İnsanlar birbirlerini 500 km öteden de sever, burnunun dibinden de.. Uzun mesafe ne kadar zor olsa da, bunu icra edip basarılı olanlar var. Peki siz bir uzak mesafe ilişkisine başlar mısınız?

#doludolu
İnsanlar birbirlerini 500 km öteden de sever, burnunun dibinden de.. Uzun mesafe ne kadar zor olsa da, bunu icra edip basarılı olanlar var. Peki siz bir uzak mesafe ilişkisine başlar mısınız?

#doludolu
Hayır ben hiç ilişki yaşamadım.. yaşasaydım da önemli olan aşk olurdu.. uzak mesafe olması tabi ki de dezavantaj ama insanlar gerçekten birbirini sever güvenir ve inanırsa uzak da bile olsa severler ki zaten para sorun değilse de ayda 1-2 kere bile olsa buluşurlar.. çok zor bir şey değil zaman ayırmak bence
Burnunun dibindekini herkes sever önemli olan insanı hissederek güvenip sevmektir
Uzun mesafe bir ilişkim olmadı bundan sonra olur mu açıkçası hiç bilmiyorum. Ben sevdiğim kişiyi istediğim zaman yanımda görmek isterim onunla zaman geçirmek konuşmak isterim. Bunun olmayacağı bir ilişki bana zaman kaybı gibi geliyor
Seversem başlarım neden başlamayayım, mesafeler bana, benim sevgime engel olamaz.
Teşekkür ederim ☺️
Ricaa
Cevap
32Cevap
Evet yaşadım ondan sonrasını düşünmek istemiyorum bir daha yaşar mıyım vs olmasın da umarım olmaz ☺️
Hayır... sevmem uzak mesafe ilişkisi..
2 kere yaşadım. Normalde, “ artık yaşamak istemiyorum, olacaksa aynı şehirden olsun. “ diyorum.
Ama bilemiyorum.
Yani yine bir uzak mesafe İlişkisine açık olabilirim ama bu sefer çok daha fazla çizgilerim ve kriterlerim var. Kusura bakmasın kimse de, karşı taraftan da fedakarlık lazık.
😂
Hiç ilişkim olmadı ama flört oldu o da uzak mesafeydi kimseye tavsiye etmem görmeden etmeden flört dahi olmayın çünkü belki onun bir huyunu sevmeyeceksiniz ne bileyim yemek yeme tarzı insanlarla iletişimi konuşma tarzı vs bunlar önemli
Gerçekten sevmissem hiç düşünmem başlarım vede beklerim çünkü sevginin mesafesi olmaz en büyük mesafe iki beyin arasındaki mesafedir
Reele dökülmesi imkansız ise pek de anlamı yok diyorum ama aşk bu kime nerden nasıl geleceği belli olmaz.
Univ dönemi bir kiz vardi begeniyordum. Onunla Roma'da bulustuk. Ama iliski icin kolay degil uzak mesafeler.
Yaşadım ve her defasında sonu pişmanlık oldu. Akıl işi değilmiş gerçekten
Uzun mesafe ilişkisi istemem güvenmek tanımak zor ve fazla zaman da geçiremiyorsunuz
Biz başardık evlendik sadece herşeyle birlikte ilgilenemedik istediğimiz gibi olmadı uzaktan müdahale etmek zorunda kaldık düğünümüz okadar güzel olmasada beraberiz artık diyip geçtik
Hayır ve istemem de. Her şey filmlerdeki gibj toz pembe olmuyor
Hayatta işim olmaz. Mesajlaşma arkadaşına ihtiyacım yok.
Uzak veya yakın hiç yaşamadım. İstemiyorumda zaten. Direkt evlilik en güzeli.
İnsan birbirini 500 km öteden sever lafı külliyen yalandan ibaret
3 defa yaşadım. Bir ay bile sürmüyor. Sonu ayrılık.
Geçici bir süreyse aradaki mesafe evet sürdürülür ama onun haricinde benim tarzım değil
Benim yaşlarda olursa yaparım. Çoluk çocukla uzak mesafe yapılmaz
Evet yaşadım yaşamaz olaydım.
Dünyanın en saçma uzaktan ilişkisini yaşadım
Hayır yaşamadım ama hayatımda biri olsa uzak mesafe ilişkisi yaşardım
6 yıl 605 km nasıl iyi mi😀
Maşallah Allah azaltsın :D
Bitti zaten sonu gelmedi nefesimiz bitti
Yaşadım ve gerçekten bir ayrılık beni derinden etkilemişti.
Uzak mesafe ilişkisi pişmanlıktır.
Evet yaşadım~☆
Bir süre sonra b*ka sarıyor
Evet hiç sağlıklı mantıklı gerçekçi değil
Yakındayken bile uzağı yasadim😂
Maalesef maalesef
Uzun mesafe ilişkisi hiç bana göre değil
Hı hı yedik öyle bi n0k 😒
Zor ve heyecanlı oluyor
Beni o paklar zaten fazla sıkılganım 😂
Evet, buluşmadan ayrılmışdık😂.
Yaşıyorum sıkılmadan hemde