AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Başka kadın bulamadığı zaman döner.
var başka yabançı kızla şu an
erkek ilişki yaşadı yani kızla yattı ise geri dönmez
yatmadıya
yatmadı ise erkeğin geri dönme olasılığı var
yani izin vermedyise evlene kadar beklemek istediği için bıraktıysa erkek kızı
anladığım şu. erkek ilişkiye girmek yatmak istedi kız bekle zamanı gelince yaparız dedi. doğrumu
yok yani evlenmeden istemedim onla beraber olmak bakireyim diye sadeçe öpmesine izin veriyodum ona bu yetmedi için beni bıraktı
bak erkek için öpmek her seferin de biraz daha ileriye gitmek anlamındadır. ilk önce öpüşür. sonra ellemeye başlar. bacak kalça vs... erkeğin bunlardan sonraki hedefi içine girmek tir. seni çıplak görmek içgüdüsüdür. hiç pişman olma. devam etsen yani şu an kız olmasan seni kullanıp sudan bir sebepden senden ayrılırdı. bence sevin bu haline
haklısın galiba yani zaten ben yasak koydukça tutamadı ve aldat beni başkasıyla yani ben vermediğim içinde beni bıraktı yani versemde aynı şekil olabilirfi
bak verseydin bir müddet ilişki yaşardınız. karşılıklı olurdu bu. sende alışınca insan olarak isteyecektin olmasını. sonrasın da emin ol seni yüz üstü bırakacaktı. iyi ki vermemişsin
ama neden bırakiyoki erkekler ozaman bi kızı?
erkeklerin genleri böyle maalesef. aynı hatayı gençken bende yaptım. bu konularda tecrübem çok. iyi ki vermemişsin. dönmesini de bekleme bence. hayır gelmez
evet gelmez heralde ama ne biliyim arkadaşlarım evlendiler mutlular
ama odan hayır gelmez dediğin gibi
gerçekten bak karakterli seni anlayabilen biri denk gelir inşallah. ne güzel bakire kızla beraber. değer verse evlenmeyi düşünse senin alnından seni öpmesi lazım
ilk öyleydi arabamı satar düğün yaparız dedi falan ama işte sonra birden değişti yani elimi bile tutmuyodu ilk ama işte bir iki ay sonra eser kalmadı o baştaki hallerinde
bak sen beni ben seni tanımıyorum. kadınsın şunu öğren. bir erkeğin ne olduğunu kişiliğini karakterini yani gerçek yüzünü onun olduktan sonra anlarsın. yani ilişkiye girip onunla yattıktan sonra görürsün gerçek yüzünü
yabi haklısın tabi tanıyamasın başta güzel oyunçuydu
erkek güdüsü böyle. inan bana. yüzde doksan dokuzu aynı desem yanlış olmaz. içine girince sana hükmetmiş sen artık onun oldun edasıyla gerçek kişiliklerini gösterirler
olabilir ama öyle bişey yaşanmadan gerçek yüzünü görmüş oldum
erkekleri tanımak zordur. ama kadınlar erkekler den daha zeki ve daha kurnazlar. kadına göre erkek cinsi kadının zekasının 5 de 1 i bile değil
yani ben hukuk okuyom o lise mevzunu bile değildi ama nedense hep kaniyom öylelerine yani erkekler kadar olmaz kadınlar asla
yaşın ilerledik çe kadınların erkekten daha kurnaz olduğunu göreceksin. sen şimdi yaşın itibari ile ilişki kurmak istediğin erkekler de böyle durumlar yaşaman normal. şu an cinsel iç güdülerin cinsel isteğin sana hata yaptırıyor. gözlemlemen doğru olmuyor aldanıyorsun erkeklere karşı. zamanla sende benim yazdıklarımın doğruluğunu göreceksin
neyse öyleleri yüzüne ders calışamaz oldum yani kimse kimseyi gerçekten sevmez odan erkeklerin sevginie inanmıyorum bu saaten sonra hepsi tek bişey peşinde zaten
profilin deki resim sana mı ait
evet benim
derslerine adapte ol. güzel bir hanımsın. inşallah layığın denk gelir. sen biraz uzak dur bence aşk işlerinden. şunu bil erkeklerin tek hedefi kızla yatmak. bunu unutma
haklısın galiba çok teşekküler beni aydınlatığını için az çok
rica ederim iyi günler
Kız unutup sevmekten vazgeçtiği zaman döner tercubeyle sahip bir kaç defa yaşadım aşkından olup bittiğim adam ondan vazgeçip başkasının sevmeye başladığım an döndü bu hep böyle ve döndüğünde senin için sıradan biri artık
öyle davraniyom ama yinede dönçek gibi eğil
Döner illaki döner
dönsedeaffetmem galiba
Dönsede affetsem diye düşündüğüm zaman dönmedi kimse inan affetmem artık dediğim noktada döndüler tamamen silmiş ol ya unutma ki beklediğin bir şey sana gelmez beklemekten vazgeçtiğin an gelir
Dönüp dolaşıp szkişecek bir kız bulamadığında.
beni zaten szkemiyodu ben bakireyim ozaman dönmez
Unut onu melahatçım
tabi ama evlençektik
Yenisini bulursun hayatım takılma. Senin burcun ne?
yay
Ok 👍🏻
Bu koşullara bağli olarak değişen bir şey
verecek kimseyi bulamazsa döner 😂
vermeyen birine ozaman dönmez yani
dönmez nie dönsün ki zaman kaybı
evlenmek için yani onsuz olmuyomu
erkek kafası şudur: sevgilim versin karım bakire olsun
eh işte karısı olma niyetiyle sevğili olmuyomu insan zaten yani versemde bırakır evlenmezdi benle ozaman dediğne göre
tabi bide şu var
işte bakire kalmayı terçih ederim evlenmek istediğinde yine benim gibisini bulamadı dşye belki döner
tabi buda senin fikrin sende haklısın
yani erkekler ne istediklerini bilmiyolar
aslında biliyolarda seçenek çoksa biraz kararsızlık olabiliyo
çok yok yani yabançılarla aldatiyo zaten avusturyada kaliyom çokt türk yok zaten ama yabançılrla işi götürüyo
adamın işi daha kolay o zaman. yabancılarda iş götürme daha çabuk. sen fazla umut bağlama bence adamın seçenekleri çokmuş
tabi orası öyle yani bana niye bağlasın odan ama işte insan elbet evlenmek doğru dürüst bi aile kurmak ister
her insan istemez ama heleki günümüzde insanlar evlenip sorumluluk almak istemiyo ki çok haklılar bence
yani haklısın galiba oda istemiyo
o zaman sende yoluna bak çokda kafana takma
öyle yapiyom zaten
Daha iyisini bulamadiginda
ama ozaman sevdiğinden değil yani
Seven insan neden bırakıp gitsin
çünki okula odaklanmaı istiyorum dediği için yani yalan biliyorum ama nebiliyim
Saat 18:43' de
çok komik
Zorrr