamla nasil evlenilir, daha bir bardak cay parasini bile odemiyor diye. Ama aksam yemegi falan yediysek yani yedigimiz, ictigimiz seyler az tutan seyler degilse odemeye girisirim. Herkes kendi yedigini ödesin olur mu derim. Kabul ederse oderim, etmezse kendisi ödüyor zaten. Ama bugune kadar cay olsun, yemek olsun bana ödeten olmadi. Odeten erkekler oluyor, saskinlikla dinliyorum bazen bana denk gelmediği icin. Hani su da itici geliyor erkek tarafindan herkes kendi ödesin denmesi de itici bence. Kadin teklif ederse daha uygun. Kadin kendisi teklif ediyorsa ya da helsini bu sefer ben ödeyeyim vs diyorsa daha iyi bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenım elımı cebıme atmama ızın veren bır erkek bıle olmadı flort anlamında ama arkadasımsa tabıı ortaklasa ama flort sevgılı vs olanlarda ben karsıdan beklerım yapmasada olur hatta teklıfte ederım ama bulusmayı ayarlayan oyken bana odetmesı sacmalık olr
20 YorumlaAslında bu benim testimdir yeni tanıştığım bir kadına uyguladığım yeriz içeriz hesap ödemeye gelince bakarım elini çantasına götürüyor mu çantadan nakit veya kart çıkarıyor mu diye. İşin sonunda yine ben öderim hesabı ama kadının da gururlu olması lazım en azından buna yeltenmeli her şeyi erkekten beklememeli
10 Yorumla
+1 yılpara kimse varsa o ödesin
ilk buluşma dışında buna takılan ya da bunu bekleyen kadınla da ben bir daha buluşmam:)20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben karşılıklı kullanma zihniyetine karşıyım… sonrasında kendini kötü hissedecekse ya da bunun bi şekilde lafı edilecekse… zaten eşim değilse nezaketen hoşuma gitse de sürekli birine yük olduğumu hissetmek hoşuma gitmez maddi bi beklentim olamaz o yüzden birlikte de ödeyebiliriz bende ısmarlayabilirim dengenin önemli olduğunu düşünüyorum alma verme…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadın hesap ödetince saygısız olmuyor ama erkek ödetince saygısız oluyor lafa geline eşitiz ama icraata gelince hatta isimize geldiginde erkek ödesin bu beyni çükünde calisip turk kizlarinin pesinde kosup g.. tlerini kaldiranlara iyi oluyor ama
00 Yorumla
+1 yılEvet kaçıncı buluşma olursa olsun erkeğin konumu ne olursa olsun ister baba sevgili abi eş nişanlı ilk bulusmalar hepsinde erkek ödemek zorundadır. Sen bi kadını buluşmaya çıkartıyorsun ya daha ötesi var mı
12 Yorumla- +1 yıl
Cimri tenekeler yazmasın Allah’ın pintileri zoruna giden karışlık verir
+1 yılSaygısızlık değildir saygısızlık başka bir kategori ama beş parasız adamdır yani. Bir kadının öyle bir erkekle vakit geçirmesi de şuursuzluktur.
10 Yorumla
+1 yılHesap ödemişliğim çok oldu ama hiç ezik gözüyle bakmadım o an ki yaşanılan durum farklıydı. Herkesin her zaman durumu olmaz benim kaç kez kasada kalacak gibi olduğum zamanlar oldu
10 Yorumla
+1 yılOnu bunu bilmem ama ben bir kıza hesap ödetmem
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. İlk aylar evet erkek öderse hoş ama sonrasında buna takılmam bende öderim tek tarafa yüklenmek olmaz 🎈
10 Yorumla
+1 yılHep kadında ödemez erkekte. musterektir hayat ama ilk buluşmada erkek ödemelidir. gerisi zamanla paylasilabilir
10 YorumlaParası varsa ödesin bir şey olmaz bir şeyimiz eksilmez
20 YorumlaParası olan öder. Bişey demeyip hesabı karşıya yıkmaya çalışan saygısızdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzün şartları çok değişti. Şimdi kadın parası yemek
için piyasada gezen erkek müsveddesi çok10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadına saygısı yoktur. Delikanlı adam kıza hesap ödetmez
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada erkeğin ödemesi gerekir bence. Sonraları değişik olabilir
10 Yorumlabütün hesabı ödetiyosa bi tık komik olur ama alman usulu o kendi yedigini sen kendi yedigini ödüyosan bence çokta kafaya takılcak bişey değil ama bi süre sonra onun ödemeye başlaması daha tatlı olur tabi yeri gelince sende ödersen ısmarlarsan
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi sevgilim mi?
Eşin mi?
Yoksa kendisine iş bulduğum kankin mi?
Kankim ise hesap ödemeli bir yemek ısmarlamalı bana
03 Yorumla- +1 yıl
kanki sen ısmarlarsın zaten sıkıntı yok
+1 yılŞöyle bir durum var misal biriyle yemeğe çıktınız ciddi düşündüğünüz biri bunu erkek ödemeli lakin ilişki uzadiginda kadının da arada ödeme yapması gerekir
00 Yorumla
+1 yılÇalışan kendi ekonomik özgürlüğü olan bir kadın hesap ödemekten gocunmamali bence. Artık algılar değişiyor. Erkek kasa olarak dusunulmemeli. Ortak hesap en mantıklısı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. bence evet öyledir. burada sırf kadın olduğu için hesap ödettiğine bir şey demiyorum. kadın olsun olmasın ama bence saygısızlık..
10 YorumlaErkek arkadaşım benim kasam degil bende öderim oda öder bunun saygıyla alakası yok bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGösterdikleri tek eril enerji hesap ödemek zaten sonra senden benden feminenler. Ödetiyorsa zaten o boṣuna erkek olarak yaṣıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılNe takiyonuz su konulari mk ortaklasa verirsiniz iste karsilikli sevgi varsa bu konular ztn Faso fiso mk
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. konu hesap ödemesi değil konu yanında erkek varken kadının başka insanlarla muhatap ettirilmesidir.
erkek olarak sende yanında kadın varken çok hızlı bir şekilde hesap istenir muhatap olunmadan hesap hemen ödenir hepsi bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yediğini içtiğini ödemek istemeyen sürekli bana ödetmek isteyen kadına saygı duymam evcil hayvan gibi görürüm bakıma muhtaç
00 Yorumla
+1 yılErkek ödediyse sonrakini kadın öder ya da ortaklaşa ödenir ya da iki taraftan birinin parası yoksa öteki öder. Erkek neden ödemek zorunda olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük saygısızlık. 👍🏻 yer içersiniz bütçenize uygun bir yerde , sonra kız başka bir yerde Türk kahvesi ısmarlar veya çay.. olur biter..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendi yediğini ödesin. Ya da bazen o, bazen sen öde. Yani her masrafı tek tarafa yıkmayı doğru bulmuyorum
00 Yorumla Yalnızca istediğim tipte bir kızın hesabını öderim.
Bizim ülkedeki kızlarla yalnızca alman usulü çalışır.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkek eşit diyorsunuz ya erkek ödediği kadar ilerki yemekkerde durumlarda kadın da ödemeli ilk buluşmada erkek ödemeli ama adet bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgörgü kuralı kim davet ettiye hesabı o kişi ödemeli
10 YorumlaBen çalışmıyorum. Beni çağırdıysa ödeyecek. Parası yoksa çağırmayacak kardeşim
10 Yorumla
+1 yılParası olmayan bir zahmet sevgili yapmasın, otursun evinde...
12 Yorumla- +1 yıl
Fakir kızlara bakacak halimiz yok
- +1 yıl
Aferin
- Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı.
+1 yılhesabi illa erkek odeyecek degil, kurtulun su kaliplardan
10 Yorumla
+1 yılYioo erkek oducek diye kaide yok, hatta ilk kadın odeyebilirrr
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılkendi yediğini de ödetiyorsa evet yoksa kendi yediklerini sadece ödüyorsa akıllıdır
00 Yorumla
+1 yılKimin ödediğinin bir önemi yok ama;
Genel olarak kendim ödemeyi tercih ederim.
00 Yorumla
+1 yılHayır, kraldır. bi b. k etmediğinizi çözmüştür
00 Yorumla
+1 yılDeğildir bence kadına hesap ödeme özgürlüğünü vermelisin ilişkide.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılAlman usulü yarı yarıya yoksa buluşmam ben canım değilim
00 Yorumla Hesap ödeten kadın saygısız değilse, erkek neden saygısız olsun arkadaşlar.
00 YorumlaKadın da hesap ödetiyor o zaman o da saygısız oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar erkekler hesabı ödemeli eğer yapamıyorsa erkekliği zayıftır daha da görüşmem diyor erkeklerde ilk bulusmada bunu gözeten kadınla buluşmam diyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe olacak peki ilişkiler bu yüzden olmuyor. Bu kadın erkek eşitliği kadının çalışma hayatında tüm güç olmak istemesi toplumda ve kadın erkek ilişkilerinde dengeyi bozdu. Artık güçlü kadınlar var diye erkekler sorumluluk almıyor
Dogru. ben bi daha gorusmeyecegim adama hesap odetmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Tabikide hanım arkadaşımı yemeğe çıkardıysam hesabı öderiz
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Değildir ama belki çok parası olmadığı için ödeyemediği de olabiliyor
00 Yorumlaİlk buluşmada erkek ödemeli. çünkü kadınlar karşıdaki kişi çömrt mi diye görmek isterler sonraki buluşmalar da kadında ödeyebilir bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Güçlü kadınlar hesabını kendileri ödeyebilir
00 YorumlaBen her seferinde öderim sorun olmaz ama kadın ödemek istediğinde benim masamda kadın hesap ödeyemez ulan diye maçoluk da yapmam tamam hadi sen öde der geçerim
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle saygısızdır. Erkek bile değildir.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHesabı erkek ödemeli. Bu görgü kuralıdır
23 Yorumla- +1 yıl
soru yorum ve dönüş istüne dönen bir program da yorum yapma demek verecek cevabım barı klasık sapık tan gideyim ordan haklı çıkarım demek merak etme anlayabiliyorum artık sizin gibin beyinizlerin dilinden istediğim yere de yorum yaparım keseceksin sesizi yorum istemiyorsan sileceksin uygulamayı ne zoruna gitti bu kadar aşşağılık kompleksin zarar mı gördü 😒
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaddi durumu yerindeyse kadın çalışmıyorsa erkek ödemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorarlarsa kadın erkek eşitliği dersin kim bilecek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHesap ödemiş kadının erkeği yok bence. Kim davet ettiyse o önemeli. ya da alman usulü ödenmeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Asla hesap ödetmem isteyen sa lak diyebilir
30 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne