Merhabalar Herkese 🌸

Sevgilinin telefonunu karıştırmasına müsade eder misin?
Merhabalar Herkese 🌸

Sevgilinin telefonunu karıştırmasına müsade eder misin?
Karıştırsın da şüphe edecek bir şey bulamaz ki.. Ben zaten sevgilim olacak kadına yeterli güveni vereceğim için bunu yapmak istemeyecektir diye düşünüyorum. Ayrıca sevgilim de olsa telefonlarımız bizim özel alanlarımız. Özel alanlarımıza karşılıklı saygı gösterecek olgunlukla davranırız bence..
Sevgilim olsa telefonu ne ki beni karıştırdın ama yeter ki olsun
Ahdjahxhahxjsjs
😓 😞
İstediği gibi istediği şeye bakabilir no problem ciddiyiz sonuçta hayatımda o varken bir başkasına yer verecek değilim ☺️ gönlümde bir taht olur ve onu oraya oturturum gönlüme taht kurar, gizli saklım olmaz ondan
Güvenmediği için kasti olarak benim haberim olmadan karıştıramaz, ama art niyet yoksa kullanabilir istediği uygulamaya girebilir ondan saklıyacak bişeyim olmaz
Olması gereken
Cevap
136Cevap
Aslaa ne ben onun telefonunu ne de o benim telefonumu özel diye bir şey var
Ciddiysen özel diye bir şey yoktur
@Güzellfikir Niye olmasın ki arkadaşıyla özel bir şey konuşmuş olabilir, özel bir notu vs olabilir
Karıştırması güvenmediği anlamına gelir ve zaten hayatımda yeri yoktur..
Hayır güvenmiyor anlamını taşır bu..
Sevgilim benim telefonumu istediği zaman alabilir bakabilir gizlim saklım yok.. ama ben sevgilimin telefonuna bakmam ayda kurcalamam ona güvenirim çünkü her zaman.. ve hiç bir şekilde şüphe duymam
Karıştırsin isterse casus programi koysun benim içimde varsa ikinci telefondan da yaparim yapmak isteyen her türlü yapar nolur şunu anlayin
Dilediğiniz kadar şifreleri alın, Dilediğiniz kadar telefonun içinden geçin o yapmak isterse muhakkak yolunu bulur... sadakat içten gelir.
Aynen öyle yapmak isteyen yapar
Hayır, ben onun telefonunu karıştırmam, o da benim telefonumu karıştırmaz, herkesin kendine ait özeli var, sevgililer arasında güven olmalı, bir insan neden telefon karıştırır? Benden gizli bir şey yapıyor mu diye. Akıl var mantık var bir şey karıştırsa sizin yanınıza telefonundakileri silmeden mi gelir, böyle böyle ilişki toksikleşir, yapmayın, önce güvenmeyi öğrenin sonra sevgili olun.
Çok doğru 👍
Bana göre evli nişanlı sözlü sevgili çiftler birbirlerinin telefonuna bakabilirler niye bakmasın ki iki çiftin arasında özel olmaz sen ben olmaz biz olur, yalnız devamlı zırt pırt değil usulünde ya da gerektiğinde telefonuna bakabilir, niye güvenmiyor musun? Diyenler bunun da güven müvenle de alakası yok geçin o ayakları
yani sonucta sevgiliyiz birbirimizden gizlimiz saklimiz olmamali iliskide birbirimize guven duymaliyiz yoksa sevgili olmanin bir anlami kalmaz eger ki karsi taraf yeterince guven veriyorsa benim aklima telefon karistirmak gelmez ama suphe duyuyorsam karistirmadan direkt ayrilirim gerek yok boyle seylere
Sevgilim yok ama benden habersiz karıştıramaz ama uygulama girer instagram face vs ya da benim haberim varsa mesaja bakabilir hiç güvenmeyip bakar zaten terk ederim direk bu kadar basit baktığı anda lafı sokatım sevgide güven olmalı fakat şüpheli durum olursa bakarsa o zaman anlarım hatalıysam mesela ama ben aldatmam sevdam ölüme kadar
Bu ne kadar yakın olduğuna bağlı. Flörtöz bir ilişkide olamaz. Ama ciddi bir ilişkide izin verilmiyorsa saklanılan birşeyler vardır ve gizlisaklı şeyler üzerine bir ilişki kurulmaz. Her konuda şeffaf olan birisinin de gocunacağı bir şey yoktur alıp karıştırılırsa da rahattır.
İlişkideki insanla zaten özelin olmaz ki. Herşeyin görüyorsun yaşıyorsun telefona gelince mi özle alan oluyor zaten ilişki demek bir olmak ayni hayatı paylaşmak demek. İstediği kadar kurcalayabilir yani bakabilir bende bakarım zaten saklarsa şüphe uyandırır neyini gizlicek ki baksın istediği kadar sadece gizli yapmasın saygıyla baksın.
Saklamak şüphe uyandırabilir belki evet ama özellikle bir şey yapıyor mu diye suçlar gibi karıştırmak da sağlıklı değil.
@Uğurr1903 o kadar değil ya her insanın kendine ait bir alanı olmalı
Karıştırabilir tüm rehberimi tek tek arayabilir tüm mesajlarını tek tek okuyabilir hatta vatsabimi felan kendi telefonuna kopyalayabilir. Ben sadakatime güveniyorum şükür
Ama hiç kendi alanın kalmaz böyle
Bence bu durum tamamen çocukça yani bir insana sosyal medyasını karıştırmak ya da telefonla karıştırmak güvensizlikle ilgili bir şey bana güvenmeyen birileriyle birlikte olmayı tercih etmezdim
Hadi itiraf edelim karıştırmasına izin vermiyorsan telefonunda ondan sakladığın şeyler vardır. Bazı yediğin naneleri onun bilmesini istemiyorsun.
Her şeyimi bilmek zorunda değil. Bir sey saklamak, gizlemek illaki aldatmak anlamına gelmiyor. Belki görmesini istemediğim başka bir şey var. Herkesin özeli olmalı.
Doğru olabilir ben kendi açımdan konuştum biraz. Mesela kızlar galiba telefonun "not defteri" kısmını günlük tutmak için kullanıyor. Böyle bir şeyse olabilir ama aksi kabul edilemez. Örneğin telefonunda karşı cinse, eski sevgiliye ait herhangi bir şey saklaması hatalı.
Bu arada genel konuştum sana hitaben değil yanlış anlaşılmasın.
Anladım anladım, tabii ki başka cinsle konuşmak ayrı bir konu ama yapan her türlü de yapar ajfjshz
İhtimal vermiyorum fakat olaki olursa, evet karıştırabilir. En fazla gördükleri karşısında psikolojisi alt üst olur.
O ne demek ajdjwjd
Hayır kocam olsa bile izin vermem çünkü baka insanların fotoraflari var 🙂🙂
Bak bu çok doğru bir bakış açısı. Belki sen kız arkadaşlarınla evde takılırken anı fotoğrafı çektin ve eşin o kızların ev halini göremez mantıken, arkadaşların da bunu istemezdi. Çoğu kişi "özelim" derken bunu kastediyor. Güzel bir örnek verdin.
Teşekürler mesela mesaj bile gönderen var fotoraf ev hali ile yani niye karıştirsin ya özel bir şey konuşuyorsa yani benim düşüncem boyle🙂🙂😁
Hayır, buna asla izin vermem.
Hep böyleydi, bundan sonra da değişmez bu düşüncem. Sevgilim olması her hakka sahip olabileceği anlamına gelmez. Telefonum benim kişisel alanım, benden başkası giremez o alana.
öyle bişi yaparsa sonucu bu olur 😂😂
Aa şiddete karşıyız
Karıştırıyorsa güvenmiyor demektir. Güvenin olmadığı hiçbir zaman sağlıklı bir ilişki yürütülemez diye düşünüyorum. Karıştırmak isterse karıştırsın fakat güven yüzünden karıştırdığını anlarsam ilişkimizi gözden geçirmemiz gerekebilir
Karıştıramaz. Ben izin verirsem bakabilir ama özel konuşmalarım vs beni alakadar eder. Aynı şekilde ben de onun telefonunu karıştırmam. Güven duymuyorsa zaten insanlar neden birbirinin hayatında olsunlar ki..
Güvenmediği için kurcalamaz çünkü gizlim saklım yok beni tanıyan kişi ne kadar güven veren birisi olduğumu bilir onun dışında herhangi bir şey için alıp kullanabilir aramızda benim senin olmaz arabamı bile kullanabilir
Sevgilime teklif etmiştim 1 gün değişim yapalım diye benimki onda kalsın onun ki bende yapmamıştı
E normal istemeyebilir
Erkek istemese sorun ama
Yok be bence sorun yok
Peki takipleselim senle
Karıştırsın benlik sıkıntı yok. KS hesabını kıskanırsa ayrılırız ne olacak. KS’den önemli mi? 😅
E dimi ama😂
ederim bütün hesaplardan çıkış yapıp tüm sekmeleri kapatıp uygulamaları sildikten sonra
Ahdhshs niye ne saklıyorsun
Peki 🙄
İstediği zaman telefonumu alıp bakabilir bu benim için asla sorun olmaz. WhatsApp a girip detaylı bir şekilde mesajlarımı okuyamaz
Karıştırma dersem beyninden onlarca düşünce geçeceği için, karıştırabilir. Ki eline alıp bakıyordu, neye baktığını bile bilmiyordum Öyle söyleyeyim 🤷🏻♀️
Ne zaman isterse telefonumu alıp bakabilir, benden habersiz gizlice karıştırmaz. Böyle bir ihtiyaç hissediyorsa benimle yollarını ayırmasını tercih ederim.
Güvenmeyip karıştırırsa sıkıntı ama güvenip karıştırma değil de kıskanç kız arkadaşım vardı bakıyordu hiç engel olmadım bende kıskançtım bende bakıyordum
Öncelikle kimse zaten telefonunun karıştırılmasından hoşlanmaz bir şey saklamasa bile biz insanlar guvendigimiz insanın bile telefonunu karıştırmak isteriz haliyle meraktan
Ama bişey olmasa ya da olsa bile bir insanın tabiki özeli vardır karistirilmaz ama hani rahaat biriysek tabiki karıştırabilir birde seviyorsak tabiki herşeyi göze alabiliyorsak.🥴
İstediği gibi, istediği zaman karıştırabilir. Güveniyorsa zaten, buna gerek duymaz bence, herkesin görüşü düşüncesi farklıdır tabiki. Herkes insan aynı değildir.
Sevgilim telefonumu karıştıramaz, hatta eşim bile telefonumu karıştıramaz. Evlendiğimde eşim ekran kilidini açabilecek ama benden izinsiz telefonumu karıştıramaz.
İlişkin belli bir yere oturmussa uzun ciddi bir ilişkin varsa telefonunu ile zırt pirta olmamak şartıyla bence bakmalıdır, çünkü arada artık özel denen bişi olması samimi olmadığını gösterir, ama samimi değilsen ilişkin daha basindaysan bence karıştırması çok yanlış bir durum
Sorun etmem fakat bu güvensizlik göstergesidir
Ne ben onunkini karıştırırim ne de o benimki karıştırabilir
Karıştırmak hoş bi tabir olmuyor, şüpheleneceği bir şey yaparsam o zaman baksın. Her an bişe yakalamak için bakma hissiyatı verirse soğurum.
Karıştırsın sıkıntı yok bende karıştırırım arkadaşları ile olan mesaja girmem ama şüpheli davranırsa o mesaja illaki girerim bakarım da
İsterse veririm habersiz öyle bir şey yapması canımı sıkar. Birbirimizin kişisel alanına o kadar girmememiz lazım.
Ha benim telefonum ha onun telefonu olur yani kendisininmiş gibi kullanabilir güvensizlikle ilgisi yok bence
Merak ettiği her şeye bakabilir sorun edenler neyin tribinde anlamıyorum güven sağlamak için basit bir durum bence önemsiz
telefon konusunda takıntılı değilim, istediği kadar karıştırabilir. o bana güven veriyorsa bende vermek zorundayım.
Karıştıramaz diyenlerin genelde korkusu vardır karıştırır kardeşim hayatındaysa karıştırır bunun güvenle ilgisi yok
Gayet tabi.
bir şey bulamaz ki.
Olmayan birşeyi aramak zorunda kalacak.
Sadece ona üzülüyorum.
Benden gizli karıştırdığını öğrenirsem ayrılırım. Ama tabii ki istediği zaman kullanabilir. Şifrem yok zaten
Hayır tabii ki de mesafeler şimdiden belirlenmeli insanın kendi özel hayatı diye bir şey var herkesin saygı duyması gereken
Eşim olmadan karıştıramaz, ama bana kalırsa bir insanın özelini karıştırmak çok saçma böyle şeylere sinir olurum hep
Özelime kimse dokunamaz, ben güven verdikten sonra ne gerek var öyle şeylere. Kontrol edilmeye gelemiyorum.
Elbetteki gizlim saklım yok istediği her şeye bakabilir tek özelim sevgilim benim
Keşke böyle sevgilim olsa
Yakınlık durumumuza bağlı eğer sevgiliden eşim durumuna gelmişse, karıştırabilir
evet şu anda onun önünde duruyor. işim vardı babası aradı götürdüm verdim telefonu
Karıştırsın, canım sevgilim benim)) ama çokta abartmasın)
Sevdiğinden karıştırıyor, kaybetme korkusu olduğu icin. Zaten gizli bir seyinizde yoksa abartmaya gerek yok. İci rahatlar. Dahada guvenir bence normal
Aşkım bence bu normal değil. Bu kadar şüpheyle yaşayan biri hem kendini, hem de karşıdakini yıpratır
Hayır yaaa. Sen kendinden eminsen kim senden şüphe ederse etsin yanılan odur. Sen doğru ol aldatma. Hersey yolunda gider. Bu kadar abrtmayin herseyi. Sonra bu yuzden iliski bitirme sebebi olarak goruyorsunuz. Ama dogru herkes telefonunu farkli nedenlerle karistiriyo. O yuzden bazilari icin farkli bu durum ama benim bakis acim bu yani
Yok cidden öyle değil. Sürekli şüphe duymak, ortada bir şey yokken bile aldatılmaktan korkmak psikolojik bir rahatsızlık. Net tedavilik bir durum
Benden izin aldıysa olabilir ama gizlice karıştıramaz
Karistirmasa sevinirim ama karıştırıyor bir şey demiyorum
Sevmem öyle şeyleri. Ben de karıştırmam, ona da izin vermem
Hayır sonuçta evlendiğim biri değil benimde özelim var onun bilmemesi gereken şeyler olabilir
Karıştıramaz. Bir şeyler sakladığımdan dolayı değil, görgü kurallarına ters 👎🏼
Bakabilir tabi ondan gizleyecek bişeyim olmaz bir insana bağlı kaldığım için
Hayır karıştıramaz telefon kişisel bişey sevgili olması herşeyi yapabileceği hakkını vermez ona
İstediği gibi inceleyebilir, o varken kimseye yer olmaz hayatımda
Ne haddine, hic kocama da izin vermem, çok büyük tərbiyəsizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?