+1 yılBir erkeğin sarkması ve flört etmesi farklı kavramlardır. Sarkıntılık ediyor ise şahsen hiç başlamamayı tercih ederdim. Haricinde,
(her şey bana her şey bana) oldukça yersiz ve ben merkezci bir düşüncedir yapı itibari ile. Bana jest yapılmadı, hesabım ödenmedi, beni arabası olmasına rağmen evine bırakmadı vs vs bu tarz düşüncelerdir. Bu düşünceye sahip bir insan buluşmada nasıl davranıyor acaba? Ne hakkında konuşuyor? Şahsen ilk buluşmada ne hesap öderim, ne motorsikletim ile evine bırakırım, ne de 3.4 buluşmada çiçek alırım. Bir insanı tanıma süreci benim için daha önemlidir. Ortak ilgi alanları keşfetme, ortak düşünce tarzlarını keşfetme vb. Örneğin bir sanat galerisi veya müzeden konu açılırsa kesinlikle tüm masrafı karsılayabilirim. Ya da bir kitap mağazasında bir kitabı beğenirse sırf onunkini ödemek için kendime de bir tane alır ve " zaten ben kendime de alıyordum derim" Ancak bu tarz ben merkezci beklentileri var ise de yolcu yolunda gerek. İstediği kişi veya yere de gidebilir. Umrumda da olmaz.03 Yorumla
Soran+1 yılYooo ben eğitimli ve çok kültürlü bir insanım ve erkeğe başta tabii ki demem bunları yao ya da bekliyorum diye içimden test ederim. Şuana kadar sanatçı sevgilim olsa bile hepsi kültürsüzdü boştu. Ben müze galeri konser girmek ister teklif ederdik hepsi mal gibi yanımda gelirdi hiçbir fikirleri olmazdı anca elimi tutmak oramı buramı ellemeye çalışırlardı zaten ben de bir daha görüşmezdim. Ha bi de üstüne hiçbir kahve ödeyim şu bu inceliği de yapmadıkları için ayrılırdım çünkü gerçekten çok boş ve anlamsız yaratıklar. Tek dertleri meme popo ve seks.
- +1 yıl
Ahahah 😂 Evet maalesef. Kaliteli bir ilişki nadiren denk geliyor. Şu açıdan sevindim senin adına: manevi hazlardan örneğin; sanatsal şeylerden zevk almak harika bir şeydir. Çünkü hayvanı güdülerden zevk almak oldukça basit ve tüm insanlık için geçerlidir. Ancak diğer türlüsüne herkes erişemez.
Soran+1 yılAynen öyle bende de mesela benim hiçbir sevgilim ve flörtüm derin kaliteli tipler değildi hiçbiri sanar felsefe psikoloji filan anlamıyordu ya çok aptallardı ondan zaten hiç ciddi uzun ilişkim olmadı. Hep yüzeysel boş. Ama dostlarım iyi o konuda.
En İyi Cevaplar
+1 yılHer zaman onun ödemesini beklemem ama her seferinde ödeme yapmayıp bana yıkılırsa bir daha görüşmem.
Senin durumu değerlendirirsek; kendi davet edip sadece kendi hesabını ödemesi ukalalık, arabası varken seni bırakmaması umursamazlık... Ondan sevgili olmaz en fazla arkadaş olunur
43 Yorumla
Soran+1 yılMesela kadında da kötü bence bu. Yani bir kadın mesela zengin yaşı benden büyük beni yemeğe davet etti mesela sonra hesap gelince ben nasıl yapalım diye sordum yarı yarıya ödeyelim dedi mesela beni çok sevip bir daha görüşmek istemesine rağmen. Ben görüştüm ettim aylarca arkadaş olduk ama sonra onun cimriliği yüzünden bitirdim arkadaşlığımı mesela çünkü ben işsizken kendi haftada 150 bin kazanan bir insandı. Ona rağmen hep aşman hesabı ödüyorduk. Hatta bazen kızı da oluyordu ben daha dazla Ödemiş oluyordum yarıya bölüyorduk filan. Yani resmen ben daha çok ödüyordum bu durumda bile ve sinir oldum. Diğer arkadaşlarım da dedi ya milyoner yani sana nasıl hesap ödetiyor dostum yakınım canım diyip şaka mı o kadar parası varken diyorlardı.
- +1 yıl
Kadın ya da erkek hiç farketmez bir yemeye davet eden kimse o ödemeli bu görgü kuralıdır. Haklısın
Sevgililik durumunda ilk çıkma teklifi (yemeğe) erkekten gelir genelde ve ödemeyi erkek yapmalı, daha sonraki buluşmalarda kadinda ödeyebilir, ortaklaşa da ödenebilir doğrusu da bu zaten. Sadece tek tarafa yıkmakta doğru değil
Soran+1 yılAynen bence de öyle yok nen de asla zaten yıkmam yani rahatsız hissederim ama bi erkekle de ilişkim varsa böyle çay su kahve alırken alman hesabı yapıncs midem bulanıyor. Zaten birini o alsa diğerini ben alırım yani. Hani başta cömert olup sonra alman hesabı yapanlar sinir editoe beni şey diyorum ooo yüz verdik elde ettim havalarına girdi direk öküze bağladı.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılHesabı ödemek zorunda değil, hediye almak zorunda da değil. Ama ufak bi çiçek getirme jestini yapmak zor olmasa gerek. Şu zamana kadar ilk buluşmada bir kişi çiçek getirdi, o da kaktüs 😅
211 Yorumla
Soran+1 yılYok bana hiçbiri getirmedi çiçek ya. Sadece biri ilk buluşmada doğumgünüm yakın diye ufak bileklik getirdi başka biri de sevgililer günü diye bir tane gül. Onlar da ucuz uyduruk şeyler sayılmaz. Ama biri de ilk buluşmada kafede otururken yanımıza gül satan Kadın gelmişti de gül almıştı ama o da zorla yani.
Soran+1 yılAyrıca zorunda demiyorum ama bunlar görevi yani bunları yapmıyorsa bi erkek bence eksik olur ben o buluşmada tatmin olmam.
- +1 yıl
Yani bu kadar basit şeyleri bile düşünemiyorlar😅
Soran+1 yılEvet cidden çok aptallar bi de ilk buluşmada eski sevgililerini anlatan aptallar var onlara iyice deliritprım. Banane be senin sevgilimden unutamadıysan psikoloğa git mal bana ne anlatıyorsun dedim birine pardon dedi.
- +1 yıl
Ben ona denk gelmedim hiç ama yine de yapmadıkları kalmadı akdlsl
Soran+1 yılBen geldim iki kere öyle mallara ya. Ay bi tanesi daha ikinci buluşmada bana gelmişti yemek yapmak için tuvalete girdi kala yapmış ve klozeti tıkamışto ve özür dilerim böyle oldu halledemedim diye yanıma gelmişti oha yuh filan demiştim.
Soran+1 yılUlan bi insan flörtünün ya da yemi gittiği evin tuveletine kaka yapar mo ya şaka gibi insan değil gerçekten amanir şekilde beni tavladı etti sevgili olmuştum o malla birkaç ay.
Soran+1 yılSenin max ne mesela?
- +1 yıl
Yuh daha neler😅 garson kız buna yürümüştü bu da karşılık vermişti ahahahah ben şok ben iptal tabi
Soran+1 yılOha karşılık mı verdi. Nasıl. Ben de sevgilimle kafeye gitmiştim lez bir garson koz bana sarktı ben de karlılık verdim çünkü açık ilişki yaşıyorduk haha
- 1 yıl
Biri yorumu beğenerek hatırlattı, şu yorumdan 1 ay sonra biriyle tanıştım şu an nişanlıyım birkaç aya düğün var, hayat çok garip
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılBen saygı duyamıyorum. Bunun nedeni parayı sevmekten lüks yaşama düşkün olmaktan gelmiyor. Kadın olarak yanımda güçlü bir erkek görmek istiyorum. ve ne yazık ki gücün belirleyici etkenlerinden biri de para. İnce ince hesap yapsın adam dediğin fakat kadına hissettirmeden. Gelişsin, büyüsün, zenginleşsin... Ultra zenginlik demiyorum 5 lirası varsa yarın üzerine 2 lira koyabilme kapasitesine sahip olsun. Yani güçlü olsun. Günümüz erkeklerinin çoğunda ne var yani kadın ödemiş tavrı görüyorum. Kadın öder ödemesine de siz bu gevşek tavrı göstermeyin. Siz güçlü durun biz zaten gücüne kurulduğumuz adama jestler yaparız.
36 Yorumla- +1 yıl
O jesti gücüne kurulmadanda yapsanız ne hoş olur
Soran+1 yılAynen öyle ben zaten her şeyi hep erkek ödesin demiyorum ama tabii ki erkek fazlasını ödemeli yani yemeği erkek öder tatlıyı kahveyi kadın öder ya da konser biletini tatili erkek alır Kadın da içecekleri öder ve. Ama erkek genel güçlü ve paralı olmalı yani ben yanımda sümsük böyle ay yarısını da sen öde diyen erkeğe saygu duymam.
- +1 yıl
Paran yoksa erkekde değilsin bu hayatta. Ah ulan ah.
Soran+1 yılEvet değil. Sonuçta parası olmayan erkeği kim ne yapsın. Kadın mı bakacak.
- +1 yıl
Hanımefendi sizin boyle bir erkeğe sahip olmak için 250 gramdan başka ne gibi bir vasfiniz var
- 1 yıl
Bu düşüncede olan bir kadının benim vasiflarim karşısında daha fazla ezilmis bir zihne sahip olacağını düşündüğüm için sorunuzu cevaplamiyorum.
İlk görüşmelerde özellikle erkek tarafı hesap ödemek için hamle yapmalı. Kadın ısrar ederse istemediğine dair o zaman üstelememeli. Zira herkes bu konuda farklı düşünebilir. Ancak erkek özellikle davet ediyor ise o zaman erkek özellikle ne gerekiyorsa yapmalıdır. Bu yazılı olmayan bir kuraldır benim kanaatim
359 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle.
Soran+1 yılİşte aynen öyle ya bak bi sevgilim sadece bana ufak bir kağıda resim çizdi diye bile mutlu oldum. Ya da bana şarkı atıtor kahve yapıyor diye. Düşün koca 30 yaşında herif. Yani çok bi şey değil bunlar ama artık bunları bile yapmayan dümdüz buluşan adamlar defolsun gitsin.
Soran+1 yılYani ben kız arkadaşlarıma çocuklara komşulara bile jest yapıyoeum ya da erkeklere. Bir erkek tabii ki de yapmalı ama aynı sorunu çok yaşıyorum. Mesela kız arkadaşım vardı hep ona çiçek hediye süprizi yapardım o hiçbir şey yapmadı. Sıfır. O nedenle de bitirdim ilişkiyi. Hep beni sevdiğini söylüyordu dedim ben sevdiğini düşünmüyorum ben sana hep bir incelik jest bi şey yapıyorum sen mutlu ol diye sen me yaşıyorsun ne yaptın aylardır dedim bir çikolata bile aldığını görmedim. Yani ben tek taraflı ilişki sevmem. Erkekler de öyle. Aylarca bir çiçek akmıyor ama diyor ki sana çok aşığım seviyorum. Defol git yani.
- +1 yıl
Aynı böyle başka bir konuda bir hanım efendi de bu konudan yakınıyor ve haklı olarak yakınıyor. Yani bu dünyanın iyi günleri olduğu gibi hastalığı zorluğu olacak. Öyle sıkıntılı zamanlarda da mutlu edecek insanlar ile birlikte olun. Daha şimdiden böyle sorunlar çıkaran insanlar gelecekte iyice çekilmez olur. Şu dünyada kaş sene yaşıyoruz ki güzel zamanlarımız sıkıntı ile geçmemeli. Ayrıca çaba karşılıklıdır. Tek tarafın gösterdiği çana fedakarlıktır ve bu fedakarlıklar görülmüyor ise siper taraf çıkarıdır
Soran+1 yılYok düzgün insanlar da var ama benim ilkte flörtte karşıma çıkmadı yani.
Soran+1 yılAma mesela yakın koz dostum vardı çok iyiydi hep çok iyilikleri jestleri oldu bana hayat boyu. Benim de ona. Hani öyle ilişkilerim de var. Ama işte zor bulunuyor. Genelde insanlar bencil ve umursamaz. Sadece senden almak istiyorlar.
- +1 yıl
Bir laf vardır az insan çok huzur diye. Yani hayatınızda birkaç kişi olsa böyle düşünen ve hayat arkadaşınız. Bu kötü çıkarcı insanlar olsada umursamazsınız. Ama işte ilişki kuracağınız kişi bu şekilde olmayınca hayatın genelini etkiliyor. Emin olum hayatınızım belli bir safhasında bu tür insanları çıkarıp rahatlıyoruz
Soran+1 yılYa zaten şaplam çevrem olsa takmam ki ama şaplam çevrem yok maalesef.
Soran+1 yılYok dediğim gibi öyle bi çevrem yok zaten hayatıma farklı yerlerden tek tik erkek giriyor hepsi böyle kötü
Soran+1 yılHiçbirinin ortak noktası yok çevre tanışma olarak yani hepsiyle apayrı tanışıyorum.
Soran+1 yılEvet iyi
- +1 yıl
Şimdi daha iyi anlaşılıyor. Hanım efendi yaşadığımız çağ genelde seküler, yani olaylara maddesel görünen yüzü ile bakılıyor. Yani aşklar sevgiler, cinsellik ile karıştırılıyor. Kadın erkek genel olarak maddi elle tutulur şeyler üzerinden birbirini değerlendiriyor. Başta öyle değilmiş gibi yapıp sonra duygulardan ziyade gerçek yüzler ortaya çıkıyor. Yani maddi durumunuz da iyiyse bu insanlar ile karşılaşmanızda daha olası. Ama hep böyle olmaz elbet bir noktada en azından hayatınızda olmasını istediğiniz iyi bir insan da çıkacaktır. Emin olun çok böyle insan sadece sizin gibi düşünen insanlarda daha dikkatli ve daldan dala atlamıyor. Yani o insanlarla da her zaman karşılaşamıyoruz
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim evet umarım öyle olur ya çok sağolun.
Soran+1 yılYa işte Abaza olmayan sadece 3 tane çıktı karşıma onlar da yalancı paragöz çıktı yani. Bana yakan söyleyip işte kendilerine aşık etmeye çalıştılar paramı yemek mallara konmak için evlenip mesela hemen fark ettim ama yine çok sinirim bozuldu. seks veya para dışında düzgün insan yok mu ya yaklaşan.
- +1 yıl
Elbette vardır. Ama ilişkilerinizde bira daha seçici olun. Ayrıca iyi bir yöntem değil ama başta pek bir şeyiniz yok gibi davranın. Yani sıradan biri gibi. Sizi sosyalde vs görse benim değil der geçiştirirsiniz. ya da siz iyi olabileceğini düşündüğünüz bir insan olursa onunla konuşun. Sınırlarınızı baştan bilirse zaten ona göre davranacaktır. Mesela kültürel sorular sorun cevabını bildiğiniz. Sonra ilişkiyi ciddi bir seviyeye taşırsınız. Yine de çok umutsuz olmayın. Çok seçici olun ve ilişkinin başından itibaren gözlemleyin her hareketlerini
Soran+1 yılBen zaten belli etmiyorum ki zengin olduğumu niye söyleyim yani. Ona rağmen ama cimri ve bencil davranıyorlar. Ayrıca seçiyim.
Soran+1 yılGözlemliyorum zaten de hepsi çürük. Ayrıca kültürel sohbet açtığımda hepsi cahil zaten.
- +1 yıl
O zaman başta karar vereceksin. Yani biraz bile hissen iyi bir duygun yoksa başlama. Bazı yöntemler vardır mesela ciddi bir kişi kız Veya erkek özel olsa da telefonunu ortada bırakıyorsa veya güvenmen için hiç beklemediği bir zamanda telefonuna bakabilir miyim dediğinde tabi diyebiliyorsa. Bu insan tipi biraz daha güvenilirdir. Elbette özeli ama oda senin özelin olacak. Yani arada telefonunu aldığında tedirgin bir hale girmiyorsa daha güvenilirdir. Maddi şeyler mevzuuna gelirsek. Mesela ilk buluşmalar için bir yemek vs yendiğinde direk hesabı ödüyorsa çok ıstar edersen bazen kabul ediyorsa. O zaman hem bonkör hemde sana saygısı olduğu anlamına gelir ama bir erkek bunu sürekli tekrar ettirmez yani hesap ödetmeyi sevmez. Ha yine ısrar edersen bunu sana başka bir şekilde iade eder. Böyle insanlar ile karşılaşmak zor aka ilişki ilerlemeden bu şekilde tesbit edip uzatmadan hayatına devam edersin
Soran+1 yılBak ben 10 yıl boyunca 400 erkekle bululmuşumdur daha senin şu üstteki dediklerine sahip bir erkek tanımadım. Öyle net diyim sana. Çoğu güvenilmez yalancı aldatıyor. Çoğu cimri ve en fazla bir yemek ısmarlar sonra asla ısmarlamaz ve seks yoksa asla 3 kere bile buluşmaz ayrıca hepsi boş mal kültürsüz anlatacakları hiçbir şey yok hayatlarında. Ondan hiç aşık olmadım ve ilişkim olmadı işte. İlişkilerim oldu ama onlar tamamen yalnızlıktan artık gözümü kapatarak saldığım dememelerdi. Zaten dayanamadım ve bitirdim. Kendimi kandırmak istemedim. Bana yalan söyleyen değer vermeyen beş para erkeklerle aylarımı geçirmek rahatsız etti.
Soran+1 yılBen zaten çok seçici olduğum için 26 yaşına kadar sevgilim olmadı herkes bana biraz sal dedi. Saldım ben de. Yoksa yine olmazdı.
- +1 yıl
Yine çok salma. Çok fazla kişi ile görüşmüşsün yani baya tecrübelisin aslında. Ben kendimi övmeyi sevmem ama bu yaşa kadar ciddi görüştüğüm insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ciddi olsun istedim ama birkaç ilişkimde çok kötü şeyler yaşadım. Biri sorunlu idi çok sonra anladım. Artık yaş 39 oldu ve ümitsiz değilim ama üzülmek istemiyorum. Bir kadını üzüp ahını alma işi bana göre değil. Yani hayatımda beni diri ve iyi tutan şey spor. Hem enerjimi atmama yardımcı oluyor hemde sağlıklı ve daha genç duruyorum. Burada asıl mesele ben yaştan dolayı uzak duruyorum. Günlük veya gecelik ilişkiler bana göre değil. Ancak sen daha çok gençsin ve mutlaka düzgün bir insan karşına çıkacaktır. Aslında bu kadar tecrübe ile ilk görüşmede anlarsın artık kimin ne olduğunu. Belkide farklı aktiviteler ile yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Mesela trekking yapanlar genelde daha düzgün ve doğacı insanlar olur. Zorlu koşulları severler. Yani belkide farklı aktiviteler ile düzgün insanlar ile tanışma fırsatın olabilir
Soran+1 yılBen bunlarla özellikle date e çıkmadım okulda işyerinde tatilde veya orada burada bana sarkan erkeklerden bahsediyorum ve evet zaten milyonlarca erkek ve insan tanıdım biliyorum herkesi. Ama ciddi ilişkim olmadı benim. Şuanda da bir isteğim yok boş seks ve flört için de enerjim yok. Tanışıyorum zaten birileriyle ortamlarda ama hiçbiri ilerlemiyor çünkü aptal yalancı ve boşlar.
- +1 yıl
Hımm yani çok güzel düşünceniz. Bu saatten sonra hayatınıza girebilen bir insan sanırım tam donanımlı biri olur 😃 yani ne diyebileceğimi bilemiyorum. İşte bazen hayatımızda bazı şeyler istediğimiz gibi gitmiyor. Belkide maddi durumunuz ve anladığım kadarıyla güzelsinizde. Yani bu iki durum olduğunda iyi adamlar deyebileceğiniz insanlar çekiniyor olabilir. Veya ilişkiniz olduğunu da düşünüyor olabilirler. Yani dışarı verdiğiniz mesaj belkide çok yüksek gözükmenize sebep oluyor olabilir. İşte ıvır zıvır adamlar o statü farkını anlayamazlar ve af edersiniz birkaç şey odaklı gelirler
Soran+1 yılEvet annem de diyor düzgün erkekler çekinip korkuyor diye ama yooo ben tatlı biriyim sargılı düzgün herkese şans veririm. İstatistikçiyim. Yooo kimse sevgilim olduğunu düşünmüyor hemen soruyorlar zaten kadınkar erkekler beğendiği için ben de yok diyorum ama yine sevgilisi olan evli kardeşim sarkıyor düzgün bekarlar değil.
- +1 yıl
Estağfirullah elbette düzgün tatlı birisinizdir. Sadece o korku aslında kırmamak için, yanlış anlaşılmamak için olabilir. Yani aslında işiniz güzel, durumunuz iyi, e dikkat çekici biriyseniz. Bu durumda çevrenizde daha düzgün insanlar olmalı. Bazen olmasa da yaptığınız aslında doğru. Zira hayatınızın geleceği en azından duygusal anlamda daha iyi olmayacaksa biri ile vakit kaybetmenin anlamı yok. Ayrıca gerçekten genç ve iyi zamanlarınızdasınız. Çok moral bozmayın. Allah ın izni ile ve anne duası ile düzgün bir insan karşınıza çıkar.
Soran+1 yılEvet işte okulda işte filan sevgilisi olan evli tipler sarktı nefret ediyorum yani iğrenç gerçekten. Normal düzgün bekar sarkmıyor işte böyle hep adiler sarkıyor. Ben çok güzel ve çekiciyim ama işte diyorum ya asla düzgünü gelmiyor bana. Nerde pislik tipsiz parasız yalancı şerefsiz var onlar.
Soran+1 yılSıkıldım bunaldım keşke kendimden klonlasam da kendimle sevgili olsam.
- +1 yıl
Öyle deme ondan da sıkılırsın. Aslında uyumsuzluk nedir biliyor musun? Bir noktada çok sıkıcı olmamak kaydıyla. O uyumsuzlukları tolere etmek ve uyumsamaya çalışmak, birinin seni sevdiğini gösterir. Mesela seni seven yine konunun başına dönecek olursak, hesap ödetmek çok rahatsız eder ama sen istediğin için sana izin verir. İşte bu uyuşmamaktır. Kendin olsan belkide iyi gelecek ama mükemmel olacak mı? Yani belki sana senin düşüncenden daha mükemmel davranan insanlarda olacak. Tekrar diyeyim daha en güzel yaşlarındasın ve bence moral bozacak hiçbir şey yok.
Soran+1 yılAllah inancı konusunda kararsızım bazen evet bazen hayır. Zaten hep ben seçiyorum ben seçilmem ki. Yani benden hoşlansalar sarkanlar arasında seçiyorum. Yoksa sevmediğim biriyle o beni sevdi diye olmam zaten. Ama seçecek düzgünlükte erkek yok. Benim ilişkilerim hep çok yalnız depresyonda oldu onda da çok yalnızdım ilgiye ihtiyacım olduğu için yani normal zamanımda hiç sevgilim olmadı çünkü zaten hiçbirini beğenmedim.
- +1 yıl
Allah a her zaman inan ve sığın. Yaşadığımız her şey bir sebep sonuçlar örgüsü. Şimdi baktığında ben bunları neden yaşıyorum diyebilirsin ama elbette. Ancak aslında ilgiye sevgiye ihtiyacında Allah seni görmüyor değil. Aslında işte tam bu noktada ciddi olmasalar bile bir şeylere inanan ve bunun doğrultusunda hareket etmeye çalışan insanlar genelde senin gibi daha seçici olur. Bunun yanında depresif anların çoğalırsa bu daha çok hata yapmana sebep olur. Birde şöyle sorayım. İnsanın içindeki sıkıntıyı bir insan tamamen geçirebilir mi? Aslında cevabı genelde hayır olur. Zira insan dediğimiz Varlığın verebilecekleri sınırlıdır ve vaad ettiği şeylerin hep sonu vardır. İçindeki sana sorsan sonsuz ve aynısı gelse bile farklı hissettiren bir şeyler ister işte o inanmak ile alakalı birazda. Belki de sana yaklaşan insanları tam olarak ciddi inançları olmasada bir seviyeye kadar denemelisin. Mesela inanmıyor olabilir ama senin kadınlığından veya maddi imkanlarından faydalanmayı kötü görecek. Belkide biraz etrafında annen veya bilgili olan bazı insanlara danışmalısın. Hayat tecrübesi olan insanlar genelde düzgün insanları daha hızlı tanır ve daha az hata yaparlar. Birde sosyal ağlardaki insanlara fazla güvenme ki buna bende dahilim.
Soran+1 yılAnneme ya da çevreme tanıştırmak istiyorum zaten. Ama hiçbiri umursamıyor diğer vermiyor. Beni sahiplenmiyor. Bu nedenle de hepsiyle kavga ediyorum zaten. Diyorum bu nasıl rahatlık ve yalnız bırakma. Bi anne baba arkadaş olarak sahip çıkın değer verin. Hiç umurları değil. Eve bir kere getirdim bir erkek arkadaşımı annem zorla eleman verip odasına gitti hiç oturup tanışıp soru bile sormadı.
Soran+1 yılZaten akrabalarımın da anne babamın da gram umrunda değişim. İşsiz olmam yalnız olmam üzgün olmam gram umurlarında değil. Sevseler değer verseler destek olur yardım eder beni de yalnız bırakmazlardı. Hayat boyu yalnız olmaktan yoruldum.
- +1 yıl
Hımmm bak bu nokta çok daha farklı sorunlar da olduğunu ortaya çıkarıyor. Aslında böyle bir durum var ise sen kendin hep bir şeyleri yapmaya almışmışsın. Yinede iç huzurunun düşmesine izin verme. Yani motive olamıyorsanda kendini bırakma. Hayatta her zaman olumsuz insanlar ile karşılaşacaksın. Senden faydalanmak isteyen insanlarda olacak bunlar hem cinslerinde olacak. Ama moralini bozsan sana faydası değil. Kötü ilişkilerin üstüne bir olumsuzluk daha olacak. İlişki kuşamı iyi gitmiyor ise bu sefer sevdiğin şeylere yönel. Bunlar hobiler faaliyetler olabilir. Seçici olmak kötü değildir ama belki seçiciliği yanlış insanlarda kullanıyor olabilirsin. Bak bu kötü değil ama bu halin başkalarını da uzaklaştırıyor olabilir. Mesela arkadaşım küçük bir resim yapmıştı bu bile beki mutlu etti dedin. İşte bu noktada belkide senin böyle biri olduğunu gösteren şeyleri göremiyor olabilir çevrendekiler. Yani küçük bir ihtimal ama arkadaşım dediğin insanlar seni manipüle ediyor olabilir mi? Ya da abuk subuk insanlar ile seni uğraştırıyor olabilirler mi? Dikkat çeken insanlara çok nazar değer veya kıskanılır
Soran+1 yılEvet beni çok fazla kıskanan var. Özellikle de kadınlar. Çok kıskanıyorlar güzelim zayıfım vs başarılıyım diye hep böyle moralimi bozup beni aşağı çekmeye çalışıyorlar. Ayrıca sadece erkek değil evet kadınkar da çok var yararlanmak isteyen son ilişkim öyle bitti kadın tamamen maddi manevi beni kullandı kandırdı iğrençti. Hala o travmayı atlatamıyorum. Ölsün istiyorum. Ya da yollar önce de çok iyilik dostluk yaptığım bir kız çok büyük kazıklar atmıştı bana kaç ay kendime gelememiştim.
Soran+1 yılYani nefret ediyorum böyle insanlardan bu sevmemek anlaşamamak şu bu değil ben hayatımda kimseye dost sevgili yakın görünüp bıçaklamadım bilerek böyle zor duruma sokmadım hele de beni seven güvenen iyiliği dokunan bir insana. Ama onlar bana bunu yaptı. Bunu yediremiyorum ben. Hani zorla hayatıma girip ben uzaklaşmaya çalışınca tapılan bırakmayan ve biz seni çok seviyoruz dostuz aşığız ruh eşiyiz vs diye beni manipüle edip sonra inanılmaz canımı yakacak ve beni zor duruma sokacak şeyler yaptılar.
Soran+1 yılYani 2 arkadaşım dışında hiçbirine dost demem güvenmem hepsinde bi fesatlık hissediyorum.
- +1 yıl
Öncelikle biz erkekler kadınlar kadar birbirine süşman olmuyoruz. Bu konuda hayretle izliyorum kadınları. Bak şöyle düşün bu iki kadın sana bunları yaptı ve travma yaşadın. Sen bunun üstüne düşünüp kendini yıpratsan sana be faydası olur. Kaldı ki bu durum seni sadece aşağı çeker ki bunu atlatamazsan. O kişiler bununla mutlu olurlar ve başarılarını taçlandırmış olursun. Öncelikle böyle durumlarda etkilensen bile soğuk kanlı ol. İş hayatı bunu gerektirir veya sosyal ortamlar. Sonrasında bu insanlar her zaman olacak mı? Evet olacaklar. Bunları bilerek yaşamalısın. Mesela böyle bir durumda belli etmeden bir kenara çekil ve yaptığın başarılı olduğun şeylere odaklan, iyiyim ve kendimi biliyorum de. Bu biraz meditasyon gibidir sana. Güçlü kadın figürü olursan. Bir dener iki denerler üçüncüde sen yönetirsin. Ayrıca bazen kötü duruma düşsen bile bunun hayatına tecrübe olduğunu düşün. Aslında bu kötü ortamlarda dertleşecek bir sevgiliden destek alacağını düşünmüşsün haklı olarak ve bu durum seni daha çok etkilemiş. Yani evet insan hayatında iyi bir destek arar ama bu yanlış tercihlere de sebep olmuş sanki. O zaman ilişkini düzeltmeden önce çevren düzelmeli. Sonrasında yavaş yavaş hayatını yeniden inşa etmelisin. Yani bunu şöyle düşün. Evinde birçok sorun var. Mesela soğuk ama çözümü yok. Sular temiz değil , eskiyen şeyler var. Bunun bazen çözümü her şeyi çıkarıp tekrar inşa etmekte veya evini yani kalbini içini yeniden inşa etmektir. İşte bu noktada böyle insanlar azda olsa o insanlar ile tekrar bunu yapmaya çakışmalısın. Belkide bu güçle ailemi çevreni değiştireceksin. Belkide çok kuvvetli görünmemelisin annene.
Soran+1 yıl
Soran+1 yılGörünmüyorum zaten ama benim ailem beni güçlü olmaya mecbur ediyor. Ben uyardım istediğim ya da güçsüz olup üzüldüğümde sinirlenip kızıyorlar bana. Güçlü ol diye. Asla şefkat göstermezler. Ayrıca ben böyle insanları hep hayatımdan çıkarırım ya da etkilenmemeye çalışarak devam etmeye çalışırım ama çok adi ve vicdansızlar. Mesela önce çalıştığım yerde dul yaşlı bir kadın vardı ilk günden beri nedensiz benimle uğraşır sataşırdı. Kadını duymazdan gelip konuşmuyordun ama Kadın küfür edip yanında benim dedikodunu yapmaya laf atmaya başladı patrona söyledim kadına uyarı maili attım bu yaptığınız suç haddinizi bilin sizi dava ederim dedim kadın üstüne yürüyüp bağırdı ben de bağırıp susturdum ama patron lafını destekledi beni korumadı ve ben de istifa etmek zorunda kaldım.
- +1 yıl
Hımm öncelikle güzel ve başarılı olmanız kıskanılır ki kadınlar maalesef bu noktada birbirini çekemez. Ayrıca onu başkası da doldurmuş olabilir. Ama yukarıda dediğim gibi sağlam basın yere ve kesinlikle ne olursa olsun moralinizi bozmayın. O an tepkili vermeseniz bile bir yerde toparlanın. Şöyle düşünün bunu. Ben bunlarla karşılaşabilirim dik durmalıyım. Dedim ya sizin birçok konuda maalesef sıkıntılarınız oluşmuş. Bu konularda sıfırdan inşa etmeniz lazım
Soran+1 yılŞöyle bence de haklısın evet sanki ben kurtarıcı arıyor gibiyim di mi. Hani aşk ya da dost gelsin içimi doldursun gibi ama bu asla olamaz yani imkansız. ZTen iyi bit arkadaşım var sanalda sohbet ettiğimiz çok düzgün biri tıca yine iyi arkadaşlarım da var zaten. Zaten her evli de mutsuz onu hep diyorlar yani sanki ben evlensem yuvam olsa belki mutlu olacak gibi hissedip üzülüyorum da düzgün erkek yok diye ama zaten düzgün erkek yok ki. Kim buluyor ki yani. Herkes diyor millet dışarıya şov yapıyor diye.
- +1 yıl
Düzgün insanlar var sadece zamanını bekle acele etme. Belkide bu durumdan dolayı çok üzüldün. Aslında bu fizyolojik bir şey bir noktada. Bir erkek veya kadın. Sadece birkaç duygu için bir araya gelmez hepsi birbirinin tamamlayıcısıdır. Hissettiğin şey yanlış değil ama içinde boşluk olduğu için değil beşkide rahatsızlığın. Bazen insan duygu yoğunluğunu tamamlamak ister. Yani çok acelecide olma. Daha gençsin ve işinde olduğun gibi bu konuda da doğru şeyler yapabilirsin. Benim yaşıma gelip benim gibi yalnız kalırsan o zaman pes edersin :) daha önünde güzel zamanların var
Soran+1 yılEvet mesela 50 yaşında kız arkadaşım var da hiç mesela sevgilisi olmadı evlenmedi o da diyor ben de bulamadım boş ver filan diyor. Bi de o ilk defa bu sene sevişti o kötü mesela.
- +1 yıl
Yani bir şey diyemeyeceğim o konuya. 39 a geldim benim hayatım iş ve spor olarak geçiyor. Evlilik konusunu çok istedim olmadı. Yani karşılıklı anlayış çok önemli. Açıkçası ilişkide olduğum birkaç kişi spor yapmama bile takıktı biraz. Göbekli olayım istiyorlardı 😁. Çok kişi ile ilişkim olmadı. Yani niyetim genelde sadece gezip tozmak olmadı. Ama iyi bir insan inan çıkar. Yani biz evlenemedik diye herkeste evlenemeyecek değil.
+1 yılKadını özel hissettiren davranış ve jestler erkeğin eril enerjisine bağlıdır. Hesabı ödemeyen erkeğin eril enerjisi yoktur kısacası erkekten saymam.
38 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya da koruyup kollamayan ya da iş çözmeyen ezik pasif erkekler oluyor ve cidden hiç erkek gibi değil. Ben niye hep eril enerjisi düşük ezik erkekler buluyorum ki acaba.
- +1 yıl
Dişil enerjinde düşüklük olabilir. Dişil enerji almaya ve talep etmeye odaklıdır. Dişil enerjini yüksek tutarsan eril enerjisi yüksek erkekleri kendine çekersin. Bunun için dişil enerjini yüksek tutmaya yönelik şeyler yapmalısın.
Soran+1 yılEvet haklısın öyle. Bu da ailem yüzünden. Çünkü ailem hep bana erkek muamelesi yapmıyor. Git çalış şunu yap bunu hallet vs. Babam asla babalık yapmadı. Hiç çıkartmadı koruyup kollayıp işlerimi çözmedi. Hep her işimi tek başıma hallediyorum. Para da vermedikleri için işte para kazanmak için hep çalışıyorum erkek gibi. Dişil enerjimin yükselmesi için şımartılmam lazım. Yani birileri bana para verecek ve hizmet edecek böyle. Hani ben isteyeceğim onlar yapacak. Ama öyle insanlar yok çevremde. Çevrem bencil ve cimri. Erkekler de öyle sadece bana vücudum ve param için kullanmak için sarkıyorlar. Bana bir katkıları yok yani.
- +1 yıl
Öncelikle çalışman ve kendi ayaklarının üzerinde durman çok güzel bir şey. Güçlü kadın olmak dişil enerjini azaltmaz. Ama çok ince bir çizgi var yani sürekli ben yaparım ben ederim diye düşünmemelisin. Gerektiğinde ihtiyacın olduğunda talepte etmelisin. Bu senin dişil enerjini besler. Dişil enerjimi yükseltmek adına bir sürü çalışma var. YouTubedan araştırabilirsin.
Soran+1 yılHayor ben asla her şeyi ben yaparım demiyorum ki. Demem. Hatta isterim erkek teklif etsin yardım etsin ama çoğu istemiyor. Mesela flört ediyoruz ya da sevgiliyiz. Hastayım diyorum sadece mesajla geçmiş olsun diyor. Ben beni hastaneye götürür müsün ilaç alır musun meyve getirir misin filan dediğimde hep bahaneler buluyor iş çıkarıyorlar gelmemek için ya da yapıyor mesela ama zorla böyle of pof diye sıkılarak. Ya da mesela yine ilişki yaşıyoruz bi şeye moralim bozulmuş dertleşmek anlatmak istiyorum geçiştiriyor ben de bozulup rahatsız olduğumu söylüyorum filan kavga edip küsüyoruz. Ya da mesela evimi taşıyacağım uyardım istiyorum arabası var ve erkek diye. Yapmamak için yalandan iş uyduruyorlar. Gibi gibi anladın mı birçok örnek veririm. Ya da kedim hasta mesela arabam yok veterinere götüreceğim lafta bana aşık ciddi düşünen evlenmek isteyen bir erkek vardı yıllarca sarkan. Arabanla gelip bizi götürür müsün dedim geldi götürdü ama yol boyu benzin ve yol muhabbeti yaptı mesela sonra ben ona tatlı ısmarladım bizi götürdü yardım etti diye. Yani almıyor musun demek istediğimi. Hem bana sarkan sulanan ilişki yaşamak isteyen onlar hem de daha en basit yapmaları gereken şeyleri bile yapmıyor yapsalar da zorla yapıyorlar zaten mi daha görüşmüyorum yani.
Soran+1 yılMesela bir sevgilim vardı. İşte onun evinde takılıyoruz ediyoruz hani bana sürpriz jest yapmasını bekliyorum yapmıyor ben de sitem ediyordum zaten diyorum dışarı çıkarıp gezdirmiyorsun bari evde bi yemek yap müzik aç dans edelim vs vs o da yapıyprdı ama hep şikayet edip söylenerek. Of yoruldum of iş çıkardın gibi. Yani ve ben her erkekte bu sorunu yaşadığım için bıktım yani abartmıyorum 20 erkekte yaşamışımdır. Ondan böyle deli gibi her şeyi yapan hediyeler alan kolyeler küpeler telefonlar alan erkekleri kozlar nereden buluyorsa bana da söylesin.
- +1 yıl
Bu kadar aynı özellikle olanların seni bulması tesadüf olamaz. Enerjini doğru kullanmalısın. Yanlış insanları hayatına çekiyorsun demek ki.
Soran+1 yılYa evet işte onu bi çözmem lazım. Yani yıllardır hep eril enerjisi düşük cimri bencil yalancı dengesiz olgun olmayan Abaza erkekleri çekiyorum. Nasıl düzelir ki bu.
Kendi hesabını ödeyip yanındaki kızın hesabını ödememek ne lan şu an ben utandım masama yabancı biri otursa onun hesabını bile öderim
26 Yorumla
Soran+1 yılDi mi bence de rezillik sma ben çok yaşadım bunu yani hem kendi sarkıyor ediyor bana ısrar ediyor yemek için vs sonra hesap gelince sadece kendininkini ödüyor. İğrenç. Bi daha buluşmadım zaten onlarla. Ama şey fe çok var mesela 1-2 buluşmada ödüyo sonra ödemiyor sana kitliyor ya da alman hesabı ödüyor hani hep ben ödemem mantığına giriyorlar.
Soran+1 yılNerde yaşıyorsun kaç yaşındasın burcun eğitimin mesleğin nedir.
Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. - Kendi çağırıp bunu yapması çocukca bir davranış.
20 Yorumla
+1 yılHiç hesap odetmedim kimseye belki bir iki istisna hariçtir olayın yönüne bakilmalidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla hiç birini yapma zorunluluğu yok da nezaketen yaparız aksi taktir de eleştiri oklarını üzerimize çevşrmeniz acizliğinizi gösterir
00 Yorumla
+1 yıl11. Kelimeden sonrasını okumadım açıkcası.
Bir erkek gelip sarkacak (insan gibi iletişim değil yalnız, sarkmak), dayak yemeyecek ve bir yere davet edecek utanmadan bunun üstüne ve oraya gidecek kadın?
O kadın hesabı da ödesin zaten.113 Yorumla
Soran+1 yılSarkmayı taciz etmek olarak demedim yani erkek işte kadına mesaj atıyor ya da yanına geliyor ve diyor ki işte bir şeyler içelim mi şu bu. Kadın da tamam diyor bu yani örnek.
- +1 yıl
Ve olay Bleecker Street New York da geçiyor galiba.
Ayrıca Türkiye de kuraldır, davet eden öder.
Soran+1 yılHer yerde öyle zaten ama bazıları ayı işte. Hem davet ediyor hem ortak ödeyelim diyor.
- +1 yıl
Ortak ödeme teklifi bir nebze olabilecek bir şey.
Bu durum bile seni rahatsız edecekse kabul etme ve muhatap olma, geçsin gitsin yani.
Soran+1 yılZaten öyle yapıyorum. Erkek beni davet etmiş ge flört ederken alman hesabı ödüyorsa bir daha buluşmam. Direk cimri der geçerim.
- +1 yıl
Geçmiş olsun o halde.
Soran+1 yılTeşekkürler. Ya düzgün erkek yok hiç. Mesela tatilde bi erkekle tanıştım çocuk şerefeşz çıktı böyle istemiyorum dememe rağmen seks için ısrar etti mesela ve şeyi sert bile değildi o kadar saatler öpüşmemize rağmen ve diğer gün bana soğuk davrandı. Başka bir erkek meslek ve yaşını bana yalan söyleyip maaşımı sordu. Başka bir erkek işte uzaktaydım seviyorum ediyorum senle evlenmek istiyorum muhabbeti yapmasına rağmen hiç atlayıp şehrime beni görmeye gelmedi hep geleceğim demesine rağmen sonra da neyse sorun bende diye bitirdi. Sonra başka bir erkek 37 yaşına gelmiş evde kalmış pis eğitimsiz ve annesine yakışık annesi ile yaşamak isteyen biriydi. Başka bir erkek 30 yaşına gelmiş işsiz parasız bi tipti. Başka bir erkek gay gibi feminen babası ile yaşayan ve cimri bir tipti. Başka bir erkek evlenmiş boşanmış sevgisiz gıcık bi tipti. Hep sorunlular ya.
Soran+1 yılYine başka bir erkek de bana sarktı flört etti ama sonra sevgilisi var çıktı.
- +1 yıl
Çöpsüz üzüm çok az maalesef
Soran+1 yılÇöpsüz olsun demiyoruz da sorunlu olmasın. Gerçekten hepsi leş benim karşıma çıkan yani. Yoksa zengin oksun yakışıklı olsun demiyorum. Daha normali yok.
- +1 yıl
Seni de çok bunaltmışlar cidden
Soran+1 yılOf valla ya niye böyle liseden beri nerde çürük var onlar hiç düzgün beni mutlu eden yükselten erkek yok ya.
Soran+1 yılHepsi sinirimi bozuyor. Ya cimri ya yalancı ya sapık ya pis eğitimsiz mesleksiz filan ya da ana kuzusu.
- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılNeden senin hesabını ödesin ki? Erkekler sizin cuzdaniniz mi
10 Yorumla
+1 yılHiçbirini yapma zorunluluğumuz yok bir Kendall Jenner olmadığınıza göre.
10 Yorumla
+1 yılKimse senin zikkimlandigini ödemek zorunda değil kezbansu
00 Yorumla
+1 yılYa hepsini ödesin ya da hiç ödemesin sadece kendikini ödemesi ne la
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kadının bir erkeği bir yere davet ettiği zaten pek görülen bir durum değil. kendi çağırdııı o yüzden kendi ödeyecekkkk gibi saçma sapan cümlelere sığınmaya devam edin. sorsak kadın erkek eşitliği diye saatlerce konuşursunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben hic odemiom herif oduyor
16 Yorumla
Soran+1 yılMerde yaşıyorsun büyük şehir değil bence.
Cevap sahibi+1 yılİstanbul
Soran+1 yılBilmem çevremde hep erkekler alman hesabı modunda ya bu devirde duyduğum gördüğüm öyle hep kadına ödeyen erkek pek yok. Çok az görüyorum.
Cevap sahibi+1 yılBenim 4 ay oluyor tanistim tanisali bir kere elimi cebime atmadim
Soran+1 yılSüper yani. Nasıl tanıştınız yaşı kaç mesleği ne. Benim hiç öyle erkek yok ya hepsi birkaç buluşma sonrası cimrileşiyor.
Cevap sahibi+1 yıl28 yasinda devlet memuru‚ ve oglak burcu oglaklara cimri derler 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılduyulmaz işleri ne sanki
20 Yorumla
+1 yılErkek dediqin eqer adam sa kadına hesap ötetmez
19 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle olmalı ama ben daha adamına rastlamadım hepsi ezik mal yani hem deli gibi asılıyor ilişki istiyorlar hem de bir kahveyi yemeği bile zorla ödüyorlar.
- +1 yıl
Kaz gelicek yerden tavuqu esirqiyo qerizekalılar 🤣
Soran+1 yılAynen öyle aptallar hem Kadın yok yalnızım diye ağlıyor hem de üç beş hesap yapmıyor gitsin eskorta o zaman.
- +1 yıl
Kesinlikle öyle ülkemizde maalesef öküz çok
- +1 yıl
Ben eskorta karşıyım duyqusuz ilişkiye karşıyım ☺️ duyqu olucak
Soran+1 yılBence de ama duygu arkadaşlık var diye de kadına eskorttan değersiz hissettirmeye de karşıyım. Ne o öyle ya hiçbir şey ödemeden seks. Asla yapmam yani. Zevk alsam bile yapmam.
- +1 yıl
Seks okadar basit olmamalı karşılıklı sevqi sayqı deqer olmalı ne sen bir erkeqi sadece zevk icin düsünmelisin ne de o erkek seni zevk için qörmemeli
Soran+1 yılBence de öyle.
- +1 yıl
Aynı fikirde olmamıza sevindim
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuyulmaz. Kadına hesap ödetmez erkek.
20 YorumlaBirinci o o ödeme yapsa ı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi cagirmissa duymama
10 Yorumla
+1 yılSen de onu davet et ama hesabı o ödesin
11 Yorumla
Soran+1 yılBen davet etsem hesabı onun ödemesi saçma olur da. Ben şey derim şuraya gidelim mi derim. Toksa şey demem hiçbir erkeğe sana yemek ısmarlayım filan. Ha öyle demişsem de öderim de o ilişki ilerleyince. Sevgiliminkini ödüyordum mesela.
+1 yılDuymam hesap ödemeyen erkekle de cikmam
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAt çöpe gitsin. Net
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygı duyulmaz
20 Yorumlacins3llik icin kullaniyordur oyle erkek
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte evet cinsellik için yaklaşıyor diye düşünüp eliyorum ben de.
+1 yılDuyulur ya GTA San Andreas taki kız gibi ol
00 Yorumla
+1 yılYok tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDuymam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuyulur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri