AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Müsaade ederim ama karıştıracağı varsa göreceği de var :)
Ben kendi açımdan sorun etmem alsın baksın kurcalasın. Kendim ise karışmam öyle şeylere
Karıştırabilir erkek gruplarına girmedigi sürece sorun yok
Benim gözümün önünde karıştırsın da benim haberim olmadan alıp kurcalarsa hoşuma gitmez pek
evet normali bu güven yoksa zaten ilişkide sorun vardır.
evet çünkü güven ve bağ bu şekilde oluşur aksini idda eden telefonunda bişey saklıyodur 😘
E saklayamaz mı🙄 belki özeli var illa aldatacak değil ya
Karıştırabilir ayni şekilde bende onunkine bakabilirim bence. Bizimi kontrol değilde kimle nasıl konuştuğuna dair merak bu da olabilir bence. Böyle düşünüyoruz ama pekte açıp kontrol etmiyoruz zaten yan yanayken telefon unutulup gidiyor hsksnakaan
Tabiki de istediği yere bakabilir vermemek daha da güven eksikliği yaratır bu ilerde daha büyük sorunlara yol açar zaten biriyle bir yola girdiysen arkana hiç bakmadan devam edeceksin onunla
Karıştırabilir. Karıştırırsa güvenmiyor diyenler tabi ki güvenmeyebilir. Bu da bir his. Bunu aşmak için de özel alanımıza özel dediğimiz kişiyi rahatlıkla alabilmeliyiz.
İki insan arasında eğer ki ciddiysen özel diye hiçbir şey yoktur o adamla veya kadınla yuva kurucaksan telefonu bakicaksin çünkü kimseyi boş birakmaya gelmiyor temkini elden bırakmamak lazım.
Sevgilim Yok ama olsa bile ondan önce de bir hayatım olduğu için izin vermem zaten karıştırıyorsa orada bir güven zorunu vardır bende bana güvenmeyene direk yol verim gider
Alsın telefon onun olsun
Bakamaz bende bakmam herkesin kendince özeli var benim arkadaşlarım ile özel olan konuşmayı sevgilim neden bilsin ya da ben onun saygı denilen bir şey var güven sorunu olan bakar. :)
Bir kereliğine mahsus olmak kaydıyla olabilir. Ciddi düşündüğüm biriyse. Flörtüm bakamaz.
Sevgilim yok velev ki sevgilim olsun asla telefonunu karıştırmam, kurcalamam, ona güvenirim
Yani sakladığım bir şey yok izin veririm tabiki ki veriyorum da sadece kız arkadaşlarımla olan mesajlarımı okumasını istemem sonuçta özel bir şey konuşmuş olabiliriz
Hayır karıştıramaz ben izin vermediğim sürece karıştıramaz. Karıştırırsa suç işlemiş olur.
Eğer ki telefonumu karıştırmak istiyorsa bu şüphelendiği bir şey var demektir bu da ilişkide bir sorun yani burada mesele telefonu karıştırmak değil bu isteğe neyin sebep olduğu
Eger ikimiz birbirimize güveni verdiysek eminsek telefonumu karıştırmam şahsen
bir şey arar gıbı karıştırırsa hiç kalkışmasın derim
Tabiki karıştırabilir ama karıştırmasa bile ben onun telefonunu karıştırırım çünkü benden bir şey saklamamalı
karıştırsın özelim yok sonuçta ondan gizli bakabilir sorun etmem ama o da aynı şeyi ona yapmama izin verirse tabi neden olmasın
Ondan gizli saklı bisiyim olmadığı için hiç sorun etmem illa merak ettiği şeyler olabilir o yüzden telefonumu gizleyipte güvenini sarsmam kesinlikle
Tabiki, ilişki de bulunduğumuz partnerimizden bir şeyler saklıyor isek, o ilişki hali hazırda kötü başlamış demektir. Sonu malum şekilde biter.
Karıştıramaz, zaten ben de karıştırmam. Bu tamamen güvenle alakalı güveniyorsa zaten karıştırmayı aklından bile geçirmez.
Kariştıramaz ama takılabilir sağladığım bir şey yok direkt olarak niyet karıştırmaysa yapamaz bir şey olmasa bile
İki farklı güvenlik duvarını aşması lazım 😂😂😂😂
İki faktörlü doğrulama mailime geliypr yani hiçbir türlü aşamaz duvarı 😂
Ay yok artık😂
Mailede giremez onda da güvenlik duvarı var sjwkjsjsk
Elbette hayır. Sevgiliyiz diye bize ait olan bir şeyi de karıştırma hakkı olmuyor.
Olmaz öyle şey teyzecim. Kişisel alanınız olsun biraz.
Evlenince telefonlar karıştırılabilir karıştırmaktan kasıt zaten evliler ve birbirlerinden gizli saklı hiçbirşeyleri yoktur zaten ama sevgiliyken o kadar samimi olmadıkları için sevgilisinin görmesini istemeyeceği şeyler olabileceğinden karıştırmaması lazım
Bunu yapiyorsa guvenmiyordur buda sorun benim icin hoşlanmam ama bakabilir
Hayır benim özel alanım sonuçta güvenmiyorsa karıştırır zatenn
Güvenmediğim biriyle olmam asla telefon karıştırmak bana göre değil
Varsa şüphe zaten hissedersin bence ben hep hissetim o zamanda zaten illaki bir yolunu bulursun
Ederim şifremi veririm e devlet şifremi bile alabilir
Problem etmem ne niyetle yaptığını gözetirim. Birde kendi telefonuna karşı tutumunu
Evet ama nasıl gerektiğinde oda seninkine bakıyor sa
Karıştırmak denmez ki buna sevgilim telefonumu kullanabilir istediği gibi
Hayır öyle bisey yok ne ben karistirabilirim ne de o guvenmiyorsa kapı orada nettt
Sevgilime güvenmiyorsam biter telefon dan açık aramam
Tabiki ortada güvenle ilgili bi mesele varsa bakabilir
Karistiriyo valla açıkçası çokta umrumda değil karıştırması
Karıştırmak demeyelim de istediği zaman alıp bakabilir
Kurcalamak icin bakamaz ama amaci kurcalamak olmadan istedigi kadar alip isini halledebilir
karıştırmak değil ama istediği an girebilir sorun yok sevgilimden gizlim saklim yok
Mabadıma güveniyorum karıştırabilir ama tek şartla erkek muhabbetine kıskançlık yapmayacak 🤣
Bende onun telefonunu karıştırdığım surece bi sıkıntı yok ama ben yokken karistiramaz
Süphe durum varsa isteyerek/istemeyerk oluşan o durumda bakabliiir
Her iki taraf da birbirlerinin telefonlarına bakabilir bence
Kariştirmak guvensziligi gösterir ama istediği gibi kullanabilir sorun olmaz
Korkuyorsan sakladığ şeyler vardır karıştırıyor sa güvenmiyor dur kısır bir döngü yani
Haddine değil karıştıramaz !
Benim yanımda neye isterse baka bilir.
Bu güvensizlikle alakalı. Ben müsaade etmezdim.
karıştırırsa ben de karıştırırım.
Karıştırabilir ondan gizliycek biseyim olmaz
Karıştırsın ne bulabilir ki
Tabiki de. Gizli saklım yoktur.
Hayir herkesin özeli olmali degilmi
şifresini biliyorsa karıştırsın